Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
Új hozzászólás Aktív témák
-
maskimx
senior tag
"több száz emberes csata nem sok helyen alakul ki"
Akkor rossz szerveren játszol. Én általában platoons v. platoons csatákban vagyok. Konfigomat látod az adataimnál, 1920x1080 minden low és 30fps alá szinte soha nem megy. Így tényleg csúnya a játék de én is a régi BF sorozathoz vagyok szokva ezért nem nagyon zavar. Láttam videót fullos grafikáról és azt azért nem nevezném csúnyának, bár ez persze ízlés kérdése."ott áll előttem 10 méterre 50 ember, 10 tank, 4 repülő a háttérben pedig még szétrobbantanak 3 épületet."
Ez azért nem túl életszerű, ha csak nincs megrendezve, ilyesmi nem történik a BF3-ban. Meg nézd meg, hogy ott mekkorák a pályák, a játszható terület általában alig nagyobb 1-2 négyzet kilométernél.De nincs is értelme a kettőt összehasonlítani, két külön műfaj. Abban egyetértek, hogy sokat lehetne még javítani az optimalizáción, de egyik napról a másikra nem fogják megduplázni az fps-t az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák

- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Filmvilág
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest