- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Gery9112 #160225 üzenetére
Nem tudom mitől akkora nagy szám a Witcher 3. A fullost megvettem, de pont elég volt számomra belőle az alapjáték végéig elszöszmötölni. Azóta pihenőn van. Nem rossz játék, nagyon sok tartalom van benne.
Azt nem értem miért kell etalonként tekinteni rá, főleg más stílusú játékokkal összehasonlítva. Főleg hogy az egyik küldetésnél olyan hibába futottam bele ami miatt kezdhetném újra az egész játékot (konkrétan hiányzik az NPC akivel dumálni kellene), a temérdek kékhalálról nem is beszélve.
Ugyanúgy vagyok kb. vele mint Zoleee83. Tetszett a Witcher de nekem tucatjáték. Majdnem olyan mint a Risen, csak azt pl. végig sem játszottam pedig minden része megvan. Beleuntam. -
nemorino
tag
válasz
Gery9112 #160198 üzenetére
Nem is értem, hogy gondolták, hogy egy nem kronologikus játékban a játékosok úgy fogják érezni, hogy kezükben a döntés. Mivel a kezdő jelenet a kronologikusan játszott történet kb. 3/4-énél van, bármit is tehetsz, ide fog vezetni, az ember már az elején kénytelen tudomásul venni, hogy ez inkább egy interaktív film. Annak viszont tetszett és szerintem a grafika ennyi év után is elég szépnek mondható.
-
-
FIREBLADE78
addikt
-
RangerFox
veterán
válasz
Gery9112 #157555 üzenetére
Na ebben egyetértek, a Black ops 1 különösen tetszett anno, az minden tekintetben jó játék volt. A 3-mal igazából nem csak a sztorival van bajom, hanem azzal is, hogy nagyon unfair sok esetben, nem kellemes kihívást, hanem frusztráló élményt nyújt.
GhostPetya Már meg van egy ideje, de még nem jutottam el odáig, hogy nekikezdjek. De kíváncsi vagyok rá
-
-
válasz
Gery9112 #156411 üzenetére
Hát a múzeumban az elején, mikor a lámpásért kell betörni, konkrétan ennél hülyébb őröket még egy játékban sem láttam, pedig normál fokozaton tolom. Nehezen hittem el, hogy ezt komolyan gondolják.
Kojima ezelőtt 20 éve ennél előrébb tartott az MGS ben az AI színvonalában.
Eléggé sablonos, az egész, olyan B kategóriás. DE persze nem vagyunk egyformák, csak egy vélemény , sajnos kilógok a sorból.Köszi, akkor azt is megveszem azért, hogy teljes legyen.
Zoleee83 : Köszi, ettől féltem. Nem biztos, hogy lesz erőm eljutni a 4. részig, pedig arról ódákat zengenek. Én ezt is eléggé unom most sajnos.
-
Dvix
senior tag
válasz
Gery9112 #156022 üzenetére
Egyet kell értsek ezzel a kommentel mert a harcrendszer engem is meglepett, hogy még a zombik sem hülyék ebben a játékban. Az hogy felriasztod az embereket az nagy probléma tud lenni, ahogy után megpróbálnak mögéd vagy az oldaladba kerülni. Nem süket egyik ellenfél sem a játékban.
-
sultansmith
senior tag
válasz
Gery9112 #156012 üzenetére
"Az a "zombi" a clicker lesz és bizonyos részeket leszámítva a játék nem erőlteti rád, hogy megöld őket. El lehet és el is kell osonni mellettük."
Akkor csak a "bizonyos részekkel" van bajom, főleg nehezebb nehézségi szinteken megcsinálhatatlan.
És mint írtam fentebb (de többször már nem írom le), mindent lehet lootolni vagy találni, a shivet _kivéve_. Why?
A másik, hogy nagyvonalúan átsiklotok a "miért nincs kés" témakörén...
De nem nagyon számít egyébként, hogy mivel indokoljátok meg, hogy mi miért van így, vagy amúgy, hiszen ezek az én benyomásaim. Nem kincstári igazság, nem is kell elfogadni, viszont nem is nagyon fog megváltozni a véleményem.
-
.LnB
titán
válasz
Gery9112 #155980 üzenetére
A probléma az ezzel, hogy az NHL széria érezhetően le van maradva a többi sportjátékhoz képest. Persze biztos azért mert nincs konkurencia. Igaz az MLB-nek sincs, csak azt meg a Sony csinálja azért jó.
Sok évet kihagytam, miután most a PS-en ismét tudtam NHL-ezni. És sajnos nem volt katarzis, nem volt öröm. Rögtön arra gondoltam, mikor megláttam az NHL 18-at, hogy nem is fejlődött annyit ez a játék mióta én utoljára NHL-lel játszottam... És az NHL 19 sem fog sajnos.
-
-
törölt tag
válasz
Gery9112 #155176 üzenetére
Nem ezt nem hiszem, de biztos, hogy _más_ lesz, mint az első, és más lesz, mint amit várunk/vártok. Ez már az e3-as kamugameplayen is látszik. De ezt vártam is, Straley nyugdíjba vonulása biztosan hatással lesz a produktumra, illetve az új rendezők nagy hangsúlyt fektetnek erre a nyers, mosdatlan brutalitásra, ami az e3-as anyagban szvsz picit talán túl is lett hangsúlyozva.
-
törölt tag
válasz
Gery9112 #155166 üzenetére
Sőt, az is lehet, hogy Joel megfarkalta Elliet, de mivel olyan kicsi volt a pöcörője, Ellie inkább a lányokhoz fordult, és tette le a voksát mellettük. Ezért van most barátnője, és azért fejezi le a faszit a tralerben, mert megutálta a férfiakat, mivel Joel örök puncifalásra kárhoztatta őt.
Semmi értelme találgatni, egyszer majd megtudjuk az igazat.
-
törölt tag
válasz
Gery9112 #155166 üzenetére
És még kismillió alternatíva lehetséges, hiszen...
Évek teltek el, Ellie nyilván rájött az évek alatt, hogy semmi sem történt a klinikán. Vagy jóval hamarabb. Ha továbbra is ilyen céljai lettek volna, önként alávetette volna magát a kísérletnek, és nem lenne benne a második részben, de benne van, tehát nem így történt, tehát kb semmi nem tudunk Vagyis nem. kb. Konkrétan nem tudunk semmit.
-
Gery9112
őstag
válasz
Gery9112 #153912 üzenetére
Twin Mirror announcement trailer A mai Playstation 4 bejelentés. A Dontnod új, PS exklúzív játéka.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Gery9112 #153884 üzenetére
Igen, mi most kaptunk egy hetek óta hirdetett akciót ami úgy néz ki, hogy egy kalap kaki, ők meg kaptak egyett random ahol a multiplatform címeket - az itteni akciós árakhoz képest - szinte ingyen adják, ezt jelenti amikor nincs verseny, ennek tényleg lehet örülni (zöld oldalon, az a 35 millió ember akik telibe s***ják a GofW, örülnek is), csak nem értem, hogy miért. Egyébként nem rád haragszom csak nem tetszik amikor valamelyik oldal valami baromsággal szól le egy jobb dolgot a másikon.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Gery9112 #153781 üzenetére
No, azért az UbiArt Framework nem egyenlő az Ubisofttal. Olyanok, mint a Sonyn belül a Santa Monica Studios. Gyakorlatilag a világ legjobb 2d-s játékait készítik a Vanillaware-val együtt (újabb Raymanok, Child of Light, Valiant Hearts).
Szóval nem meglepő, hogy a VH "jó" lett.
-
saelin
veterán
válasz
Gery9112 #153617 üzenetére
Úgy lesz.
Viszont most jön le a Ni No Kuni 2. Azt hiszem ennek a világa befog szívni pár hétre. Mellé még bezsebeltem az Everybody's Gone to the Rapture-t. Az utolsó itt a ti hibátok hogy megvettem... Múltkor szóba került a Journey és ezt találtam mint hasonló játékot.
-
saelin
veterán
válasz
Gery9112 #153607 üzenetére
Mindegy csak belepróbáltam. Nem tűnik rossz játéknak, de ha bele is kezdek akkor lehet a legkönnyebb fokozaton. Nincs ahhoz ingerenciám hogy egy mission-t többször újra játszak vagy mentéseket töltögessek vissza. Napi 1-2,5 óram van játszani, ilyenkor szeretnék progress-t elérni...
Nem véletlen hogy csak az alap Bloodborne végéig jutottam.
-
törölt tag
válasz
Gery9112 #152549 üzenetére
Esetleg azt tudom elképzelni, hogy amit megvettél PS2-re vagy PS3-ra, azt ingyen tolhatod PS Now-on, esetleg lesz valami olcsóbb előfizetés, amivel a meglévő játékaid PS Now-ban nyomhatod.
Nem hinném hogy 3 évvel a vége előtt összetákolnak egy visszafele kompatibilitási cuccot. Bár mivel elvileg Boxra megoldott, a multiplatform címeknél nem lenne nehéz áthozni a megoldást, tekintve hogy ott is gyakorlatilag portolták az X360-as játékokat One-ra.
Elég bullshitnek tűnik a lista amúgy, de majd meglátjuk. Mikor is lesz Sony konferencia, nem tudja valaki?
-
Xaels
félisten
válasz
Gery9112 #152483 üzenetére
Az elsőt PC-n játszottam. Remek játék, ezért is örülök a 2-nek. W40K témában jön hasonló a Space Hulk: Tactics
-
marinea2
addikt
válasz
Gery9112 #152407 üzenetére
Koszi! Igy mar vilagosabb!
Nekem kelleni fog meg egy ha mar a Fortnite gyorsfutas kinyirja a bal analogom
, legyen egy uj, meg Fifahoz se kelljen mindig kolcsonkerni ha valamelyik baratom atjon kicsit
13ert jo biznisz
(#152408) .LnB: Koszi! a terepszin gondolom nem "Normal" az bejon
de a sima feketevel nem lehet mellenyulni, a gep is olyan, meg a masik kontroller is.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Gery9112 #151890 üzenetére
Rendben, ezt elfogadom. Van egy tucat játék, ami magyar feliratosan lett bejelentve, majd UK Store-on is magyar. Bejelentette a Sony, hogy ezután ráfekszenek az ilyen játékokra. Rendben. Jött a GoW, be lett harangozva, hogy magyar nyelven jön. UK Store-on megvéve is magyar feliratos. Majd jött a Detroit, be lett harangozva, hogy magyar felirattal jön. Majd jött a demo, ami magyar feliratot tartalmazott UK Store-on is. Ezután bátran megvettem UK Store-on a teljes játékot, és nincs benne magyar felirat. Én hibáztam, hogy nem néztem utána. Rendben. Hol kellett volna utána néznem? Mert le lett hozva, hogy magyar felirattal érkezik, a demo-ban volt magyar felirat. Persze, bizonyosodjak meg róla, hogy van-e benne, mondjuk a Store oldalán? Ja, ott ne, mert ott egyik játékban sincs magyar felirat. Akkor hol? Segíts légyszi, hogy többet ne legyen ilyen problémám.
-
-
válasz
Gery9112 #151881 üzenetére
De hol nézel utána? Tudsz egy listát?
Letöltés és a játék elindítása után derül ki biztosra. Ezután nem tudsz már mást tenni, mint elfogadod a helyzetet. Még ha utána is néztél előzetesen, hogy létezik a hivatalos felirat, azt nem tudod utólagosan beleapplikálni. Pedig az is egy tök jó megoldás lenne, letölthető tartalomként. -
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
válasz
Gery9112 #150767 üzenetére
Ti hogy voltatok a demo-val? Párommal 2x álltunk neki, vittük végig, 3. alkalomra már nem volt erőnk hozzá, újra meg újra megvizsgálni mindent, stb...emiatt sem lesz előrendelős, majd lemezen másodkézből.
(#150768) Deck: köszi, minden vágyam volt
, de sztem nem a Black Flag lesz, hanem a Spiderman, a többi válasz pipa!
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
Gery9112 #150638 üzenetére
Ez egy mostanság sokat puffogtatott közhely, amit a Horizontól kezdve a GoW-ig, mindenre ráhúznak. Baromira jó játékok ezek, sőt, Horizon egyik legnagyobb PS élmény, de utána én ugyan úgy tudom élvezni egy kisebb, kevésbé nagyívű játékot is.
Ez persze m nem kifejezetten neked szól, de ez így akkor is csak egy hangzatos lózung, aminek a fele se igaz. -
törölt tag
válasz
Gery9112 #150034 üzenetére
Engedd már el ezt a dolgot...
Mondtam én egy szóval is, hogy nem zavar? Vagy most soroljam fel az összes játékot csak azért, hogy kimerítő tájékoztatást kapj?
De ha annyira érdekel, akkor igen, az UC4-ben az egyik legidegesítőbb, amikor egy ember által még soha nem járt területen azt látod, hogy az összes kiszögelés, repedés és sziklagumó fehérre van meszelve...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest