Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrob
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Áh, VB-n megtanultam, hogy ilyen nincs..
-
Creative997
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Barni

-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Érdekes, ide befért Wright.
Alighanem azért, mert MvG nem akart messzire utazni. -
Cheif
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Pár éve lőfordult, hogy megvárták a Masterst és a győztest betették.
Én azt sajnálom, hogy Cross 4 között van így mindenképpen volt neki hely. -
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Sosem hallottam eddig erről a csatornáról. Aminek egyik oka, hogy nagyon ritkán kapcsolom be a tévét, szinte csak F1-et nézek rajta.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Nincs a csomagomban.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Az mi?
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Köszi, én a WDF honlapon keresgéltem.
Taki mikor játszik? -
mephi666
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
Clayton nyerhetne közülük még 1-2 nagyobb versenyt, mert ő sem lesz már fiatalabb és elég szegényesen nézhet ki a vitrinje

-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Meg akartam nézni a tegnapi meccsek statisztikáit, rákattintottam a sok ideje használt ikonra és a PDC oldala jött be. Ott piciben a live.dartsdata ablak, ám semmire nem reagált.
Jelen pillanatban már működőképesnek látom.
DvdB majdnem kikapott, hiába dobott 8 maximumot, míg az ellenfele egyet sem, a duplákat nagyon nehezen találta el.
Lim papának sem ment a kiszállózás, egy halom leg-nyerési lehetőséget szalasztott el.
Barney a tömeggel volt bajban, irtó sok tripla nélküli köre volt, viszont - főleg az elején - remekül kiszállózott. -
madmike
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Szia,
A wolframnak csak annyi a szerepe, hogy adott súlynál a lehető legkisebb lehessen a test?
Közben rendeltem egy használt 23grammos Harrows Pulse szettet, pár nap és itt lesz.
Ma felkerült a falra a tábla is. Úgy érzem a 9 nyilas még nagyon messze van...
Majd kerül még alulra valami nyíltartó, illetve felülre a lámpára is van már egy ötletem.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Igen, éppen azért cseréltem penge drótozásúra.
A bull izgat legkevésbé, 100-ból legfeljebb egyszer dobok arra. Bár megesett, hogy a klubban, meccsen azzal szálltam ki a döntő legben. -
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
A Diamond Wire négyszögletesre húzott keresztmetszetet jelent, sokkal jobb a körnél, de nyilván messze elmarad a pengésektől.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
1993-tól 2014-ig dobáltam Harrows Eric Bristow Diamond Wire táblára, nagyon jól bírta a strapát. Nyilván sok nyíl pattant vissza, azért cseréltem korszerűre.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Nem kell biztatni, magamtól is tudom, mi nekem a legjobb!
#6624Bencus88
Nem hiányról írtam, ezt honnan vetted? Rettenetesen sok a felesleges duma, aminek semmi köze az éppen folyó mérkőzéshez. Rettenet, amikor ZM a saját viccein vihog.Aki szerint olyan a normális, tisztességes sportközvetítés, az nézze, egészségére. Vitray Tamás, Knézy Jenő, Gyulai István, Vitár Róbert és még sorolhatnám az igazi sportriportereket, kommentátorokat. A mostaniak többsége a lábuk nyomába sem ér.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
Azt hiszem tavaly is twitchen követtem, köszi szépen meglesem
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Online, vagyis internetes. Ráadásul pluszban fizetni kell érte.
Tegyék oda, ahová gondolom!
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Az tv adó? Úgy tudtam, hogy internetes.
Ha laptopon akarom nézni, akkor ott a Goldenarrows és a Dartstream, utóbbi egészen kiváló képminőségű, éppen azon lestem a Bergh - Suljovic meccset. -
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
A meccset eldöntő big fish sem volt piskóta!
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
-
Cheif
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Thorntont vártam győztesnek már az elején. Így jönne be minden tippem...
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Miféle beleszólás? Kommentáltam a látottakat a saját szemszögemből.
Szállj le rólam! -
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Miért magyarázod félre?
Aki manapság józanul, megfontoltan gondolkozik, az már egyetlen, idegennel történő kézfogás után fertőtlenít. Vagy te nem hallottál a koronavírusról?
Miből gondolod, hogy nagyon zavar? Csupán megjegyeztem.Úgy rémlik, járt Japánban, soft versenyen vett részt, de ez nem 100 %.
-
desigo
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Sajnos szomorú volt nézni.Nem is gondolná aki nem ismeri,hogy 16-szoros világbajnok.
Gondolom edzések elmaradnak és csak fellépésekre szokott eljárni. -
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Attól még lehetne annyi esze, hogy 20-30 pacsizás, kézfogás után fertőtlenítsen. Ez sosem volt kötelező, mégis kivétel nélkül, minden bolti vásárlás, pénz fogdosás után megteszem.
#6462Cheif
Wolfie meccsének egy részét láttam, a másik kettőt teljes egészében. Így sajnos a három darab 150 fölötti kiszállójáról lemaradtam. -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
zsolti72837
üzenetére
Igen!
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Gamecenterről van szó.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Többször leírtam, hogy miért nem ajánlom a DC-t.
A hazai forgalmazó üzletében mondta az ember a gyors amortizálódás miatt garanciális cserét kérő csapattársamnak, hogy erős igénybevételre, hosszú ideig tartó használatra ne azt válassza. Direkt tévés közvetítésekre fejlesztették ki, hogy jól mutasson, egy hosszú meccset kell kibírnia. Ugyanez a helyzet a Unikorn csúcs tábláival.
5 és fél éve dobálok Blade5-re, soha nem tapasztaltam nyíl kifordulást. El sem tudom képzelni, hogy miről mesélsz. -
desigo
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Hajrá Patrik!
-
Cheif
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Sajnos nem vennék rá mérget, de ezt a pár napot már kihúzhatnák, de nem lepődnék meg ha az esti programban nem lenne Duijvenbode, de ne így legyen.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
zsolti72837
üzenetére
Ez most kivételesen korrekt volt.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Boldog karácsonyt neked is, és mindenkinek!
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Elbírta.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Egyrészt elkéstél, megelőztek, másrészt a 64 nem stimmel.
-
Cheif
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Elvileg nem rokonok.
-
Cheif
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Jobb helyeken normális székek vannak az asztaloknál. VB-n is, meg a legtöbb premier league helyszínen is. Persze van ahol sörpadok vannak ott is.
Mi fent ültünk a tribünön, teljesen jó volt onnan is, ott nem rohangáltak az emberek. Viszonylag kényelmesek voltak az ülések, bár nem az én magasságomnak. Örülök neki, hogy sikerült elhozni ide egy ilyen versenyt. Várom a januári show-t. -
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Mi köze van a védettségi kártyának a vírus hordozásához és továbbadásához? Elárulom: semmi!
Óriási és életveszélyes tévhit, hogy az oltottak nem lehetnek vírushordozók. Változatlanul, pillanatnyi kihagyás nélkül hordok maszkot, méghozzá CE minősítésű FFP2 típusút, ha bemegyek egy üzletbe. Feleségem tömegközlekedés során szintén, valamint a munkahelyén, az ELTE-n, ahol múlt hét óta ismét kötelező.
Aki szeret gagyi padon ülni 12-18000 forintért, az tegye, én ennyi pénzért többet várok! -
pècsimunkás
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Na igen
. Eszembe jutott, de nem tudtam már szerkeszteni.
Esetleg a középső részt, ki lehetne venni egyben?
De az akkor hamar szét eshet. -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Igen persze, csak arra reagáltam, hogy Gerwen egy kicsit sem remegett meg. Én inkább azt mondanám, hogy kevésbé remegett meg, de azért az utolsó két szettben finoman fogalmazva se hozta azt a szintet, amit eddig szinte végig.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
"A tegnapi nap miatt is látszott, hogy ki az aki ilyen szituációban egy kicsit se remeg meg és nem fut végig az agyán, hogy kit is győzhet le és hova juthat ezzel a győzelemmel."
Ezzel azért vitatkoznék. Cullen 2 szettben dobott úgy, hogy Gerwen nem tudta megnyerni ezeket bőven átlag feletti játékával. Viszont! Cullen az utolsó 2 (talán 3) szettre annyira visszaesett, hogy egy ilyen formában lévő Gerwen ezt nehezen, de ki tudta használni. 84 és 86 volt Cullen utolsó két szettjének az átlaga, elég rossz kiszállózással, ezt tudta megverni Gerwen nagy nehezen, döntő legben. Ott pedig már Gerwen láthatta, hogy ellenfele hogy kezdett, erre milyen reakciót adott, ezáltal nem volt nyomás alatt.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
zsolti72837
üzenetére
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Nem olyan, mert tévén jobb, közelről látni mindent, mintha a színpadon lennénk a játékosok mellett.
-
Cheif
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
De még hangulat sem lesz bent, a nézők nem énekelhetnek. Semmivel nem lesz jobb, mint a most bejátszott hangok.
-
pprod94
aktív tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Én sem értem.. egy ilyen régi szabályhoz miért kellett hozzá nyúlniuk?
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Idén már villantott párszor, kiváló játékos.
-
Cheif
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Sajnos ma sem jött össze, megint a D12 hiányzott.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Suzuki is.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Egyelőre sem, nem csak egyenlőre!
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Köszi, hálám örökké üldözni fog!
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Tegnapelőtt délben még nem volt ott, vagy elkerülte a figyelmemet.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Köszi!
Valami eredeti, PDC vagy más linknek jobban örültem volna. -
Mela Kehes
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Köszi. Azt gondoltam hamarabb.
-
Cheif
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Nekem volt már, hogy ott figyelt csomagom a postán és nem kaptam értesítőt. Egy próbát esetleg megér. És írjál a DC-nek is, ismerősöm járt már úgy, hogy nem jött meg neki és újraküldték.
-
bosmajor
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
27 DC rendelésen vagyok túl (hegyek, szárak , tollak, nyilak, táblák, szőnyeg, falvédő, világítás, kiegészítők). Egyszer küldtek hiányosan, de egy email után elküldték a hiányzó tételt külön költség felszámolása nélkül, egyszer pedig a szokásos kb. egy hét helyett több, mint 3 hét múlva érkezett a cucc.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
2014-óta vásárolok a Darts Cornerről, gyakran a csapattársaimmal közösen., Még soha, semmi nem veszett el.
A kipróbálás elengedhetetlen, azt vagy valamelyik boltban, vagy a klubban oldom meg. -
fehér_ember
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Ha itthonról rendeled akkor tán kevésbé kell rettegni hogy útközben eltűnik illetve remélhetőleg gyorsabban hozzájutsz.
Kinntről inkább ami itt épp nincs vagy esetleg több dolog egyszerre. A legolcsóbb posta 2,95£.Amúgy szoktatok rendelni a www.dartsexpress.hu-ról is?
Az egy valós bolt valós itthoni raktárkészlettel?
Szóval ugye nem csak olyan külföldről megrendeli helyettem? -
Cheif
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Ha már lehet próbálni, ez a vírus most ezt kinyírta egy időre, nem tudom, hogy újra lehet-e. A tuti ha megérdeklődi ha menne.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Remélem, valahol meg tudom majd nézni!
-
Mill3r
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Naaa, csak megvan a dátum. 2020.szeptember 4-6.
A jegyek az eredeti felállás szerint, arra a napra, helyre érvényesek. -
Mill3r
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Szia,
Lehet, hogy megy a matek az idő pontokkal. Csak az zavar, hogy más rendezvények esetén már jóval előbb ment a kommunikáció. Itt meg nagy a csend és több mint valószínű, hogy az eredeti időpontban nem lesz megtartva😐 -
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Nemrég olvastam a PDC honlapon, szomorú vagyok, de ez legyen a legkisebb problémánk! Éljük túl és anyagilag is vészeljük át a következő 3-4 hónapot!
-
Cheif
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
A jövőhetiről még nincs hír szerintem a holland fordulókat halasztották el.
Márc 19. Manchester -
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Amikor az előzőt írtam, akkor még nem volt arról döntés.
-
mephi666
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
pedig ahogy kezdett, azt hittem csúnya verést kap és el is aludtam a meccsen
meglepődtem reggel az eredményen, kár hogy nem láttam végig -
milan26
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Kifejezetten jò és szórakoztató közvetítès.
-
Cheif
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Én ezt a csatornát nem tudom nézni, majd írjátok meg, hogy milyen a magyar kommentár.
-
milan26
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
De, végülis elmegy, titán gyűrűvel használom, de a champagne még jobb/stabilabb volt,csak ott meg a toll nem bírja. Kísérletezgetek. Az amúgy nem igaz, amit írnak, hogy carbon szárra nem kell.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Nem én kértem, de az most lényegtelen. Van, működik, aki akarja az használhatja.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Ne már! Régóta van, lásd az egyik december 30-i hozzászólásomat! 5107 a száma.
-
fant0mi
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Van
. :) -
bosmajor
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Eddig is volt, nem? Pl. #5107?
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Lehet, hogy most megy, de amikor az előzőeket írtam, akor nem ment. Ismerem azt az oldalt,sok éve nézek ott dartsot. Azért köszi!
-
Cheif
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
törhetetlen, csak az alu top a tetején megy szét, ami meg kb. annyiba kerül, mint a műanyag szár
-
mephi666
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
nem veszi senki, mert a linkben is ott van, hogy szar?

https://gamecenter.hu/hu/dart_szar_fekete_target_power_titanium_generation_4_hosszu-p-16689.html
...ez a bdo meg tényleg érdekes: nincs óriási show, pompomlányok, nagy bevonulások, hanem inkább sok ráérős nyugdíjas, családias hangulat, nagy ölelkezések és pacsizások a versenyzőkkel

tegnap a harms - harrysson meccsre kapcsoltam... rég láttam már ennyi elpuskázott kiszállót...
-
milan26
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Valóba húzós, de gyakorlatilag törhetetlen. Pro grip is jó, de nálunk az egyik kocsmában csempe van a soft gép előtt. Tört mint a ropi. Supergrip bírta. Carbon egy sem tört. Persze tudom, hogy csempén nem szabad játszani, és az is lehet, hogy kifogtam egy rossz sorozatot. Harrows és Target a két kedvenc márkám.
-
fant0mi
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
MvG elszamolta magat [youtube]
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
zsolti72837
üzenetére
Igen, ezért lesz 22-es.

-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Szerintem a PC-t is be lehet állítani időzített kikapcsolásra.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Valahol csak tudjuk majd nézni. Nekem annyira hiányzik a sprttv közvetítése, mint púp a hátamra.
A PDC VB-t szinte csak streamen néztem, a döntőt is. HD felbontásban, angol közvetítéssel. Érdekes módon nem próbálták túlüvölteni Russ Brayt, mint a magyar (magyarul hiányosan tudó) kommentátorok. -
zsotesz81
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Toni szerintem nagyon gyengén dobott, ráadásul szerintem ő állandóan a bull-ra célzott
-
fant0mi
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Nemet ip cimrol mukodik.
-
pprod94
aktív tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Streamhez linket nem tudsz esetleg?
-
Cheif
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
A nyilat, az xqmax-ossal nem játszott.
Bosmajor: kíváncsi leszek, én még ez előtt egy egy meccses PL beugrás tippeltem, de akkor úgy néz ki lehet benne valami, ha már egy UK openen is gondolkozik.
Aztán lehet, hogy úgy mint tavaly fiatalabbak kapják jórészt a szerepet. -
Cheif
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Be is jelentették.
Én arra is kíváncsi vagyok, hogy használja e majd. Az xqmax nyíllal nem játszott -
Cheif
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Semmi konkrétum.
Lehet, hogy ma bejelenti a winmau Mvg-t -
Cheif
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Szerintem visszahozzák egy meccsre
-
mephi666
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
Wright csinált olyan 100+ kiszállókat, hogy csak néztem, máskor meg sorban 3 nyíl is kevés volt neki 1 lazára... ha ma elég snakebite-ot tol célzóvíznek, szerintem behúzhatja... ha pedig rossz napja van, csúnyán bukhat... nagyon 2esély ez a meccs... és az se mindegy, hogy MvG milyen formában van, mert ő sem volt végig meggyőző...
-
mephi666
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
Van még itthon kis skót whisky: ha Wright nyer, reggel megiszom az egészségére... ha nem, akkor a sajátomra

-
mephi666
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
Hát inkább akarjon dartsozni, vagy focizni, mint pl boxolni, amit én akartam anno
...nekem nem engedték, amit akkor nem értettem meg könnyen, de most már én se szeretném, ha 10év múlva hetente bucira verjék a gyerek fejét
...a darts, foci, sakk tökéletes sport lenne 
-
mephi666
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
...ennyiből is visszaadja a kocsmai feelinget, amikor mindig mást küldtünk hegyet kérni a pulthoz
...nem célunk, hogy mvg-t, vagy wright-ot kiüssük jövőre a trónról 
ui: poén, hogy a srác még nincs 3 éves, de már bő fél éve elég jól tudja a számokat 10-20-ig... tegnap felraktam a táblát, míg aludt... ébredés után félkómásan azonnal észre vette és elkezdte mondogatni azon is körbe a számokat

-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Akinek van szabadkártyája, minek erőlködne a Q School-on? Azok indulnak ott, akik szeretnének két évre szóló kártyát szerezni. Ezt megtette tavaly Durrant és McGeeney.
-
mephi666
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
puritán módszer, de 4 csavarral raktam fel masszívan a táblát és tettem mögé egy kartont is, ami mindenhol minimum 10-15 centit kilóg
...adtak 100 póthegyet, de feleslegesen nem akarjuk pusztítani -
mephi666
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
Tegnap felfúrtam a táblát, de gyerek mellett hullák voltunk dobálni
pár 15 fölötti szimpla jött csak, mikor teszteltem... most laza pálinka, sör, pezsgő estig, majd jöhet a döntő
...szimpatikus ez a punk
...és 49 éves... hajrá Peter Wright 
-
mephi666
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
No, ennek örülünk... pár hete láttam, milyen közfelháborodás volt a fb-oldalukon a holnapi döntő miatt

-
Cheif
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Állítólag ő és Suzuki is indul a Q school-on. Az sem lesz egyszerű.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Már régen sokkal nagyobb befogadóképességű csarnokba kellett volna vinni, mint a Lakeside. Tuti, hogy minden évben több ezren megnézték volna a helyszínen, élőben. Remélem, tele lesz az O2!
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Ránézésből megmondod?

Elég sok 21 grammos nyíl van a piacon. -
Ricsard001
csendes tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Tudom, olyanok is. Pár napja leültem egy haverom mellé aki focit nézett, két percig ültem ott, és kétszer volt olyan műesés hogy a kamerák előtt kukucskáltak ki a kollégák a kezük közül a bíróra, ő pedig izgult a meccsen hogy vajon kit és hogyan büntetnek, mi lesz a végeredmény. És ez a fociélet-hierarchia legfelsőbb szintjein. Milyen lehet az alsóbb liga?
Az olimpia első napjának első órájában nyíltan kezdik a bírók elcsalni a dzsúdó meg birkózás meccseket a kamerák és pármilliárd ember szeme előtt. Hidd el, nincsenek illúzióim. Éppen ezért szűkült le hihetetlen módon az általam nézett sportesemények száma. Egyszerűen eljön az a pillanat hogy az embernek már nincs pofája nézni. Legalábbis nálam.Pont azért szerettem meg a darts-ot, mert egy elég jó kis vidám közösségnek látszott a szurkolók tábora. Az utóbbi időben lett látványos ez a negatív hozzáállás /inkább úgy mondom nekem most tűnt fel/, mióta nézem a VB-t lépten-nyomon megy ez az elmebetegség, mintha a mezőny fele James Wade-é változott volna. Egyszerűen a közönség szó szerint széttrollkodja a meccseket.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Minden szavaddal egyetértek.
Sherrock olyan nyugodtnak látszott, mint egy kőszikla. persze lehet, hogy 120 volt a pulzusa és remegett a gyomra. De a keze stabil volt és az a lényeg! -
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Igen, de Barney kiesése miatt végtelenül szomorú vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Eszembe jutott, de nem tudtam már szerkeszteni.
meglepődtem reggel az eredményen, kár hogy nem láttam végig