- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Becksman
őstag
Sziasztok!
Olyan nagy gondom lenne, hogy van/volt egy német ps accom amit anno a knack 2 miatt regeltem. (tavaly ingyenes volt). Na most a gond hogy elfeljtettem az email címet amivel regeltem
külön emiatt regisztráltam egy Gmailest. Na a lényeg hogyan tudom ezt az accot visszakapni? Vásároltam rá játékokat unravel packot. Valaki help mert idegesít és játszanék a knack 2vel
-
Becksman
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Nem régen vettunk tvt (filmezes, psezes, tvzeshez). A tv neve LG 65SM9010PLA. Milyen beallitasokkal érdemes használni ps4 pro mellett? Ha valakinek esetleg van ilyen tvje megkoszommem a segitseget. Jelenleg a Játék modon belül 2 beállítást állítottam: fényerő, illetve élesség +10,10.
Előre is köszönöm segítségét
. -
Becksman
őstag
Hali!
Nemrég vettünk egy LG 65 9010PLA típusú tvt. Milyen beállításokat javasoltok kepben ps4hez? Jelenleg játék módban van a kép.
-
Becksman
őstag
Sziasztok!
Másoknál is ingyenes a multi? Nincs plusom jelenleg, de pl friday 13th, Uncharted 4, gta V is mennek online..
-
Becksman
őstag
Adott egy szitu:
God of warral játszok (2018). Ps4 pro , viszont teljesitmeny modban enyhen vibrálást latok. Mi lehet a baj? Felbontás módban is látható, de nem annyira.
-
Becksman
őstag
Sziasztok!
A god of war 3 remastered játszható 4kban ps4 pron? Vagy csak en emlekszem roaszul, hogy regen kapott ilyen patchet?
-
Becksman
őstag
Valaki aki játszik a friday 13th játékkal az vegyen fel. Sajnos magyar játékosokkal nem nagyon találkoztam még.
Psid:
gyula1991 -
Becksman
őstag
Üdv.
Friday 13thval lenne gondom hogy online jateknal nehezen talál szervert... Ha talál azt irja, hogy network error update client... Pcn folyton talál játékot...
Mi lehet a baj?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Becksman
őstag
Most nézegetem milyen játékokban érhető a pro ereje el:
https://www.digitaltrends.cym/gaming/ps4-pro-enhanced-games/Megakadt a szemem a lost legacy. Azt irja 60fps. Ténylegesen fut 60fpsel?
Vagy a multira céloz?
-
Becksman
őstag
7016B tipusú pro mennyivel rosszabb a mostani 7116B tipusú proktól? Most lényegében 10 ezer forintért tudok venni egyet (jelenlegi ps4 1216B-m eladnám és így venném...)
Hangosabbnak hangosabb azt tudom, de más különbség van -e esetleg? Ennyi ráfizetéssel nagyon elgondolkodtam.
-
Becksman
őstag
Sziasztok! PS4-em szeretném pro-ra váltani. Hol érdemes beszámíttatni? ( hol adnak érte (leg)többet? )
1TB 1216B tipusú gép lenne. Van 4K tvm. Samsung mu6102. Meg jópár olyan játékom is ami támogassa (Horizon, Outlast, Rise Of The Tombraider).. -
Becksman
őstag
Megvettem ma a Lego Harry potter collectiont. Szép és jó, de a kép kilóg a képernyőböl. (élet és lego gyüjtött legódarabok nem látszódnak.) Mi lehet a gond? Megjelenési területen állítottam már
Valaki segítsen .
-
Becksman
őstag
ps4 pron a menü még mindg smoothabb mint egy sima ps4nek? Jövő hóba akarok váltani PRO-ra
-
Becksman
őstag
Divisiont érdemes megvenni? Van játszó tábora?
-
Becksman
őstag
Valaki Dying light following tolná?alapjátékot kitoltam csak a the followinget nem.
-
Becksman
őstag
-
Becksman
őstag
Valaki játszik itt a wolfeinstein new orderrel?
Nem tudom, hogy alapbol olyan a játék, hogy ha mozgok a fal meg minden telhesen másabb lesz? (Kontrasztosabb , élesebbnek látom). Lehet hülye kérdés.. -
Becksman
őstag
Az természetes , hogy az uj unchartesbe meg pl how tonsurviveba isbha kamerát fordítom a fü szine ''zöldesebb''. Meg alapbol mindennek a szine kontrasztosavb?!
-
Becksman
őstag
Ma rákérdeztem az uncharted.lost legacy elörendelöknek a pénztárcára.. elörendelöi sorrendben kapnak akik rendelték. Gondolom aki most rendeli már nem kap. De aki régebben rendelte kapni fog.
-
Becksman
őstag
Nos tegnap kérdeztem ez a hiba természetes?:
https://youtu.be/CkVUU3w6Nd0Levideoztam teloval a problémát. Amikor megyek, futok az ingen a csikok villodzanak, hol eltünnek hol vissza jönnek. Most ez egy feature?
Ujratelepitettem a játékot magát , semmi se változott. Valaki valami tipp?
-
Becksman
őstag
válasz
SH4D0W2011 #120651 üzenetére
Konkrétan mikor futok akkor van ez.
-
Becksman
őstag
Last of usban az természetes, hogy joelnek a felsöje(kockás ingen) a kockák futás közben villodznak?
-
Becksman
őstag
Evil withinen miért ilyen ocsmány framerate? Vagy csak nekem ilyen?
-
Becksman
őstag
válasz
szallasi007 #119299 üzenetére
Játéknál nincs probléma. Csakis a partyn akadozik, ÉN őt jó hallom én akadozok nekik.
-
Becksman
őstag
válasz
szallasi007 #119293 üzenetére
Sebességgel nincs gond ..
-
Becksman
őstag
Valaki tudna segíteni? Routert használok. 60/5ös nettel és ha haverral vagyok partyba néha előfordul hogy akad a hang és akkor csak újrainditás, net reset segít. Ez miért van? Van rá megoldás?
Korábban irtam már, de senki nem irt mit tegyek. Nagyon irritáló
Kérem valaki segítsen mit tegyek!
D-Link Routerem van. Kábelesen csatlakoztattam a PS-t. -
Becksman
őstag
Valakinek van kedve Dead island multira? Akár ma délután is benne lennék. Vagy dying ligtra? (the followingra)
-
Becksman
őstag
válasz
Daryl Dixon #119119 üzenetére
Sajnálattal olvasom a történteket! Jobbulást kívánok neked!.
Valakinek van kedve Dead island multira? Akár ma délután is benne lennék. Vagy dying ligtra? (the followingra)
-
Becksman
őstag
valaki tudna segíteni? Routert használok. 60/5ös nettel és ha haverral vagyok partyba néha előfordul hogy akad a hang és akkor csak újrainditás, net reset segít. Ez miért van? Van rá megoldás?
-
Becksman
őstag
Sziasztok!
Megvettem a metal slug anthologyt de valamiért lassunak érzem a játékot. Ez természetes? Régen játszottam vele és maga a játék gyorsabb volt. -
Becksman
őstag
Kicsit OFF:
Megvettem a Far Cry 4-et és arra lettem figyelmes ha fordítom a kamerát akkor olyan élénkebbek a színek :-/ (pl fű zöldesebb sokkal). Ez ebbe a játékban egy grafikai featura? -
Becksman
őstag
A rocket league game of the year edition minden kocsit tartalmaz? (Pl back to the future, superman vs batman)
-
Becksman
őstag
Valaki tudna segíteni?
A következő a gond:
Amikor játszok valakivel és partyba hívom beszélgetésbe szaggatottan hal. ( én a hívott félt jól halom).
Netet megnéztem (55/3mb) Routeremen kellen állítani? Ha igen mit? -
Becksman
őstag
Dead Islandot tolja valaki itt PS4en? Megvettem és keresnék cooőra még embert
-
Becksman
őstag
Valaki jönne Dying Lightozni ?
Mostanság azt tolom. Keresek coopra embert
-
Becksman
őstag
válasz
Nayrobi #101570 üzenetére
Ps4 pro + 4k tv együttesen olyan 350 ezer . Ennyiért már PC is kapjató és ott még szebb a játék. Bár ez relativ. Nekem a ps4en futó játékok is szépek. Nekem a 4k még luxus. Kíváncsi vagyok jönnek e full hd hdr tvk . ( én vevö lennék rá ps4 tulajaként)
A pro alapvetöen jó árú, de full hdba nem sokkal nyújt többet mint egy ps4.
-
Becksman
őstag
Szerintetek valaha javitva lesz a dadogós menü? Nekem mikor lapozok oldalra a játékoknál előfordul hogy meg megakad. Vagy másnál nincs ez így? (sima ps4)
-
Becksman
őstag
Szerintettek ez mennyire jó?
http://www.arukereso.hu/aktiv-hangfal-c4060/trust/gxt-638-2-1-19755-p240415805/?gclid=COX_n7rhqtACFcsV0wodcRwAeQ#termek-leirasPS4-hez vagy TV-hez csatlakoztatnám digitális kimeneten.
-
Becksman
őstag
Ps játékmegosztásrol tudnátok adni egy leirást? Haverom pécsen vett ps4et és noncs játéka addig kölcsön adnék neki .
-
Becksman
őstag
válasz
oliver7777 #97606 üzenetére
Szerintem PRO-t vegyél. Full HDn is lesz későbbiekben előnye. Bár kitudja.
Én helyedben PRO-t vennék. Vagy ha 30-40k a különbség ( igazából jelenleg sztem valahol 80 körül is kapsz ps4et). De ha 10-20 ezer akkor sztem jobban megéri a pro- -
Becksman
őstag
Én srácok szerintem megvárom a pro2őt abba már biztos natív 4k lesz , addig meg majd hátha összekaparok annyit hogy legyen egy jó 4k tvm is
Vagy a pro slimet
front3r:
Mért is? A pro se túl rég jutott a köztudatba. Megint lehet lesz egy gondolat és jön egy pro2. Natív 4k-ra kevés ez a hardver. Ezek a játékok mind felskálázottan lesznek 4k-n. -
Becksman
őstag
update:
last of us remasterre megjött a ps 4 pro + hdr update -
Becksman
őstag
Szerintetek az miért van , hogy most inditanám a Bioshock 2őt a bioshock collectionból, de végigmegy az intro aztán fekete kép és nem megy tovább menü se jön be. ( vagy épp nagyon sokára bejön mpyt épp bejött mikor a sorokat irom. ) Az 1 az simán bejön gyorsan.
-
Becksman
őstag
Gta V online játszható más Ps3as játékossal? Vagy Ps4es csak PS4essel játszhat?
-
Becksman
őstag
https://prohardver.hu/hir/playstation_4_vr_pro_hdr_kozvetlen_kapcsolat.html
Ez alapján elvileg a slim és pro hdmi 2.0a csatit kapott ez igaz-e ?
-
Becksman
őstag
Nem tudom volt-e már
https://store.playstation.com/#!/en-hu/october-savings/cid=STORE-MSF75508-OCTSAV16/1
Ps store frissítés "October savings".
-
Becksman
őstag
https://edigital.hu/led-televizio/philips-43puh610188-uhd-smart-led-televizio-p444220
Erről a tvről vélemény? Szerintetek?
-
Becksman
őstag
válasz
Lackooo84 #93570 üzenetére
Nyilván, de aki megelégszik a full hdval?! Bár én anno mikor vettem a 1216Bt akkor 5 játékkal vettem 130ért ami akkor elég jó ajánlat volt.
A ps4 pro jövője még kérdéses. Nézzük példának okáért a witcherről jött üzit , hogy ők nem fognak 4k patchet kiadni. Az expluzivok megkapját több mint vszínú a patchet. ( de , hogy a multiplatform gamek mennyire fogják ezt kihasználni még kitudja.. ) -
Becksman
őstag
Offba irom:
Napokban néztem konzolvilág ricsi unboxing ps4 slim vidijét.
A videóban azt mondta, hogy ps slim vs 1216b választásra:
A régebbi kiforottabb, már az első széria hibáit kiküszöbölték benne.
Talán még annyi a különbség, hogy a 1216B hdd coverje cserélhető ezalapján testreszabhatóbb.Ezt azoknak irtam akik most akarnak ps4et venni. 1216B bundlekat most egész jó árban adják.
Létezik full hd hdr tv egyébként?
-
Becksman
őstag
Valaki jönne GTA V multizni?
PSN ID-m: gyula1991Aki akar nyugodtan vegyen fel barátnak. Van pár multis gamem
-
Becksman
őstag
Én még annyit szolnék hozzá, hogy a ps4 slim már USB 3.1-et használ.
Ez az 5GHZ wifi miben nyilvánul meg? (2.4GHZ-es routerrel gondolom nem lenne különbség, sajnos még egy kicsit tájékozatlan vagyok az ilyen dolgokban).
Bár én nem váltanék slimre. Valahogy a régebbi design jobban bejön. -
Becksman
őstag
Cd galaxisba a Doom most 47%al olcsóbb (multy dlcvel)
Aki még nem játszotta sztem most csapjon le rá -
Becksman
őstag
Megvettem az Alien Isolation Completet. Tölteném le, de nincs elegendő hely. (WTF? 50Gb szabadom még volt akkor hogy is van ez? ) ?
-
Becksman
őstag
A karon keresztül hogy lehet hallani a teljes játékot? ( mármint a tvben lávő hang áttükrözhető a karra? Fülessel tolnám pl outlast)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest