- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
pècsimunkás #6522 üzenetére
Van igen, Darts Piac csoportban vagyok benne. Így nagy hirtelen egyet találtam, az pedig a T-Darts Light Raptor. Ez az egyik ami gondolom jó?
bigrob
Ilyen projektbe úgy mernék belefogni hogyha láthatom valahol élőben. Amúgy YT-on is láttam ilyen videót hogy a srác kerékpár felniből csinálta meg. Jó lett a végeredmény amúgy.Megjött a falvédőm is, most már teljes a szett.
-
fpatrik17
senior tag
válasz
pècsimunkás #6495 üzenetére
-
BBéci
legenda
válasz
pècsimunkás #6388 üzenetére
Kerti medencékhez gyártott gumi fólia is jó lehet.
Szerintem legjobb megoldás, esztétikus és barátságos, a berendezéshez illő vastag, erős szőnyeg elhelyezése a tábla alá. 2x1,5 méteres darab elegendő. Nálam Harrows gumiszőnyeg van a szőnyegpadlóra fektetve, ezért egyszerűbb a helyzet. A dobóléc 2x2 cm-es rozsdamentes acél zártszelvény, amit a beton aljzatba erősített acél dübelekbe tekert csavarok tartanak. Fél perc alatt eltávolítható, a helyén maradó lyukak látványa nem szembetűnő. De csak porszívózáskor szoktam félrehajtani.
A következő fejlesztés egy körvilágítás lesz. -
mephi666
nagyúr
válasz
pècsimunkás #6384 üzenetére
olcsón/használtan "habtapit" esetleg?
kupacba rakva kis helyen elfér, könnyű és szerintem nem szúrja át a hegy, amit szintén kímél
-
fpatrik17
senior tag
válasz
pècsimunkás #6379 üzenetére
Pont ezt akarnám megúszni... 30 körül kezdődnek úgy néztem. Szerintem mezei hangfal álványból ki lehet hozni 10 ezerből is. Biztos van itt még olyan aki kreatívkodott ilyennel.
-
bigrob
őstag
válasz
pècsimunkás #6340 üzenetére
Sajnos a Wright meccset kihagytam :(
Pricera raktam amit írtam. -
mephi666
nagyúr
válasz
pècsimunkás #6340 üzenetére
Így a 22. 180 után kellett volna
-
desigo
senior tag
válasz
pècsimunkás #6333 üzenetére
Cross is mindig leváltott tripla 19-re erre most a VB-n meg alig.Gurney ellen 13-at dobott. Bukó is volt.
Fogadással az a baj,hogy mindig arra fogadok akit szeretek és ez ritkán jön ezért csak 100-200 Ftal teszek egy meccset.De ha több bukó van akkor vissza akarom nyerni az előzőeket.
Az összes meccset nézem egész évben,összes játékost ismerem még is mindig elmegy minden
Ami jó volt viszont az a 24-e előtti meccseknél az esélyesebb játékost 3:1-es végeredményre rakni. -
Carvus
senior tag
válasz
pècsimunkás #6244 üzenetére
Azt hiszem, annyi szabály van csak a nyilakra, hogy adott legben 3 egyformának kell lennie.
-
desigo
senior tag
válasz
pècsimunkás #6221 üzenetére
Milyen gyakorlási lehetőségek vannak még kezdőként ami egyszerűbb?
Nagy szektorokat sorban megdobni? Párost,páratlant vagy duplát,triplát gyakorolni? Van erre valami bevett gyakorlat ha csak egyedül gyakorol valaki? -
BBéci
legenda
válasz
pècsimunkás #6217 üzenetére
2015 februárja óta strigulázom a találatokat. Bontásban: 90-99; 100; 140; 101-139; 141-159; 160-169; 170-180. Sosem voltam menő, mert izgulok és két T20 után bármikor képes voltam/vagyok két szektorral arrébb dobni a harmadik nyilat. Vagy akár a kátrányba.
Megesett, hogy 22 db 90-99 közöttit, 15 db 101-139 közöttit, 12 db 100-ast, 6 db 140-et, 2 db 180-at dobtam egy nap során. Sajnos nem ugyanazon a napon, tehát nagyon amatőr szinten voltam, amivel tudtam meccseket nyerni és néhány skalpot begyűjteni. Tegnap 1 db 100-as és 2 db 140 jött össze és ez az utóbbi évek statisztikáját tekintve jónak számít. Rémes, sőt, szánalmas.
Itthon sosem játszom 501-et, kizárólag 170-et, mert minél többet akarom gyakorolni a kiszállózást. -
BBéci
legenda
válasz
pècsimunkás #6215 üzenetére
Soha nem számoltam átlagot, nem fogom fel, hogy mi értelme van. A dartsot kiszállóra játsszuk.
-
Cheif
tag
válasz
pècsimunkás #6118 üzenetére
Nem csak a pengéje, maga a bull része is rossz, nagyon sok kipattanó van bullból úgy, hogy nem éri a pengét a nyíl.
Én is azt mondanám vagy shot, vagy bulls advantage 5.01 -
BBéci
legenda
válasz
pècsimunkás #6116 üzenetére
Csapattársam a munkahelyére vett DC-t, ebédszünetben és munka után dobáltak rá a kollégáival. Egy hónap után gyalázatosan nézett ki, visszavitte a forgalmazóhoz, ahol azt mondták neki, hogy a Dual Core versenyekre, tévés közvetítésekre készült, ahol meccsenként cserélik, nem pedig hosszas igénybevételre. Ezért sima Blade5-öt választott helyette, ami remekül bírja a strapát. Nálam az előző három évig hibátlan volt, utána kezdett pár helyen púposodni. A mostanit lassan egy éve használom, az állapota kiváló.
Én is szemezgettem a Dual Core, ral, de ezek után eszembe nem jutna olyat venni. Inkább Shot Bandit-ot választanék. Drágább, de az a csúcs. -
hhenry
őstag
válasz
pècsimunkás #6088 üzenetére
Sajnos nem ismertem őket,csak nem gondoltam,hogy Pesten kívül van Mo.-n rendes Darts bolt (ezek szerint volt)
Elsőre a IX.kerületben voltam a Dart.hu-nál,az borzalmas volt.
Nálam a Darts piac jött be nagyon -
hhenry
őstag
válasz
pècsimunkás #6086 üzenetére
Bakker,én Budapesten két helyen voltam.
Dartspiacot tudom neked ajánlani -
hhenry
őstag
válasz
pècsimunkás #6082 üzenetére
Nekem is volt olyan nap,hogy 3-4et sikerült bedobni,de akkor én is 8-10 órát játszottam
MIkor zárt be Pécsen?
-
BBéci
legenda
válasz
pècsimunkás #6082 üzenetére
Amikor a t20 egyik szélén van, a következővel a másik szélét célozd!
-
hhenry
őstag
válasz
pècsimunkás #6080 üzenetére
Amikor egymásba dobod a nyilakat
[link] -
zsolti72837
addikt
válasz
pècsimunkás #6071 üzenetére
Dísznek tökéletes így, de ha játszik rajta az ember akkor már nem a legjobb megoldás.
-
zsolti72837
addikt
válasz
pècsimunkás #6066 üzenetére
Az még egy dolog, de hogy cseréled?
-
paler
aktív tag
válasz
pècsimunkás #6044 üzenetére
Kiskunfélegyházán lakom. Mivel a párom, a gyerekek (fiú, lány de már nagykorúak) és azok párjai dobálnának, (a lányok életükbe először) így nem biztos hogy elsőre egy hiper-szuper nyilakra lenne szükségünk. Én magamnak kezdeshez 4000Ft-os árszintű készletet gondoltam (mivel én fizetem a rèvèszt) a többieknek pedig kb.2000-3000Ft-at.
-
BBéci
legenda
válasz
pècsimunkás #6044 üzenetére
A 4 mm-es szár kissé rövidnek tűnik.
Érdemes azzal használni, amivel adják, aztán később, fél év múlva lehet variálni.
Kezdőnek totál felesleges 15-17000 forintos nyilakat venni, tökéletesen megfelelnek a 6600-10000 forint közöttiek, mint például ezek: [link] [link] [link].A linkelt I.C.E. fejnehéz, (ismerem, dobáltam olyannal) kezdésnek inkább hengeres legyen.
-
oak
tag
válasz
pècsimunkás #6008 üzenetére
Passz, német ebay-ről én is német címre rendelek.
Más: ma megjött a Robin a Loxely-tól. 22-én adták fel Hollandiából(!), kárpótlásul kaptam pár szárat és tollat. Szóval nem a brexit állta útját, hanem egyszerűen nem küldték ki.
-
oak
tag
válasz
pècsimunkás #6004 üzenetére
gokarli.de-ről kopiztam, de ha van olcsóbb megoldás, akkor szólj. Lehet, hogy nem voltam elég alapos.
-
oak
tag
válasz
pècsimunkás #6002 üzenetére
UK-nál ugye a vám, meg a vámkezelés rádob annyit, hogy pont nincs értelme rendelni.
Erről a német oldalról meg a szállítás elég drága: Zone 1 (EU): 17,00 Euro plus 2,50 Euro Bankgebühren. -
milan26
senior tag
válasz
pècsimunkás #5874 üzenetére
Szerintem inkább a táblákkal van a "baj". Nem az a cél, hogy tartós legyen, hanem hogy minél többet adhassanak el. Mutyi az egész.
-
bosmajor
tag
válasz
pècsimunkás #5857 üzenetére
Nehezített hulahopp karikából csináltam, olyanból, aminek nem kör alakú a metszete, hanem inkább egy zárt "U"-hoz hasonlít. Ezt ketté vágva kaptam egy "L" metszetű karikát, amibe LED-szalagot ragasztottam és polctartó konzolokkal a falhoz rögzítettem.
-
BBéci
legenda
válasz
pècsimunkás #5850 üzenetére
Szívesen dobálnék Target Corona világítás mellett, de nekem nem ér meg 30000 forintot. Talán a feléért megvenném.
-
BBéci
legenda
válasz
pècsimunkás #5848 üzenetére
Egy LED-es asztali lámpát csavaroztam a tábla fölé a falra, nem kell egyéb világítás, az bőven elegendő. Hátránya az árnyékolás, kettő kellett volna belőle. 6 éve üzemel, remélem még bírja egy darabig!
-
bosmajor
tag
válasz
pècsimunkás #5846 üzenetére
Nem adtak hozzá? Én 4.5V, 600 mA tápegységgel kaptam.
-
milan26
senior tag
válasz
pècsimunkás #5811 üzenetére
Ha neten rendelted, akkor van két heted rá, hogy indoklás nélkül elállj a vásárlástól. Csak várd meg, amíg megérkezik és vigyázz rá!
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
pècsimunkás #5809 üzenetére
Én hungarocellt raktam köré.
-
bosmajor
tag
válasz
pècsimunkás #5809 üzenetére
Ezzel az XQMax falvédő/világítással az a baj, hogy a falvédő része nem gumi. Kemény és a nyilak nem beleállnak, hanem kipattannak (illetve beleesnek magába a gyűrűbe). Persze ez nem probléma, ha soha nem dobsz mellé
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás #5777 üzenetére
Ma megrendeltem: [link]
Kíváncsi leszek rá milyen. Nincs kedvem mindig hozni- vinni a gumigyűrűt Magyarország- Németország között, ez így jó áron van. Gumigygyűrű, és világítás egyben. Németországban is 70 euró körül van, szóval ez elég jó ár érte. -
pprod94
aktív tag
válasz
pècsimunkás #5684 üzenetére
Hasonlóak a tapasztalataim. Mikor elkezdtem játszani, egyre jobban ment, nyomtam a jó webcamdartsot, jártam helyi amatőr versenyekre, sokszor dobáltam 60 felett is, majd szépen lassan lecsúsztam, akadt a kezem. Most megy ismét könnyedén, de már csak a családdal, barátokkal játszok, az átlagom is becsúszott 50 alá.. szinte csak szektorhibákat dobok.
Egy ideig bosszantott, de elengedtem a témát, marad kis hobbinak, pedig 1 jó éve minden nap dobáltam 1-2 órát.
-
BBéci
legenda
válasz
pècsimunkás #5679 üzenetére
Annyit játszom, amennyi időm van. Egyes napokon csak 1 óra jut dartsra, amikor nagyon ráérek, akkor 4-5 órát dobálok.
Nem szoktunk képeket feltenni a saját cuccainkról, semmi értelme.Rátaláltam egy szó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Bontatlan LEGO Star Wars 75211 - Birodalmi TIE Vadász (Imperial TIE Fighter)
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest