Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf13
őstag
válasz
negyven2
üzenetére
A múlt héten (nem írom le az emag nevét szándékosan
) , betettem egy terméket kedvencek közé. 25,300 HUF volt. Kedden jött az értesítés, hogy most akciós, 24,800 HUF.
Ma elkezdődött a BF , ránéztem, 44.200 HUF-ról volt leakciózva 38,700 HUF-ra. De mindent vissza lehet követni , ha valaki figyel nem ugrik be. Bár pár éve másik boltnál (szerintem sokan emlékeznek sok kis patch kábelekre , kerti kis lapátokra) lehetett jól is járni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) , betettem egy terméket kedvencek közé. 25,300 HUF volt. Kedden jött az értesítés, hogy most akciós, 24,800 HUF.
Kendek
RangerFox