- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoteric
addikt
válasz
L_ajos #242904 üzenetére
Egy PS4-en ketten jatszotok, ket kulon sajat accounttal, jol ertem? Allitsatok be mindket accountnal, hogy ez a PS4 legyen az elsodleges gep, es akkor oda-vissza tudtok egymas jatekaival is jatszani, amennyiben van netkapcsolat es checkolni tudja a jogosultsagokat a rendszer.
-
Csabee86
senior tag
válasz
L_ajos #142065 üzenetére
Pont szombaton írtam le szomorú tapasztalatomat velük. Bemásolom ide is neked.
"Sziasztok.
Szeretném megosztani veletek ezt a történetet. Szerdán vásároltam konzolokszervizétől digitálisan Rainbow six Siege Year 3 Passt. Digitális vásárlás, azonnal kifizettem. A weboldalon ugyebár az olvasható, hogy fizetés után már kapod is a kódot. Eltelt egy kis idő, de nem kaptam kódot. Felhívtam őket, azt válaszolták, hogy az automata küldőrendszer meghibásodott, holnap küldik a kódot. Napközben dolgoztam, este mikor ránéztem sehol a kód. Tegnap hívtam őket, azt mondták küldjek e-mailt. Megtettem. Ma reggel azt a választ kaptam, hogy hamarosan küldik a kódot. Most hívtam őket és az volt a válasz, hogy az automata küldő rendszer meghibásodása miatt ma már nem tudják küldeni. Nagyon kedvesen felajánlotta, hogy visszautalják az összeget.
Kérdem én. Ez mi? Ezek nevezik magukat szolgáltatónak? Ez volt az utolsó, hogy tőlük vásároltam.
Valaki nem menne be hozzájuk és írna be a panaszkönyvbe a nevemben?"
Az oldaluk elmondása szerint azonnal meg kell kapnod a kódot. Gondolom majd az automata küldő rendszer meghibásodására fogják ha még nem kaptad meg a kódot. Ilyen esetben a kolléga (sosem az beszél aki ezt intézi) manuálisan küldi ki a kódokat de mivel annyi kódot vettek ez eltart egy ideig.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest