Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
válasz
KaitouP
üzenetére
Az igényeid, és a megcélzott kategória nagyon távol állnak egymástól. Itt sem korrekt (egyáltalán bármilyen) HDR nincs, sem jó válaszidő nincs. KamuHDR-es, 8 bites, 50Hz-es panelek. Pont a VRR az, ami talán meglőhető, de ahhoz kutakodni kell. A többit inkább el kellene engedni.
Itt inkább olyanokat kellene tudni, hogy pl milyen közelről fogod nézni, hogy ilyen kötött a méret? Monitortávolságra ilyen méretben nem lesz jó a VA. -
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Egyébként az általad linkelt TV mitől jobb mint mondjuk egy ilyen "legolcsóbb" LG?
Nekem korábbi széria van, de ugyanez gyakorlatilag, csak más a számozása.Én PS4 Pro-val használom, és elégedetten.
-
KaitouP
nagyúr
Na TV szakik, most én kérek ajánlást.
A Telekom kínálatából, maximum 43 colos méretű tévék közül melyik készülék ajánlható PS5-höz? VRR nem feltétlen érdekel, csak fasza kép, meg esetleg egy korrekt HDR, ja meg játékhoz jó válaszidő. A kínálat itt: [link] (Tudom, nem sok készülék, de amennyire lehet ragaszkodnék ahhoz hogy innen vásároljak, szóval ebből "varázsoljatok nekem valami szépet".)
-
ProEvoFan
nagyúr
Állítólag a Pókember + Miles Moralesből együtt valamivel több mint 33 millió fogyott 2022. május 15-ig.
Az szép... -
Kaci84
őstag
Szoktam PC hardvereket is összehasonlítani a YT-on és gondoltan megpróbálok egy PS5 szintű gépet összerakni. Csak majd valahogy ki kell derítsem melyik felbontást és minőséget célozzam meg.
Most hogy beszereztem egy PS-t olvasgattam és mindig felmerül ez a hülyeség hogy milliós PC-t kell összerakni hogy tudja amit a PS. Még egy hónapja is téma volt itt, hogy egy 3070Ti szintű gép még FHD-ban sem tud megfelelni. Mondom: Micsoda???
-
modflow
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Köszi
-
Kaci84
őstag
Van infótok tapasztalatoktok vagy egy jó weboldal azzal kapcsolatban hogy az egyes játékok milyen felbontáson és képminőségben mennek? Tudom nehéz megmondani de talán vannak olyan tesztelő oldalak ahol összenézik és hoznak egy “ítéletet” hogy ez pl. a PC változat 1440p medium beállítással egyezik. Akár a saját “érzésetek” is jó lehet.
-
raziel01
veterán
[link] Fehérvári MediaMarkt PS5 199.990 Ft
-
CptAdamica
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
A hangok, grafika, atmoszféra fantasztikus, nem egy könnyű játék, de például az Elden Ringhez képest nem jelent nagy kihívást végig vinni.
-
Farkassacred
őstag
válasz
fahrii
üzenetére
Lemezen gondolkodtam a beszerzésén, hátha a hangulata miatt megtetszene, de elég nagy a várólista jelenleg nálam.

A Kena után a Death Strandinget vagy az Elden Ringet kezdem majd el, de 1 hete pl. be se volt kapcsolva a ps, annyira ráfüggtem a Luigi's Mansion háromra.. -
válasz
Farkassacred
üzenetére
Elképesztő játék, nagyon kevés játék tudott nálam eddig ilyen addikciót okozni.
-
Farkassacred
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Videót néztem a Returnal-ról valamikor, de ez a lövöldözés a fura űrlényekre, úgy hogy közben szivat a játék merőben, hát nem igazán tűnt számomra okésnak.
-
F-ECT$
titán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Nem feltétlenül volt rossz megjelenéskor, de most már jobb állapotban van ez a játék is.
-
Moby
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Annyira nem voltam oda érte. Kétlem, hogy valaha előveszem újra, max ha jön hozzá valami új story DLC, mint az elsőhöz.
-
F-ECT$
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Aki türelmes, az ahogy általában az életben is, úgy itt is jobban jár. Megejelnés után pár hónappal sokkal olcsóbb a játék, akár digitális, akár fizikai kiadásban veszed meg, megpatchelték párszor, esetleg jött már hozzá dlc is, amiért önmagában nem biztos, hogy előveszel egy már végigjátszott játékot, de ha egyben kapod, akkor jó eséllyel ránézel. Persze kivételek vannak, illetve ha a haveri körben mindenki day1 játszik mindennel és nem akarsz kimaradni a diskurzusból, akkor nincs más megoldás, de egyébként megéri várni több-kevesebb időt.
Day1 többet költve kapsz egy rosszabb játékot, de cserébe akkor játszol vele, amikor a tetőfokán van a hype.
Második végigjátszás nálam pl nem pálya, örülnék ha annyi időm lenne, hogy mindent legalább 1x végignyomjak, amit szeretnék

-
válasz
dezfafara81
üzenetére
Így ahogy leírtad, hűtés szempontjából nagyjából jónak tűnik az elrendezés. Fekvő helyzetnél a jobb elülső sarokban szívja be a levegőt, és hátrafelé tolja ki. Ha ezekben az irányokban nincs akadályoztatva a légáramlás, és megfelelően szellőzik, akkor nem lehet probléma.
-
Farkassacred
őstag
De ha élvezted a játékot, akkor miért volt számodra hiba megvenni azt day 1
Amondó vagyok egy jó játék megér még egy végigjátszást 2 éven belül. A második alkalommal már legalább fullos élményben lesz részed tényleg.
Utólag már amúgy felesleges ideskedni a hiányosságokon, inkább az emlék maradjon meg a játékról, amikor élveztük azt.
-
krx21
nagyúr
Honnan lehet tudni, hogy melyik PS5 játék támogatja a VRR-t?
-
dezfafara81
csendes tag
Sziasztok!
Átrendeztem a szobát, az eddigi álló PS5-et egy elől-hátul nyitott asztal alsó részébe raktam most már fektetve, a tv alá, hagyva helyet oldalt-hátul a szellőzésnek. A kérdésem az lenne, hogy hűtés (jön a nyári meleg, nincs légkondi a szobában), vagy egyéb szempontból az mennyire zavaró, hogy a konzol most átkerült egy olyan helyre, hogy a számítógépem mellette van olyan fél méterre, de köztük ott van az asztal oldallapja is.
Előre is köszi a választ! -
Moby
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Kár, hogy nincs már miért elővegyem, mert elkövettem azt a hibát, hogy megjelenéskor játszottam vele. Ez alapján ezt a hibát nem szabad újra elkövetni. Ugyanez történt a recsittel, ugyanez történt a returnal-al, ugyanez történik az utóbbi időben minden sony címmel.
-
ImACeltic
őstag
Megsúgom, hogy én kijátszottam a quality módban és ha mondjuk a GT7 után indítottam el - ami ugye 60 fps -, 1-2 perc és megszokta a szemem a 30 fps-t. Szóval nekem nem derogál a 30 fps, hiába látom én is a különbséget. Összességében én a grafikát részesítem előnyben, ha csak nem minimális a különbség, mint mondjuk a Demon's Souls-nál volt.
-
Moby
veterán
válasz
ImACeltic
üzenetére
Magyarán ezt is félkészen adták ki. Szuper. 27 ezerért nem téma. Belefér

És még pár hónap, és lesz benne VRR is, meg minden. Nagyon jó, hogy jön ez az új psplus, mert semmit nem kell már a sonytól eső nap megvenni. Mire belekerül a psplusba, el is készülnek vele jó esetben, és ingyen lehet a kész produktummal játszani. -
ImACeltic
őstag
Forbidden West performance módját megnéztétek a patch után? Tényleg full megszüntették a zizegést és már csak a 2160p és 1800p közötti különbséget lehet látni.
-
Farkassacred
őstag
válasz
raziel01
üzenetére
Volt is nekem 2 évig így előfizetésem náluk, talán két-három játékkal ha játszottam a kínálatból..
Ha valamivel pont most akarok játszani, akkor megveszem és pont. Nem fogok az akciókra várni.. addigra lesz más amivel éppen játszok.
A legjobban azok a játékosok járnak mindig, akik akár 2 hónapot is elvannak egy játékkal.
-
raziel01
veterán
Xbox-nál meg túl engedékeny.
Aki vesz 1-2-3 év gold-ot az 300 Ft-ért tudja upgradelni ultimate-re a teljes időtartamra.
-
Lackooo84
nagyúr
Ez úgy lenne jó, ha lehetne időszakosan upgradelni, hogy mondjuk van 3 év essentialom, és ha 1-2 hónapra akarok nagyobb tiert akkor arra az időre lehessen előfizetni, mint a psnow-ra. De szerintem pont erre ment ki a játék, hogy ne lehessen így csinálni, hogy a jobbágy csak addig fizet elő, amikor felkerül egy jó játék... Rafinált ez a Jimbo...
-
Moby
veterán
Júliusra el is adták nekem a psplus extrát azzal, hogy day1 jön bele a Stray!

-
KaitouP
nagyúr
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Nya, hát valami ilyesmi, igen. "Plusz egy" neked!

-
TrishtanAG
senior tag
-
KaitouP
nagyúr
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Ezek nem rossz nevek feltétlen, csak nem igazán a széria húzórészeihez van közük (tisztelet a kivételeknek). Legjobb példa a Combat Director. F*szom H&S-t kell csinálni egy törzsgyökeres JRPG-ből.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Amúgy már 2022-ben a szemünkkel kéne tudni valami speckó szemüveggel vagy implanttal.
-
pr0bi
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Eredetileg nyárra ígérték de lehet csak az év második felében jön. Várom már nagyon egy újrázás miatt.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Eleve 60 fps mind a kettő, még PS4 Pro-n is. Nem patch, hanem natív PS5 változat várható, de ezeket még adták ki.
-
WhiteWalker
nagyúr
A RE2 & 3- remakehez megjelent már a 60fps patch vagy csak valamikor fog?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ne törődj vele
Igen amúgy az, a HZD mint rövidítés nagyon megmaradt bennem
-
válasz
Kendek
üzenetére
Köszi a tippet, most a postod alapján rákerestem, hogy lehet állítani a kontroller fények szintjét - eddig alapon volt minden. Fejhallgató nincs, Witcher 3-mal játszottam, elég sokat rezeg is a kontroller, illetve elég sok gomb van egyszerre használatban. Szétnézek még a kontroller beállításokban, köszi!
-
.LnB
titán
-
Új vagyok konzol témában, a kontrollereknek egy feltöltéssel mennyit kellene elmenniük? Most olyan 3-4 óra játék után már csak 1 pálcika marad a menü jelzése szerint, ami azt jelenti, hogy még egyszer 3 órát már nem fog elmenni, pedig sok helyen 6-12 órás használati időt olvastam. Ha nem játszok, akkor kábelen csatlakozik a konzolhoz, ami alvó állapotban van, tehát mondjuk napi 20 órát töltőn van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- VR topik
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nemtudom melyik rész, az elsőt is csak pár óráig toltam, de egyértelmű nekem hogy kalandoznod kell most másmerre, aztán később kell ide visszalátogatni ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)