- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
#42308056 #191835 üzenetére
A csak egy telefont a konzolhoz képest értettem. De ha nem érted mit akartam írni ezzel az nem az én bajom. Nem kell ez a lenéző stílus kedves fórumos kolléga..
Nekem se kínai occó telefonom van és sose az volt.
A munkahelyét meg mindenki megválasztja, mindenki tehet arról mennyit keres. -
RangerFox
veterán
válasz
#42308056 #191796 üzenetére
Én se tippelnék sokkal többre (165k mondjuk). Több generációra visszamenőleg sikerült belőniük a konzol árakat, nem fognak ezen változtatni, mert az emberek nem vennék meg. A fentebb linkelt "Ps5 specifikációt" pedig kizártnak tartom, hogy a végső termékkel megegyezne.
-
törölt tag
válasz
#42308056 #191522 üzenetére
Anthem ra veled is !
Néztem Tesztet (kritikát) otherworld tól...
Na ezért nem nézek pont egyetlen egy yutubert sem!
Negatívumkén felhozta h a fegyót nem lehet festeni pl..
Te Úr isten mondom abban a szituban igen pont azon járna az ember esze hogyan lehetne a fegyót csillámpónisra festeni...
Nevetséges az egész kritika -
mttssz
senior tag
válasz
#42308056 #191494 üzenetére
"Túl sok ellenfél van a játékban."
Ezt a kritikat tamogatom, szerintem az abszolut nem fun, mikor mondjuk szep nyugiban horgaszgatnek es egyszer csak ramlovagol 6-8 rivalis bandatag a semmibol es szetlo a tok nyilt terepen. Nem lenne bajom ezekkel az encounterekkel ha kicsit balanszoltabb lenne, ennyit meg deadeyebol se tudok leloni rendesen.
-
törölt tag
válasz
#42308056 #189802 üzenetére
Á, ilyen azért nem firdúlt elő hogy előlről keljen kezdenem.
Mondom 1 x volt olyan hogy beszorúltam egy szobába bútorok közés és az istennek nem tudtam akk kitornázni a karaktert.
Visszatöltéskor mindig oda az aztal ès székek közé rakott.
Viszont egy 25 percel azelőtti mentés megoldotta a problémát
Nézd persze ez másnak biztosan idegesítő ,nekem mondjuk pont nem mert minden pillanatát élvezem és így szívesen vittem el odaáig mèg 1×
Amúgy vannak ilyen "kissebb" hibái a játéknak de efölött én szemet húnyok,nyílván elfogult vagyok.
Viszont a játék az nagyon dúrván adja a hangulatot ez tény
Jah most a játék végén tartok ilyen 95% on állhat ,ott ahol..
(Na ezt inkább nem mert Padre kinyír)
Viszont azon gondolkodom h abbahagyom itt és most kezdem újra...
Ugyan elég sokat felfedeztem de úgy érzem közel sem láthattam mindent... -
parandroid
félisten
válasz
#42308056 #189621 üzenetére
Hát, ha a Modern Warfare-nek ugyanaz a kampánya, mint anno PC-n volt, azzal gyorsan megleszel. Emlékszem, kb 4-5 óra után egyszercsak elfogyott, én meg csak ültem, hogy wtf. Jó, multiban még elég sokáig pörgött, na de akkor is. Ez volt az első CoD, ami elindította a sorozatot ezen a vonalon, és mindjárt egy rohadt nagy helyből fel(le)szállással.
Az más kérdés, hogy az a rövidke kampány legalább borzasztó ütős volt, szinte minden pálya legendássá vált. Persze ha úgy vesszük, gyakorlatilag annyi volt az egész kampány, hogy az összes multis mapre kitaláltak egy sztorit...
p[/]
-
sting2
addikt
válasz
#42308056 #189237 üzenetére
Év végére annyira, de annyira, ki leszek már éhezve az " újra", hogy még egy Day One sorban állás sem elképzelhetetlen...
A Days Gone - Dreams - Sekiro és még a "talán" The Last of Us II/ Death Stranding kipörgetése után, én már semmilyen elvárásokat nem akarok a Ps4 konzolnak támasztani.
Bubis fóliába beteker és megy az utókornak a polcra, ahogy a többi konzolom is. -
-
-
Carlos Padre
veterán
-
Carlos Padre
veterán
válasz
#42308056 #187995 üzenetére
Ugy kéne csinálni, mint a R*, megcsinálni konzolra rendesen, majd ha az kész van jöhet a PC port, nem egyszerre kiadni minden létező platformra amelyiken képes elfutni valamennyire. Így minden verzió a legjobb minőségben futhatna minden platformon. Ok, a PC verzió késne, de nem lenne sírás, hogy megint csak egy butitott konzol portot kaptak. A nagy bevétel amúgy sem onnan jön.
-
30z.Samu
félisten
válasz
#42308056 #187972 üzenetére
1050Ti nem egy bitang kártya, de azért el lehet még játszogatni vele. Oké, kicsit játszani kell a beállításokkal.
De abban egyetértek és én is megjegyeztem korábban hogy konzolon a kevesebb FPS ellenére mintha smooth-abb lenne 1-1 játék. Látszik, hogy arra lett megírva. Viszont a Resi 2 PC portja egész jól sikerült, de ez megvolt a 7-nél is, ugyanaz a motor.
(#187973) F-ECT$: Én is örülnék neki, ha alap lenne minden játéknál a 60fps, teljesen más élmény lenne.
(#187974) BoneDragon: Értem én.
-
james001
veterán
válasz
#42308056 #187546 üzenetére
Hát igen az ami elég pöcsölős,meg a challenge-ket megcsinálni... Meg hát sok loot helyen volt hogy meg se találtam az adott scrap-et,pedig minden sarkot átkutattam.
Hiányzik még pár camp meg Wastleland mission is,azokat megcsinálom és szerintem ennyi volt. Így is van már a játékban vagy 50-60 órám -
törölt tag
válasz
#42308056 #187457 üzenetére
Én meg úgy jártam hogy akciósan be akartam húzni a Shadow of Tomboló punit de előtte pc-n demóval toltam.
Te úr isten fél óra alatt többet lőttem benne mint akármelyik Cod kampányban.
Jó mondom akkor ez megint felejtős.
Szépen letöltöttem (steam) az Aniversary-t meg az Underworld-öt és azzokkal töltöttem szinte az egész hétvégét
És milliószor jobban élveztem mint a Rise of tomb ot vagy ezt a Shadow of tomb demót.
Lehet én mentem ki a divatból... -
Walter_White
senior tag
válasz
#42308056 #187239 üzenetére
Én még csak FHD-n játszom, tervezem a 4K-t, a PC-m lent van a leírásomban, de meglepődtem nagyon milyen látványvilága van a PS4 Pro-nak PC mellett... a játékoknak, vetekszik a PC Ultrával, pedig érzékeny vagyok a grafikára,meg a sebességre, apropo a sebesség, igaz nem 60FPS+ - de valahogy más, észre sem vehető a sebességkülönbség, lehet a Joy miatt, nem tudom, de pont jó.
Kiváncsi leszek az 5-re is -
Carlos Padre
veterán
válasz
#42308056 #187167 üzenetére
Elképzelhető, a Vitának egy tervezési hibája van, nem tettek rá L2-R2 ravaszokat, ami nagyon megnehezíti, vagy lehetetlenné teszi sok játék vezérlését. Pedig amúgy pöpec gép a mai napig. Ha ez nincs nagyságrendekkel népszerűbb lehetett volna. Ha erre odafigyelnek egy következő kézikonzolnál, lesz rajta ps now és remote play sikerre számíthat, már mint PS5 kiegészítő is. Nem olyan rossz ám, ha a család kitúr a tv elől de te mégis tudsz játszani. De nyaralásra is könnyebb elvinni mint a konzolt. A Switch megmutatta, hogy van igény rá, de nem mint különálló rendszer.
-
válasz
#42308056 #186590 üzenetére
A Store-ban mikor rámész valamire, akkor a címmezőben szerepel a CUSA szám is. Ha a két Store-ban az adott DLC száma egyezik, akkor biztos, hogy kompatibilisek. Jelenleg még csak az előrendelhető játékot lehet megnézni, de azok egyeznek, szóval nem kérdés, hogy a lemezes változatok is egyformák.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
#42308056 #186238 üzenetére
Nem mondtam,hogy fáj csak azt,hogy kiherélték vele a játékot. Én is normalon játszottam végig ps3-mon,aztán survivorön a remastered verziót,most pedig félbe van a grounded és így sokkal komolyabb game. Gyakorlatilag kapsz egy wallhacket és leállhatsz pofozkodni a clickerekkel,ami visszagondolva eléggé ne félj,fogom a kezed szagú. Mintha a Bloodborne-ban lenne manuális mentés opció vagy Super Marioban jetpack.
Az a baj,hogy rászoktatták a gamer társadalmat a túljutalmazásra. Csak belépsz a játékba kapsz 2 acsit, 3000 xp-t,12 kardot,6pajzsot és 4 skill pontot. Ha belépsz másnap megkapod a legendary outfitet. Aztán jön egy játék amihez kitartás,gondolkodás,ügyesség kell akkor jön a hiszti és a kontroller dobálás. unpopular opinion -
Wesder
titán
válasz
#42308056 #186077 üzenetére
Mondjuk mert kiadtak egy PSClassicot, ami a kutyànak sem kellett. Majd pont a PS5-ön fogok PS1 címekkel jàtszani úgy, hogy ami azon említésre méltó volt màr kapott remastert.
Jó, mostmàr lehet okosítani a classicot, így lehet hogy lesz keletje, de szàmomra csak egy PSOne hàzba csomagolt Rashberry Pi.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
#42308056 #185742 üzenetére
Akkor nem nehéz.Igazából nem is nehéz, inkább idegesítőek a repülős részek, mert van rajta szoros időlimit.Türelem kell hozzá.A story nagyon minimális.Gyakorlatilag elhanyagolható.Ez egy régi stílusú platform/ügyességi/felfedezős stílusú játék, Super Mario szintű storyval, ami pont megfelel ennek a műfajnak.
Platinával együtt 19 óra játékidőm van benne. -
válasz
#42308056 #181698 üzenetére
Kicsit félreértitek ezt a régióváltást. Továbbra sem lehet egy adott account regisztrálásakor megadott régiót megváltoztatni, vagy eltérő régióból digitálisan vásárolni. A különböző régiókból származó tartalmak ugyanúgy nem kompatibilisek egymással mint a lemezes verziók esetén.
Annyit csinál a Store-ban ez a kapcsoló, hogy az adott eszköz/böngésző esetén átváltja a régiót, és e szerint jelenik meg a tartalom. De ez pusztán tájékoztató jellegű, vásárlásra nincs lehetőség.
Szóval eddig gyakorlatilag blokkolva volt, hogy EU-n belüli másik régiót is csekkolj, most pedig van rá lehetőség. Nem vagyok benne biztos, hogy lesz-e ennél több funkciója. Az lenne a frankó ha más EU-s országból származó lemezes játékokhoz is lehetne kompatibilis letölthető tartalmat vásárolni. Nem biztos, hogy jogszerű, hogy jelenleg nem lehet. -
Rigormortiis
veterán
válasz
#42308056 #181640 üzenetére
Ahogy nézem, ez egy új csatorna, de nagyon jókat csinál(nak)!
Más: Egy kicsit belefeledkeztem a Kingdom Hearts 1.5 + 2.5 Remix-be. Legalábbis az első részbe. Nagyon szépen felhúzták a grafikát, legalábbis a modelleket 1080p-re. Főleg a színes a Disney karakterek háláták meg nagyon a konverziót. Ami a legjobb a ps4-es verziűban, hogy szinte semmit nem tölt (ps3-on ez volt a nagy rákfenéje az újrakiadásnak). Jók lesznek ezek a régi részek ráhangolódni a 3-ra. A mai napig ugyanannyira el tud szinte varázsolni, mint akkoriban.
Nem sok helyen említik meg, de a legtöbb Disney karakter megtartotta az eredeti (angol) szinkronhangját. Bele sem merek gondolni, mennyire mélyen a zsebébe kellett nyúlni a Square-nek akkoriban. És most is, egyébként, mert a III. rész is megtartja eme jó szokását. Nagyon ritkán veszek premierkor, teljes áron játékot, de ezt is meg fogom venni, ahogy a DQ XI-et is. Nem azért, mert nem tudok pár hónapot várni, amíg lemegy majd az ára, hanem mert ezekből azért elég kevés megy el, és valahogy ezzel is mutatni kell a kiadóknak, hogy bizony szükség van ilyen játékokra is.
Bár mai szemmel azért kopottas a grafika és az irányítás/kamerakezelés sem példás, ezért nem is ajánlom olyannak, akinek eddig kimaradt az életéből, de szuper kis játékok ezek. A videójáték- történelem talán legjobb zenéjével:
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
#42308056 #180523 üzenetére
Csak nyugi.Az ideg beszél belőled.A játék ettől még fantasztikus.Igen, ez a rib@nc idegesítő.Amit linkeltél videót, azokat a mozdulatokat nagyon könnyű megcsinálni, én is így tolom.De komolyan nem nehéz!Ezt a küldetést kb 10x kezdtem újra, de a végén simán sikerült, mert ugyan azon az útvonalon megy végig, így könnyű betanulni.Hol van ez bármelyik souls like játéktól? SEHOL!
Nekem minden trófea megvan, kivéve a new game+, azt tavaszra tartogatóm -
RangerFox
veterán
válasz
#42308056 #180532 üzenetére
Nekem az egyik Sable bázis kipucolása negyedjére sikerült (4x fél óra). Na az szerintem nehezebb volt.
A dlc pack-el kapcsolatban pedig az a véleményem, hogy mind a három része elmarad az alapjáték színvonalától, és összességében mindegyik teljesen kihagyható. Ami miatt megéri megvenni őket az az, hogy extra okot adnak arra, hogy visszatérj a játék világába, célt adnak ehhez, mert maga a játék és a gameplay mechanika fun. De ennél minőségibb (és hosszabb) tartalmat vártam volna a játékhoz, akár drágábban is adhatták volna a pack-et, ha megfelelő minőségű tartalommal töltik meg.
-
RangerFox
veterán
válasz
#42308056 #180527 üzenetére
Hát azok az ugrások az alapjátékban is benne vannak. Egy skillt kell feloldani hozzá. Annyi hogy nyomod az L2+R2-t és amikor a tereptárgyhoz húzza magát (amikor ráérkezik) megynomod az X-et, így nagy lendülettel elrugaszkodol onnan. Azért ennél sokkal nehezebb dolog is volt az alapjátékban.
-
Deck
titán
válasz
#42308056 #180523 üzenetére
Az alapjátékba nem volt nehézség. Halál könnyű volt a legnehezebben is. Persze én is ideges lettem és ugyanúgy reagáltam ahogy te mikor kellettek a kihívás érmék..
A kiegészítőket én még nem csináltam meg de sokan ign így nem hiszem, hogy lehetetlen lenne főleg nem a legkönnyebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest