- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
hombre[EU] #245232 üzenetére
Szakadtam, köszi.
Régen láttam tőle pár videót, lehet ránézek megint a csatornájára.
szerk:
ezen is feküldtem
[link] -
Szabi®
addikt
válasz
Jól mutatja hogy mennyire gyenge ez a produktum
(Több jeleneténél is a fejemhez kaptam hogy jééézusom,erre emlékszem,mennyire gagyi volt....) -
RangerFox
veterán
válasz
A múlt héten végignéztem legalább 50 videót tőle, hatalmas
-
front3r
őstag
válasz
hombre[EU] #245204 üzenetére
Nem rossz. Igazából a toplistájuk érdekes, hogy mit várnak idén a legjobban. Igazából ugyan olyan emberek természetesen mint mi, csak ők higgadtabban, megfontoltabban beszélnek akár a TLOUP2-ről(spoilermentesen), akár a 2020-as állapotokról, ami a játékipart érinti.
Megváltozni, megváltozott, ugye a korona miatt(pl. konferenciák). -
válasz
hombre[EU] #245090 üzenetére
Én a Sony helyében kötelezővé tenném a performance mód támogatását. Vagyis nyugodtan megcélozhatják a 4+K30fps-t is a fejlesztők, hogy kiszúrják a játékosok szemét a látvánnyal, de lehessen választani a 60-at is. Ez az amit én elvárnék az új géptől, és szerintem ez teljesen reális.
-
RangerFox
veterán
válasz
hombre[EU] #245079 üzenetére
Ez az egy exkluzív elég is lenne a teljes generációra, hisz az elődjei is olyan fantasztikusak voltak
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #245076 üzenetére
Ja, majd a Broforce 2, az első is jól megy a mostanin.
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #245072 üzenetére
Szerintem ha egy picit rádolgoznak az eredeti fejlesztők és update-elik a kódot, akkor ps5-ön simán meglehet a 1080p60 vagy akár a 4k60.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #245027 üzenetére
Meglep?
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #245025 üzenetére
Multiplatform Forza Horizon. Nem tudom hova tenni. A Gridet is elszarták tavaly.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #244981 üzenetére
Nagyon helyes.
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #244907 üzenetére
Hivatalosan is MMO-t csinálnak belőle?
-
NyMRooD
őstag
válasz
hombre[EU] #244858 üzenetére
Lehet, a trailerek közötti részt nem néztem, csak én pl nem vártam gameplay-t, ma reggel több oldalon is lejött, hogy nem lesz gameplay, csak az engine által renderelt videó, szóval én nem csalódtam
.
(#244859) Scholes9: nem, de senki nem is állította - hivatalos forrásból (elvileg) - hogy lesz. Persze attól még értem a csalódottságot, kicsit későn jelentette be az Ubi, év végéig (november elejéig) elvileg jön, most már gameplay-t kellene mutogatni.
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #244829 üzenetére
Mert neked Altair az Ezio?
-
S e t h
nagyúr
válasz
hombre[EU] #244824 üzenetére
Ez mind megvan PS4-re?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
hombre[EU] #244730 üzenetére
Hát, ha az SW nálad már nem játszik akkor lehet hogy nem lesz a szíved csücske a program, de azért tegyél vele egy próbát.
Szerintem ha már azt tudod mondani hogy nem volt rossz, egynek elment (úgy, hogy tényleg nem vagy SW rajongó) akkor már megérte.
-
Peetey91
senior tag
válasz
hombre[EU] #244730 üzenetére
A sztori jó, a hangulat nagyon jó, SW érzés megvan, viszont az irányítás-harc szerintem borzasztó. Én lemezesen vettem, viszont végigjátszás után egyből el is adtam, ennyit megért.
-
RangerFox
veterán
válasz
hombre[EU] #244688 üzenetére
Nem kételkedem az ND képességeiben, de nem fair összehasonlítani egy open world játék fejlesztését egy UC-hez hasonló, kötött játékkal. És csak egy remastered, mert az UC Collectiont a Bluepoint csinálta. Meg pl. az UC3-at is a B csapat csinálta, mert közben a TLoU fejlesztése volt a fő projekt. A Lost Legacyvel szintén ez volt.
-
zbundy
aktív tag
válasz
hombre[EU] #244631 üzenetére
Év játéka lesz a sok hiszti ellenére is
a videó alatt jó, hogy kikapcsoltak mindent. Nem szabad megadni a dühös birkanyájnak, hogy kitrollkodják magukat. Olyan világban élünk, ahol ha egy játék pc-n epic exclusiveként jelenik meg (metro exodus) még ha csak 1 évre is, akkor a tömegek mennek steamre lehúzni az előző részek értékelését.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #244688 üzenetére
3rdparty meg 2 évente 3-4 platformra.
-
RangerFox
veterán
válasz
hombre[EU] #244681 üzenetére
Azért annak az 1000 embernek a koordinációja hatalmas munka, ráadásul harmadannyi a fejlesztési idő is annyi emberrel.
-
ldave
félisten
válasz
hombre[EU] #244673 üzenetére
Emlékszem még, hogy a Remedy egyik fejlesztője nyilatkozta a Quantum Break, Uncharted 4 megjelenése körül, hogy elképesztő az az erőforrás, amivel az ND tud dolgozni a Sony hátterével. Ők a QB-en 4-5 animátorral dolgoztak, miközben az ND ugyanakkor 25-30 animátort vetett be az UC4 elkészítéséhez (pontos számokra nem emlékszem, de valami ilyesmi arány).
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #244673 üzenetére
Jó lenne, de mutass màr egy 3rdparty fejlesztőcsapatot, akik 1stparty minőséget hoznak 3 platformra. E kb lehetetlen. Ha meg lehetséges az a 1stparty stúdióknak szégyen.
-
nincsnév007
addikt
válasz
kell, azonnal
-
törölt tag
válasz
Hát ez rohadt jó lett. Remélem nem rontják el.
-
Batyops
aktív tag
válasz
hombre[EU] #244641 üzenetére
Szokásos Nd minőség. Ps5-ön biztos újrajátszom majd. Az durva azért hogy ezt a minőséget kb. egyedül az Nd tudja hozni. Ezzel is úgy leszek mint a többi Nd játék után. Minden más játékban kb. darabosnak tünik majd a mozgás.
-
callmeakos
veterán
válasz
Még egy hónap. Ezt a 4-5 évet már kibírtuk mióta bejelentették, az az egy hónap már féllábbal is.
-
Batyops
aktív tag
válasz
Ez ütni fog! Ááá de soká lesz juni 19.
-
markknight
veterán
válasz
Kinyomták a dislike számolót és a kommenteket. Véletlen volna?
-
FunPro
őstag
válasz
Vajon miért tiltották a megjegyzéseket?
-
S e t h
nagyúr
válasz
hombre[EU] #244468 üzenetére
Istenem, hát van még ilyen?
Keblemre! -
válasz
hombre[EU] #244468 üzenetére
Nem is komment volt, hanem egy képes poszt. És nem is a csoportot olvastam, csak a hírfolyamot
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #244383 üzenetére
Kik raknák?
-
Batyops
aktív tag
válasz
hombre[EU] #244232 üzenetére
Én is előrendeltem ezt a szart
. Szerintem a játék körüli rinyálás még jól is jön nekik megdobja majd az eladásokat rendesen. Hihetetlen hogy emberek képesek pénzt adni vélhetően minőségi játékért. Ááá a fenébe inkább kettő Codot meg egy Ac-t kellett volna rendelni. Most már mindegy
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #244232 üzenetére
Egyre jobban várom a megjelenést
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #244221 üzenetére
Főleg hogy jàtszható PS5-ön. Minek tartogassam, meg vegyek rà jàtékot, mikor az 5-tel is elmegy minden?
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #244215 üzenetére
Nem lenne rossz minnél hamarabb àtàllni a nextgenre. Tudom sokan nem ezt vàrjàk, de basszus... félgeneràciós gépeket kellett kiadni hogy tartani tudja a lépést a mostani generàció.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #244080 üzenetére
Pre-order, lehet ez a hiszti még nagyobb hájpot generált nekik.
-
saelin
veterán
válasz
Ne már. A Farmoshoz már szereztem embereket.
-
Imilenni
addikt
válasz
-
Wesder
titán
válasz
Omg.
-
alratar
addikt
válasz
hombre[EU] #244061 üzenetére
Ez nagyon szép kezdeményezás, de most, hogy a megszűnt a facebook megosztási lehetőség, hogyan tudom felrakni a képeket?
-
RangerFox
veterán
válasz
hombre[EU] #244061 üzenetére
Egy hónapja halt meg a HDD-m, rajta a 3 év alatt összegyűlt screenshotokkal és videókkal
De tök jó kezdeményezés!
-
válasz
hombre[EU] #243994 üzenetére
-
Joshi
titán
válasz
hombre[EU] #244006 üzenetére
Akkor engedjük el a történetet?
-
Joshi
titán
válasz
hombre[EU] #243999 üzenetére
Itt adnának hozzá Bonus DLC-t is. Na mind1, ha nem ajánljátok akkor nem erőltetjük. Köszi mindenkinek.
-
Joshi
titán
válasz
Nincs gond az angol címmel. Én vettem már játékot C2A és Kinguin-ról is, soha nem volt vele gond. De ugye itt csak Steames digitális játékok vannak.
-
Joshi
titán
válasz
Pont ezért kérdezem, hogy érdemes innen rendelni? Ha regisztráció nélkül berakod a korásba, akkor kér egy email címet. És utána mi lesz? Ti jobban benne vagytok a dologba azért kérdezek tőletek.
-
james001
veterán
válasz
hombre[EU] #243744 üzenetére
[link]
Ez miért is nem jutott eszembe
Köszi,meglesz -
penge111
addikt
válasz
hombre[EU] #243744 üzenetére
2023- persze, lesz az 2030 is
-
Batyops
aktív tag
válasz
hombre[EU] #243655 üzenetére
Szerintem pontosan ez fog történni. Vagy mégse az a 12 e szavazat nem tévedhet
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #243531 üzenetére
Ez jó volt.
-
válasz
hombre[EU] #243400 üzenetére
Mondjuk ebben van valami.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #243236 üzenetére
Mondjuk jogos, a CoD sose megy le ilyen szintre. TF2 ennyiért szokott menni leárazva, Doom is ekörül van asszem, a két Metró most pont 1500 külön külön.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #243233 üzenetére
Vagy Metro. Vagy Titanfall 2. Vagy akár egy régebbi CoD. Vagy Wolfenstein, Doom. Igazából kevés fps van, ami ne szerepelne a Homefront előtt minőségben.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #243189 üzenetére
Jesszus de furcsa így.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #243189 üzenetére
Ezmiez?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
hombre[EU] #243093 üzenetére
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #243093 üzenetére
Az első Last of Us sztorija is csak a játékban működik szerintem. Összefoglalva ha elolvasod hogy
, hát ez nem egy díjnyertes történet.mellé verődik a lány aztán a végén kiderül hogy a küldetésük célja valójában a lány életébe kerül ezért Joel mindenkit kinyír és megmenti -
törölt tag
válasz
hombre[EU] #243052 üzenetére
A júni 19-et már valamelyik bolt elspoilerezte még a leak előtt, úgyhogy én nem hiszem, hogy emiatt történt.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #243052 üzenetére
Csak azt mondtam hogy annak tűnik, nem azt mondtam hogy az is.
Cyberpunkból szivàrogtathatnànak, hàtha elöbb kijön. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #243029 üzenetére
Szabotàlàsnak nem nevezném.
Mondjuk a beharangozott demo gameplayt nyugodtan megoszthattàk volna, ha màr el lett tolva. -
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #243020 üzenetére
Most már csak az érdekelne hogy került ki. Remélem rálépnek az elkövető faszára és hanyattlökik.
-
Zoleee83
addikt
válasz
hombre[EU] #243020 üzenetére
A héten úgyis lesz PS5 bejelentés is!
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #242953 üzenetére
Én örülnék. Megint jó kis kontroller törős hónapnak nézünk elébe!
-
válasz
nem. Megvolt mind a kettő
-
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #242989 üzenetére
Azért az Unreal 4 ahogy felvolt hypeolva,ahhoz képest igencsak nem jól fest sok cím alatt.Pár Ip van ami alá minőségin volt implementálva.
Volt is róla egy cikk asszem Gs-en hogy azzal csak az epic tud bánni. -
S e t h
nagyúr
válasz
Igen durva hónap lenne, mondom ezt annak ellenére, hogy az egyik megvolt, a másik meg nem lesz, de így viszont kipróbálnám.
Azt hittem, hogy kocsikázás után tenisz lesz vagy pingpong, de ez már igen. -
nincsnév007
addikt
válasz
jöhetne
-
consono
nagyúr
válasz
Nekem bejönne, mindkettővel akartam volna játszani. A DS 360-ra megvan, de a Remaster jobban tetszene
-
.LnB
titán
válasz
Bizakodásra ad okot, hogy gagyi photoshop munkának néz ki. Remélem az is.
-
EczkE
veterán
válasz
Dying Light johetne.
-
Wesder
titán
válasz
Jó kis hónap lenne.
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #242909 üzenetére
Nekem a zombi elütés tetszik, olyant szoktam csinálni. Őzzel nem próbálkozom, élőben volt egy majdnem találkozásom vele, még Trabanttal, fél méteren múlt... Viszont a motorozást én csak kényszerből csinálom, ha lehet gyorsutazom...
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #242888 üzenetére
Ha a motorra gondolsz, annak remek fizikája volt, persze ha tudnak még javítani rajta én nem tiltakozom
-
ImACeltic
őstag
válasz
hombre[EU] #242874 üzenetére
Most nézem, a kritikusok szerint 71 Metacriticen. Itt egyértelműen a játékosokkal értek egyet, akik szerint 81.
-
válasz
hombre[EU] #242874 üzenetére
Ebben legalább én is benne vagyok
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #242801 üzenetére
+ Xaels
Elfogadom mindkettőtök érvelését. Engem ezek nem zavartak, igaz màsodik nekifutàsra húzott be csak a jàték, és a bekerakott 200h-ra azt mondom megérte. -
Xaels
félisten
válasz
hombre[EU] #242607 üzenetére
Ni No Kuni Remastered bezsákolva. 7,5k HUF. A sok COD meg egyéb vérengzés után felüdülés lesz.
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #242589 üzenetére
Shajnos
-
keIdor
titán
válasz
hombre[EU] #242363 üzenetére
Gondolom nem véletlen a siker. Én is azok közé tartozom, akik soha egy résszel sem játszottak, de itt olyan sikert látok, hogy fogok adni neki egyszer egy próbát, csak várok, hogy essen az ár, mert nem tudom mennyire lesz az én világom. Ha nem lesz az, akkor legalább ne 60€-t könyveljek el buktának. (évek óta nem vettem lemezes játékot)
De mindenképp megér egy próbát. -
Szabi®
addikt
válasz
Lekaptam a demóját,adtam neki egy esélyt,de nekem ez túl kötött. (harc+a mozgás és a lassú kamerakezelés).
Meg a grafika is lehetne szebb,kidolgozottabb,a pályák nekem linárisnak tüntek.
(ez lehet csak a demo hibája,és a teljesben nagyobb placcokon mozog az ember) -
l.skywalker
titán
válasz
-
Wesder
titán
válasz
Az bizony.
-
Sordoran
addikt
válasz
hombre[EU] #242106 üzenetére
Igen.
Ugyan akkor tárhellyel bővíteni elég smucig dolog.
Viccet félretéve még messze van, 2 év alatt meglátjuk milyen árban lesznek egymáshoz képest 1 és 2 TB-os verziók, és mekkorák lesznek a játékok tárhely igényei.saelin: Elkerülhette figyelmem a dolog, hogy ez már hivatalos. Amúgy addig amíg nem mondják ki, hogy minden ps4 játékkal játszhatunk ps5-ön, addig fenntartásokkal kezelem a dolgot. Persze kész öngyilkosság lenne részükről, ha nem így lenne. De hát a sony-ról van szó.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #242052 üzenetére
Hát ne is mond.
Már nekiálltam azóta, azt olvastad? De már az elején annyira komplex volt, hogy megláttam, "á nekem egy ilyen mélységű cucchoz nincs kedvem most."
-
sp8787
addikt
válasz
hombre[EU] #241852 üzenetére
OK
Egyebkent az alapmuveltsegbol barmelyik jatekot egy full egyszeru gondolatkiserlettel ki lehet zarni.
Peldaul vegyuk a konyveket.
Ha vki mond egy sorrendet konyvekbol es jatekokbol amik szte az alapmuveltseg reszei.
Akkor mindig lehet mondani egy olyan konyvet ami csak a jozan esz alapjan is a legmagasabban rangsorolt jateknal sokkal inkabb oda tartozik.
Mindezt folytatva az adott jatek annyira hatulra kerulne ebben a sorrendben ,hogy mar siman nem tekintheto az alapmuveltseg reszenek. -
Scholes9
nagyúr
válasz
hombre[EU] #241873 üzenetére
Igen ez lesz szerintem, köszi mindenkinek
-
sxxorp
őstag
válasz
hombre[EU] #241858 üzenetére
Nem igazán, azt, hogy létezik, és a nevét eddig is tudtam, de most sem tudom hogy néz ki egyáltalán, mert nem érdekel
Viszont ennyire nem néztem még az eladási számokat, köszi, hogy felhoztad
Ezen látszik, hogy mennyire a fasorban sincs az igazi nagyokhoz képest: [link]
Aki a top5-ös eladású Crossfire-t nem ismerte, az nálad megbukott Az Alapszintű Gamer-műveltségi vizsgán -
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #241858 üzenetére
Nekem is teljesen kimaradt eddig. De én makett vagyok az 1-essel akarnám kezdeni
-
sxxorp
őstag
válasz
hombre[EU] #241845 üzenetére
Hm, lássuk akkor ez hova helyezi el, HA az eladási szám az alapműveltség kritériuma: [link] Nincs.
Ehhez kellene egy földrajzi megoszlás az FF-vásárlók szerint....
Ugyanis meglátásom szerint ez egy népszerű széria, de sikerei inkább korábbiak (azért nincs húzó cím ami beférne az eladási lista élére, és a 2. listán a legtöbb népszerű széria az igazán elterjedtek közül fiatalabb, vagy a hasonló korú régi szériák népszerűbbek), zömében ugyanazok veszik meg a részeket, és Ázsiába koncentrálódnak (feltételezés), nem ömlenek mindenhonnan, mint az igazán nagyok [link] Mario Pokemon, stb.(Fun fact: a Dragon Quest-nek tényleg csak a nevét láttam néha
)
-
sp8787
addikt
válasz
hombre[EU] #241845 üzenetére
Nade ettol meg nem az alapmuveltseg resze, mint ahogy egyik jatek sem az.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #241826 üzenetére
Homofób keresztény - ez valami oximoron?
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #241797 üzenetére
Lehet hogy op-nak tűnik, de ha az ellenfelek is ugyan ilyen stílusban harcolnak vissza az már komoly... Kíváncsi vagyok mennyire lesz nehéz.
-
RangerFox
veterán
válasz
hombre[EU] #241792 üzenetére
Áh, Ps3-on a Survivor elég volt nekem
Meg egy kezemen meg tudom számolni, hány játékot játszottam újra az elmúlt 10 évben, így ez a 3 is nagy dolognak számít nálam. De így a Part 2 előtt jó volt feleleveníteni az elsőt.
-
Sordoran
addikt
válasz
hombre[EU] #241720 üzenetére
Hát remélem így lesz. Mondjuk nem is hiszem, hogy lenne pofájuk kiadni egy PS4 portot, ehhez egy upgrade patch-et PS5-re, majd kiadni egy upgradeltebb verziót nem ingyen PS5-re.
Remélem tisztázzák megjelenés előtt még, hogy aki a PS4-es verziót veszi meg az bármi hátránnyal fog-e találkozni PS5 váltásnál.
-
_drk
addikt
válasz
hombre[EU] #241687 üzenetére
Linket kérlek.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #241372 üzenetére
Még. Elvagyok a Dirt 2.0-val és az Uncharted 4-gyel, és ott a Nascar Heat 4 is.
Nem jellemző rám, hogy türelmes vagyok egy friss megjelenés megvásárlásával, de érdekes módon most úgy érzem, hogy ráérek még vele. Na meg ahogy írtam is már párszor, elég bizonytalan, hogy mi lesz a többi résszel, azt azért jó lenne tudni, megnyugtatna. -
frankdelgado
őstag
válasz
hombre[EU] #241173 üzenetére
Orális história? Jól hangzik, persze legyenek benne nagymellű mangacsajok.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest