- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpatrik17
senior tag
Ahoj!
Érdeklődnék ki milyen appot/online felületet/bármit használ a következőkre:
- 501 meccsek számolása,
- Általános játékos statisztika követkése,
- Online játék másokkal, akár webcammal.
Köszi! -
fpatrik17
senior tag
válasz
pècsimunkás #6495 üzenetére
-
fpatrik17
senior tag
Olyan kihalt a topic... lelkes újoncként kíváncsiságból megkérdezném, kinek milyen szettjei vannak otthon, és mi a kedvenc?
Nálam->
Nyilak:
- Gary Anderson Phase 3 Noir 23 g (hegy cserélve ->Target Firestorm Diamond 26mm)
- RD Rebel 21 g
- Cinege Birdy 23 g
- Target Agora 02 24 g (ez eddig a legkényelmesebb, illetve ezzel dobok eddig legpontosabban)Szár & toll:
- Target Pro Grip -> Titan Slot Lock ringgel (Short-Intermediate-Medium nyíltól függően)
- Tollakat most tesztelgetem (alak, gyártó, forma). Forma a legfontosabb, ebből eddig a G2 és G6 standardok a befutók 100 micronosban.+1 kérdés:
Orrnehéz & torpedó alakú nyilakra van-e javaslatatok? A Gary Andersont valószínűleg meghirdetem cserére és kipróbálnék még más alakúakat. -
fpatrik17
senior tag
Nagy méretű kemény fedeles toknak mit ajánlotok?
Szeretném az összes motyómat benne tárolni:
- minimum 3-4 szett összeszerelt nyíl
- szárak (min 6-8 szett), tollak (min. 10-16 szett)
- hegyező
- lyukasztó
- tábla szintezőEzeket találtam:
Target Takoma Home
Mission Freedom Luxor
Harrows ImperialVan-e tapasztalatotok bármelyikkel esetleg? Van-e bármi egyéb javaslat?
Egyedül a Targetes Takoma tokokra hallottam tapasztalatként, hogy csúszkálnak benne a nyilak, de nem tudom ez a többire is igaz lehet-e...+1 Otthoni tartókat is nézegetek
Ilyesmi, vagy akár valami egyszerűbb állványszerű javaslat van-e amiben ki lehet pakolni "vitrinszerűen" a cuccokat ->
Winmau Darts HubSegítségeteket előre is köszi!
-
fpatrik17
senior tag
Ilyen darts naptár jellegű valamit hol találni, ahol nyomon tudom követni az aktuális eseményeket, esetleg informálódni részletesebben? Szeretném követni most már év közben is a darts világ történéseit/versenyeit, nem csak év végén.
Köszi!
-
fpatrik17
senior tag
Ez a fránya Target Titanium Slot Lock ring sosincs készleten Gamecenternél?
Fém variánsa mennyire bírja? Itteni olvasgatások után döntöttem úgy, hogy Pro Grip és Titan gyűrű + lyukasztott toll kombóval táraznék be, de az elmúlt 3 hétben nem volt raktáron. -
fpatrik17
senior tag
Winmau Blade 5 táblázól plusz táblaakasztó "fémlemezt" honnan lehet szerezni? Nem tudom milyen néven futhat és kellene +1 az állványhoz.
Köszönöm! -
fpatrik17
senior tag
Hommade állvány
Ez a megoldás kimondottan tetszik -
fpatrik17
senior tag
válasz
pprod94 #6382 üzenetére
Ahh, örök hála! Pont ugyanerre gondoltam, csak hilti szalaggal. Ez a SAL HT900 állvány?
Akasztót ráfúrni az osb/bútorlapra, winmau tábla rotalockkal ráfeszít. Még esetleg köré egy ilyen olcsó védőgyűrű, hogy ne verje tönkre a hegyet a bútorlap és szevasz...Más: nálam is laminált van otthon, aminek gondolom nagyon nem tesz jót a kieső nyílzápor
Látom vannak gumiszőnyegek, de én abból még a 80 centist is keskenynek találom kipattanás ellen és elég durva áron mennek. Alternatívának szék alá való padlóvédő jó lehet átmeneti megoldásnak, vagy az kiheréli a hegyet?
Köszi
-
fpatrik17
senior tag
válasz
pècsimunkás #6379 üzenetére
Pont ezt akarnám megúszni... 30 körül kezdődnek úgy néztem. Szerintem mezei hangfal álványból ki lehet hozni 10 ezerből is. Biztos van itt még olyan aki kreatívkodott ilyennel.
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Ismét érdeklődnék. Felmértem a terepet otthon és arra a döntésre jutottam, hogy nem fúrkálnék sehova táblát, hanem valami hommade állványt készítenék. Van-e itt olyan akinek van esetleg jól bevált ilyen "sufni" megoldása.
Olyan szempontból is jó lenne ez, hogy haverokkal ha változik a helyszín könnyen hordható lenne a berendezés. Amihez ragaszkodnék, hogy oldható legyen a tábla az állványtól a könnyebb tárolás és szállítás végett.Továbbá milyen anyagból javasolt a falvédőt köré építeni?
Köszi előre is!
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Pár éve követem a PDC világbajnokságokat és arra a döntésre jutottam, hogy hobbi szinten kipróbálnám magam dartsban.
Sajnos nem igen találtam érdemleges topik összefoglalót így hozzátok fordulnék.
Amit szeretnék:
- napi kb fél-egy órát "dobálni"
- hétvégente sörözés közben haveros világbajnokságot nyerni
- asszonnyal megverekedni egy-egy 501-es meccsben a mosogatásértMi javasolt ilyen alap szintű felhasználásra a kezdéshez? Első blikkre egy táblára és 2 "belépő" kategóriás nyílszettre gondoltam. Ezeket néztem hirtelen:
[link]
[link]Vagy szimplán nézzek egy Blade 5 táblát és vegyek 2 szett nyilat külön (5-10k kategóriában)?
Továbbá mi egyébre lehet még szükség (hegyező, dobóvonal, stb.)?Mivel 0 km-es kezdő volnék (max kocsmai soft nyíllal hajigálóztam), így azért max. 30-40 ezer környékén szeretnék megállni a költségekkel...
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest