- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasunkó
őstag
válasz
Vladi #283469 üzenetére
A PS4Pro-t az eredeti ár feléért vettem, de sokáig figyeltem az árat, mert nem volt sürgős. A félár alatt nem lehet számolni, igaz ez Pro volt, de a félár kb. a reális lenne, ha..a PS5 is olyan ugrásszerű vásárlást produkált volna, mint a régi konzolgenerációk, de itt a tulajdonosréteg apránként gyarapodik, szóval nem lesz akkora kínálat egyszerre a használtpiacon belőle, mint a PS4-ből volt, és ha kevés van, akkor nem bír csökkenni az ára, szóval a felénél drágább lesz egyszer, amikor kijön a PS6.
-
Dinomano
őstag
válasz
Vladi #283469 üzenetére
Mondjuk, igaz... Kis hazánkban (ha a használt játék- illetve konzolpiacot nézem, illetve alapjaiban a használt cikkek piacát) nagyon úgy érezni, hogy nincs pénz az emberek nagy részénél. Illetve ha van, akkor meg 5X meggondolja, hogy mire költi. Mindenki Qolcsón akar megkapni dolgokat, próbál "okosban" megoldani, amit lehet.
-
-
válasz
Vladi #283354 üzenetére
QoL dolgok miatt jó, pl. szignifikánsan gyorsabb töltési idő. Egész más a Skyrim-el pl. 60 fps játszani, úgy hogy gyak. nincsenek töltési idők, annyi se, hogy elolvasd a loading screen-en a tippeket.
Telepítés szintén gyorsabb, ezsembe jut valami, letöltés telepítés 10 perc gigabites nettel. Ilyenek. De valóban, azzal egyetértek, hogy szerintem sincs feltétlenül olyan durva PS5 only játék felhozatal ami miatt mindenképp érdemes volt váltani next gen-re. Ezzel úgymond befürödtem én is, a PS4-be beleugrottam 2019, letettem a hajam a trillió minőségi single player játék láttán és azonnal ment a preorder a PS5-re kb, mondván hogy ha ilyen lesz a PS5 gen mint a PS4 volt, akkor én abból nem akarok kimaradni. Hát, nem lett olyan. Ennek ellenére bánni nagyon nem bánom, van pár előnye, de sokkal nem lennék hátrébb ha maradt volna a PS4 Pro. Btw ha lesz rendes PS4-PS5-PS6 BC, akkor én mondjuk váltani fogok PS6-ra is, de a PS5 Pro valószínűleg kimarad. Én azzal úgy ki tudnék békülni, ha megveszem a launch konzolt és az kitart 6-7 évig a köv. gen.-ig.
-
válasz
Vladi #283303 üzenetére
Azt elfelejtettük mondani, hogy Eneba-hoz mindig van 5-10%-os kupon (rá kell keresni, kuponos oldalakon találni), azzal együtt olcsóbbra szokott kijönni, mint a névérték (80-85%). Vagyis igazából ez a kuponozás annyiban segít, hogy a végén rászámolt szolgáltatási díjat kb. fedezi.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Vladi #283206 üzenetére
Én inkább rugalmasan tartanám az árlimitet és összkép alapján választanék. Ha bejön egy az ársáv alján, akkor parádé, ha 10%-al drágábban jön egy szép példány, ezen az árszinten az már nem nagy difi, de a hirdetéseket elnézve magánszemélyes hirdetéseknél az már egy kategória ugrás átlagos minőségben.
-
F-ECT$
titán
-
válasz
Vladi #283074 üzenetére
Van olyan játék ami aktív internet kapcsolatot igényel, de a többség nem. Tehát ja, letöltöd, utána meg nem kell hozzá net. Meg kell nézni, hogy ami érdekel, ahhoz kell-e aktív internetkapcsolat. 1 TB azonban PS4 esetén nem sok, simán 40-50GB-ot megzabál egy-egy játék, van ami 100-at is meg tud (COD).
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest