- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz
hombre[EU] #217658 üzenetére
Mert mi van a fórumokon? Rossz hírek?
-
Peace
nagyúr
válasz
hombre[EU] #217653 üzenetére
Nálam az egyik legjobban várt játék idén. Rohadtul nem jönnek az RPG-k, úgyhogy nagyon vágyom rá! Remélem nem kell majd csalódnom!
-
ldave
félisten
válasz
hombre[EU] #217650 üzenetére
Részemről preorder visszamondva, majd akkor akciósan jó lesz jövőre.
-
Wesder
titán
válasz
Mivel MS Stúdió lett, így megtehetik.
-
törölt tag
válasz
Nem baj, pont ideje, hogy a generáció vége felé egy kicsit toljam az X1X-et is, így én örülök neki.
-
Peace
nagyúr
válasz
Kemény. Mondjuk PC-n fogom tolni GamePass-al, de akkor is érdekes fejlemény. Mindenesetre nagyon várom!!!!!!! Bízom benne, hogy nem szúrták el!
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #217531 üzenetére
Olyan szó a magyar nyelvben, hogy szavat, nincs. Csak szívat, de az más.
A szó szó tárgyesete a szót, többesszámban pedig szókat (pl. névszók) vagy szavakat. A szó szó többesszámára mindkét alak, a szók és szavak is helyes (A magyar helyesírás szabályai (MTA), 12. kiadás, 30. pont)
-
Mike
veterán
válasz
hombre[EU] #217531 üzenetére
szószegő, szóval szót szeg. nem ismersz két szót.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #217518 üzenetére
A Nioh nem From játék?
-
Deck
titán
válasz
hombre[EU] #217516 üzenetére
Egyértelműen a Nioh de lehet a 2. része még ezen is túltesz.
-
Deck
titán
válasz
hombre[EU] #217502 üzenetére
Szerinte. Szerintem neg nem
-
S e t h
nagyúr
válasz
hombre[EU] #217430 üzenetére
Hát az egy meg a kettō MG-en kívül megvolt mind,a saját maguk korában...de nem tudom,hogy jön ez ide
Dehogynem tudod, ez a válasz.
Fan vagy és érzékenykedsz, nincs ezzel semmi gond, amíg meg van hagyva másnak, másoknak, hogy mit gondoljanak.
A DS komoly bizonytalanságban tartja a játékosokat, és egyelőre nem tudni, hogy ez a tudatos döntés előnyére vagy hátrányára válik a játéknak, 1 hónapon belül kiderül. -
S e t h
nagyúr
válasz
hombre[EU] #217422 üzenetére
Lyézusom.
Ez így reggel ütött.
Most vagy sosem játszottál még Kojima játékkal, vagy nagyon reggel van még neked, de egy egész játékos társadalom arcára van kiülve a kérdőjel, miközben te meg már vágod a frankót?
Ja és én nem igazságot írtam, véleményt, ami szubjektív, így nem is igazán értem ezt a vágópistás fele sem igazozást. -
Deck
titán
válasz
hombre[EU] #217422 üzenetére
Nem trollkodás, én full komolyan írom róla.. Semmi jó véleményem nincs erről a "játékról" eddig.
-
S e t h
nagyúr
válasz
hombre[EU] #217405 üzenetére
Amit sokan.
Semmit.
Egyelőre szinte zéró információ van a játékról, nem véletlen a postás- szimulátor titulus, mivel senki sem tudja igazán mire számítson.
A kérdés az, hogy ez most jó avagy sem.
Egyik haver előrendelte, kérdésemre csak annyit mondott, hogy mert Kojima. -
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #217292 üzenetére
Jaja, azzal néztem meg, ott próbáltam levonni a következtetést.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #217273 üzenetére
Ha azt nézzük, hogy az össze előző gent szejjelcsippelték, most meg az összes eladás több mint fele digitális...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
hombre[EU] #217266 üzenetére
Tévedés, a legsikeresebb még mindig a PS2 eddig.
-
válasz
hombre[EU] #217206 üzenetére
Nem hiszem, hogy erről lenne szó. A complete backward compatibility annyit jelenthet, hogy az összes PS4-es játék módosítatlanul és hibátlanul futtatható (a sima vagy a Pro változat is). Ha technikai okokból ez nem megvalósítható, akkor is összejöhet a dolog, csak éppen egyesével tesztelni kell őket és igazítani rajtuk, illetve a futtatókörnyezeten. Ilyen esetben ugye listázás lesz, vagyis csak részleges kompatibilitás.
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
hombre[EU] #217157 üzenetére
Hallgasd csak 10 órát,
-
válasz
na ezt most végignézem
-
Deck
titán
válasz
Szóhoz se jutok..
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #217129 üzenetére
A Last of Us 2 jó eséllyel le fogja taszítani a GoW-ot a trónról.
(#217130) .LnB : Persze, nagyon jó az UC 4 és a LL is, sőt, bitang jó. Csak valahogy jobban elvarázsolt grafikailag és lehet fel sem tűnt az, amiket írtok. Lehet, hogy a színvilág vagy az epikus jelenetek miatt, nem tudom.
Vagy még gagyi volt a TV, amin játszottam...
-
penge111
addikt
válasz
hombre[EU] #217117 üzenetére
Igazad lehet azt se tudom már mi is volt a fősztori... Úgy terveztem, hogy pétek-szombat tudok napi 4-5 órát egyhuzamban játszani, így akkor csak a fősztorira koncentrálok. A hétköznapokon amikor 1-2 órát tudok gamelni, arra szántam a sok mellékes dolgot, de így valóban nagyon szétesik.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #217037 üzenetére
Hàt ez így elég gàz.
-
stilo18
addikt
válasz
Nekem revolution pro - m volt, soha nem éreztem lassabbnak, mint a DS4-et, sőt...
Plussz anyagminőségben érezhetően jobb is volt... -
jimmy74
őstag
válasz
köszönöm nektek!
meglátjuk -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #216896 üzenetére
Lol
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #216852 üzenetére
OK, nálam ez a nap kommentje. Köszi szépen.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #216809 üzenetére
Fényévvel tàvolsàgot mérsz, nem időt.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #216764 üzenetére
Dehàt ezeket Mr. Velemnembaszaksziksenki csukott szemmel, hàtrakötött kézzel leöli, csak az AC farkasok nagyon OP-k.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #216716 üzenetére
Úgy látszik korai volt.
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #216586 üzenetére
Csak egy tipp volt, a screenshot-okról tudtam. Csak gondoltam hátha...
Eddig nekem nem tűnt fel, hogy ilyen kicsi klippeket elmentene.
-
alratar
addikt
válasz
hombre[EU] #216586 üzenetére
Igen, a trófea csak screenshot. Legalábbis nekem még soha sem csinált videót.
-
alratar
addikt
válasz
hombre[EU] #216580 üzenetére
Én úgy tudom, hogy autonomikusan ment, ha kétszer nyomod meg gyorsan.
-
Xaels
félisten
válasz
7.0 Beta?
-
30z.Samu
félisten
válasz
Trófea szerzés esetleg?
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #216551 üzenetére
Érdekes, de azért gondolj bele, mi van ha esés közben elfordul a csávó, akkor másfele mutat majd a nyíl. Vajon figyelembe veszi ezt a játék, vagy automatikusan tudni fogja, hol voltál mikor lőttél?
Egy dolog hogy ne legyen butább mint egy csecsemő, az viszont megint más, ha már olyan okos hogy nem tudsz tőle megmozdulni.
-
válasz
hombre[EU] #216521 üzenetére
Ajjaj
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #216521 üzenetére
Érdekesen hangzik ez a burn és arm mechanika. Kíváncsi vagyok mégis mit akarnak ebből kihozni... Már előre látom az egykarú végigjátszásokat és trialokat! "Elden Ring: Can I beat the game with only one hand?"
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #216373 üzenetére
Ugyanaz a játék. Ha van benne eredetileg co-op akkor a Now-ban lévők is játszhatóak co-op. Sőt, a Now-ban lévő Ps3 játékok megkapják a dlcket is.
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #216354 üzenetére
Király lesz majd pár csaló pécés aimbotos ellen tolni a játékokat.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #216211 üzenetére
Baromira nem kapott el engem a BR láz. Én megmaradok a CS:GO, R6:S, és Quake Champions mellett. Mármint, mint néző.
-
ManUnited
aktív tag
válasz
hombre[EU] #216211 üzenetére
Szerintem még mindig az Overwatch a legjobb multi-shooter, amihez pont skill/ész/helyzetfelismerés kell, a szerencsével nem sokra mész. Bár sajnos ow-ban is egyre több az egeres.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #216214 üzenetére
Végigviszem Now-ban 9€-ért, utàna minek venném meg?
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
hombre[EU] #216047 üzenetére
Köszi viszont az is be van pipálva állítva és mégse. Nem értem mitől és miért nem működik.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #216018 üzenetére
Bárcsak megtörténne
-
FunPro
őstag
válasz
hombre[EU] #215991 üzenetére
A probléma csak azzal van, hogy az ilyen megmozdulásoktól senki sem lesz elfogadóbb, senkit sem fogadnak el jobban.
Elméletben persze szép és jó dolog, csak gyakorlatban nem működik.
Nálam ez úgy működik, mint a youtube reklám. Minél többször nyomatnak valamit, annál jobban gyűlölöm. Pedig lehet az elején még nem is érdekelt a dolog.
A gyerek ugyanúgy nem lesz elfogadóbb, mert a szülő szabályozza, hogy mit néz vagy mit nem néz. Ha a szülő nem elfogadó, a gyerek sem lesz az. Ahol pedig elfogadó, oda pedig kár az agymosás.
Ezek egyedül arra jók, mint az oszkárra jelölt filmek, ahol leforgatnak egy filmet maguknak, hogy aztán díjazhassák magukat.
Esetleg még gyűlöletkeltésre is jók lehetnek...
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #215991 üzenetére
Engem nem zavar, amíg nincs túltolva, megfelelően reprezentálja le a való életet. Bár belegondoltam, ha mondjuk férfi lenne a főhős, akkor már nem biztos, hogy szívesen játszanék vele.
Az ND sem hülye, tudja, hogy azért a játékosok döntő többsége férfi...
-
FunPro
őstag
válasz
hombre[EU] #215979 üzenetére
Más nevében nem tudok nyilatkozni, viszont nálam minidig a miérten bicsaklik meg a dolog.
Miért dolgozik az alkotó meleg karakterekkel, miért van az a bizonyos nemű vagy etnikumú karakter ott ahol.
Ha csak a sztorit nézem, Ellie-vel nincs semmi gond. Ha azonban a körülményeket nézem, már nem tudom eldönteni, hogy megint csak a szokásos elfogadós hülyeséget akarják lenyomni a torkomon, vagy semmi köze ehhez.
Ha tippelnem kéne amúgy itt az utóbbi érvényesül, semmilyen elfogadós hülyeséget nem akartak ezzel a szállal.
-
_drk
addikt
válasz
hombre[EU] #215953 üzenetére
Most nem a rossz stúdiókra gondoltam, de sokszor meglátszik, hogy amúgy jó lenne a game, csak kellett volna még rajta dolgozni.
De nem csak az optimalizáláson, hanem mondjuk a sztorin vagy fegyvereken vagy bármin.
Ezek a stúdiók meg akkor adják ki a játékot amikor az KÉSZEN van!
Nem akkor amikor a kiadó mondja nekik, hogy élesítsék és majd be lesz fejezve. Anno a Valve, Blizzard és sok más stúdió is így csinálta.
Csak ma már nagyon gyorsan kell mindenből a pénz, és semmise saját tulajdonú, csak készíttetik a játékokat és ez látszik meg a legjobban. -
törölt tag
válasz
hombre[EU] #215948 üzenetére
Uncharted 4 nagyon szépen fut sima PS4-en, szóval ha a TLOU2-vel is arra céloztak, akkor nem aggódom.
-
válasz
Nagyon remélem igy lesz. Még egy days gone ne legyen...
-
_drk
addikt
válasz
De ne egy exkluzívot emeljünk már ki! Pláne, hogy volt egy Days Gone ami még Pro-n is szenvedett...
Az optimalizálás nem egyszerű dolog, ezt látni az összes PC porton, rengetegszer csak Bruteforce-olják az egészet, azaz erőből oldja meg a gép nem szoftveres trükkökkel.
Csak amíg egy exkluzívra van a Naughty Dog-nak vagy a Santa Monica-nak +1 éve, addig az összes többi multiplatformos játéknak 1-2 hónap vagy annyi se. De azoknál látszik is, hogy vagy a 60fps lehetetlen, vagy fps droppok vannak, vagy csúnyább a játék, vagy látótávolságod nincs csak 5 méterre.
Egy modern játékot egy 10 éves hardverre is meglehetne csinálni rengeteg optimalizálással és trükkökkel. Az Uncharted4-ben például rengeteg olyan megoldás volt amit csak ügyeskedve hoztak létre Ps4-en például a csúszós kavicsos felületet ami szépen pergett lefele. -
Wesder
titán
válasz
Mindegy
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #215928 üzenetére
Amazon 18-ra hozza. [link]
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #215928 üzenetére
Szándékosan nem írtam konkrét besorolást, mert ugye régiónként eltér a rendszer és a skála.
-
FunPro
őstag
válasz
hombre[EU] #215912 üzenetére
Amúgy a legtöbb meg a leggyorsabb előrednelés között is van némi különbség.
(Mert ugye a csávókám arról twítelt, hogy ez a leggyorsabban előrendelt cucc.)
Lehet azt a rekordot nem is a póki tartotta.Én csak azt próbáltam levezetni, hogy a lastofusnál sok garancia van arra, hogy jó játék lesz. A pókinál, hát, nem volt túl sok.
De amúgy én sem akarok vitatkozni.
-
FunPro
őstag
válasz
hombre[EU] #215902 üzenetére
Én elhiszem, hogy vitték/viszik mint a cukrot. De most előrendelésről beszélünk, nem eladásokról.
Márpedig, manapság elég butácskának kell lenni ahhoz, hogy gameplay-ek és trailer-ek alapján előrendeljen bárki bármit is. Plusz aki ezeket követi, az már valószínüleg rég előrendelte, mielőtt bármelyiket is publikálták volna.
A mainstream nem fog rácuppani egyből. Majd csak akkor, amikor kijött a cucc és elkezd szájhagyomány alapján terjedni a játék híre, megjelennek a kritikák, stb.
Persze egy lastofus más tészta, mert azért ott mégiscsak egy neves csapat fejleszt biztosan jó játékot, meg nem is a mainstream fogja megvenni, hanem kb. mindenki aki várta.
-
kerobi
senior tag
válasz
hombre[EU] #215905 üzenetére
Úgy látom a propaganda megtette a hatását. További kellemes lovaglást.
-
válasz
hombre[EU] #215895 üzenetére
Gyakorlatilag mindenki várta a folytatást a vége után, olyannyira, hogy a nevében is Part II-ként hivatkoznak rá. Mivel nem egy óriási fejlesztőcsapatról van szó és nem csak a TLoU-uk van, így nyilván ez idő alatt nem tudtak végig csak erre az egy címre koncentrálni.
-
Wesder
titán
válasz
Aha, tehàt a bejelentésig senki sem vàrt egy màsodik részt. Nyílvàn.
-
FunPro
őstag
válasz
1) A játék eléggé úgy ért véget, hogy lesz folytatás, így jó az a 6. Mondjuk engem annyira nem fogott meg a játék, bár ez betudható annak, hogy kb. 3 hónapja vittem ki, és a játék így már nekem nem nyújtott semmi extrát.
2) A pókot nem volt nehéz lenyomni. Jött egy csomó spájdi játék, és a legtöbbjük egy kalap kula volt kb. Ki tudhatta előre, hogy a 34. pókemberjáték jó lesz?
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #215876 üzenetére
Csak 6.5 évet vàrtak rà az emberek, és ez a Sony-nak a zàszlòshajòja.
RedDead2-ből is elment 20 milla pàr hònap alatt. Nincs ebben semmi meglepő. -
Sordoran
addikt
válasz
hombre[EU] #215879 üzenetére
6 perccel azután hogy felkerült weboldalra már meg is rendeltem.
Mivel még ár sincs, szerintem ők is csak tippelni tudnak mennyiséget. (2 napig lehetett rendelni, tegnap írták ki hogy elfogyott, de tuti nem fogják teljesíteni mindet)
-
Sordoran
addikt
válasz
hombre[EU] #215876 üzenetére
Nekem csak azt mondják meg, jut-e nekem Collector's Edition vagy nem.
Előrendeltem, de ugye még bolt se tudja hány darabot kap. (na meg a beszállító utolsó pillanatban is beinthet)
-
sp8787
addikt
válasz
hombre[EU] #215813 üzenetére
Sztem egyetlen egy oka lehet ,hogy osszel jelenjen meg az meg George R. R. Martin kozremukodese. Azaz ez indkolhatja ,hogy ez osszel karacsony elott kijojjon.Sztem semmi mas.
De mondom 2021 tavasz lesz az. Nezd meg a Sekiro-t tokugyanez volt a menetrend ez meg allitolag a legnagyobb project amit vha csinaltak.
-
sp8787
addikt
válasz
hombre[EU] #215772 üzenetére
Ha kijonne jovore akkor mar tudnad a release date-et mert mar bejelentettek volna ,hogy jon tavasszal mint altalaban minden FS jatek.
Ertelemszeruen a legkozelebbi lehetseges release date az 2021 tavasz.
Vagy ha vmi miatt gyokeresen el akarnak terni az eddigi bevett tempojuktol/munkamodszeruktol akkor 2020 osz amit aligha hiszek.2021 Tavasz, calling it!
-
sp8787
addikt
válasz
hombre[EU] #215720 üzenetére
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #215639 üzenetére
Szép. Ez a PC-s verzióból van?
-
Xaels
félisten
válasz
hombre[EU] #215384 üzenetére
Sajnálom ezt a Medievil-t, a Crash meg a Spyro Remake-ek nagyon jól sikerültek, modernnek is tűnnek, de ez csak amíg kezedbe nem veszed a kontrollert.
-
Xaels
félisten
válasz
hombre[EU] #215379 üzenetére
1 pálya. Az sem teljes szerintem. A grafika, a felirat nagyon fasza lett, a kamera kezelés meg rettenetes.
-
Deck
titán
válasz
hombre[EU] #215379 üzenetére
Megmondom őszintén csak kipróbáltam mert az irányítása számomra borzalmas így le is töröltem.
-
thrill
tag
válasz
hombre[EU] #215326 üzenetére
A CoD-ot ugyanúgy vetésforgóban fejleszti 3 különböző csapat.
Ha valóban az előző (másik csapatáltal kiadott) rész után kezdik összerakni és csak egy évig tart, akkor a fennmaradó időben mit csinálnak? Szabi? -
törölt tag
válasz
hombre[EU] #215259 üzenetére
Megy már a konspiráció, az urbán legenda! :-D
-
Gebriel
veterán
válasz
hombre[EU] #215083 üzenetére
Nekem elég lesz a metro exodus, devil may cry 5, shadow of the tomb raider, hellblade senua's sacrifice, monster hunter world, just cause4, jump force, pótolnom első körben, közel sem egy évtizedes játékok.
Ha nem szolgáltatás akkor mi? -
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #215075 üzenetére
-Fel tudom tölteni a videókat meg a screenshotokat egyből netre és nem kell szerencsétlenkednem youtube-bal.
-Gamepass
-Hosszú letöltési idő 2019-ben (de tényleg, ez egy vicc)Valamint ne feledkezzünk meg az egyéb PSN hibákról, hiányosságokról és közkedvelt sajátosságokról, amelyektől évek óta szenvedünk, de elnézzük mert jó játékokat csinálnak.
Sajna nem tudom leírni mindet, de havernak kb minden héten káromkodok valamin és megfogadom, hogy amint lesz Apex Legends cross save, már viszem is a fiókom.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Kiváncsi vagyok mit jelent az erősen veri
Rá a júzer ;) -
Gebriel
veterán
válasz
Now a GP? Ugyan már!
-
sutyesz96
őstag
válasz
hombre[EU] #214978 üzenetére
Switchre mióta olcsók a játékok? Ha tudsz nekem mondani olcsó kínálatot, akkor rohanok bevásárolni.
-
Marcsello31
őstag
válasz
hombre[EU] #214978 üzenetére
Köszönöm a megtisztelő válaszokat, megvilágosodtam! (
) megnézem a szomszédban.bann.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #214862 üzenetére
Itt a korai teasing-en van a hangsúly.
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #214813 üzenetére
Basszus tényleg, input lag, ezt a kifejetést kerestem, de sehogy se jutott eszembe.
Azért mentem rá erre, mert a mostani TV-men pl a GTA V irányítása elég macerás, mert ott éreztem hogy van input lag rendesen, viszont rákötöttem a monitorra és teljesen más volt az egész játék. Persze nem pont a GTA V miatt akarok TV-t cserélni, csak gondoltam akkor ha már veszek TV-t, akkor próbálom a "legjobbat" kihozni belőle, már amennyire engedi a tárca persze. Gondolom a képfrissítés pedig relatív mindegy, mert ha esetleg be tudok ruházni egy 100Hz-s TV-re, akkor is lejjebb veszi a PS-nél 60-ra. Vagy rosszul gondolom?
Egyébként most jogos lenne a kérdés, hogy ha van egy monitorom, amin jobb, akkor miért nem azzal akarom használni? Jelenleg azzal használom, csak a kis gamer birodalmam át fog alakulni a közeljövőben és a konzolokat TV-re szeretném kötni.
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #214801 üzenetére
Svájci webshopban is ez a dátum volt, ez most vagy tényleg a megjelenés ideje, vagy csak a február a biztos és mindenki a hónap végét teszi ki...
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #214798 üzenetére
Nem csinàlja, de a PS5 BC lesz, ami àllítòlag jobb felbontàson és fps-sel fogja futattni a PS4 jàtékokat. Most akkor mi van?
A multin kívül minden ok stimmel egyébként. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #214783 üzenetére
Gondoltam.Ha az MS megoldja hogy magasabb felbontàson több fps-sel fussanak a One jàtékok Scarleten az hiba, ellenben ha a Sony csinàlja akkor mindenki a seggét veri a földhöz örömében.
A stúdiòfelvàsàrlàsokat is unalombòl csinàltàk. Majd szépen bezàrjàk az összeset mert van pénz bőven, nem szàmit.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #214775 üzenetére
24-5 ami gold, mert a 360 jàtékokat nem kölcsönzöd. Egyébként mivel előfizetésem mindig is lesz ezért sajàtomnak érzem még azokat a címeket is. GamePass jàtékokat értelemszerűen nem vettem bele.
-
válasz
hombre[EU] #214750 üzenetére
Arra gondolok, hogy egy prémium variáns lehetősége nincs kizárva. Lite modell szerintem tutira nem lesz, mint ahogyan most sincs. Van az alapmodell, kötelező arra készíteni és optimalizálni a játékokat, az A Konzol. Ennek van jó ára és a legtöbben ezt veszik meg. De felhasználó szintem igény mutatkozik ennél többre is, ezért született meg a Pro.
-
válasz
hombre[EU] #214733 üzenetére
Jó, az előzetes pletykák szerint a MS konkrétan több típusú konzollal jött volna ki. Itt nem egészen erről van szó, inkább csak felszereltségi kérdés, de alapvetően csakis hagyományos vasak.
(#214736) GEIL: Elviekben igen, erről van szó, és ezáltal megoldódna a kezdeti játékhiány kérdése is. Sőt, ha lesz olyan amit ingyenes frissítéssel PS5 kompatibilissé is tesznek, akkor a régebbi, de feljavított játékok miatt is sokakat vásárlásra ösztönözhetnek.
-
válasz
hombre[EU] #214728 üzenetére
Ezt viszont én nem értem, hiszen jelenleg is nagyszerűen működik a dolog. Lenne a PS5 alapkonzol, ez lenne a célplatform, meg egy valamelyest erősebb variáns, amihez be lehet állítani egy kicsit nagyobb felbontást, és/vagy jobb futási teljesítményt. Csak ezért sokan fizettek már, és akkor még ott van az az ultragyors, de vélhetően igen drága SSD is, ami befolyásolja a töltési sebességet.
Nem azt mondom, hogy biztosan ez lesz, mert nem tudom én sem, de logikusan nem zárnám ki, mert azt látom, hogy ez működik jelenleg is, és úgy tűnik, hogy mindenkinek jó. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #214728 üzenetére
Olcsòsítottat mondtam, nem olcsót. Ha jönne egy gyengébb de olcsóbb PS5 akkor azt venném.
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #214724 üzenetére
Dehogy nem éri meg! Én pl. most is a régi FAT-en vagyok, mert nekem ár/érték arányban az érte meg annó. Full HD-n vagyok és maradok is még pár évig, nem érdekel a 4K és a HDR, de az új játékokra kiváncsi lennék egy olcsóbb PS5-ön. Szerintem vagyunk így jópáran. Meg olyanok is, akik PC, vagy ne adj isten XBox mellé veszik majd a PS5-öt, nekik sem biztos, hogy a drága, csúcs hardver a jó választás...
-
válasz
hombre[EU] #214724 üzenetére
Én úgy értem, hogy gyakorlatilag már most is ez van, csak azt vinnék tovább amit elkezdtek. Évekkel ezelőtt a Pro nem leváltotta, hanem kiegészítette a PS4-et, vagyis jelenleg is kétféle konzol van a piacon, egy alap és egy erősebb variáns. A fejlesztők fel vannak készítve erre, ha az eladások is igazolják, akkor szinte adja magát a dolog.
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #214605 üzenetére
Az exkluzívokból is rengeteg nem lett remasterben sem: MGS4, Killzone-ok, Resistance-ek, Socomok, GT-k, stbstbstb. Ráadásul a gen végére azért többé-kevésbé a nagyok is megtanulták kihasználni a cellt, szóval ez messze nem csak a belsős játékokat érinti. Amúgy van lista az rpcs3 aktuál állapotáról a játékokat tekintve. Na arra nem lehet egy BC-t építeni. És ezt a problémát a sony sem tudta volna átugrani, csak úgy, ha pakol egy cell-t minden ps4-be, azzal úgy meg nem csinálták volna meg minden idők legsikeresebb ps-ét (eladásban).
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #214601 üzenetére
Hát ez még nagyon geek és a végeredmény is inkább csak elfogadható mint kielégítő, még úgy is, hogy nem a Ps3 nagy durranásaival volt demozva. Még a Wii játékok is röcögtek.
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #214601 üzenetére
Az rpcs3 már nem az a szint, amit így otthon pár srác. Ráadásul rohadtul játékfüggő, egy uncharted normális futtatásához jóformán nincs is elég erős pc, nemhogy a ps4. Azokat a játékokat lehet viszonylag jól futtatni, amik alig használták a SPE-ket. Ami durván használta a cellt, azt meg alig.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #214597 üzenetére
Ezt azért megnézném magamnak. Egy csúcs PC is megrokkan a Ps3 emulációban.
-
seniman
veterán
válasz
hombre[EU] #214595 üzenetére
Pedig de.Ha nem így lenne,nem csak PS4-re lenne korlátozva az új gép backward képessége.Mondjuk a PS3 emulálásához kevés is lenne a PS4 ereje.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #214592 üzenetére
Hát úgy értettem, ahogy értetted. De akkor hülyeséget írtam. Nekem a Pösö4 az első péesem, szal' nem tudtam.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
hombre[EU] #214456 üzenetére
nagyon várom, kíváncsi vagyok milyen formában jelenik majd meg, lehet kivált majd belőlem egy PS5 vásárlást
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest