- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
tboy93 #269405 üzenetére
Elfogadom, 10-20 évvel ezelőtt még fel is ültem volna ennek, de én már nem rohanok sehová, hátradőlök és játszom.
Ebből a szempontból nálam csak a Metro exodus haladta meg az ingerküszöböt, ott a töltési idők valóban rombolták az élményt.
Úgy beszélünk itt a töltési időről, mint amikor kijön egy új telefon, csinálnak velük egy tesztet és kiderül, hogy az új pár másodperccel gyorsabb, úristen, take my money.
Tényleg ennyire híján vagyunk az időnek, hogy ez kardinális tényező legyen?
Én játszani akarok, ráadásul olyan játékokkal, amelyek érdekelnek, egyelőre ezzel a Sony még adós maradt, ergo az én malmomra hajtja a vizet, mert kimaradok abból, ami a ps5 topikban zajlik.
Játékokról nyomokban sem esik szó. -
penge111
addikt
válasz
tboy93 #269219 üzenetére
Nekem megvolt mindkettő, csak jeleztem, hogy baromira megéri, akiknek ne lenne meg! Azért a Hellblade 6 órája olyan tömör, amit más játék 30-40 órában se ad át neked. Én mint végeztem vele, ismét kipörgettem!
@Idave: tudom már milliószor zaklattalak a Bard's Tale IV miatt! Szóval itt a fejtörők mennyire nehezek, magadtól azért kitalálható, vannak ráutaló nyomok? Operenciaban azért a végén már sokkot kaptam néhánytól!
-
-
C4mp3r
addikt
válasz
tboy93 #268999 üzenetére
megeri a ps5, de csakis akkor ha msrp-n tud valaki hozzajutni, ami 150k a digitalnal es 185 a lemezesnel. uj generacio, gyorsabb, idotallobb, az kapja mar a full figyelmet a sonytol es a jatekfejlesztoktol is, bar az en velemenyem szerint bunronda batar meg egy prohoz kepest is.
ez most egy szerencsetlen helyzet, sajnos nagyon sok tenyezo eredmenye, hogy igy elszalltak az arak, es az biztos, hogy hosszutavon a sony rosszul jar ezzel, mert ugyan sok konzolt elad, de ha azok scalperekhez es nem csaladokhoz kerulnek a szoftvereladasok latjak karat.
engem mondjuk rettentoen idegesit, hogy xsx-et vagy ss-t barmikor tudok venni, rendes arukon, de a ps5 meg semmi 2-3 honappal launch utan meg augusztusi elorendeloket szolgalnak ki a boltok.
-
F-ECT$
titán
válasz
tboy93 #268990 üzenetére
Wallet alapján költöttél 330e Ft-ot, vagy ebben benne van a konzol is?
Egyébként én sem azért költök ilyen keveset, mert ne lenne miből, hanem egyszerűen így is sokkal több az olyan játék, amivel még játszani szeretnék, mint az időm. Pl 2 hete kezdtem a Death Strandinget, és eddig olyan 10 órám van benne. (Ha kevés időm van, akkor neki se állok, indítok inkább egy Fall Guyst - összességében azzal is eltöltök heti 10-20 órát, de az pár 10 percekből jön jössze.)Tuti nem végzek vele pár nap alatt, pedig a Control PS5 verziója is nagyon érdekel. És akkor még ott figyel a polcon az RDR2 és a HZD is, mindkettő 50 óra+ játékidő lenne. No meg a digitális könyvtárban is lenne még mivel játszani. Megvehetném most pl az Immortalt, mert a demo alapján tetszik, csak épp nem lenne időm vele játszani.
-
Xaels
félisten
-
ldave
félisten
válasz
tboy93 #268797 üzenetére
Ilyenkor mindig az merül bennem, hogy vegyünk egy képzeletbeli játékot, ahol egy sima végigjátszás során mondjuk összeszedsz 10 fabatkát és ezzel lepörög a credits. Van egy trófea, hogy szedj össze 20-at, de a játékban amúgy 50 van elrejtve. Ilyenkor a PS játékos megáll 20-nál, mert annyi kell a trófeához. A nintendós pedig összeszedi mind az 50-et, mert hát azzal lesz tényleg 100%
-
saelin
veterán
válasz
tboy93 #268755 üzenetére
Breakpoint-ban jártam úgy tegnap, hogy motorral mentem ezerrel az úton és egyszer csak elém jó egy méterre spawnolt egy autó... Akkorát tanyáltam miatta mint egy állat!
Amúgy a coop feelingje miatt megvettem az alapot 2k valamennyiért. Jó benne bóklászni és pucolgatni az ellenfeleket, de az AI társak miatt akár soloban is nyújthat jó pár óra szórakozást. A story az trash, a mellékküldetések is, úgyhogy tényleg csak az openworld bóklászás az egyetlen dolog ami jól sikerült benne. Eléggé jól testre is lehet szabni a játékélményt amihez foghatót nem láttam eddig. Az akciós árát megéri bőven, de jelen állapotában többet biztos nem!
-
Frod
addikt
válasz
tboy93 #268643 üzenetére
Hát a játék '17 márciusi, mi '18 telén fejeztük be, szóval addigra tuti túl voltak az 1.04-en, és mégis működött. De akkor próbáld ki a lemezes 1.00-ás megoldást, bár nemtudom a save file-t kezeli-e.
Igen, sajnos nem sikerült jól belőni. Én ennek az ellenkezőjét is utálom, amikor a játék felénél maxos a karakter, de ez is idegesítő. -
Frod
addikt
válasz
tboy93 #268641 üzenetére
Nekünk nem volt gond vele, mármint igen, sajnos ha minden szir-szart megcsinálsz, akkor is kell grind a végén, mert lehetetlen összeszedni a kellő hozzávalókat, de volt egy location amit gyorsutazással újra és újra kiszedtünk, mert olyankor újra spawn-ol.
Montuyoc provincia, a tó fölött, ahol a Deserter mission is van, itt mindig elment egy konvoj, amiből lehetett lootolni, és kb 1 perc egy kör. Aztán újra. és Újra. -
saelin
veterán
válasz
tboy93 #268620 üzenetére
Én a DualShock-al tolom néha a pro játékokat rajta és teljesen olyan mintha gépen játszanám. Egyszerűen nem érzik hogy az egy stream. A képminőség az már más kérdés... Bizonyos játékoknál nem olyan tiszta a kép mintha natívan futna, de ez már nagyon sávszélesség kérdése. Nálam általában 200 mbps szokott meglenni aminek elégnek kellene lennie egy normálisabb bitrátához.
Gondolom terhelés függvénye is a szerverek felé.
-
-
nemorino
tag
válasz
tboy93 #268526 üzenetére
Önmagában az Inquisition nem vészes, ha az első kettőre való utalásokat is érteni akarod akkor rengeteg szöveges dokumentum van, én mondjuk nem olvastam el őket. A Witcher 3 fél évvel utána jött és az összehasonlításból a DA nemigen jön ki győztesként, de szerintem jó játék, érdemes vele játszani.
-
penge111
addikt
válasz
tboy93 #268520 üzenetére
DA is nagyon jó cím, talán 2000 forintért húztam be a fullos kiadást, nekem nagyon tetszett, mert rengeteg
van bennesárkány . Yakuzához annyi tanácsom van, ha gagyinak találod a harcrendszert (sokan ezt írják, nekem tetszik) vedd le legalacsonyabbra és csak élvezd a zseniális történetet, fantasztikus a japán hang is benne! Ha meg betalál nálad a Yakuza, a minijátékokkal és a közel 100 melléküldivel bőven 100+ óra tartalom van benne. Tudtommal jó az angolod, a melléküldik zseniálisan vannak megírva! De ha semmi más nem tetszik majd benne (ezt kétlem), a története akkor is nagyon jó!
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
tboy93 #268501 üzenetére
Én ugyan X-en tolom, de szerintem a Division 2 rendben van.
Simán mehet az első után, érzésre amúgy "kifinomultabb" lett a játékmenet, sokkal kevesebbet szívtam vele single-ben. Co-op meg nem érdekel, azt nem tudom.
De amúgy tök ugyanaz a lényegében, csak másik városban.
És persze bitang szép játék, az első is az mondjuk. -
Frod
addikt
válasz
tboy93 #268501 üzenetére
Innen a Keletbalkánról szemlélve én imádom NY-ot, (bár valszeg sosem jutok el oda) ezért tartottam tőle, hogy D.C. nem fog tetszeni, de nagyon kellemes csalódás a játék. Egyrészt 1600 Ft-ért ennyi kontent az konkrétan rablás volt a részünkről (bocs Ubi!), Pro-n jól fut, és ha tudná a tévém HDR is van benne, ami biztos vagyok benne, hogy nagyon állat lehet, mert már anélkül is látszik rajta, hogy lenne mit kihozni belőle.
Eddig olyan 40 óránk benne van, de még nem végeztünk.
(33 main, 40+ side, kisebb tennivalók, és akkor ez még csak a jéghegy csúcsa, DZ-be csak éppen hogy benéztünk, blueprintekkel még nem foglalkozunk és még specializációt sem szereztünk)Wildlands is poén volt haverokkal, de a kettő közül jobban élvezem a Div2-őt.
Viszont a Breakpointról semmi mást nem hallok, csak azt, hogy kerülni, minden esetben. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
tboy93 #268365 üzenetére
Hát ez remek
De minek kell kártya csatolása , ha van már kódom?Arról nem beszélve , hogy a Paypal egy köztes kapocs csupán a Sony és a kártyám közt...
Ráadás nemzetközileg elfogadott "fizető eszköz" .Akkora töketlen a Sony
.
Viszont most kerestem a topicba a paypal szóra , írta wesder , hogy Ő Revolut kártyával fizet. Megnézem én is este .
-
nanorambo
őstag
válasz
tboy93 #268247 üzenetére
Metro Exodus nekem annyira bejött, hogy egyből kéteszr is kijátszottam. Kicsit féltem tőle, hogy az első két rész szűk alagutas hangulata már nem lesz meg a setting-váltás miatt, de nagyon eltalálták. Nekem folyamatosan mad max hangulatom volt.
Nekem a control is nagyon bejött, bár én anno 4000-ért vettem leárazáskor. 7 egy kicsit sok, mert elég rövid játék.
-
wolfhgb
aktív tag
-
buci30
addikt
válasz
tboy93 #268120 üzenetére
Akkor ha én elsődleges teszem itthon akkor ott mi lesz?
Kidobja?-De ha tudja a jelszó akkor vissza lép és elsődlegesre teszi magát és bumm... Nem de?
-Ha Sony belépek és én változtatok jelszó akkor jó vagyok nem de?
A deaktivalni az, hogy a Sony-tol kérek új jelszót nem?
De ha én magam belépek Sony fiók és változtatok jelszót azt bármikor azaz bármilyen sűrűn lehet nem? -
-
válasz
tboy93 #268086 üzenetére
A 600 Mbps az már nagyon jó érték letöltésre, és a WiFi-nek ez már tényleg sok lenne. De sajnos nem csak ezen múlik, mert amikor nagyon belassul, akkor vezetékkel is lassú lesz. Én is próbálgattam anno amikor már nagyon felidegesített a csigatempó, de ha a szerver oldalán lassú, akkor nem itt van a szűk keresztmetszet.
-
Frod
addikt
válasz
tboy93 #268066 üzenetére
'19 lesz az. Ha a topicban visszakeresel a "kupon" szóra, akkor 19 év végén láthatod, hogy minden arról szólt, hogy tegyél hozzá + egy upt kábelt
'18 végén én Dániából hozattam rokonnal friss, RDR2-es bundle-ös Pro-t (7216b) ~100-ért, amiből egyből ment tovább a játék 10-ért.
Eközben itthon tisztán emlékszem 115-120 körül mentek a bundle csomagok Pókemberrel, de az már megvolt egy havernak, szóval rámentem a hanyatló nyugatis, olcsó pakkra -
válasz
tboy93 #267994 üzenetére
Ugyanígy voltam vele anno én is. Az első pár évben Kánaán volt, mindig találtam nagyon jó akciós ajánlatokat. Persze nem a legfrissebb címekre kell gondolni, hanem főleg visszamenőleg. De most is ott van benne pl. a TLoU Part II, a maga 43%-os leárazásával. 24 ezer helyett 13.700, és a tavalyi GotY-ról van szó.
-
Frod
addikt
válasz
tboy93 #267756 üzenetére
Köszi, de még csak három(?) pályán rágtam át magamat.
A Slayer Gate encounterek szerintem úgy születtek, hogy egy fejlesztő elolvasott egy kommentet, hogy milyen nevetségesen könnyű volt a 2016-os.
(megjegyzés: ugyanígy született a HZD dlc szörnye is)
A másodikat vagy 20x próbáltam meg mire sikerült.Egyébként ez valami Bethesda-szindróma lehet, mert a New Order-t kb nevetve vittem végig Über szinten (max nehézség) annyira semmi volt, míg a New Colossus-t az első pályán vissza kellett vennem talán a 3/7-es nehézségre.
#267754 Kendek
Ha nagy lesz a baj visszateszem Hurt Me Plenty-re.(a legalsó szinthez azért nincs képem, akkor inkább szenvedek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest