- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pulffy #172288 üzenetére
Hát mint film stílus nem szeretem,de játékban nem igazán próbáltam.
witcher világáért sem voltam oda 1 uninstall lett 2 óra után, 2-t félúton vagy elötte hagytam abba, nem rajongok ezekért sem, nem fogott meg. 3 nak adtam egy esélyt valami akcióban, azóta a TOP 5 ben nálam benne van.Fene tudja, majd egyszer ha nem lesz más és olcsóbb lesz. -
.LnB
titán
válasz
pulffy #169083 üzenetére
Minek akarod te tudni a serial number-t?
Nem a model number érdekel véletlenül? Ha utóbbi, akkor..
A Pro Bundle modelljeinek itt utána lehet nézni: [link]. Sima PS4 Pro rendelése esetén meg jobb ha előre megkérdezed a boltot email-ben. (az írás megmarad).
(#169084) AxBattler
Én akkor is elmennék egy boltba. Ha jó a beszélőkéd akkor össze jöhet az.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
-
törölt tag
válasz
pulffy #158650 üzenetére
Vannak speciális játékok ps4-en/xbox-on, amiket nem lehet HOME-olással megosztani.
Ilyen például a fortnite is."So I can confirm you CANNOT 'Gameshare' Fortnite STW on PS4. It is directly linked to an account and ONLY that account has access to STW."
A PS4 accod hozzá van kötve az Epic Games accodhoz és erre van megvásárolva a játék. Ezért nem éri el a home társad, mert az epic games accod kell a játék elindításához.
-
törölt tag
válasz
pulffy #144067 üzenetére
Hát én elég nagy GoW fan vagyok, az összes létező platformon az összes részt ronggyá játszottam, és nagyon tetszik amit a gameplay videón látok, de ez nem GoW, és ez nem Kratos. Ettől ez még még egy óriási lehet, és alapvetően nekem nincs avval bajom, hogy a címeket/karaktereket újrafelhasználják, de ezt a helyén kell kezelni. Aki Kratos kalandjaira vágyik, az erre nem vágyhatott, mert Kratosnak nem ilyen kalandjai voltak soha. Nem ilyen világban, nem ilyen harcokkal, és nem ennek a Kratosnak.
/én személy szerint nem vágytam rá, szal én még valahol örülök is neki, hogy nem vegzálják tovább a valaha szebb napokat látott szériát. Már az ascension is kimaradhatott volna, ott már nagyon látszott a lejtmenet. Most jön valami egész más, a nevet meglovagolják, de jó ez így.
-
L_ajos
őstag
válasz
pulffy #141958 üzenetére
Még egy kérdés.
Ha veszek egy ilyet ( nem akarok az akcióról lemaradni ) --> PlayStation Network Gift Card 20 EUR PSN GERMANY
Azt magyar accal be tudom regisztrálni? Mert ennél nincs odaírva hogy only germany. Vagy hol lenne érdemes gyorsan digitálisan feltöltést venni? ( persze a store-on kívül, ami nekem tegnap óta refusol
)
-
A`rpi
addikt
válasz
pulffy #121544 üzenetére
Kérdezz rá, a probléma megvan, ez okozza a NAT3-mat.
Át tudják tenni, itthon ezt zömében ingyen megteszik kérés után, hogy annál a szolgáltatónál ahol te vagy mi a helyzet, azt nem tudom. De szerintem jó eséllyel áttesznek.
Lényeg a lényeg, a fejleményekről majd számolj be!
-
A`rpi
addikt
válasz
pulffy #121529 üzenetére
"A ket kulon routert hogy erted? Csak egy routerem van otthon abban van a Sim kartya..."
Akkor viszont érdekes. Két típust írtál le,
legalább is rákeresve kettő külön eszközt adott ki, abból asszociáltam.Tehát, akkor csak egy eszköz van, benne van a simkártya,
te ehhez kapcsolódsz Wi-Fi-n, és a PS4 NAT3-mat ír, jól értem? -
A`rpi
addikt
válasz
pulffy #121519 üzenetére
"TP-LINK AC750 Wireless Dual Band 4G LTE Router , model: Archer MR200"
Ha jól látom kettő külön router-t használsz összekötve.
Ez esetben a probléma, azért vagy NAT type 3-mas, mert a TP-LINK AC750-hez kapcsolódsz WiFi-n.
Amennyiben van lehetőséged kapcsolódj ahhoz a router-hez (Archer MR200) lehetőleg kábelen, amiben a SIM-kártya van. Ebben az esetben NAT type 2-nek kellene lennie.
Ha ez nem kivitelezhető, abban az esetben TP-LINK AC750- router-ed acces point (AP) módba kell konfigurálni.
WAN portot üresen hagyod, a netet pedig valamely LAN portba dugod (1-4 ig) a fő router-ből (Archer MR200).
Erről itt találsz leírást: [link]
-
A`rpi
addikt
válasz
pulffy #121515 üzenetére
"Üdv, sziasztok !
Tudnátok segitenni nekem? A problémám a következő : Nat Type 3as lett a PS4em... Új netem lett... Én felvidéki vagyok(Szlovákiai) , nem tudom hogy ez gond e a segitsegnyujtasban? ... Az internet az Orange mobilszolgaltatotol van 4g Wifi routerem van, benne Simkártya ez amolyan otthoni mobil internet... Ps4em wifivel csatlakozik... Elore is köszönöm ..."Mi a router-ed típusa?
-
A`rpi
addikt
válasz
pulffy #70307 üzenetére
Új fiókot kell regisztrálnod régiónak pedig:
Cseh Köztársaság-ot megadni ha már ilyen a feltöltőd.Itt tudsz regisztrálni új PSN fiókot: Create a New Account
https://account.sonyentertainmentnetwork.com -
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest