- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKaresz45
senior tag
válasz
H.lacika #270877 üzenetére
Az Arctis 7P, amit a kolléga ajánl, valószínűleg szuper jó. Ha be tudod szerezni, akkor jó lehet. Csak egyrészt nem lehet kapni itthon, másrészt meg kicsit drága. Viszont van olyan, hogy Arctis 1 Wireless. Ha jól értem ez a headset technikai paramétereiben tejesen megegyezik az Artctis 7P-vel. Ugyanazok a hangszórók, ugyanaz a mikrofon, ugyanaz a dongle (így a wireless képességek is ugyanazok). A körítésben, anyaghasználatban van különbség. Fém pánt helyett gagyibb műanyag, illetve a fülpárnák anyaga is más, emiatt az izoláció (kicsit) rosszabb. Viszont jóval kevesebbe kerül és elérhető itthon. Mediában akciós, én ezt venném most ha headset kellene.
-
válasz
H.lacika #194584 üzenetére
Ahogy madkiller is írta, ha pusztán a konzolon kívül más HDMI eszköz is rá lett kötve a tévére, akkor az be tud zavarni a CEC jelébe. Próbáld meg úgy is, hogy csak a PS-t hagyod rajt a tévén, és ha így oké, akkor lehet vásárolni a többi eszközhöz HDMI CEC Less Adaptert.
A teljesítményfokozó mód régebbi játékoknál segít, amelyek még Pro patch-et sem kaptak. Általánosságban érdemes bekapcsolva hagyni, de ha adott játéknál problémát észlelsz, akkor annál célszerű hanyagolni.
-
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
H.lacika #181315 üzenetére
Ha a te fiókodon van a PS+ és elsődlegesre van állítva a konzolon, akkor a többi fiók is tud online játszani, DE sajnos ha a fiók tulajdonosa 18 év alatti és olyan játékkal szeretne játszani, ami a korához képest korhatáros, akkor a PSN önkényesen nem engedi fel... Ráadásul ezt a korlátozást EU-s fiókkal feloldani sem lehet, csak USA fiókkal, ugyanis nem létezik a menüpont a konzolon. Szóval én két másik kamu fiókot hoztam létre a gyerekeknek, ahol már 18 év felettiek, így ezen multiznak.
-
-
Tegla80
addikt
-
válasz
H.lacika #175881 üzenetére
"PS exkluzívokkal gondolom nem lövök mellé." - sajnos mellé lőhetsz azokkal is. A lényeg, h ne legyenek túl nagyok az elvárásaid! Én is friss PS4 tulajdonos vagyok, kipróbáltam 7 ex címet amiből 3 tetszett (Uncharted 4, TLoU, GoW), a Detroitot még épphogy csak elindítottam, a maradék három viszont csalódást okozott (HZD, Spider-Man, GT Sport). Szerintem az a baj, h nagyon túl van tolva az ex címek hypeolása, és ezért sokan csodát várnak ezektől a játékoktól. Én is így tettem, hiba volt.
-
-
-
-
Madwe
nagyúr
válasz
H.lacika #161960 üzenetére
Ezt a konnektor ki-be-t gyorsan felejtsétek el, hacsak nem akartok biztosra menni, hogy tönkremenjen (persze ha kikapcsolt és nem sleepelt állapotban tettétek, akkor nem szóltam). De ha be volt kapcoslva, milyen színnel világított a ps4? Amúgy én inkább hdmi kábel-re gondolok, prábóljátok ki másikkal, lehetőleg másik portjába dugva a tvnek. Nomeg ps4 menüjében a HDCP-t kapcsoljátok ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest