- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
fpatrik17 #6494 üzenetére
Két év után váltottam, részben a kopottság, részben pedig valami új kipróbálása miatt 20 grammos RedDragon steel Dragonfly 3-ról. Szerettem volna hasonlót, viszont egy picit nehezebbet, és mindenféleképpen Target nyilakat. Így esett a választás a Target Vapor 8 szettre.
Szárak tekintetében még nincs ideál, ezért elég sokfélét használok. Tollaknál szintén. A tábla WB 5.
-
bendi806
aktív tag
válasz
hello
nekem nincs sok, van egy rd hellfire 24 gramm, harrows predator 24 gramm ( de az hiányos és sajnálom), és van még egy rd Steel rebel, és most rendeltem egy újat
tollak, szárak
l style szett szigorúan, most az jött be de nagyon, hosszabb szar 51mm-es, és egy sima l style toll, mert lassabban, ivesebben dobok és valahogy ez közelebb áll jelenleg a stílusomhoz, szárbol semmi extra , pár műanyag, gripper 3as 15 db,
alumínium szárbol van, 6 db hosszú, és 1 csomag kozepes...
meg 1 csomag carbon,
meg pár csomag 100 mikronos standard toll, azok közül ami legjobban fekszik nekem az a target vision ultra, de egy spécibb típusa
ja és még 1 csomag l style "kite" típusútábla, az blade 5, a tok az wishrol rendelt xd meg a hegy az ilyen kék színű, normál hosszúságú, lehet egyszer lesz hosszabb hegyen, majd kiderül....
és ez lesz az új nyíl
https://gamecenter.hu/hu/darts_szett_unicorn_steel_22g_contender_90_wolfram_r_huybrechts-p-16988.htmlamúgy ha orrnehez nyilat néznél, én a predatort javaslom, de a 24 gramm lehet nehéz, viszont nemfogod annyinak érezni, az fix
-
Cheif
tag
válasz
RVB 80%-os 23g, ezzel dobálok most, de holnap jön a 22g Priestley special edition. Van még egy 22g-os Beaton, és egy 22g-os Designa stiletto.
Tábla Balde5, világítás target corona, falvédő bulls, tok mission
Szárat olyat használok ami épp van, sok választás nincs, mert legtöbbször a 27-28mm-es szárakat használom. Tollból ten-x mostanában minden nyíllal. -
pècsimunkás
addikt
válasz
Nem megy jól az Anderson nyíllal?
Én örökké bánni fogom, hogy eladtam a Noirt.
Múlt héten vettem egy Phase 5 Noirt, de az nem áll úgy kézre, mint a "sima" Noir.
Mindegy... egyelőre marad...
Még a Taipan 23g- on gondolkodtam, de a Phase 5- öt választottam inkább.Szár: 40-42 mm. sokáig Bulls áttetsző szárral játszottam, de egy ideje át szoktam a Harrows szárra. Jobb, tartósabb, kevesebbszer esik ki a toll. Az utolsó 3 Bulls szárat az Anderson nyíllal használom el, utána már csak Harrows- t veszek.
Toll: az volt rengeteg. Amit sokat használtam, az egy egyszerű Target toll volt, sima feketete. De, egyszer nem lehetett kapni, és vettem helyette Harrows Retina tollat. Most egy darabig- lehet örökre marad.
A mai itthoni gyakorlásom este: Winmau tábla, XQMax világítás, Bulls szőnyeg, Unicorn nyíl, Bulls szár, Harrows toll, Target wax.
Remélem nem hagytam ki semmit😂😂😂 -
makaveli666
senior tag
válasz
fpatrik17 #6427 üzenetére
Dartsbarlanga van raktáron(ha ez az amit keresel). Én tőlük szoktam rendelni. Korrektek, gyorsabbak mint a gamecenter. Nincs velük baj.
Dartscornernek állítólag van német raktára, és onnan jönnek a cuccok. Akik rendeltek tőlük azt mondják nem volt vám+áfa. -
1c3t34
csendes tag
-
pècsimunkás
addikt
válasz
fpatrik17 #6383 üzenetére
80 centi valóban keskeny.
Nekem otthon- Németországban otthon- 80 centis szőnyeg van. A tábla alatt fotel, pokróc, minden, de katasztrofális állapotban van a laminált padlóm.
Ráadásul néha kiesik a nyíl a kezemből, és a dobó lec előtt is csupa luk a padló.
Itthon parketta van, szintén fotel és szőnyeg, de a lényegesen kevesebb játék miatt, nem vészes a helyzet.
Utólag mindig okos az ember, de kellett volna, szereznem olyan anyagot, amit raklapok alá tesznek, hogy ne csússzon az áru.
Ha tudsz, szerezz olyat. Préselt, gumi szerű anyag, az elég jól védhet. -
milan26
senior tag
válasz
fpatrik17 #6365 üzenetére
Szia!
A blade és a gladiátor a két legidőtállóbb tábla, az unicorn megy tönkre a leghamarabb.
A pár ezer forintos nyilak rézből vannak, ezért vastagabbak, de tíz fölött nem sokkal már lehet venni wolframosakat is, azok keskenyebbek és kényelmesebbek. Legtöbb embernek a ceruza nyilak esnek jobban kézre, 20-22gramm körüliek. Tarcsi tollat és szárat vegyél mellé, Harrows Marathon tollat és Supergrip szárat javaslok. Szárból rövid a leggyakrabban jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest