Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoshi85
aktív tag
Diablo 4 Beta Regisztráció
-
Qbász
aktív tag
Abandoned hírek
[link] -
BusinessGuy
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Sw rajongóként mondon hogy igaza van, kb a Kotorok óta az egyetlen olyan singleplayer SW játék ami jó is lett. Nem súlytalan idióta dara mint a Force unleashedek és nem bárgyú multiplayer. Nem sok játék van ami nekem platinát ért de a Fallen Order megérdemelte.
-
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Na látjátok ezért jók az újra kiadott, remastered és remake játékok, azoknál pontosan lehet tudni, hogy miért fizetünk.

Amúgy én nem szeretek semmit sem félbehagyni, max csak ha nagyon-nagyon rossz. Bár tudom, hogy arányaiban meglepően sokan vannak akik nem érnek a játékok végére. -
ProEvoFan
nagyúr
Jedi Fallen Order
Fiamnak mondom, játszon vele, mert állítólag az utóbbi évek (sőt, kb az elmúlt 20 év)) legjobb SW játéka. Megfogatta bölcs tanácsomat és kb a felénél abbahagyta. Azt mondta, hogy ha ez az egyik legjobb, akkor milyen lehet a többi?
Ilyen is van. -
RangerFox
Topikgazda
Kipróbáltam én is a Metal Hellsinger demot. Olyan gémpesszbe való címnek tűnik, messze van ez a Doom-tól meg attól az ártól, amit elkérnek érte.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ja, csak a kettőnek meg a sikerességüknek annyi köze van egymáshoz mint itt a többségnek a játékfejlesztéshez (including me).
-
fausto
addikt
Most én is befizettem egy hónap EA play-re, pont a Jedi miatt (de azért még 1-2 játékot kipróbálok, pl az említett Lost in Random vagy It takes two - ha a feleségem rá tudom venni
)
A Fallen Order-t most játszom harmadszor és még mindig nagyon tetszik.
Egyébként nekem a Squadrons is bejött, bár lehet, hogy a VR miatt. Meg a BF2-vel is sokat játszottam, de azt csak jóval a megjelenés után vettem meg, amikor már kipofozták -
KaitouP
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ez nem a brandet minősíti hanem azokat akik most birtokolják a jogokat, és garázdálkodnak vele az édes profit miatt. A branddel nincs semmi baj, minden idők egyik legsikeresebb és legnépszerűbb sci-fi-je, és nem csak a filmvásznon, de könyvekben, képregényekben és játékokban egyaránt.
-
Gorgonka
aktív tag
Az EA Playnek köszönhetően fedeztem ma én is fel egy óriási játékot:
[link]
Jópofa, amik Two Townban mondatonként váltogatja a személyiségeit a csóka
-
pr0bi
senior tag
válasz
KaitouP
üzenetére
Egyszerűen untam az egészet, a játékmenet egy vicc, idegesítő karakterek, teljesen felesleges puzzle elemek, alig vártam hogy tovább haladjak de valami mindig megölte a szórakozási faktort. Öreg vagyok én már ehhez nem nekem találták ki ezt a sorozatot. Egy jól sikerült Kotor remake-el elégedett is lennék.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
pr0bi
üzenetére
Eszem megáll... akkor mi kell nektek Star Wars témában? A fostos új trilógia? A harmadik szar Battlefront játék?
Nem mondom hogy technikailag nem kifogásolható a game de minden más tekintetben a legjobb dolog a Rouge One mellett ami történt a franchise-zal azóta, amióta Kennedy kisasszony pénzszagú mancsait nem tette rá a Disney jóságos égisze alatt.
-
pr0bi
senior tag
Régóta halogattam, gondoltam most teszek egy próbát a Jedi fallen orderrel. Nem is tudom utoljára ilyen rossz játékélményben mikor volt részem, imádom a Star warst de ez a játék óriási csalódás. 5 óra után delete, még szerencse hogy Ea play-ben próbáltam ki
-
MixY
tag
Sziasztok!
PS5-re szeretném beszerezni a Resident Evil 3-at (utána jönne a Village), PS4-en még végigjátszottam a 2 Remaket és a VII-et.
Kérdésem csak annyi, hogy a 3 grafikában, játékmenetben olyan, mint a 2? Az nagyon bejött, nekem totál kimaradtak régen a Resik, de ezeket a felújítottakat bepótolom :) -
válasz
slothunter
üzenetére
+1
Itt már csak egyeseknek szabad, de azoknak bármit
-
Scholes9
nagyúr
válasz
slothunter
üzenetére
-
szasanyi
félisten
Lehet, hogy buta kérdés de megoldható-e az, hogy a saját PS5-ömön a barátom ACC-val jelentkezek be, és eszek a Store-ből játékot? Aztán kilépek abból, és ő használja a saját gépén.
-
-
slothunter
csendes tag
válasz
Kendek
üzenetére
Modi.
A létező tisztelettel kérlek ezt ne.
Legyünk kicsit rugalmasabbak ha kérhetlek.Ilyen jellegű poénokat el kell bírnia a topiknak úgy gondolom.
Az asszony témával én dobtam fel a magas labdát.#110445 Zolibá69 nak
teljesen igaza van.Az asszony előbb utóbb rájön a csalfintaságra.A kérdés mikor áld meg a seprű nyéllel.
-
Bilux
veterán
Én marha nem kapcsoltam ki Playstation plus és levonta a 18.000Ft-ot
Hol tudok refundolni? Volt valakinek hasonló esete? -
Raga
senior tag
Miért van kettő külön HBO Max alkalmazás?
Az egyik kék a másik sötét lila.
Külön nem kínálta fel de ha bementem az összes alkalmazás a HBO max alatt jelezte hogy van letölthető elem.
A kék volt fent eddig most a sötét kólát szedte le es mindkettő telepítve van -
Elderath
addikt
@Moby ha van ritmusérzéked ajánlom a metal hellsinger demot storeba. Engem megvett kilóra

-
Uraim! Biztos vagyok benne, hogy slothunter nem vár szánakozást, és párkapcsolati tanácsokat sem. A kérdésenek a lényege nem erre irányult.
-
válasz
slothunter
üzenetére
"Ne tudjon az asszony a vásárlásaimról."
Ez jó,de egy igazi feleség ,előbb utóbb úgy is rá fog jönni a csalafintaságra
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
slothunter
üzenetére
Konzolon a store-ban van egy redeem code menüpont (3 pötty). Oda beírod a kártyán szereplő kódot.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
slothunter
üzenetére
Bármire, amit a store-ból tudsz venni.
-
slothunter
csendes tag
Sziasztok!
Vásárolnék 2db 20.000ft értékű PlayStation Store feltöltő kártyát.
Ne tudjon az asszony a vásárlásaimról.
Azt szeretném kérdezni,hogy a feltöltő kártyával járó pénz összeget bármire költhetem?Játék vásárlásra a store-ból ilyesmire használnám.
-
törölt tag
Sziasztok!
Abban tudtok segíteni, hogy a PS5 dobozában gyárilag mellékelt HDMi kábel 2.1-,es?
Köszi!
-
LEGO star wars skywalker saga ps4 lemez eseteben ingyenes a ps5 upgrade ugye?
-
-
bbmt
senior tag
Azt tudja valaki, hogy a most aktiválok PS-Plust, de ha elindul az új változat és az Extrára upgradelnék akkor mennyit kell ráfizetni?
Magyarul megéri megvenni most a PS Plust mert olcsóbbb upgradelni vagy tök mindegy mert ugyan ott vagyok mintha rögtön az extrát venném. -
Faresz29
aktív tag
Igen! Nekem is lejárt!
Tehát lehet az újjat aktiválni! -
wolf13
őstag
válasz
Faresz29
üzenetére
Szia.
Nekem azt javasolta akitől vásároltam , hogy várjam meg , míg lejár , s csak azután aktiváljam be. Mert ha elő előfizetésnél van aktiválva , akkor nem adódik hozzá , s Supporttal kell beszélni. Így nekem csütörtökön megszűnt , s rákerült a lakat a plusos játékokra. Ekkor írtam be a kódot , így nem volt gondom vele.
(amúgy rendes volt a srác , majd egy hétig tartotta nekem a kulcsot) -
Elderath
addikt
fent van storeba a metal hellsinger demo. Próbáljátok ki... micsoda banger

Azt hiszem ez day 1 lesz
-
Faresz29
aktív tag
Szisaztok!
Épp most járt le a ps plus előfizetésem!
Az lenne a kérdésem, hogy érdmes most 1 éveset vásárolni, és aktvállni?
/Aprón találtam 14 500Ft-ért! /
Ha elindul az új rendszer, akkor ez lesz az alap, és "átalakul" automatikusan ugye? -
Capeta
csendes tag
The Quarry PS5 vélemény: Néhány óra játék után én elégedett vagyok ezzel a címmel. Hangulatra hozza nekem az Until Dawn-t, egyelőre talán annyit veszek észre, hogy egyszerűbb a játékmenet. Viszont a grafika és a látvány... Éjszakai részeknél olyan megvilágítások és képmegjelenítés van, hogy esküszöm az az érzésem, mintha egy feliratos filmet néznék, brutálisan élethű olykor.

-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Megint a fogakkal gyűlt meg a bajuk? Nem tudnak kikecmeregni ebből a problémakörből...

-
TrishtanAG
senior tag
válasz
slothunter
üzenetére
" sokkal előre valóbb a részvényesek kiszolgálása."
Valamit rosszul csinálnak ,mert év eleje óta van néhány Sony részvényem, oszt vagy kétszer volt azóta pluszban valami kemény 1-2 dollárt fialva. -
Bencus88
nagyúr
válasz
slothunter
üzenetére
Ha már előrendelted, nem mindegy? Minden második cikk erről fog szólni és ha egy picit is követed a forumot akkor időben látni fogod. Szeptemberben jelenik meg a játék, a napokban, hetekben fény fog derülni erre. Addig valahogy csak kibírod nem?

-
Elderath
addikt
Nézem twitchen ezt a quarryt...hát örülök, hogy nem dobtam ki ezért 26kt

-
slothunter
csendes tag
válasz
3L1T3
üzenetére
Előrendeltem tőletek a játékot.
Esetleg érdemes nézni az előrendelési alaplapját,frissül ha érkezik hozzá magyar felirat?Esetleg A sonynak,forgalmazónak akárkinek nem lehetne írni egy mailt ezzel kapcsolatban?
Megelőznénk felesleges találgatásokat,álmodozásokat,óhajokat.
Vagy ez titok?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Taurimod01
üzenetére
Szóval nem elég, hogy ennek a szarnak az árazása felcseszett, most még ez miatt csúszik a legjobban várt játékom, ami megint felcsesz...

-
3L1T3
addikt
válasz
slothunter
üzenetére
Nincs infóm magyar feliratról egyelőre de ez bármikor változhat.
-
Taurimod01
csendes tag
Egy “hiteles” újságíró szerint a GoW Ragnarök Novemberre lett csúsztatva a LoU part1 okán, és még e hónapban be fogják jelenteni tán
-
slothunter
csendes tag
válasz
Lackooo84
üzenetére
Valahol kinézem a Sony-ból,hogy nem lesz ehhez a játék-hoz magyar felirat.
Lapít mindenki.
Ma a konzolvilágot felhívtam.Nem tudtak információval szolgálni.
Nem hiszem,hogy nagy dolog lenne a Sonytól megtudni,hogy lesz e a játékhoz magyar felirat.Itt van KV Ricsi is.Látható,hogy a magyar piacon többeknél döntő érv lesz van e a játékhoz magyar felirat vagy nincs. Na most vagy nem tud ő sem semmit. (Amit kötve hiszek) vagy pedig lapítanak......
Őszintén.Ez a Rameke igazából azoknak készül véleményem szerint akik új PS5 tulajok.És teljes pompájában szeretnék a Last of us első részét játszani.
És ha bele gondolsz nem hinném,hogy képzett programozóknak nagy dolog alá tenni a TLOU2 grafikus motorját.Költség szintjén ez semmi.Azt gondolom a Sony is tudja,hogy jelentős eladást vélhetően nem várhat PS5 ön.Csak nézd meg a PH-s közhangulatot.Ennek megfelelő összeget öl a PS5 verzió fejlesztésébe.
Remélem ezúttal én tévedek.
És bár vagyok akkora rajongó,hogy kifizetem a teljes árat akár felirat nélkül is,de genyó dolgonak tartanám.Ahogy a gamepod hír alatt is írtam sajnos napjaink fejlesztő cégeinek nem az az elsődleges,hogy minket vásárlókat kiszolgáljanak hanem sokkal előre valóbb a részvényesek kiszolgálása.
Egy ilyen Remake ben benne van a kockázat.Akár a bukás is.
Mivel lehet minimálisra csökkenteni a kockázatot?? Minimális beruházással.Aminek a több nyelvű felirat is áldozatául eshet.
Remélem tévedek. -
Taurimod01
csendes tag
válasz
slothunter
üzenetére
Ha már remake. Én nem emlékszem hogy a Demon’s Souls-hoz lett-e volna magyarítás, szóval ezt koránt sem venném készpénznek.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
slothunter
üzenetére
Meg ugye azt meg sem említem, hogy a factions sem lesz benne...
-
slothunter
csendes tag
válasz
Lackooo84
üzenetére
Ezt én is így gondolom.
Ha teljes áron nem kapunk hozzá magyar feliratot az egyértelmű jelzés lesz részünkre,hogy itt csak lehúzni akarnak minket.
Teljes értékű áron kínálják?
Semmi gond.Adjanak teljes értékű játék élményt.
És a teljes értékű játé élménybe a magyar felirat is bele tartozik.Ez remake. Egy alapoktól újra gondolt ÚJ játék. Új játék árán.
Sony pedig azt mondja,hogy új exkluzívhoz magyar feliratot ad.
-
parandroid
félisten
válasz
Lackooo84
üzenetére
Általában dollár alapon megy, de Mo-ra az eu-s importőr hozza. Amúgy más eu országok valutái nem buktak ekkorát az utóbbi időben (pláne nem az euro-zóna, hiszen az mit bukna az euróhoz képest), illetve máshol nem 27% az áfa.
Hupsz, utolsó 2 hsz, sry, nem olvastam végig a topikot, csak válaszoltam.p
-
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nem nekem kellene ezt pont magyarázni,én eléggé képben vagyok, nem is azért írtam amit írtam...👍
-
Szabi®
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Beállítások ->Rendszer - >Hibaelőzményekbe találod meg.

-
Szabi®
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Sztem biztos, hisz ez Ps4 Pro-ról származik még. Csak már linkeltem máshová is anno, hátha kapok érdemi segítséget azért volt rá szükségem, és megmaradt a feltöltött képeim közt.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Gumi és felni topik
- Trollok komolyan
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- BestBuy topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektronikus zene topic
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest