Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
syler123
üzenetére
Nem tudom, nekem fent van a borderlands 3 multi végett, az immortals mint aktuális single, a last guardian mint kikapcs, a god of war mint következő, a cyberpunk mint félbehagyott s így a 667gbból van 373gb szabad helyem.
szóval 1 multi + 4 single mind aaa s a tárhely fele megvan még. Itt még majdnem 3 cod elférne pluszban
nyilván aki letölti az egész lobraryjét az más, de tényéeg van aki 2-3 multis s 2-3 single címnél többet játszik egyszerre? -
saelin
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
Ezt olvastam. Nem igaz hogy nem tudták megoldani, hogy ha fent van a Ps5 verza ne kezdje el telepíteni a ps4-est is. Így is kevés a hely a gépen. Remélem mire haverokkal hozzá jutunk a géphez az ilyen dolgok már ki lesznek belőle gyomlálva. Speciel engem nem érintene, mert digital only verziót tervezek, de több barátom lemezest fog szerezni és nekik egy ilyen eléggé kellemetlen lenne.
-
belan
addikt
válasz
üzenetére
KB
, de én már nem látok csak a tv-ig el
. Munka van nem lehet inni Max vizet meg magamba dumaljak
. Ha otthon lennék inkább játszanék mint igyak valamit. Na jó egy sör Max íze miatt. Persze előbb a gyerekek utána a játék! De munka van karácsonykor is miden másnap 24 óra 3 hétig nem kellemes de ez van. -
belan
addikt
válasz
sp8787
üzenetére
Hát sokan még végig se tudják játszani a souls like játékokat! nem hogy ng++, ng+++, ng++++. Meg ott a Abyss még, meg build csinalas se egyszerű benne! De biztos igazad van! De értem mit akarsz mondani de ne mond azt bárki végigtudná játszani legalább! Sokan már demonin nehézségen fel adták!
-
belan
addikt
válasz
sp8787
üzenetére
Nioh 1, dlc 1,2,3,300 óra összesen az nem sok , nioh 2, 750 óra ng+++ dlc 1,2 plus! Ds3 400 órá ng6 vittem plus 2 dlc! BB csak 30 órám van kB de nekem talán az leggyengébb souls játék 3 közül!
Azért tudok egymást niohba meg le is tettem benne szép dolgokat!! Jön nioh 2 dlc 3 plus majd ng++++ bőven 1000 óra felet leszek! Plus még ott lesz a Abyss is! -
Roxbury
őstag
Köszönöm szépen a beszámolótokat. Akkor ezek szerint járható út egy WZ is konzollal. Nulláról kezdeném a kontrolleres irányítást.

És ezek szerint a PS-es kontroller FPS-re akkor jobb lehet. Ezt észben tartom, mert az X is játszik a lehetséges kiválasztottak között. Köszönöm még egyszer.
-
sp8787
addikt
Majd ha 1000+ h-t jatszottal mindkettovel, meg megoltel par szaz FRC boss-t darabra nem osszesen, ha majd jatszottal szamottevoen low lvl BL4-30-60/lvl1...etc.
Na majd ha ezek meglesznek akkor majd targyalhatunk.Addig IGNORE ON mivel nem tudod mirol beszelsz.
Hol van meg az ejfel? Nem kellett volna ilyen hamar beb*szni. -
marquuard
veterán
Pont emiatt. Megnézem az upgrade listát és jöhet a PS4 verzió, bőven nagyobb a felvevőpiac. Meg esetenként olcsóbb is. Tárhely kapcsán én rendben leszek egy darabig, nem szoktam tárolásra használni a tárhelyet. A kötelező casual multi Rocket League fent van, meg amivel éppen játszok.
-
Xaels
félisten
-
Roxbury
őstag
Sziasztok! Milyen Warzone-ozni, Battlefield-ezni konzolon? Azoktól kérdezném akik PC után tértek át ezekre a játékokra és konzolon tolják. Nyáron akarok venni videókártyát a PC-mbe, de abból bőven kijön egy komplett konzol is. Ezért gondoltam lehet áttérek konzolra. Jelenleg FPS gyanánt a Warzone-t és a BF3-at használom PC-n. Nagyon köszönöm.

-
Tatyla
őstag
Boldog játékokban és végre PS5-ben gazdag új évet kívánok mindenkinek.
Jövőre már talán látjuk az igazán nextgen élményt. -
Wolfy33
senior tag
Egészségben és PS5-ben gazdag új évet!
-
marquuard
veterán
Pont az Immortals-nál gondolkodtam el ezen. Most arra megyek, hogy megveszem olcsóbban a PS4 lemezt, aztán nem zavar ha duplán lesz fent az upgrade-del együtt mert van hely. Illetve ugyanez működik egy Valhallánál is.
Illetve az általad írtak szerint pontosítanék, szerintem is kell az adat a lemezre. Most jön ki "hülyén", amíg az OS folyton visszaépíti a PS4-es adatot PS5-ön. És akkor erre kéne majd valami.
-
Madwe
nagyúr
válasz
marquuard
üzenetére
Én jobban szeretem azt h ps lemezen van aktuális adat s csak a maradékot, őatchelet szedi le netről (xboxnál tudtommal jellemzőbb h az egész adat netről jön le,ez esetén is?)
A legtübb játék külön ps5 lemezt kap (pl immortals is) így csak most a gen leges legelején őrobléma ez. -
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Felmásolódik a lemez tartalma, plusz letölti hozzá a frissítést. De te nem ezzel játszol, hanem külön feltelepíted a PS5-ös változatot is, ami egy teljesen különálló játék, külön frissítésekkel meg minden, és ezt indítod. Ugyan le tudod törölni a PS4-es adatokat, de a lemez behelyezésével újra vissza fogja másolni, szóval nem éri meg.
-
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Amit a lemez felrak, amellé feltelepítheted a PS5-ös változatot is.
-
Adam_Shepard
addikt
A lemezes Watch Dogs legion upgradenek mi a menete? Mindkét verziót fel fogja telepíteni?
-
marquuard
veterán
Nem tudom már mióta kerülgetem a Greedfall-t de annyira eddig nem tetszett meg, hogy megvegyem. Eljött az én időm.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Pont ugyanolyan oldal sajnos nincs, de a TrueTrophies PS oldalon és a TrueAchivements Xbox oldalon remek alternatíva szerintem.
-
Neoteric
addikt
Hat ja, pont ezert kerdeztem en is. Emlekeim szerint ProEvoFan forumtars regota benne van az iparban PS4 reven. Engem pl csak a Forza Horizon es Gears erdekelne, amik nagyon messze vannak a szazezres teteltol, de ketsegtelen, hogy megerne miattuk elofizetnem nehany honapra, foleg a goldos okositassal.
-
VTom
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Én is végigbogarásztam anno a GPU kínálatát, és találtam benne 10 játékot, ami érdekel, abból 7-et már vágigjátszottam.
Ízlés kérdése ez is.
Ha érdekelnek a multiplatform címek, és játszani akarsz, akkor ésszerű választás, aztán majd ha lesz PS5-ből kínálat, meg pár ex. cím, akkor el lehet adni a boxot. -
ImACeltic
őstag
válasz
üzenetére
Remélem akarják. Én imádtam a régi Stalker gameket, viszont nem fogok ezért 400-500K-ból PC-t összerakni, hogy normálisan fusson. Hozzák csak ki PS-re, tuti sikeres lenne szerintem. Persze a DF analízist megfogom várni róla, ha eljutunk odáig mert az előző három játék sem volt az optimalizálás csúcsa.
-
Ha jól értem, akkor visszafizetik a játék vételárát, mert van Plus előfizetése és bekerült a havi ingyenesek közé. De mivel előzetesen megvásárolta, ezért nem veszik ki a könyvtárából, mert azzal önkényesen korlátoznák. Ergo így ténylegesen ingyenes lett neki a Maneater, mert még élő Plus előfizu sem szükséges a futtatásához.
-
törölt tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére

-
hombre[EU]
nagyúr
-
törölt tag
válasz
ImACeltic
üzenetére
Xboxnàl a console launch exclusive azt jelenti, hogy MS kifizeti hogy legyen Boxra, aztàn a fejlesztőkön múlik hogy akarjàk e PS-re is valamikor. Azt mondtàk a Stalker2 fejlesztői hogy egyelőre nincs tervben. Egyébként meg ha pocsék lesz, akkor még jól is jàrtok ha esetleg mégsem lesz PS-re.
-
Madwe
nagyúr
válasz
keIdor
üzenetére
Ok, de a sonynál az ms exklúzívokat nem tudja megvenni, így az kiesik.
ea play 1 hónapra 5usd, azalatt ki lehet pörgetni a fallen ordert meg 1-2 indie címet.
szóval maradt a witcher3 meg a skyrim, ez a kettő együtt 20-30usd talán ha jókor veszi az ember, de lemezesen megvéve is pár fillér, kipörgeti az ember s kb ugyanannyiért eladja.
-
mattheus
őstag
Esetleg valaki használ itt PS5-öt Steelseries Arctis 7 fejhallgatóval ?
Nekem az vele a gondom, hogy csatlakoztatás után tökéletesen működik, de random módon (jellemzően 1 órányi használat után) lecsatlakozik.Ilyenkor két megoldás van arra, hogy működésre bírjam:
1. kihúzom majd visszadugom az USB-s jeladót
2. várok 1 percet és automatikusan visszakapcsolEzt a hibát PC-n nem tapasztaltam, így valami kompatibilitásbeli gondra gyanakszom, pedig a honlap szerint natívan támogatja ezt a konzolt is, mindennemű hardveres vagy szoftveres beavatkozás nélkül (nem úgy mint az Astro A50 esetében). Írtam a supportnak is, de gondoltam megkérdezem itt is.
-
keIdor
titán
válasz
Neoteric
üzenetére
Amúgy tényleg vannak jó játékok.
Összes BF, tavalyi Jedi Fallen Order, ugye teljes EA is ott van.
Van Witcher 3, Skyrim, ez a kettő 300+ óra annak, akinek eddig kimaradt. Összes MS cím, Forzák, összes Gears 1-5, összes Halo, meg egy csomó indie cím. Van még AAA csak fejből hirtelen ennyi.
Annak jó, akinek ez mind kimaradt vagy újrajátszaná, esetleg BF multis. Stb. Havi 15€ asszem, nem sok. -
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Mikor elengedik a One-t, akkor megkapja majd a sajàt új Dashboardot. Ez ilyen.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Arra a 10mp-re míg a Dashon vagyok, nekem tökmindegy hogy 1080p. A HDR meg megértem hogy gond hogy eldobja, mert nem kéne. Az màs kérdés hogy ez sem érint, mert nincs HDR alkalmas megjelenítőm.
-
ImACeltic
őstag
Van új S.T.A.L.K.E.R. 2 in game teaser. Ez fájni fog, hogy nem jön egyből PS-re.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
launchra DeS,SpiderMan,Gow,Horizon?
ja, jóféle üzleti döntés(#42580) wesder nagyon is hiányzik a 4k os, mert rohadt pixeles
azon kívül épp ma volt téma,hogy eldobálja a hdr-t,ha dashrōl visszamész játékba(#42585) Moby a zinszájderek benne van, ezt megtanultuk

-
válasz
retroid
üzenetére
Ha úgy lesz megoldva, hogy csak PS5-ön lesz ingyenes, akkor ahogyan a többiek is írják, böngészőből vagy az appból behúzod, és majd később jó lesz. A Collection játékokkal volt eddig az a helyzet, hogy kifejezetten csak a PS5-ön lehet őket beváltani. Habár ott PS4-es címekről van szó, amik ezáltal futtathatóak PS4-en is. Itt most gondolom nem ez lesz a helyzet.
-
sting2
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
" az xbox meg semmit sem csinált vele, még a felbontás/hdr -t sem oldotta meg a dashboardon
van egy quick resume, ami szintén valahol mūködik valahol nem "Tanúsíthatom, ment is a háztól 1 hónap után...
-
retroid
senior tag
Ha van aktív PS Plus előfizum akkor valahogy meg tudom szerezni a Maneater-t ha csak PS4 van a birtokomba? Van rá bármilyen valami mód?
-
agyhalal
aktív tag
Lehet, hogy korábban már volt róla szó, csak nem találom. Ha egy játékot már elkezdtem PS4-en, van belőle pár trófea és átviszem a mentést PS5-re és ott fejezem be, akkor az új gépen megszerzett trófeák hozzáadódnak az elkezdettekhez?
-
F-ECT$
titán
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Eléggé, szerintem bőven 100+ óra.
-
Adam_Shepard
addikt
A GTA V platinája mennyire melós?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Entonik
üzenetére
Kurvára nem öngól....
SSt akartam, de XSX lett belőle és a gamepass miatt inkább a Sonynak öngól, hogy nem jutott nekem időben PS5, ugyan is jelenleg akciósan számolva kb 120ezer forint értékben tartalmaz a gamepass játékokat, amit kb elköltöttem volna a Playstation Storeban....és ez csak a jelenlegi helyzet.
Minél később jutok PS5höz, annál inkább oda jutok , hogy PS5 tényleg csak a Sony exkluzív címekért lesz, és semmi másért.Lasan minden másra ott lesz az Xbox Ultimate gamepass...
Értem én, hogy porszem vagyok a Sony szemében és leszarják az évi kb 100ezer forintos költekezésemet PS storeban...
Persze lesz majd PS5öm is (alig várom már) de akkor is... -
sp8787
addikt
Mivan itt???!!!
Meg ev vege elott mindenki ellovi az elborult agymeneseit?Hagyjatok valamit jovore is!
-
gyuromoj
veterán
PS5-re amúgy világgarancia van?
Vagy csak akkor van rá itthon gari, ha kint olyan boltban veszem, ami itthon is van és szintén árusítja az adott terméket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- Robotporszívók
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- További aktív témák...
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nyilván aki letölti az egész lobraryjét az más, de tényéeg van aki 2-3 multis s 2-3 single címnél többet játszik egyszerre?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Munka van nem lehet inni Max vizet meg magamba dumaljak

Most már Xbox is van.Két fronton támadok.

RangerFox