- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
N@idia #133928 üzenetére
Nagyon nem mindegy hogy milyen Tv-d van hozzá, én ezt veszem Samsung UE50MU6122 és tudom hogy hiába van ennek is írva hangzatos szavakkal HDR mód támogatás meg minden csillámf**zom mivel ennek a panele 8 bites (és nem is 8Bit+FRC) így sokat nem várok el tőle. Konkrétan tudom hogy az Uncharted 4 alatt nemhogy szebb lesz vele a játék hanem gyengusabb így nem lesz érdemes bekapcsolni hozzá a HDR funkciót.
Ahhoz hogy jó HDR legyen a tévéddel rendes 10 bites VA panel kell...
Ezen az oldalon te is tudod csekkolni a tévédet, hogy milyen beltartalom van benne...
-
ldave
félisten
válasz
N@idia #133928 üzenetére
Amikor bemutatták a Pro-t ugye a 4K és a HDR volt a hangsúly, mivel az imádott plazma tv-m egyiket se tudja, így nem is nagyon érdekelt a gép. Azóta azonban eltelt egy év és hát számomra egyértelmű a trend, mind a multiplatform játékok, mint a Sony saját cuccai 1080p-s kijelzőn is jobban, szebben futnak, mint alap PS4-en és tuti hogy a következő 2 év játékai is így lesznek.
De persze most nem siránkozom vagy panaszkodom, félreértés ne essék, csak leírom, hogy én hogy látom a helyzetet. Simán lehet, hogy az alap PS4 (régi, slim) valakinek 100%-ig megfelelő választás. -
Neoteric
addikt
válasz
N@idia #122760 üzenetére
Köszi, néztelek kb negyed órát. Azt hiszem mégse bánom, hogy nem működött a kulcs amit adtak.. Ez ugyanaz mint a többi cod, csak ww2 skinnel. Kb ilyen $10-os dlc kéne legyen. Egy olyan CoD2 remasterednek, mint amit múltkor megcsináltak CoD4-gyel, százszor jobban örültem volna.
-
válasz
N@idia #119669 üzenetére
Pc-re lehet megveszem majd akciósan, mert a multi része biztos élvezetesebb lesz 60fps-el, de ez itt off.
Bandi0000; az első részt is csak haverokkal játszottam, máshogy ezt kb nem is lehet, nincs is értelme, de attól mert haverokkal játszottam, még rohadt unalmas volt 200x megcsinálni ugyan azt a strike-ok, vagy 50x ugyan azt a raid-et. Az egyik legjobb játék lehetett volna hosszútávon, ha kellő mennyiségű tartalmat csöpögtettek volna bele folyamatosan. Az újdonság varázsa persze itt is megvolt, jót szórakoztunk vele, de csak rövidtávon, holott ennek a játéknak pont az lett volna a lényege (azt ígérték) hogy folyamatosan csepegtetik a tartalmakat, hogy ne fulladjon unalomba a játék. Ehhez képest némelyik 20-30 dolláros dlc felért egy drága viccel.
-
mrterminator
aktív tag
válasz
N@idia #119538 üzenetére
Pedig pont a stabilabb frame miatt érdemes Pro-t venni, mert ami 25-30 volt az stabil 30 és ami 40-50 volt az stabil 60. Ez a lényege a PRo-nak és nem a 4k, 4k TV esetén se...
A 4K-tól nem lesz "szebb" a játék, csak élesebb. Nem beszélve LOD-ról ami még jobban kiüt 4k-nál mert azt nem húzzák utána FHD-hoz képest. (mert inkább a parasztvakítás számít) Majd ha FHD-ban nem lesz gusztustalanan LOD-lás mozgás közben, akkor majd lesz Értelme a 4k-nak is, mert addig nagyon jól fogod lesni a low poligon környezetet, de a fúú a fegyveren meg a 2cm nézve a falon 4k textúra -
A`rpi
addikt
válasz
N@idia #118697 üzenetére
"Tényleg ott van sárga betűkkel írva fel sem tűnt elsőnek! Mindenesetre nem akarok előrefizetni tehát felveszem a support-al a kapcsolatot és visszakérem a játék árát! Sajnos ma már látatlanba semmit nem szabad venni
"
Változott.
Most már így van, többször is volt róla szó itt a topikban,
tessék figyelmesebben követni a topikot, vagy előtte kérdezni!Régiódnak megfelelő (ha jól tévedek akkor magyar) supportnak kell írnod, ha magyar, akkor esetleg egyből írhatsz a UK support-nak is.
Zömében az ügyes bajos dolgokat UK support intézi a magyar felhasználóknak.
-
A`rpi
addikt
válasz
N@idia #118695 üzenetére
"Kellene egy kis help levonták a COD WWII játék árát a kártyámról előrendelni akartam nem rögtön kifizetni és még azt se tudom milyen a játék ha szar meg se veszem. Hogyan lehet refund-ot kérni vagy törölni az előrendelést persze úgy töröljék hogy a 21 ezer ft utalják vissza a kártyámra
"
Ha kell a pénz vissza a kártyádra akkor szerintem supprt.
Egyébként így lehet lemondani, de így szerintem a wallet-be kerül vissza a pénz. [link]
-
NyMRooD
őstag
válasz
N@idia #116589 üzenetére
Nem csak azt akarta a nép, hogy térjenek vissza WWII-re, hanem azt is, hogy legyen valami újítás, mert az elmúlt nagyon sok évben ugyan azt kaptuk át skinezve, így én azokkal nem értek egyet akik szerint a Ghost óta (azt is beleértve) volt jó része a CoD-nak. Elég lenne 3-4 évente egy főverzió és az évenkénti pénz beszedést megoldhatnák egy sztori és egy multi dlc-vel, így nem lenne a legtöbb rész multija kihalva.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
N@idia #116461 üzenetére
Spiderman valami fantasztikus.Teljesen kész vagyok tőle.Mióta videójáték a hobbim, ilyen vagy hasonló Pókemberrel akarok játszani.Amit adott a Rocksteady Studios a Batmannal, remélem megkapom az Insomniactól is.
Neten találtam.Egyik God of War rajongónak van humorérzéke
-
BOBAKILL
őstag
-
-
törölt tag
válasz
N@idia #111790 üzenetére
Csak abban az esetben kapsz vissza három ezer jó magyar forintot a digitális pénztárcádba, ha tizenötezer felett költöttél videó játékokra vagy esetlegesen a playstation plus szolgáltatásra, ami havonta ad játékokat "ingyen" és következő hónapban az AC lesz a soron.
még írjuk le 100x...
Szerk.:(vicc volt, vicc volt, nem kell megenni)
half333: HP=élet a játékban csak egybe írta, hogy hp-n.
-
A`rpi
addikt
válasz
N@idia #111787 üzenetére
9.-edikéig kell hogy megérkezzen.
Ezt megelőzőleg a vásárlási naplódban (Transaction History) lenne érdemes összeadni a tranzakciók összegét.
15K értékben kellett minimum vásárolni... Értelemszerűen egy account-ra.
-
james001
veterán
válasz
N@idia #111519 üzenetére
Köszi remélem esélyem is lesz néha benne,mert gondolom a Quake Champions-ig minden pro ezzel tolja inkább konzolon
(#111520) marilllyo: Ezek szerint már te is megváltál tőle,annó neked adtam el az enyémet
A fegyver grindolós trófeától félek a legjobban,a többi ami hiányzik csak a gyűjtögetős cuccok elvileg.
Kíváncsi leszek a SnapMap-es pályám fenn van-e még -
Punisher15
tag
válasz
N@idia #111166 üzenetére
Szep meg jo is ha világháborús lesz.
Csak azert mar csinálhatnának valami új motort alá.
Mert ha jol tudom ugyan az a motor van alatta,mint amivel kijött a modern warfer.
Ami tavaly kijött azis,ritka szar nézet ki,véleményem szerint.
Mondjuk ez most se lesz másképpen,csak a bevétel a lényeg.De ne legyen igazam -
zojjektum
őstag
válasz
N@idia #110437 üzenetére
Az oké, hogy kereső gomb meg összefoglaló, de nagyon sokan mobilról követik a fórumot és mivel mobilnézetben ezek a funkciók gyakorlatilag nem léteznek ezért nem igazán róható fel azoknak akik nem tudnak róla.
Bár Mister_X a legelső hozzászólásban linkelte az összefoglalót ez látszik mobilnézetben ezért bocsánat. 😉
-
KaitouP
nagyúr
válasz
N@idia #110410 üzenetére
Igen, ha van külön topikja, akkor azt - ha csak valami közvetlen okból nem itt kell kérdezni miatta -, ott illene kitárgyalni. (És meg is teszik többnyire.)
De nem azzal van a TV téma esetében sem a gond, hogy egymásnak ajánlotok TV -t, hanem azzal hogy az egész átmegy egy szakmai vitába (miért OLED, miért nem OLED, stb.) aminek már totál nem itt a helye.És de, a "hangos a PS" is idegesítő, a "PS+ játékok szarok" téma is idegesítő, pont azért mert nincs a témában több amit ki lehetne beszélni, mert rég túl van tárgyalva. Legutóbb mikor feljött a hangos PS téma, majdnem belinkeltem egy füldugót az illetőnek mert vicc már az egész.
Szóval nem az itt a gond hogy közbe közbe felmerül egy téma ami valamilyen szinten a géphez kötődik, hanem az hogy az a téma elmegy egy olyan irányba, aminek már tényleg nem itt a helye.
-
gurubefree
senior tag
válasz
N@idia #110352 üzenetére
Nekem sajnos a 40" a max. meret amig el tudok menni . Igy a KS nekem nem jo ( a legkissebb meret 49" ) . Megvettem a Samsung UE40KU6400-et ... amazonon £649.99 most £424.98 ezek alapjan nekem megfelel
-
-
törölt tag
válasz
N@idia #109037 üzenetére
Valójában mindkét bekötés jó. A ma használatos hálózati eszközök tudják az auto MDI/MDI-X -t, tehát mindegy hogy van bekötve, mindkettővel működni fognak. A képen látható crosslink bekötés abban a világban amikor ez még érdeks volt egyébként pont nem volt alkalmas gép-hálózati eszköz bekötésre, crosslink kábeleket gép-gép összeköttetésnél hasznátunk(switch/router gép bekötéshez egyenes bekötésű kábel kellett).
A te kábeled szimplán hibás volt. Valszeg a csatlakozónál, ha a cserével meggyógyult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest