- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
birorichard #128436 üzenetére
Ez bizony nagyon hasonló sztori...
A bőr az arcon, az a nem mindegy...
-
krx21
nagyúr
De a szimulációs sorrend még nem biztos, hogy megmutatja, hogy neked melyik lesz a legjobb...
Nekem például a Forza túl árkád, jobbnak vélem a GT vezetési modeljét, mégis a Forza jobb összességében, (nekem). A PC2 nem jött átt annyira... Az élvezeti faktor összetett dolog. A saját próbát nem érdemes kiváltani. -
krx21
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #127499 üzenetére
Igen, ez nem más, mint üzleti modell. Szélesebb vásárlókört próbálnak eléri. A konzolok is úgy általában, ezért nincs fixen 60fps mindig, mert a Tesco-ba járó családok azt sem tudják mi az, talán észre se veszik.
Ez van, hígul a "szakma"... -
krx21
nagyúr
válasz
Gabesz1019 #127494 üzenetére
Így van, de ezt utólag is lehet állítani...
-
krx21
nagyúr
válasz
XuChi #126851 üzenetére
Én is c64-en kezdtem és pontosan ugyan az a véleményem mint Neked. Elmondom ha nem tudna a TV-m gyorsan interpolálni (mozgás javítáni) nem is játszanék 30fps-es játékkal. Ha valaki nem látja, értékeli a különbséget, az okés, elhiszem, hogy van ilyen, de vannak akiknek ez sokat számít. Rájuk is egy komplett piac épül: a csúcs videokártyák piaca. Sokáig én is támogató voltam, tehát nem csoda, hogy a 30 fps-nél fanyargok...
Ez pont ugyan az, mikor megmutatom pár havernak az audiofil fejhallgatómat, valaki azt mondja, ez igen iszonyat jól szól, valaki meg csak annyit mond: az én 10.000 ft-os fejejesem is szól így...
Nem mindenkinek egyformán érzékeny a füle, de a szeme se... -
krx21
nagyúr
válasz
Stevenstyle #126642 üzenetére
Hát igen, nem véletlenül mondtam, hogy a gts vezetési fizikája kellene a forza 7-be....
-
krx21
nagyúr
válasz
frankstork #126590 üzenetére
Hdmi-it ne húzd ki bekapcsolva. De miért is tennéd?
-
krx21
nagyúr
válasz
Stevenstyle #126554 üzenetére
És Neked melyik tetszik jobban a GTS vagy a F7?
-
-
krx21
nagyúr
válasz
Exelsior24 #126420 üzenetére
Nekem az említett Seagate Barracuda 2Tb van. Jól teszi a dolgát...
SSHD-vel kapcsolatban pedig vannak tesztek a neten. Én nem foglalkoznék vele... -
krx21
nagyúr
válasz
Oppenheimer #126389 üzenetére
Pedig nekem a vezetés fizikája tetszik, bár a sebességérzet a videók alapján a Forzának jobb.
Én nagyon drukkoltam neki, mert nem akarok Xbox One X-re költeni... Most már csak 1 esélyem van: valahol meg kell néznem élőben a Forza 7-et és baromira nem kell hogy tetszen!!!
Sajnos az a program nagyon egyben van, már évek óta...Nem sok esélyem van sporolni. Persze nem sajnos. -
krx21
nagyúr
Szintén! Legrosszabb esetben érkeztetek egy Xbox One X-et egy Forza 7-el. Bár sajnos a forza vezetési fizikája, mindig is gyengébb illetve unhatóbb volt mint a GT-jé. Ráadásul most még 1 fokkal elmentek az arcade irányába. A GT-nél meg szinte nem lesz single player és lehet soha nem lesz egy komplett elkészült játék érzésünk, mint a foza esetén. A PC2 pedig eddig nem jön be, nem tudom miért.
Szóval lesz itt dilemma rendesen... -
krx21
nagyúr
A pinball FX3 PS4-en is elérhető? Illetve a régebbi asztalokat használva benne, van változás?
-
krx21
nagyúr
-
krx21
nagyúr
válasz
cross56 #123561 üzenetére
A HDMI aljzatnak 2.0A-nak kell lennie... TV váltogatja, de szerintem ha az, akkor mind az... Bár nekem a régebbi házimozi erősítőmnek például nem mindegyik aljzata volt 4K-s...
Kábelnél nincs hardveres változás a HDR miatt. De mindenképpen olyat vennék amelyik high speed minőségű.
Szokták a kábelekre ráírni, hogy 1,4, 2.0 stb. De ezek igázából az aljzatok revíziói, melyekhez megfelel.És igen majdnem minde készüléken engedélyezni kell a hdmi porton HDR-t (pl: ...Enhanced)
-
krx21
nagyúr
-
krx21
nagyúr
A Days Gone úgy néz ki még idén megjelenik? Amúgy a fejlesztő csapatról a SIE Bend Studio-ról mit lehet tudni?
Nagyon minőségi munkának néz ki... Várom! -
krx21
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #122863 üzenetére
Szerintem max annyi, hogy nincs benne semmi igazán új. De egy COD-nál ne is várjunk ilyet...
-
krx21
nagyúr
Az új csártidot, nyomja valaki?
Bizony nagyon szép! Bár ahogy nézem az átvezető videók nélkül, a nettó játékidő már nem 8 óra...
Nekem amúgy 1x lefagyott a pro-val... -
krx21
nagyúr
válasz
birorichard #121236 üzenetére
Minőségre milyen? Magyar nyelvű?
-
-
krx21
nagyúr
válasz
Daryl Dixon #117959 üzenetére
Hát nálam ilyet nem vettem észre, hogy 1080p bármiben jobb lenne. Valószínűleg TV váltogatja.
-
krx21
nagyúr
válasz
Daryl Dixon #117947 üzenetére
"1080p-ben sokkal élesebb színesebb kontrasztosabb képet ad a 4K-s tévé mint 2160p-ben"
Itt szerintem az lehet, hogy 4K-ban a TV-d más profilt használ... Mert ez így nem igaz.
Amúgy milyen TV ez? -
krx21
nagyúr
válasz
echterion #117519 üzenetére
Max az input lag-ot tudod összehasonlítani érzésre. Sajnos a MM és hasonló erőssen világított boltok messze nem ideálisak erre. De ha csak ez a lehetőség van, akkor állítsd őket a kiemelt profilról egy normálra...
A boltban az összes tv bemutató profilba megy: az az csutkára van húzva szinte minden... Nincs egyszerű dolgod... -
krx21
nagyúr
válasz
stilo18 #117375 üzenetére
Minden bizonnyal. De élőben összehasonlítani nem mindenki tudja. Sőt erre igen kevés lehetőség van.
Visszont azért vannak olyan videók, ahol bele nagyítanak jópár részletbe, ott azért lehet látni miről is van szó.
A másik pedig az esetleges frame rate különbségek, melyeket a digital foundry vs videói tökéletesen szemléltetnek. Szóval azért lehet tájékozódni, vannak erre alkalmas videók. De persze az élő élmény a legjobb tapasztalat.. -
krx21
nagyúr
Itt mindenki csak azt tudja leírni, hogy neki megérné, vagy megérte e... A gépek között a különbség elég egzakt.
A döntés a tied. Szerintem nézegess PS4 vs PS4 PRO videókat, az talán segít a döntésében.
Amúgy nekem van egy olyan érzésem, hogy neked nem feltétlenül érné meg, de lehet hogy tévedek...
Sok a nyitott kérdés, anyagilag mennyire lenne terhelő, mennyire vagy játék teljesítmény érzékeny... Stb. -
krx21
nagyúr
válasz
Daryl Dixon #117314 üzenetére
A HDR-nek a túlszaturáltsághoz nem sok köze van... Valamint vannak már bőségesen kiváló input lag-al is, csak meg kell nézni melyik az.
-
krx21
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #117176 üzenetére
Egyetértek!
-
krx21
nagyúr
válasz
birorichard #116958 üzenetére
Nekem is PRO-m van, én nem tartom hangosnak...
Horizont még nem probáltam, de szívesen kipróbálnám. -
krx21
nagyúr
válasz
birorichard #116956 üzenetére
Csak annyit tudsz tenni, hogy jól szellőző helyre teszed...
-
krx21
nagyúr
válasz
Kephamos #116942 üzenetére
Elmondom, hogy én többször is jártam így! A weben készleten mutatott termékért mentem, közben telefonálni is próbáltam... Az autómatájuk 15 percen keresztül hitegetett, hogy most már csak 2 perc...
Gondoltam megkérdezem, hogy ezt a 15 perces számlát beszámítják e, ráadásul senki nem vette fel...
De a lényeg, hgy nem volt a játék készleten, pedig a weben volt. Elment egy csomó időm, átautóztam a fél várost teljesen feleslegesen. Én azóta nem járok oda... -
krx21
nagyúr
-
krx21
nagyúr
Azért az új Uncharted kiegészítőben nekem kicsit bosszantó, hogy végig egy nőt kell majd írányítani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest