- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mrterminator #212225 üzenetére
Német változatban pl. van, az angolban nincs. Vásárlás előtt olvasd le a tokról vagy a lemezről a CUSA számot, a 09175-ben lesz magyar felirat.
-
Deck
titán
válasz
mrterminator #175598 üzenetére
A játékélménytől lesz jó egy játék nem pedig a grafikától. Sokan elfelejtik ezt.
-
mike1334
veterán
válasz
mrterminator #175585 üzenetére
Én GoW-val kezdtem (meg előtte az új Tomb Raiderekkel xboxon). Az első UC-t egy óra után kikapcsoltam, azóta se indítottam el, a 2. és a 3. részt végigtoltam, de meglettem volna nélkülük. És nem is csak a grafika a baj, hanem a játékmenet is. Én sok régebbi játékot el se kezdek, mert csak csalódás lesz. De nem vagyunk egyformák, Te gondolhatod máshogy, én meg így. Majd eldönti, hogy ő melyik kategóriába tartozik
Mondjuk én is azoknak a táborát erősítem, akiket nem kapott el annyira az exkluzív láz, mire a végére érek mind kipróbálásának gyanítom nem lesz több 5-nél, ami igazán tetszeni fog, eddig csak egy volt ilyen és próbáltam már vagy 7-et, de lehet többet.
-
RangerFox
veterán
válasz
PL egy inFamous nem üt akkorát 2018-ban, mint megjelenésekor. Vagy az UC4 se a világ legszebb játéka, ma már csak szimplán gyönyörű, mert több játék is hozta már azt a szintet. Vagy pl mai szemmel nézve az első UC sokak számára játszhatatlan. Ezért nem szabad várni sokat egy játékkal.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Akartam is kérdezni én is, hogy mit milyen sorrendben kellene megvenni, illetve játszani. Mivel nem nagyon láttam, hogy a Red dead redemption első része elérhető lenne ps4-en, ezért most pótolom be gyorsan xboxon, aztán jöhet a kettő ami most jön meg majd a következő héten.
Nem tudom, hogy az Uncharted, GOW sorozatból pl mi megy ps-4-en, meddig érdemes visszamenni az időben az epizódokban és onnan kezdeni a sorozatot.
Egyébként tegnap megnéztem a 2019-es exkluzív játékokat és a Last os us 2 és a Days Gone nagyon tetszetősek voltak, ergo a Last of us első részével is igyekeznem kell majd. -
g4bb3r
tag
válasz
mrterminator #173089 üzenetére
baaaaaaaaaaaaz
Legközelebbi éjjeli ügyelet nem lesz annyira unalmas úgy érzem
-
törölt tag
válasz
mrterminator #173093 üzenetére
Mondanák azt inkább hogy Sony készüléken ingyenes, minden máson pár ezer forint, vagy PS Plus kell hozzá. Ez így annyira béna, a Sony minimális piaci részesedésével a tablet/okostelefon piacon.
-
Mike
veterán
válasz
mrterminator #173085 üzenetére
és a végén lesz 1 kilós tepsi
-
Bétaville
senior tag
válasz
mrterminator #173068 üzenetére
" trógrebb játék kiadók"
Ez tetszett. -
törölt tag
válasz
mrterminator #173089 üzenetére
De ehhez valami mókolt Android kell meg ugyancsak mókolt app, nem? Vagy csak az én telefonomban nem szeret valamit és azért nem támogatott?
Én azt hittem az official app csak Sony eszközökkel megy!
-
Mike
veterán
válasz
mrterminator #173081 üzenetére
fix van már ilyen, kinaiak tuti gyártják
a mostani kontroller sem olcsó
szerinted mennyi lenne egy kijelzős? meg a tapipad mérete kijelzőnek nem túl nagy -
Mike
veterán
válasz
egy pánt kell a karodra amibe beleteszed a telefont, és már kész is a pip-boy. fillérekből megvan az egész, és akkor nem kell kijelzős kontroller
-
Madwe
nagyúr
válasz
Hát... kell a fenének. Rossz az egész koncepció. Mert 2nd screennek van h pl térképet tudsz kitenni, de még a 12.9-es ipademet se szeretem erre használni. Mert akijelzőt nézem, és onnan elnézni az szintén idő, újra kell lokálni stb - kompetitívben felejtős, de simán is zavaró szerintem. Plusz immersion romboló is. Szerintem ezzel nem plusz beleélés, h a tévéden kevesebb a hud, ha cserébe folyamat le kell nézegetned... Mégegyszer, pl rdr2ben ki használta úgy, h térkép off és cserébe a telefonját nézegeti? amihez ugye hozzá se kellene nyúlni... mert én nem
Meg baromi jó az érintőkijelző, tényleg végtelen gomb ui tehető rá, ezért jó az okostelefon is. ha azt nézed... De oda kell nézni... Megint az a probléma, h kijelzőről elveszed figyelmed és le kell nézni a kontrollerre... Nem véletlen pl tv táv helyett egy okostelefonos remote nem olyan jó. Nem érzed hol a gomb nem tudod mit nyomsz, oda kell nézni...
Nagoyn remélem valójában vmi hordozható konzol miatt írnak ilyenekről, nem pedig tényleg a ds5ről, mert az olyan felesleges árnövelő tényező az esetek 90%ban és a userek 90%nál h nemigaz...
Miért lenne a fejlesztő rákényszerítve?
-
Istuu15
senior tag
válasz
mrterminator #119539 üzenetére
Bf1 be is pl sokkal smoothabb és stabilabb az fps a pron mint a sima ps4 en.
-
Szigma70
addikt
válasz
mrterminator #104559 üzenetére
Bocs, ez korte73-nak ment
Az Until Dawn nagyon jó, most a Beyond two soulst nyomom
-
buci30
addikt
válasz
mrterminator #83551 üzenetére
Dehogy fekszek 😂😂
"De UC megjelenés" Ez mi is? 😁😳 -
Tegla80
addikt
válasz
mrterminator #83435 üzenetére
Par honapja volt mar fennt bannnolt gep az apron....(lehet pont ez,csak masnal)
Akkor beszelgettunk paran ott az emberrel es Ő mar igy vette,nem is tudta/mondtak neki,h ilyen.Mikor rajott,h igy nincs multi felrakta es arulta....Ő irta,h a pecsek lejonnek a jatekhoz igy frissul is,de a psn-re nem engedi be a rendszer. -
laragirl83
őstag
válasz
mrterminator #82849 üzenetére
Nyomhatjuk vmikor!
-
bordi10
senior tag
válasz
mrterminator #77474 üzenetére
130 centiről?!?! Jó még a szemed?
olvasd el -
Black Dragon
addikt
válasz
mrterminator #74649 üzenetére
Amint lesz időm én is nekifutok még 1x legalább, az 1-2 apróságtól eltekinte nagyon bejött, de azért elég időigényes, 1 órára nem éri meg leülni elé, legaláb 3-4 óra kell neki alkalmanként, úgy az igazi.
-
törölt tag
válasz
mrterminator #66119 üzenetére
Tisztelt bíróság! Saját akaratomból "csak" ötöt vettem, egyet gariban cseréltek, ezt kérem vegyék figyelembe!
-
krx21
nagyúr
válasz
mrterminator #65742 üzenetére
Úgy legyen...
-
krx21
nagyúr
válasz
mrterminator #62208 üzenetére
Igen ez így elegánsabb... A jót átmenteni és még jobbá tenni... Nekem a tomb-ban valahogy eleve az nem tetszett, hogy egy cica babából csináltak verekedő,lövöldöző akció hőst... Nem nagyon tudtam azonosulni vele soha...
-
KOHO
senior tag
válasz
mrterminator #61528 üzenetére
Miért lenne drasztikus grafikai butítás? Nehogymár egy nextgen konzol ne bírja el az aszfalt állandó csillogását villogását...
-
LeventeV
senior tag
válasz
mrterminator #61528 üzenetére
Azt állították, hogy nem lesz butítás, de nyílván nem a képek után kell menni, hanem a videók után. Community event keretén belül meghívtak pár youtube-ost, akik közül az egyik azt mondta, hogy PS4-en futottak a játékok.
Amúgy elég csak megnézni a Rivals-t. Jól nézett ki PS4-en. Ettől sem kell kevesebbet várni. -
tepenzed
őstag
válasz
mrterminator #56450 üzenetére
Miért kéne szégyelni? Minden normalis cégnél van refund opció adott időn belül ha nem játszol vele, erre kb jogunk van mint az életben bármely más termék esetén,csak hát a Sony legendásan tapló cég.
-
Elims
veterán
válasz
mrterminator #56450 üzenetére
Vhogy én is így vagyok ezzel.
Sùlyos ezreim mentek el fölöslegesen "mégsem tetszik" jàtékokra,de még egyszer sem fordult meg a fejemben ilyesmi pedig tudom,hogy egyikkel sem jàtszom többet.De persze ha sikerül vkinek... :-)
-
törölt tag
válasz
mrterminator #56001 üzenetére
>A valóban erre genre írt játékok jövőre fognak kijönni
Ezek a totális őrültségek honnan szivárognak?
-
krx21
nagyúr
válasz
mrterminator #56001 üzenetére
Ez is egy szép magyarázat miért erőssek a konzolok...
Szerintem ezek a konzolok, kicsit a fogyasztás áldozatai lettek. És én pont azért tartom őket kicsit gyengének mert a jelenlegi motorokkal nem tudják a 1080p 60fps-t . Pont ehhez kellett volna méretezni . Azért az egy kicsit vicces, hogy a megjelenéshez képest 3-4 évet kell várni komoly előrelépéshez... -
mrhitoshi
veterán
válasz
mrterminator #54889 üzenetére
Nincs ezen mit kifejteni. Termodinamika, hőáramlás. Egyik fajtája a hőátadásnak. Persze pontatlan megfogalmazás, hogy nagyobb felületen adja le a hőt, mert a felület ugyanakkora, hiszen az alátámasztás is vesz át hőt, viszont nem mindegy, hogy mekkora a hővezetési tényezője az alátámasztásnak. Ha fáról van szó, akkor szopó, mert az szigetel, és nem tud alul távozni a hő. Ebben az esetben jobb ha a levegőbe tesszük az alját (értsd állítva), mert ekkor nem fogja leszigetelni az alját a fa.
Az a legjobb szituáció, ha egy rohadt nagy rézlapon fekszik a PS4, mert ekkor a nagy hővezetési tényezőjű réz miatt gyorsan tud távozni a hőt az alján is.
Szóval a hűtési teljesítmény a nem mindegy, és ha állítva van, ez nagyobb, hiszen gyorsabban távozik a hő ugyanannyi idő alatt. P=Q/tHa esetleg vákuumba tesszük, akkor mehetünk is a szervizbe.
-
tarti19
senior tag
válasz
mrterminator #53137 üzenetére
Azért tegyük hozzá, hogy borzasztóan arcade kategória. Tény, hogy nem rossz a saját stílusában, viszont a komolyabb fizika itt szóba sem jöhet. Arra ott van a PC, de az már szimulátor jellegel bír.
Szó se róla a DC megéri az árát, mert le tudja kötni az embert.Moby: közel 50 gigát foglal a Batman.^^
-
RunnyJuggler
aktív tag
válasz
mrterminator #53137 üzenetére
Lehet, hogy nagyon jó autós játék, de nem tud beszippantani. Személy szerint én nagyon szerettem tuningolgatni a kocsijaimat, utána kipróbálgatni, ez most rettenetesen hiányzik. Nagyon kötött vagyok, és ez zavar.
-
tuki2200
senior tag
válasz
mrterminator #51557 üzenetére
Playstation blogon írták hogy az A.R.K. Dinós multi túlélő játék támogatni fogja a morpheust mar megjelenéskor , szóval szerintem nem kell majd éveket várni a rendes játékokra
-
törölt tag
válasz
mrterminator #51510 üzenetére
Gyorsan megy, gyakorlatilag felfogható egyfajta post processingként, aminek a végeredménye nem az eredeti kockát módosítja, hanem egy üresre kerül rá. Megmondom őszintén a tényleges implementációt én nem ismerem, de kis ügyességgel igyen is meg lehet, mert ugye ott a dobozban egy dedikált hardver, ami jelenleg enkódolásra van használva (videófelvétel, remoteplay, stb), ami itt a meló nagyrészét akár el is végezhetné, ha kicsit programozható.
-
törölt tag
válasz
mrterminator #51491 üzenetére
Erről felesleges vitatkozni. Minden VR gyártó a magasabb frém felé mozdul. Okkal.
Miért járna nagyobb inputlaggal? Ott, ahol nem a kész képekből kell kiindulni, hanem a képek renderlése ELŐTT rendelkezésre álnak a mozgásvektorok, ott még pufferelni sem kell. Gyakorlatilag a rendereléssel párhuzamosan elő lehet állítani az interpolált képet, nem kell hozzá a következő sem. -
törölt tag
válasz
mrterminator #51445 üzenetére
Nem, ez nem megszokás kérdése. A morpheus nem 60Hz-es lesz, hanem 120. A játékokat 60-ra KELL csinálni hozzá (méghozzá tökéletes pacinggel), és frame reprojectionel lesz belőle 120 (hasonlóan, ahogy a tévék csinálják a mozgásinterpolációt). Ez az egyetlen mód, hogy az agy számára befogadható élménnyé válljon, de a mozgásbetegségre ez sem gyógyír. Oda megszokás kell.
-
Madwe
nagyúr
válasz
mrterminator #51466 üzenetére
Nyilván nem konkrétan értettem a telón 120al rohangál a hl2 részt
én konkrétan fél óra után annyira beleizzadtam és öklendeztem 30-40 fps környékén, h utána le kellett dőljek... S nem egy ember panaszkodott ilyenre. Meg a dk1es időben eleve nagyobb latency mellett fpstől függetlenül is majd minden második ember befehéredett annyira szarul lett... Nem mindenki érzi meg ugyanúgy, meg fiatalok előnyben, de van annyira jelentős hányad aki konkrétan rosszul lesz, h nem véletlen írja elő a sony sem a 60 fpst...
Pl ha nagyon részeg valaki, akkor is van h izzad befehéredik. Vagy a pörgős forgós vidámparki csodákon... Van akinek meg meg se kottyan, belső fül kérdése, de az emberek jelentős részét ez igenis érinti.
-
válasz
mrterminator #51455 üzenetére
Nem mondtam, kérdeztem
Másik fórumon írta valaki, mert mindenki fikázta a szemüveget hogy nem fogja tudni 2x fhd-t a konzol, aztán erre írta be valaki amit fentebb írtam/kérdeztem.
-
A`rpi
addikt
válasz
mrterminator #51455 üzenetére
G-sync? Tudtam annak lesarkítva annyi a lényege hogy akkor kerüljön ki a képkocka ha teljes egészében kész van. PS4 esetében ez a legkisebb gond. -
Madwe
nagyúr
válasz
mrterminator #51442 üzenetére
akkor te vagy fiatal vagy még vagy szerencsés
ez egyénfüggő ki mennyire lesz rosszul tőle, de idő előrehaladtával egyre jobban mindenki. Vidámparkba se véletlen nem nagyon ülnek fel már az idősebb emberek
-
GamerG92
újonc
válasz
mrterminator #50375 üzenetére
akkor csak HDMI kell hozzá hogy össze kössem a PC-t a monitorokkal ?
-
Pöttön
őstag
válasz
mrterminator #48936 üzenetére
Erre inkább nem is reagálok.
Csak gratulálni tudok a stílusodhoz!
Szerk:
Gondolom nekem szántad, annyit megsúgok, (segítség ként, nem beszólás ként, mert látom egyedül nem megy) legközelebb a válaszra nyomjál, ne az újra... -
Djuree
félisten
válasz
mrterminator #48371 üzenetére
az összehasonlító videók alapján majdhogynem csúnyább mint a DC.
PandaMonium: ezt én is kérdezem. az e haviak bődületesen gagyik. a dishonored is volt igérve ps4-re, az is csak ps3-ra jött. ennyit erről. a box már egy jó ideje erősebb ilyen szempontból. nem mintha a sanyi nem tehetné meg, de nem teszi, ennyit ér nekik a közösség...
-
marquuard
veterán
válasz
mrterminator #45905 üzenetére
Nagyon állat.
-
PandaMonium
őstag
válasz
mrterminator #45905 üzenetére
Ha igaz amit kommentekbe írnak akkor fizetős DLC lesz, de jónak tűnik.
Ideje lenne lassan belehúznom a meglévő játékaimba, mindjárt itt a Bloodborne, akkor meg egy ideig semmi más nem fog menni a PS-en. -
Dudee
senior tag
válasz
mrterminator #41123 üzenetére
lehet, igen.
PS3-nál mondjuk kb 3 év telt el az első gép, és a Slim között -
Dudee
senior tag
válasz
mrterminator #41103 üzenetére
olvastam olyan pletykát miszerint idén jön a PS4 Slim
-
gaebriel
tag
válasz
mrterminator #41103 üzenetére
Én is már képzelődöm néha.
Aztán majd nézek egyet nyáron amikor felszáll a füst. -
Sirandrish
legenda
válasz
mrterminator #38856 üzenetére
Azért az esőhangokat annyira nem nehéz élethűen visszaadni...egy 1500ft-s diktafon kell hozzá oszt annyi
Amúgy mindig rácsodálkozok hogy ez cucc mennyire jól néz ki -
mlinus
őstag
válasz
mrterminator #37697 üzenetére
ne mondjad már.. igen, szép a driveclub, konzolon a legszebb, de a photo mód rak rá utóeffekteket, látni ahogy kisimulnak az élek ha úgyhagyod a kamerát pár másodpercre..
-
tarti19
senior tag
válasz
mrterminator #37697 üzenetére
Nem-nem, mindegyik játékba a fotó mód kicsit vagy nagyon javít a minőségen
Itt is így van. Ezt leszámítva az időjárási elemek bődületesen szépek. -
mlinus
őstag
válasz
mrterminator #37667 üzenetére
fotómód.. azért ennyire nem szép játékban
de próbáljátok ki. norvégia, hajnali 3 vagy 4, storm és magas csapadék.már egy ideje ezzel szórakozok, imádom..
-
Tegla80
addikt
válasz
mrterminator #37667 üzenetére
Szep,szep mert a kulcsinnel nincs is baj,de a belso ertek meg a gt6 nyomaba sem er....
En meg azt ertekelem egy autos jateknal....
Szoval ez sosem lesz az En gammam barmit is csinalnak vele..... -
válasz
mrterminator #36868 üzenetére
Egy ügyeletes linkelő belinkelhetné majd mindég.
-
front3r
őstag
válasz
mrterminator #36868 üzenetére
Reméljük ez után sem indie játékokat fog akciózni a Sony!
Csak így tovább!
Magyar store. -
stilo18
addikt
válasz
mrterminator #33230 üzenetére
Neked is áll egy fekete a garázsban?
-
Madwe
nagyúr
válasz
mrterminator #33043 üzenetére
Eleinte nekem az 1 csillag is alig akart összejönni
De kitartó ismerkedés után ráérez az ember, s akkor már elérhető a 3 is, nyilván nem feltétlen elsőre, de lehet kúszni a cél felé
-
boksz
senior tag
válasz
mrterminator #33013 üzenetére
Írhatnál egy kicsi technikai segítséget a drifthez
Nekem elég nehéz, mondjuk sosem tudtam jól csinálni ! -
haddent
addikt
válasz
mrterminator #32859 üzenetére
Számomra NFS
nderground 2 és Grid (szigorúan az első!) óta az első értelmes autós játék amit élvezek. Érzésre nekem sokkal komolyabb mint az 2 volt (fizika terén), kevesebb sallanggal (néha én is eltuningolgatnék meg színezgetnék, de lássuk be, hogy egy időrablás az egész és semmin nem változtat, nem ettől lesz jó vagy rossz egy autó). Tegnap végigvittem és szerintem igen is sokféle autó van benne, rengeteg stílusból (renault clio -tól az ilyen nevét se tudom hyperekig?) és jön még plusszba hozzá 38 (ezzel nem leszünk messze a 100-tól), 176 "story küldetés" stb..?
Egy biztos: nem a lusta embereknek való, akiket az ilyen trágyahalmaz NFS -ek hozzászoktattak ahhoz, hogy elsőre nyernek bármit csinálnak. Itt valóban kell küzdeni, megszokni, kitapasztalni.
Nekem nagyon tetszik. De elismerem, hogy az emberek 98% -nak ma nem ez kell, hanem egy limonádé kis lötyögés. Vannak hibái de jönnek javítások és plussz tartalmak. Én örülök, hogy megvettem season passal együtt..Nayrobi Season pass árát elfogadnám vissza csak úgy jóarcoskodásból
-
Madwe
nagyúr
válasz
mrterminator #32829 üzenetére
Meg azt senki se írta hogy full szim. Pont ezt írtuk hogy átmenet, csak olyan embereknek, akinek a szimesebb vonulat nem tetszik, ezért jöhetett le nekik ugy hogy full szimnek állítjuk be... Mert ha szépen adagolva, jo íveken, nem agresszíven vezet az ember ( egy Ferrariba beülve nem padlógázzal mész neki a kanyarok közötti résznek ha rövid a szakasz pl) akkor nem hibázik az ai, aki amugy nem fog 0 reakció idővel satufekezni es kormányt rántani, csak h ne menjen beléd, hanem másba. Ugyanígy lehet olyan helyzet, amikor nem tud mit tenni, kisebbik rossz miatt neked megy, mint esetleg másnak rosszabbul kijőve a helyzethez, vagy csak szimplán nincs hova mennie...
Amugy ha mar szim felől nézzük, sokkal kezesebbek a kocsik, sok a ra segítés, rövid a fektav, kevésbé pörög ki a gumi, es nem törik roncsa az autó, s nem befolyásolja a menetdinamikat, összességében könnyebb szebben menni, messzebb vannak a kocsi hatarai... Amugy részemről pont ez a rész aminél a motor letiltos büntetést fairnek tartom. Az hogy kicsit lassabb lesz a kocsi jobbra húz stb mondjuk meg jöhetne, de ez rendben van... Az meg hogy pattog a kocsi: hat ha valóságban 200al nekimesz egy merőleges falba, akkor egy a kocsi meg te is hello, race over, másrészt meg ugy beleallna a falba hogy nem igaz... Pattog ez minden autós játékban amugy, van ahol nem ennyire. De dc annyiban más mint egy rendes versenypályán játék, hogy alt sokkal szűkebb ezért a kamikaze akcióknál nagyon pattog ide oda... Dehát szuk részen ésszel kell menni
Szvsz igy kommenteket olvasva egyébként a szimeseknek jobban bejöhet amugy: vannak hiányosságai, de azért vezetni ésszel kell benne. Es nyilván van sok szempont ami alapján azert arcade aki sokakat zavarhat. De pl sebessegerzetben sokkal jobb szvsz mint egy gt, ami szimekbe alt annyira nem mindig jon at valamiert...
Full arkadhoz (NFS burnout satöbbi - mondjuk ha törés tesz egy szimet akkor burnout az csak igazán haha) szokott játékosnak lehet zavaró a szimesebb vezetés es nem fogja élvezni...
Továbbra is az a helyzet, h tudni kell helyen kezelni, sokaknak biztos tetszeni fog, de ezt majd valamikor mindenki kipróbálhatja ha van ps+...
-
Def26
félisten
válasz
mrterminator #32829 üzenetére
Kicsit nehéz volt kihámozni de átjött a lényeg.
-
shunter
aktív tag
válasz
mrterminator #32806 üzenetére
Az a legviccesebb ebbe a DC fikázásba, hogy a magukat "ultra prónak" mondott "autós gémerek" azt, hozzák fel negatívumnak, hogy nem törik az autó és, hogy nem lehet lemenni a pályáról mert egyből visszarak. De kérdem én... A valójában "pró autós gémer" mit keres a pályán kívül? És miért akar ütközni? :-)
-
Madwe
nagyúr
válasz
mrterminator #32806 üzenetére
En is féltem tőle hogy arkados nyomom a gazt ezerrel es virul a fejem, folyamat elso vagyok tipusú játék lesz de nagyon nagyot csalódtam a jo irányba. Es azért ez meg bőven hordoz arkad jeleket ( azért a fektav rövidebb mint a valós, könnyebb javitani es elég később e miatt. Meg a kerekek is jobban tapadnak, nehezebb kicsusztatni a kocsit, valamint vezetői hibákra csak ritkán reagál a kocsi vészesen, ritkábban lesz túl vagy alulkormanyzott. Es általánosságban igaz amit írsz sajnos az elbutulasrol. Nincs azzal bajom ha valaki arkadot akar, de ha valami nem az akkor miért kell lehordani? Nem neki való es kész. En se fogom megvenni a flight szimulátor 2010et es panaszkodni hogy mekkora szar, meg egy takeoffhoz is 50 dolgot kell beállítani es nyomoodni, miközben a war thinderbe meg mar rögtön a levegőben vagyok
nem értek egyeseket...
Amugy ha kis turelemmel van az ember, pont az ilyen felarkad felszim játékkal tud jól megtanulni vezetni... No nem a valóságban, az nyilván más skikleket kivan. Hanem elméletben, mi az ideális ív kigyorsitas kanyarban hogy kell oda beesni, mikor vagy a határon. S ezeket amugy való életben, ha mar tud vezetni, s versenyezne, tudna használni... Racecraft
Mondjuk en a gt jogsis részeket addig nyomtam míg arany nem lett, na az megtanított aztán mindenre ami a jo vezetéshez kell (amiből a legelső es legfontosabb a higgadtság s a türelem) de aki a dct szidja ezek miatt az a gt t s a forza motorsportot se fogja szeretni pl, mert az méginkább szim. Egy rfaktor vagy iracingrol mar ne is beszéljünk....
Persze ertem en hogy a többségnek a beülök elé azt megyek mint atom s rögtön jól vezetek benne visszacsatolás kell, de azért van rajtuk kívül más ember is, aki hajlandó megtanulni kezelni a dolgokat. S egyébként utana sokkal nagyobb élményt adna, ha hagynak... Meg azt is érem hogy ez a típus fog a leghangosabban panaszkodni nagy eséllyel, mert ez a kettő azonos okból van, se hosszú tavon ez tenyleg a telefonos jatekok eloretoresehez vezet (mmint hogy nulla tapasztalat iránti skillt követelő, előveszem 5 percre s mar jon vissza a pozitiv visszajelzés, siker tipusú dolgokhoz) arra is szükség van, nekem is, de attól meg másnak lehet más igénye is...
A lényeg, aki szereti a gt-t pl, annak jo esélyel a dc is tetszeni fog. Nem olyan jo, de van benne jópár jo ötlet (pl a csillag rendszer, face offok) es ez is kellően technikás játék azért...
-
axton
tag
válasz
mrterminator #32687 üzenetére
Megfigyelted? Es megis hogy? Odamentel azokhoz akiknek nincs meg es belestel az ablakukon?
Elhiszem vedeni kell az egyetlen ps4 exkluzivot a mostani szezonban de azert ez mar sok
-
tigomigocika
senior tag
válasz
Az lenen a kérdésem , hogy ez ilyen tipusú játékokhoz elég a joy?
Gondolom azért ront az élményen ha valaki joyyal tolja nem? -
nismoka
addikt
válasz
Teljesen osztom a véleményed, szerintem nagyon jó kis játék lett. Nem szimulátor (nem is vártam) de nem is sín autózás, a pályák többsége nagyon szép és élvezetes menni rajtuk. Pár javítás még kell azért, főleg az online rendbe rakása....
-
ForRedGlory
félisten
válasz
mrterminator #32630 üzenetére
Hihetetlen mennyire varjatok a multi reszet
Csak nem tudom miert, mert ha az AI szar, akkor el lehet kepzelni hogy Joskapista egy Mclaren P1 mogott hogy fog menni. Kb mint bikanak a voros poszto. Tegnap este volt reszem 4 futban, eleg is volt. Masodik kanyarban kiloknek, megprodulok, szevasz... Ha nem te vagy az utolso, akkor meg se probald bevenni szabalyosan a kanyart, mert garantaltan kiloknek. Random barmokkal nem lehet multizni. Egyiket kiloktek a masodik helyrol, ket futammal kesobb is madofakorozott a mikrofonba.
-
Tutu7030
veterán
válasz
mrterminator #32356 üzenetére
Én csak hajnalban tudtam kipróbálni az első pályát, sikerült is elsőnek lennem. Már ez egy jó pont a játéknak.
Túl sokat biztos nem játszom majd vele, főleg nem multiban, de néha jó lesz majd szórakozni vele.
-
Nayrobi
őstag
válasz
mrterminator #31316 üzenetére
Már 10 perccel később se voltak jók, csak az emberek elfelejtik megköszönni. Sajnálom, kipróbáltam volna, mert az eddigi gameplayek nem győztek meg, pedig az E3-as bemutató után azt hittem, hogy első napos vétel lesz.
-
tarti19
senior tag
válasz
mrterminator #31316 üzenetére
Létezik, minden kódot eltüzeltem us, eu accal s egyiknél sem született gól
Nayrobi már 5 perccel utána se
-
boost
veterán
válasz
mrterminator #30541 üzenetére
"Az a jó PS4-be hogy nem igazán van negatívuma, nem lehet mellényúlni vele. infók nélkül is megveheted."
Így van, kapjuk évi 7ezer forintért az AAA címeket, a jobbnál jobb PS+-os játékokat, a felhőmentések sose akadnak fenn, és a PSN se áll le heti kétszer, a gép maxicsendes, az, hogy a kontrollert minden másnap töltjük kifejezetten előnyös, így mindig jut alkalom leporolgatni a gépet, az, hogy Killzone, és LastOfUs alatt felszáll, az nem bug, hanem feature, hogy a Sony fejes bejelentette, hogy nem invesztálnak firstparty címekbe, mikor van elég indie tök jó, ezért vettünk konzolt, és képzeljétek, nemsokára a Thomas was alone ( kb 4 éves) 2 bites indie cím is jön PS4-re, tutti PS+ befutó, ami tök jó megint. ... ... ... "Ohh, wait, what? " -ahogy gyuribacsi fogalmazott
#4theplayers
-
Nayrobi
őstag
válasz
mrterminator #30181 üzenetére
Régebben az volt a fáma, hogy ősszel f1, tavasszal grid/dirt felváltva, most hogy tavaszra költözik az f1, sanszos hogy 2015 szeptemberében kapunk egy dirt4-et.
-
mlinus
őstag
válasz
mrterminator #30181 üzenetére
Szeirntem nem volt erőforrásuk rá. Az Autosportot gyorsan összedobták a Grid engine-el, közben dolgoztak az új engine-n, F1 2014/2015-ön, új Dirt játékon, meg közbne kiadták a colin mobiljátékot.
-
krx21
nagyúr
válasz
mrterminator #23143 üzenetére
Érdekes... De miért kell neked ennyi USB?
-
stilo18
addikt
válasz
mrterminator #21779 üzenetére
Én, bár csak YouTube-on néztem, a PS3-ast is tisztességes munkának érzem..! .
-
malphitee
senior tag
válasz
mrterminator #21714 üzenetére
Nem véletlenül mondtam az év véget , mire kijön az új cod, elenyésző játékos bázisa marad a ghost nak , es ha mar venni nem fogjak a játékosok nagyon a ghostot, főleg a dlc hozza, akkor ingyenessé tehetnek előbb-utóbb az osszes dlct hogy az emberek kedvében járjanak .
-
válasz
mrterminator #21283 üzenetére
Csak szeretnéd te egy hangfalszettel úgy hallani pl cod ghosts-ban hogy honnan jön az ellenség mint egy jó fülessel, de nem vitatkozom. Vegyetek 500K-ért hangfalat, és építsetek egy olyan szobát ami pont megfelel erre a célra, nekem jó a füles is, felrakom a fejemre és nem számít hogy a szoba melyik részében vagyok, és nem kell centivel méregetnem hogy pontosan középen üljek.
-
krx21
nagyúr
válasz
mrterminator #20376 üzenetére
Már csak az első bemutatókon látott textúrákat kellene visszatenniük!
Reméljük a tartalom jó lesz...
GTA V killer... Csak a fele legyen igaz! -
hudekira0
tag
válasz
mrterminator #20358 üzenetére
hardver aprón pont volt egy eladó szerencsémre, új is volt megérte, viszont ha összefogtok 25$ a szállítás és 11$ egy ilyen páros 1 kontrollerhez, a hivatalos oldalról.
-
barcabome
aktív tag
válasz
mrterminator #20354 üzenetére
Vegyél fel nyugodtan.
Az fps freek biztos jobban magasítja, mert az arra való, de nekem tökéletesen bevált ez a módszer is, hogy bal oldalra a kisebbet, jobb oldalra a magasabbat rakom. A bal oldalin jól tapad a kezem a sok borda miatt, a jobb oldali meg magasabb kicsit.
Mondjuk szerintem a belső felülete ugyanakkora magas, viszont a sima felületőnek mint mondtam a széle magasabb, így valamelyest magosítottnak érződik.
A fene sem tudja, annyi biztos, hogy nekem nagyon bejön a cuccos. Stabilabban tudom kezelni a kontrollert, jobb a tapintása, már csak ezért is megérte, illetve cserélhető legalább, ha kopna.
Viszont ha lényegesen magasítani szeretnéd a kart, akkor inkább fps freek, bár nekem olyan nincs, abban nem vagyok illetékes.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
mrterminator #19544 üzenetére
Nem rossz.
Én ha majd megveszem a gépet valószínűleg matt fóliát rakok majd a fekete glossy műanyagra.
-
Newyorker
addikt
válasz
mrterminator #19546 üzenetére
Uhhh, ez nekem sem tetszik, azt hiszem ez a ház úgy ok ahogy van!
-
malphitee
senior tag
válasz
Az a joy valami ultra gagyi lett azzal, de fő hogy neked tetszik
-
válasz
Miért pont strandkorlát kék?
-
krx21
nagyúr
válasz
Ha már kék, akkor miért nem az eredeti PS4 kék színt választottad? A kicsit sötétebb lenne... Vagy tévedek?
-
Garada
őstag
válasz
Ha ezt egyszer le akarod szedni nem lesz tiszta ragacs minden alatta?
-
Ps Vita
őstag
válasz
Jól néz ki,és legalább lehet a bemeneteket látni
-
InterFox
senior tag
válasz
mrterminator #19460 üzenetére
+ Élsimítás hiánya egy csomó ONE játéknál, ez később csak rosszba lesz.
-
krx21
nagyúr
válasz
mrterminator #19197 üzenetére
Hát ha kész van... Szólj, érdekel...
-
gianni85
veterán
válasz
mrterminator #19143 üzenetére
sok szerencsét hozzá, de szerintem egy cég se gyárt ilyen nyomi ventilátorból olyat ami halkan tenné a dolgát. Egy 12es noctua-t az X1-be tudnál tenni, de oda meg tök felesleges.
-
mfranky
őstag
válasz
mrterminator #18627 üzenetére
Nekem is bejön...
Kevesebbszer törölném a port róla...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest