Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple Watch
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
predakon
üzenetére
A GT Sport talán pont hogy online menti a játékállást, hisz alapvetően egy online játéknak indult.
Amúgy én remélem lesz majd PS4 rendszer transfer PS5-re, ahogy két PS4 között is van, nem tervezem eladni a gépet, amíg nincs nálam a PS5. Pro-ra is így váltottam, simán átmásolt mindent és semmi gondom nem volt.
-
válasz
ldave
üzenetére
PS-en néztem és amit mondjuk magyar accounton használtam kizárólag azt a mentést a US accountom is listázta és elvileg felrakta a felhőbe.
Időközben rányomtam az initialize-ra, szóval ami marad az marad
Ahogy dolgok állnak lehet, hogy semmilyen mentést sem fog szeretni a ps5 szóval mindegy (csak a gran turismo sportom maradjon meg) 
-
-
-
Kinzo kerdes: a psemen ket account van, 1 ami sima es 1 ps plussos. Biztonsagi mentest szeretnek kesziteni errol a kettorol usb-re. Egy pendriveon ez megoldhato? Persze a plusos accountot a felhobe is feltoltom. Eladas elott allok ezert kerdezem.
-
wolf13
őstag
Kis segítségre lenne szükségem. Lányom saját profiljából szeretné indítani a genshin impact című játékot. Viszont nem csatlakozik a szerverhez. Előtte még kiírja, hogy playstation egyes funkciói nem elérhetőek korhatár miatt. Vagy valami hasonló. Viszont családtagnak hozzá van adva id-m hez, s ott beállítottam már a lvl11-et ami +18 -a játékokat is enged. Mit kellene még tennem ? Esetleg állítsam át a születési dátumát ? Bár ezt nem találtam a profiljába.
Köszi a választ előre is.
-
válasz
üzenetére
Teljesen mindegy. A másik három is több millió ember, azok között is lesz aberrált barom. Minél nagyobb a community, annál valószínűbb, ennyi. Mindegy, hogy milyen csoportot nézel, mindegy, hogy mi alapján szűrsz, ha sok millió felnőtt ember van egy csoportban, azok között lesz pár aberrált barom.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
balazs025
üzenetére
De nem tök mindegy? A nap végén úgyis az van, hogy mindenki csak játszik, néhány ember fejében tényleg ennyire fontos, hogy melyik géppel teszi ezt?
Azt érzem néha, mintha direkt generálni kéne ezt a mesterséges "táborozást" meg fikázást...
De persze szerencsére annyira nem érdekel, sokszor jót mosolygok ezeken az univerzális igazságokon, mint az xbox szar, mert egy játék sem érdekel onnan, vagy a ps szar, mert minden játékuk ugyanolyan. November 10 után ugyanolyan jóleső érzéssel fogok leülni Gears Of Warozni, mint ahogy Unchartedeztem az elmúlt 4 évben és pont eszembe se fog jutni, hogy egy másik doboz generálja a képet.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Jogos.

-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Igaz.
-
törölt tag
válasz
S e t h
üzenetére
Természetesen.
hombre
Nyílvàn a Zöld meg Piros tàborban is van retard, aki ilyet csinàl, ha a platform egyik meghatàrozó címe úgy vàltozik hogy az mondjuk a keménymagnak nem tetszik.
Egy Halo/Mario jàték kapcsàn sem a PS közösségből fog előkerülni az, aki fenyegető ūzenetet küod a fejlesztőknek, ha valami nem tetszik neki. Egyik tàborban sem kelkene toleràlni az ilyet. -
bagyulajuve
addikt
válasz
james001
üzenetére
nagy számok törvénye alapján mindenhol vannak örültek
gondolj bele, mondjuk 100 millió PS tulaj van, és 20 millióan játszottak a Pókemberrel (csak mondtam egy számot), és 1 millión imádják vagy egyik nagy kedvencük, ha ennek vesszük az 1 ezrelékét (ennyi mentálisan sérült simán van), az is 1000 fő és ebből mondjuk van 100, aki képes ilyen fenyegetésre...
-
Próbálta valaki a Squadronst? Megéri megvenni? A star warst szeretem de az EA-nek köszönhetően minden ilyen játékot elkerülök.
-
james001
veterán
Néha nem értem mi a fene van néhány emberrel.
Most olvasom twitteren hogy az Imsomniac egyik játékfejlesztője halálos fenyegetéseket kap a Póki PS5ös változásai miatt,mert ugye Peter Parker karakterének a modellje más lesz a Remastered verzióban. TLoU2-nél is bicskanyitogató volt az Abby-s esetnél ez,de itt még jobban felb@ssza az embert (legalábbis engem baromira) a sok degenerált

Legyen véleményed arról ha valami nem tetszik,de tényleg odáig kell süllyedni hogy fenyegetéseket kell küldözgetni egy fejlesztőnek? Mennyire egy szánalmas és keserű élete lehet egy ilyen embernek
-
Rigormortiis
veterán
Meg is lett a Persona 5 Dancing in Starlight platina. Csak 10 óra kellett hozzá, és aki szereti a Persona sorozatot, annak fel fog idézni néhány kellemes emléket.
-
james001
veterán
válasz
Mezcal
üzenetére
Nekem nem jött be,ezért se "szenvedtem" utána a platináért.
Amúgy se vagyok egy nagy multis srác,kevés multi van ami eddig megfogott. Uncharted 2-3ban nyomtam baromi sokat,The Last of Us-ban is,de kb ennyi. AC Brotherhood-ban próbáltam megszeretni a multi részt de nem ment... Ami nem megy nem kell erőltetni
-
Sanyi.mTs
addikt
Ilyen se volt még, hogy első végigjátszásra lett egy platinám: Days gone
-
james001
veterán
AC-ból én szerettem a Black Flag-et de ha jól emlékszem azt csak azért nem platináztam mert a multis része miatt... Legalábbis abban még volt úgy rémlik
Brotherhood meg Revelations az biztos hogy azért nem lett platina nálam,a multi miatt. De persze ez mind PS3-on volt még. -
james001
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Köszi

Dead Space 2 és Oddworld New N Tasty.
DS2 nem annyira nehéz,de Hardcore nehézségen azért rendesen izzadtam
Oddworld meg szerintem nyilvánvaló ha már játszottál vele vagy a régi PS1 részekkel,megmenteni minden mudokon testvéredet,meg van benne egy "speedrun" trófea is,az is izzasztó azért,de alapból a játék is nehéz tud lenni sok helyen. -
RangerFox
veterán
Fantasztikus, hogy minden napra kitaláltok valamit. Ez ma már a második alkalom, hogy gyomlálni kell a hsz-ek közül...
-
belan
addikt
Be van keretezve neki biztos!
gyerekek emberek hagyjuk mert módik büntetni fognak!!! Plus amikor hóba sárba mentem mert azt modta hogy kell neki egy új ps4 pro vittem mert lazanal vettem 3,4drabot kuponnal, és fel se hívott hülye ne gyere mert még gondoltam magam! Azt modta el romlott a kocsija és nincs pénze gépre
-
Mezcal
addikt
válasz
üzenetére
Na erre nem számítottam.... ez kész gyerekek.

Priviben volt alaki kedves és elmesélte a sztorit és azt is, mivel védekezett a csaló. Na nekem ez utóbbi bűzlik és hihetetlen. Eladta a PS-t és akinek eladta belépett a nevével és ilyenekkel dicsekedett, mint a lopott sarok? Na ne
Ki veszi be ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Ahogy dolgok állnak lehet, hogy semmilyen mentést sem fog szeretni a ps5 szóval mindegy (csak a gran turismo sportom maradjon meg) 

Ki veszi be ezt?