- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
Jó, hogy mondod a DICE-t. Emlékszem, amikor előző generációban megvettem a Battlefield Bad Company 2-t, teljesen el voltam hűlve, milyen hangok jönnek ki a házimoziból. Természetesen pozitív értelemben.
Már akkor az államat kerestem a földön, amikor bejött az EA logo és felülről lattuk a helikoptert és házakat. És akkor a játék, valamint a járművek hangjairól ne is beszéljünk.
-
törölt tag
Tomb Raider klón, lol, semmi köze a két játéknak egymáshoz.
Ilyen összetett harcrendszere kevés játéknak van, a képességek, rúnák és fejlesztések szinte végtelen számú harci stílust tesznek lehetővé.
Ahhoz, hogy értsd egyáltalán, hogy miről beszélek, minimum 8-10 órát bele kell tenni.
Ha nem tetszik, semmi gond, de faszságokat ne beszélj azért.
-
Én tegnap kezdtem neki a frozen wilds-nak, eddig hozza az alap game színvonalát + én kíváncsi vagyok az itteni sztori részre is. Nekem nagyon bejött eddig a HZD, az alap játékkal tegnap végeztem, egy dolog volt ami nekem minimális negatívum, hogy túl könnyű a játék. Eleinte még volt némi kihívás, de a végén a pimpelt cuccokkal a thunderjaw-okat is simán lehet farmolni, anélkül, hogy egy potiont is meg kellene inni..
-
Zoleee83
addikt
Pont így voltam vele, én végigmentem a GOW storyn, de nem voltam odáig érte.
Ellenben HZD nagyon tetszett az platina lett.
Az RDR2-t nyugodt szívvel ajánlom, de arra készülj, hogy rengeteg beszélgetés lesz amire érdemes figyelni, elolvasni, nem egy sodró lendületű játék, nem kell minden 3. percben lövöldözni, ellenben egy tökéletesen felépített story, él-lélegzik minden egyes eleme a játéknak.
Én az RDR2-vel jártam majdnem úgy hogy chapter2-nél eladtam, de utána indult be a story, most a felénél járok kb 30 órával (csak főküldik), és imádom. -
krx21
nagyúr
De a szimulációs sorrend még nem biztos, hogy megmutatja, hogy neked melyik lesz a legjobb...
Nekem például a Forza túl árkád, jobbnak vélem a GT vezetési modeljét, mégis a Forza jobb összességében, (nekem). A PC2 nem jött átt annyira... Az élvezeti faktor összetett dolog. A saját próbát nem érdemes kiváltani. -
-
Xaels
félisten
Mondjuk MW2 óta nem vettem COD-ot. Ingyenes hétvégén kipróbáltam őket de azota egyik sem... Pedig előtte több ezer óra ment el a szériára az életemből
Bad Company 2-vel átmentem BF-ezni, leginkább Conquest-ezni, bár BC2 + Vietnam-ban a Rush is nagyon jó volt. Járművezés is ment egész jól, de BF4 és BF1 tekintetében az már egyáltalán nem érdekelt, csak a gyalogság.
-
Xaels
félisten
Technikailag (konzolon nem tudom milyen a BF1, csak PC-re van meg) ég és föld. Hangulatilag viszont most jobban bejött ez a BETA mint a konkurencia. Lehet azért mert ott is leginkább gyalogos vagyok/voltam. BF3-ban a CQ DLC nagyon feküdt. Itt a gyors adok-kapok jobb, valahogy nincs olyan érzésed, hogy ólmon él a másik.
-
Elims
veterán
"granturismonak sose volt igazan jo fizikaja..."
Én azért ezt így nem jelenteném ki.Biztos te is letettél "pár" kört az előző részekben és aszerint írod ezt,én mentem egy-két órát velük és azért én máshogy látom.Az 5. részben egész jól eltalálták a szimulációt és ezt úgy írom,hogy a való életben is vezettem egy-két olyan kocsit ami a játékban van (egyszerűbb autókról beszélek) és őszintén kijelenthetem,hogy nem sokban tér el a "real driving"-tól.
Persze egy játékról beszélünk tudom,így ahhoz képest egész korrektre sikeredett."assetto corsa jobb mindegyiknel..."
Ennek a hsz-odnak viszont örülök és ahogy végzek ezzel a hsz-ommal megyek és megveszem ezt az assetto corsa-t. (Ha akciós még..)
-
james001
veterán
Én úgy tudom jön majd konzolokra is. Remélem hogy jön mert videók alapján nekem nagyon tetszik.
(#111555) vonSux: Remélem nem fogok vele szenvedni nagyon. A klasszikus pályarészeket meg se találtam benne,azokra is kíváncsi leszek. Komolyan már viszketek annyit beszélünk róla.
Kár volt eladom,már nem is emlékszem annó miért váltam meg tőle ilyen gyorsan...
-
törölt tag
Itt megtalálsz mindent.
(#109815) m3ss: Félreértés ne essék én nem említettem app-ot. Párszor néztem filmet a ps-ről még nagyon régen, de az hibátlanul működött. Megemlítettem, hogy maga a konzol opcionálisan beállítható, hogy adott idő után rest módba rakja magát, a többit neked kell tudnod, hogy számításba veszed ezt a lehetőséget is vagy sem.
Nem próbáltam feliratos filmet, arról nem tudok érdemben nyilatkozni. :/
-
-
SH4D0W2011
őstag
Egy régi Genius SW-HF 5.1 5000-em van, de azért gondolkodom sztereóban, mert tervezem lecserélni, Modecom MC-SHF120, Microlab Solo 6C, vagy valami hasonló kategóriájú aktív hangfalakra. A Genius meg addig menne sztereóban, amíg ki nem találom, hogy férne el két hangfal az asztalon. Csak nem tudom, előrébb lennék-e egy ilyen, vagy hasonló DAC-kal, most inkább visszatértem a fejhallgatóhoz, mert amit összehoztam, az nem igazán tetszett.
-
Pöttön
őstag
Ezt jó tudni, akkor nem veszek dlc-t hozzá. Köszi!
(#103912) Tavares
Köszi szépen!
Alapvetően volt már a játékhoz szerencsém, az előző PS4-emen kitoltam, csak aztán eladtam.
Illetve meg van PC-re is (Steam) de a pc-m játékos részét felszámoltam.
A játékot meg szívesen elő venném újra, mert ahogy mondtad is nagyon jó a kampánya.
A januári nagy leárazásba gondoltam beszerezni, most a sima alap verzió 6k, a Digital Deluxe (összes dlc-s) meg 10,5k. -
Bad Pritt
félisten
Jaja, a Towerfall is jó cucc amúgy, kár, hogy most nincs leárazva, 2K körül simán must have.
Hát nem tudom, Trackmania Turbo nem rossz cucc szerintem, de még elég drága, olcsók közül van az Obliteracers, Super Toy Cars meg a Coffin Dodgers (morbid basszus...), de videók alapján ezek se váltják meg a világot... Viszont legalább van bennük local coop.
Little Big Planethez volt gokart játék még PS3-ra, valami afféle jöhetne PS4-re is végre... -
eastsider
nagyúr
-
-
proly01
őstag
Köszönöm szépen!!!!
erahurka
gianni85 Nem volt vészes pedig még porszűrő is volt rajta
n000rbi Igen,kezdek afelé hajlani,hogy lehet jobb lesz ha megcserélgetek a polcon dolgokat és a méter széles 20cm magas és 60cm hosszú polcra teszem.Csak ott meg annyi minden van (modem center hangfal játékok set top box távvezérlők) hogy most majd azokat nem tudom hova tenni
na mind1.....
White Wolf Én sem bántásból írtam Árpinak csak volt ebből már Hsz váltás köztünk és szerettem volna ha ő is érti hogy ez nekem fontos lenne.Nem zugoriságból de ha megtudom itthon oldani itteni segítséggel és 4 csavar fúrással akkor minek hívjak asztalost aki egy 10 est ezért alaphangon elkér anyaggal.
Persze nem szeretném én se ha harag lenne.Nem bántásból írtam.Más:
Ha HDMI 1.4 képes eszközeim vannak Full HD tv erősítő stb számít valamit ha 2.0 ás HDMI kábeleket használok a PS4 PRO erősítő vel majd a TV erősítő vel való összekötéséhez? Vagy ugyanaz lesz mint eddig a 1.4 essel?
-
Peat76
őstag
Néha nekem is indokolatlan helyzetekben felpörög a venti, de nem vészes, pl. ROTR 4k-ban rögtön felkapcsol turbó módba, most pár napja csak néha hangosabb a megszokottnál, fura rest módba is folyamatosan megy de akkor nagyon halk! Érdekes és nem szabályos, akkor ez többünknél aggasztó plusz fűtés így a tél közeledtével 😀😂😁😁
-
Pöttön
őstag
Nekem a régi Fat gépem ugyan ezt csinálta, és kb ugyan ezt a hangot produkálta, (a burkolata forró volt, és pattogott)...
Pont hogy lejárt róla a garancia....
Valószínűleg újra kellett volna pasztáznom...Lehet hogy a tiéd gyárilag rosszul lett pasztázva, levegősen, vagy lehet nem kapott eleget, vagy lehet hogy egyáltalán nem is kapott.
-
A`rpi
addikt
Van dedikált topik, ott tudsz olvasni, és kérdezni is.
Billentyűzet egér használata konzolon.
Nekem az átálláshoz kellett jó pár év, most vagyok azon a szinten hogy lehet nem is veszek átalakítót PS4hez. PS3hoz vettem.
-
Joshi
titán
"kezdeti nehezsegek utan (patch nelkul texture tearing, akadas mindenhol) most teljesen jol fut."
Szóval akkor ajánlott vétel?"epp minap lattam pcn es hat ott ini hekkelgetes nelkul nem tudtuk jatszhatova varazsolni..."
Hogy érted azt hogy nem tudtatok játszani vele? Nekem a PC-és megvan de hibátlan, kezdetben ott is voltak gondok, de az már a múlté.Ja és látom hogy a Dirt Rally is kint van PS4-re arról van tapasztalatod?
-
Megmondom őszintén hogy engem nem érdekel a 64 fős móka, annyira bejön ez az új játékmód (operations) abból is a 40 fős, hogy nem is játszok mást, és ennél semmi gond nincs. BF-ben mindig conquest-et játszottam, de ez az új játékmód sokkal élvezetesebb, nincs az az össze vissza rohangálás mint conquest-ben.
-
törölt tag
Nu, én ezt tudom nagyon jól, hogy nincs mutató. Ezért is fura, hogy mindig téma ez az fps.
Nem tök mindegy?Arról nem is beszélve, hogy szerintem a BF nem konzolra való, ez egy ilyen dolog sajnos.
Magam sem hittem el, hogy valaha is olyat fogok látni egy konzolra írt programnál, mint amit a bf játékok produkálnak ekkora fős multi közben. (évről-évre)Nagyon szeretem a bf-eket és a 4 illetve HL meg is van ps4-re, de egyszerűen nem bírok/bírtam egy óránál többet játszani vele, mert egyszerűen nem élvezetes.
Tényleg sajnálom, hogy pont a bf-ek produkálnak ilyeneket.Jah, és megjelent egy pro.
-
SNor
tag
Helló!,
Szintén UPC, szintén lehalt a PSN. Nálam annyi extra, hogy kábelen volt rákötve a UPC-os modemre. És ahogy bekapcsoltam a PS4-et lehalt a modem. A wifiről (modemé) ledobálta az eszközöket, nem ment rajta a net, és a modem admin oldalát se volt hajlandó betölteni. Ha kihúztam a ps4 kábelét a modem életre kelt. Átállítottam wifire a ps-t, de ott se jött be a psn login. Átálltam telekom hotspot wifi-re ott működött minden.Nálad lett azóta valami fejlemény?
-
DM-Fan
nagyúr
Meglátjuk. Az ugrásra én már ráéreztem, jó ütemben kell duplázni, plusz ugye tud felhúzódzkodni is peremeknél, azzal lehet kombinálni, plusz nekem sikerült rocket jump-ot is nyomni.
Jópofa a másik játékmód, a Warpath is. Afféle king of the hill, folyamatosan halad egy zóna előre a pályán, amivel együtt haladnod kell és védened, mintha egy konvolyt védenél. Érdemes kipróbálni azt is.
-
DM-Fan
nagyúr
Nem tudom, én nem érzem annyira lassúnak. Sőt, ott van a Heist perk, amitől kifejezetten felgyorsul még ez is. Meglátjuk a véglegest, de engem az se zavar, ha így marad. Amúgy is a single mozgat jobban, oda meg ez a sebesség bőven sok is. A 60 FPS egyébként szerintem megvan.
-
DM-Fan
nagyúr
Szerintem semmi baj nincs a narrator-ral. Sőt, néha olyan érzésem volt, hogy ugyanaz a voice-actor, mint aki Dr. Betruger-nek adta a hangját a Doom 3-ban (pedig nemigen lehet, mert az inkriminált Philip L. Clarke 2013. áprilisában sajnos meghalt). Miért, a Quake 3-ban nem volt még ennél is viccesebb a narrator? Vagy az Unreal Tournament-ben? Dobule Kill - Multi Kill - Ultra Kill - Mo-mo-mo-monster kill!
Ez is a műfaj része, mint mondjuk a pankrációban. Erről beszéltem.
-
Tegla80
addikt
Szolgaltatonal probalj meg reklamalni....
Nem irtad,de tipre trekom vagy digis vagy mert naluk jellemzo,h belepiszkalnak az IP-be ezzel elerve,h nalad a psn-el hiba legyen.
Szoval kerdezz ra,h varialtak e valamit a rendszerben,mert nalad azota nem okes.Mobilneten amugy bejelentkezik?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest