Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Deliver Us The Moon bekerült és az friss megjelenés.

*legalábbis a PS Store oldala szerint, de amúgy látom, hogy ez régebbi játék...
-
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Lesznek ilyen játékok is, de nem AAA címekre kell gondolni, és főleg nem a belsős exkluzívokra.
-
válasz
marinea2
üzenetére
Az előfizetés keretében csak addig játszhatóak ezek a játékok, amíg ki nem veszik őket. És folyamatosan fognak kikerülni is, már most is van több olyan cím, aminél meg van adva, hogy meddig lesz csak bent. Nem egyik napról a másikra tűnnek el, hanem előre megmondják.
-
Szilágyi84
senior tag
Mennyi esély van rá , hogy az új Ps+ prémiumba egy új cím már megjelenéskor bekerüljön úgy mint Xboxon?
-
echterion
nagyúr
Magyar account-ra lehet már aktiválni ps plus kártyát vagy még mindig tiltva van?
-
marinea2
addikt
Sziasztok!
Az uj csomagokkal kapcsolatban. Elofizettem az Extrara es a GoT -ot meg a Death Strandinget le is szedtem. Ha fizetem folyamatosan az elofizetest de viszont kikerul a katalogusbol valamelyik jatek akkor meg fogok tudni vele jatszani vagy csak akkor ha katalogusban van? Vagy amugy csak bekerulni fognak jatekok es ki nem is? -
s1ckness
csendes tag
Köszönöm a hozzászólásokat!
Valószínűleg a Corsair-t rendelem akkor. Arra is adnak 5 évet. De ha van még valakinek javaslata, szívesen meghallgatom.
-
törölt tag
Pro tipp srácok: a gatyás fiók felett tartsátok a gépet, mert nincs jobb mint reggeli játék után forró alsóba csomagolni a hatlövetűt és a nagy szőrös hagymagerezdeket! 🥰
-
válasz
s1ckness
üzenetére
Jó lesz hozzá a 980 Pro, de mindenképpen hűtőbordával, amit lehet venni hozzá külön is (olcsóbbak közül pl. Jonsbo M.2-3 ~3 ezer forint). A konzol hűtését csak nagyon minimálisan befolyásolja, emiatt nem kell aggódni.
A többi SSD-nél is ugyanez a helyzet, vagy hűtőbordásat kell vásárolni, vagy külön kell venni hozzá hűtőbordát. A viselkedésükben pedig nincs eltérés, a játékok ugyanúgy futnak a többi kompatibilis típuson is. -
NorDezs
senior tag
Sziasztok! Eddig PC-n és XBoxon játszottam, viszont tegnap bővült a repertoár egy PS5-el. Ha jól látom itt is van a boxhoz hasonlóan egy havi előfizetéses modell. Van valami trükk, hogy az éves előfizut olcsósítani lehessen, mint a másik oldalon, vagy itt ki kell csengetni az évi 36k-t, ha premiumot szeretne az ember

-
s1ckness
csendes tag
Sziasztok!
Most, hogy váltottam PS Plus Extrára, több játékot is ki szeretnék próbálni, és az eddig is szűkös beépített tárhelyet bővíteni fogom. Milyen SSD-t javasoltok, illetve mivel van tapasztalatotok?
Tudom, hogy Gen 4-es SSD kell bele (mert PS5 játékokat is szeretnék rá tenni), illetve 1 TB-osban gondolkodom. Amivel szemezgettem az a Samsung 980 PRO SSD. Kicsit aggódom a melegedés miatt, viszont a heatsinkes kiadás jóval drágább, illetve azt néztem, hogy a "simára" is 5 év garanciát adnak. Szerintetek megéri a heatsink? Mennyivel melegedhet jobban ettől maga a PS5?Ha valakinek van erről, vagy más Gen4-es SSD-kről tapasztalata, szívesen olvasnám. Köszi!
-
Woodslave
félisten
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Sztem sem arra gondolt Seth. Extram van csucsimat le is húztam directors cut
-
S e t h
nagyúr
Mivel nem néztem utána kérdezném.
A Ghost of Tsushima Directors cut, Death Stranding Directors Cut érdekel, melyikre kell upgradelnem?
Feltétel még hogy ne cloud legyen, mert évek óta elhajtom a szolgáltatót, amikor presszionál a bővítésre.
Szívás ha fentiek csak úgy mennének,. -
EmThor
addikt
PS streamet végre kipróbáltam (net 500/20)
- PS5-ön először a GoW Ascension ment. A listában a GoW HD 1-2. részek nem látszódnak valamiért. A kép nem esett szét, nem csúszott a hang vagy ilyesmi. A minősége mintha egy youtube videót néznék. Az input lag minimális, tökéletesen játszható a játék. A PS3-on megkezdett mentést nem látta viszont a rendszer, pedig fel van szinkronizálva a mentés a felhőbe. Itt az MS jobban kezeli a hasonló dolgokat. Aztán mentem 5-6 versenyt a Motorstorm Apocalyps-szel, ami nagy kedvenc, kár hogy elengedte őket a Sony. Itt is kevésbé éles a kép mintha natívan PS3-on tolnám, de az input lag itt is rendben volt, nyertem a versenyeket, a kép nem kockásodott, 2-3 másodperctöredéknyi megakadás történt csak. Szóval itt is kellemes meglepetés. Trinity, Ratchet Crack in Time, Quantum Theory pörgött még, ezek is rendben voltak. Ezek 5-7e-ért még kaphatóak a PS3 store-ban, de így olcsóbb játszani velük, pláne még ha lemezen kellene levadászni.
- PS4-et bekapcsolva, vezetékes kapcsolat után wifivel ment a teszt, Ascension újra, remekül működött. Tehát itt is megy a stream. Itt látszik a GoW HD 1-2. rész a listában érdekes mód. Minőség full hd monitoron a 4k tv után hasonló volt, mintha youtube videót néznék, de megakadás, kockásodás itt sem volt.
- Kontrollként gyorsan beröffentettem a PS3-at, Ascension + GoW 1 HD, hát itt ugye azonnali reagált Kratos minden mozdulatra és élesebb volt a kép.De azt mondom ez a stream így kellemes meglepetés összességében. Csak hát ehhez mindig kell net + előfizetés VS megvenni mindent PS2/3-ra, ami mostanság körülményes. A classic games kínálata viszont így kevés, a 134 PS3 játékból max 2 tucat amire azt mondom hogy tényleg minőségi cím + rengeteg a hiányosság, se Metal Gear 4, se Resistance trilógia, nem értem a Sony-t. Nem beszélve a szinte nem is létező PS2 címekről. De majd lesz jobb ugye?
-
Moby
veterán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
psnow-t nem tudok mérni, nincs rá előfizum, de xcloudot megmértem, az csúcsban, 60fps mellett ilyen 14 megabitből kigurul plafonban, az átlag olyan 10 megabit körül mozog(doom-al teszteltem). Majd ha megnnifog hivatalosan itthonról, magyar accounttal, azzal kell megnézni, addig csak a ködszurkálás megy.
Hozzáteszem nekem továbbra is az a véleményem, hogy ez az egész cloud izé a géming szégyene
-
Moby
veterán
válasz
Jakesz
üzenetére
Teljesen mindegy, mert az valami közeli szerveren mér. Felhő játék nincs MO-ról, és még mindig nem megy az új szolgáltatásban sem, ahogy olvasom, gondolom ilyen UK, USA, meg ki tudja milyen régiós fiókokon nyomják. És gondolom itt ebben lehet a különbség, mert az nagyon nem mindegy, hogy németo, uk, vagy usa szerverről kellene cloudgémelni. Nominálisan a 100 mega is bő nyállal elég kell legyen hozzá, nyilván nem ezen múlik (ezek ilyen 5-10mbps-el tolják, felbontástól, fps-től függően)
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Hát pedig szerintem de. Én nem követtem ezt az egész cloud szart, de én úgy tudom, hogy jelenleg nincs ps5 a streamingben. Csodálkoznék is rajta, ha a sonynak még a datacenterekbe is jutna hardver.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Működnek igen, remote play-el mindig úgy játszom. Ezért is nagy epicfail, hogy amúgy PS5-ön nem mennek a PS5 játékok vele...
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Olyan van már egyáltalán?PS5 játékok streamelhetők?
-
Nayrobi
őstag
-
válasz
Kendek
üzenetére
Barátomnak 500-as van, és élvezhetetlen nála, hogy miért azt ne kérdezd, de laggol mint a nyavaja bekockásodik a kép stb...na nálam ugyan azok a játékok gyönyörűen futnak 2000/1000-es netem van...ezért mertem írni, hogy a 100-as nagyon karcsú lesz hozzá, de mint tudjuk, a puding próbája az evés

-
Sliderxy
senior tag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Köszi. A grafika miatt akkor pótlom megjelenési sorrendben.
-
TrishtanAG
senior tag
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Jakesz
üzenetére
Valakinek pixelesedik a kép, míg nálam meg másvalakinél semmi baj nincs vele (jó, este már kezdett néha pixelesebb lenni, valószínűleg túlterhelődhettek már a szerverek addigra). Tegnap végigvittem a fél DMC 3-at, amihez gyors reakció kell, így mondhatjuk azt, hogy számottevő input lag sincs. Amúgy a feltöltésed teljesen mindegy felhős játéknál. Elvégre a gépedről ilyenkor max az megy szinte csak vissza szerverre, hogy milyen gombot nyomtál. Az meg nem hiszem, hogy olyan számottevő adatmennyiség lenne.
-
KaitouP
nagyúr
Megnéztem tegnap a Plus Premium upgrade-re való lehetőségét, a maradék 196 napra 9.666 Ft, ami egész korrekt.
100/100-as net elég streaminghez? Gameplayt gond nélkül szoktam így, de cloud gaminghez még nem volt közöm.
-
-
Nayrobi
őstag
-
Lackooo84
nagyúr
Comments are closed hahaha ez nekem mindent el is mond.

-
proly01
őstag
Hogyan kell beállítani a menüben,hogy ne vonja automatikusan a pluszt?
Sehol sem találom.
Köszönöm!
-
Lackooo84
nagyúr
Én csak azt nem értem, hogy az Observer system reduxot, ami PS4/PS5 játék, miért csak sztrímelni lehet... ekkora egy kalap szart...
-
válasz
Jakesz
üzenetére
A magam részéről még nem próbáltam, az itteni vélemények pedig megoszlanak. Egyesek szerint használhatatlan ez a streamelős szolgáltatás, rossz a kép és nagy a lag is. Mások szerint pedig teljesen vállalható, jó a kép, és nincs semmi érezhető lag.
Ami biztos, hogy nem az internetkapcsolatodon fog múlni. A Sony részéről nyilván a stream az prioritást élvez, szóval a sebességteszt kedvéért nem nyomják le a többi felhasználót. -
A Mortal Combat 11-ből elérhető a PS4-es és a PS5-ös változata is. A Premium csomagszinten lehet streamelni is az előbbit.
Az upgrade az valóban így működik, sajnos akkor is, ha ez nem tetszik nekünk. A játéklista is így működik, a Sony mondja meg, hogy mi kerül be, és nem mi döntjük el.
-
proly01
őstag
Olyan kérdésem van,hogyha fel upgredelem a plust a maradék x napomra x összegért.akkor mikor lejárt azt is le tudom mondani vagy beállítani úgy hogy nem vonja automitice a 36.000 ezret mikor lejár?
-
-
Mike
veterán
Nem vágom ezt az új szisztémát. haver szerint, és én is azt látom a táblázatban, hogy a game catalog elérhető extra alatt is, ugyanakkor ha a gépen nézem a listát, vannak olyan címek ahol azt írja, premium. pl mk11, ugyanakkor ha belemegyek a játék adatlapjára, azt írja, premiummal streamelhetem. de az mk11 nem egy ps1-2-3 játék, miért streamelném? psprices dettó, ott is van amin E-van van amin P
másik ami nekem nem tetszik, hogyha van egy éves ps+ előfizetésem, akkor azt fel tudom upgradelni ugye, de csak a teljes időtartamra, olyat nem lehet hogy csak 1 hónapra, tehát ez lejárt kezdjek el az előfizetések időtartamával játszani, ez szerintem elég ergya így (másik megoldás, hogy az amcsi accommmal fizetek elő 1 hónapra, és a másik marad alap, de már megint ügyeskedni kell)
a harmadik, hogy a legtöbb általam kedvelt vagy áhított játék lemaradt róla, a legtöbb japán játék, első benyomásra mintha az összes square enix, bár a stray meg spiderman miles morales megéri azt a 5k-t amit még a 150 napra fizetnem kell pluszban az extráért.
-
Jakesz
addikt
Sziasztok!
A PS Plus Premium adta játékstreaming mennyire működik stabilan, lagmentesen? Plusz ennek kapcsán a netsebességgel kapcsolatban is lenne kérdésem. Gigabites netet használok vezetékesen, a PS5 hálózati beállításaiban levő sebességmérő a letöltésnél hozza a 700-800 mbitet, viszont a feltöltés csak 30-80 mbit között ingadozik, és ez miatt tartok tőle, hogy a streaming nem lenne tökéletes. Ugyanakkor, ha a konzol böngészőjében lefuttatom a Speedtestet, akkor stabilan hozza a 900/900 mbitet. -
válasz
Fox Mulder
üzenetére
A listában szereplő PS3-as játékok a Premium csomagban vannak, és csak streamelve lehet játszani őket. Az más kérdés, hogy ezt a játékot kiadták PS4-re is.
-
A Playstation magyar oldala azt írja, hogy a Wipeout Omega Collection csak a PS Plus Premiumba került bele, az Extrába nem. Ez érdekes, nem értem mi alapján tették a magasabb kategóriába mikor már PS Plus havi ingyenes is volt egyszer.
-
törölt tag
válasz
BUZZLGHTYR
üzenetére
Ekkora szart de komolyan... Még jó hogy nem ugrottam bele első nap. Jó lesz ez majd akkor ha kinövi ezeket a hülyeségeket. Bár a Sony-t ismerve ez lehet sosem történik meg...
-
ldave
félisten
Turn of renew helyett már csak cancel subscribtion van? Vagy csak rossz helyen nézem?
-
ChiliChili
tag
válasz
BUZZLGHTYR
üzenetére
Igen, minden ok. Próbálj egy kilép/belép mókát.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Elofizettem a komolyabb plussert, semmit nem tolt be… masnak mukodik normalisan?
-
Max_218
tag
Sziasztok!
Dlc-kel mi a helyzet ? Pokember elso reszenel ezek kimaradtak, leszedtem a jatekot mentesem 100% de bedob a storeba hogy oke telepitve van de,meg is vehetem,a season passt meg a dlc-t kulon egyesevel ,hiaba van fent nem engedi kivalasztani... New game plus kell vagy hogyan tudnam mukodesre birni? Mar leszedtem a simat is meg a goty valtozatot is... :/
-
törölt tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Tiszta káosz amit a PS+ app csinál. Van amit megvettem és írja hogy purchased, van amit megvettem és nem írja de ha belelépek tudom telepíteni, van amit megvettem és ha belelépek nem tudom telepíteni... Tipikus Sony.
-
válasz
razor1010
üzenetére
A konzol nem kezel vezeték nélküli füleseket, csak USB-s külső hangkártyákat, ami lehet Bluetooth adapter is. Hang az egyszerre csak az egyik forrásra megy ki. Innen tovább tudod gondolni, ha vannak olyan külső eszközeid amivel meg tudod oldani amit szeretnél, akkor működhet... de ez nem a konzolon múlik. Mikrofon a kontrollerben is van.
-
razor1010
tag
valaki tudja elestleg hogy a wireless füleseket lehet úgy használni ps5-höz, hogy ha csatlakazok bluetoot-on gepen és ps-en is akkor ugye hallom mindkét forrásból a hangot egy időben mint ha mixerrel használnám, de működik a mikrofon is? tehát be lehet állítani, hogy a ps és a pc hangját halljam és a mic a discordra küldje a hangot?
-
EmThor
addikt
Srácok ha a maradék 12 Plus-os napomra, 1e forintért átváltok premiumra, akkor is ki lehet kapcsolni az automatikus megújítását az előfizetésnek ha lejár a dolog? Nem biztos hogy premiummal folytatnám, de próbának jó lenne. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- iPad topik
- Ubuntu Linux
- Mikrotik routerek
- BestBuy topik
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen egeret válasszak?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

RangerFox