- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paler
aktív tag
Még egy kérdés...mi a véleményetek a Bull's Focus II tábláról?
Ez meg a Blade 5 között agyalgok. Viszont ha Bull's Focus II lenne akkor pedig a játéksportból rendelném a többi cuccot is. -
paler
aktív tag
Segítségeteket szeretném kérni, hogy milyen nyíl szárat és tollat lenne érdemes vennem a RedDragon nyílakhoz tartalékba. Felhívnám a nagyérdemű figelmét hogy abszolút kezdő lennék, tehát nem a legdrágább\legprofibb tippeket várom, hanem inkább a fenti tényeket figyelembe véve egy racionális ajánlatott kérnék. Gamecenterből fogom megrendelni a komplett cuccot, tehát innét kérnék ajánlásokat.
Előre is köszönöm a segítséget -
paler
aktív tag
válasz
#05304832 #6062 üzenetére
Khmm, igen izlés...de én nem akarom a lakásba tartani a cuccot, illetve szövettel gondoltam bevonni az osb lapot. Tehát nem csak úgy natur gondoltam felpakolni.
#6061 sky11 gondolom jó lehet a TV állványokhoz adott vizimérték is, meg nekem van egy kis 10-15cm-es mágneses vizimértékem, ami szerintem tökéletes lesz erre a célra.
Estlegesen táblából kipattanó nyílaknál mi a tapasztalatt? Kb. mekkora területre szoktak szétszóródni? Erre a célra egy kb. 5cm vastag szívacslapot gondoltam tenni. Csak az a kérdés hogy mekkorát.
-
paler
aktív tag
válasz
pprod94 #6059 üzenetére
Nálam is ez lenne a cél, mivel csak hobby, családi, baráti darts-ra kellene valami. Én is nèzegettem a képedet és a Sal állványos képet, és nekem is úgy tűnik ugyanarról van szó.
Akkor a következők kellenek: hangfalállvány+obs lap, darts tábla (Winmau Blade 5), darts nyíl (Rés Dragon), tartalek tollak, szárak, nyílhordó táska, hegyező. Kellhet még ezek mellé valami egyéb, ami szükséges egy kezdőnek? -
paler
aktív tag
válasz
pècsimunkás #6044 üzenetére
Kiskunfélegyházán lakom. Mivel a párom, a gyerekek (fiú, lány de már nagykorúak) és azok párjai dobálnának, (a lányok életükbe először) így nem biztos hogy elsőre egy hiper-szuper nyilakra lenne szükségünk. Én magamnak kezdeshez 4000Ft-os árszintű készletet gondoltam (mivel én fizetem a rèvèszt) a többieknek pedig kb.2000-3000Ft-at.
-
paler
aktív tag
Kezdőknek hobby dartsozáshoz első dartsnak milyen súlyú, formájú, márkájú darts nyilat ajánlanátok?
Illetve a darts táblán (Winmau Blade 5) és nyilakon kívül még mit lenne érdemes beszerezni kezdésnek (hasznos kiegészítők, szerszámok)? Továbbá szeretnék venni darts tábla állványt, mivel hosszú hétvégi kirándulásokra is vinnénk magunkkal a darts cuccot. Én a Mission Rota Pro állványt néztem ki erre a célra. Valakinek van esetleg tapasztalata, véleménye vagy ajánlása állványra?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest