- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
milan26
senior tag
válasz
fpatrik17 #6365 üzenetére
Szia!
A blade és a gladiátor a két legidőtállóbb tábla, az unicorn megy tönkre a leghamarabb.
A pár ezer forintos nyilak rézből vannak, ezért vastagabbak, de tíz fölött nem sokkal már lehet venni wolframosakat is, azok keskenyebbek és kényelmesebbek. Legtöbb embernek a ceruza nyilak esnek jobban kézre, 20-22gramm körüliek. Tarcsi tollat és szárat vegyél mellé, Harrows Marathon tollat és Supergrip szárat javaslok. Szárból rövid a leggyakrabban jó. -
milan26
senior tag
válasz
f(x)=exp(x) #5876 üzenetére
Persze, a tábla is fogyó eszköz. Versenyen nem annyira számít, nekünk kell sokat bírjon. Ott belefér a keretbe. Nekem ONE80 Gladiátor2 van, amennyit én játszom (mostanában semmit) örökre kitart.
-
milan26
senior tag
válasz
pècsimunkás #5874 üzenetére
Szerintem inkább a táblákkal van a "baj". Nem az a cél, hogy tartós legyen, hanem hogy minél többet adhassanak el. Mutyi az egész.
-
milan26
senior tag
válasz
pècsimunkás #5811 üzenetére
Ha neten rendelted, akkor van két heted rá, hogy indoklás nélkül elállj a vásárlástól. Csak várd meg, amíg megérkezik és vigyázz rá!
-
milan26
senior tag
One80 Gladiátor III van nekem, és teljesen jó, bár én már nem használom sokat. Blade-re is hallottam már rosszat, pl olyat hogy gyárilag rossz a bullja. Szerintem attól is függ, hogy milyet fogsz ki éppen, és milyen helyre rakod. De Unicorn tényleg a nagy ívben kerülendő kategória.
-
milan26
senior tag
válasz
zsolti72837 #5384 üzenetére
Kifejezetten jò és szórakoztató közvetítès.
-
milan26
senior tag
válasz
zsolti72837 #5357 üzenetére
De, végülis elmegy, titán gyűrűvel használom, de a champagne még jobb/stabilabb volt,csak ott meg a toll nem bírja. Kísérletezgetek. Az amúgy nem igaz, amit írnak, hogy carbon szárra nem kell.
-
milan26
senior tag
Igen, meg szerintem nem ártana neki a fix műanyag tok sem. Cipzárasban nálam kicsit megnyomódik, biztos nem tesz jót neki, ahogy a leesések sem.
Szárnál idegesít ha gyakran kell cserélni, tollal már úgy vagyok, hogy úgyis fogyóeszköz, nem veszek drágát. Ez a One 80 nagyon bejött most utoljára. Tisztán polietilénnek tűnik, és rá van írva a zacskójára, hogy német minőség ellenőrzésen megy át. Protektorral nagyon fixen áll.
Eleinte próbáltam márka hű lenni, de ezt már feladtam. Sokféle jó cucc van a különböző gyártóknak. Meg azt is néznem kell, hogy sok magyar áruház van már, egyiket itt lehet kapni, másik épp ott fogyott el. Törekedne az ember, hogy egy helyről fizessen a szállításért, vagy elérje a limitet. Lehet érdemes lenne Angliából rendelni.
Kupakos rendszert keresek még a gyűrűs helyett hagyományos tollhoz. Van tapasztalata valakinek?
Winmau tűnik a legjobbnak ár -értékben, de pl most nincs is, és valamiért idegenkedek ettől a márkától, pedig soha semmim sem volt tőlük:
One 80 nagyon szimpatikus ez is, de nem jó csak a saját szárára:
L-Stylenál (Shel Lock) iszonyú drága a lyukasztó, és műanyag a kupak, viszont tartja a tollat is szögben.
Ahogy nézem, a gyártók is sokat dolgoznak a tollakon szárakon, de átütő eredményt nem igazán értek még el. És akkor nem is beszéltünk még a többiről pl Harrows Clic és társai. De szerintem nem is érdekük, hogy nagyon tartósakat csináljanak. Aki dartsozik, kölcsön időnként ilyenekre. Valahol igazuk is van.
-
milan26
senior tag
Nekem a Supergrip szárak egyáltalán nem törnek, és nem kotyognak. Régen belehúztam őket fogóval, már leszoktam erről. Most áttértem Supergrip Carbonra, az még annyira sem törik és nem kotyog. Pro Grippel sajnos rossz tapasztalataim voltak, de lehet kifogtam egy rossz szériát. Igaz nem szőnyeg felett játszottam vele, hanem csempén, de ugyanott a Supergrip nem tört, ez meg, mint a ropi. Kár, mindenhol jót hallok róla, és szeretem is a Target márkát. Harrows mellett a kedvencem.
Hasznos lehet még a gomu, mert erősen rögzíti a szárat, mégis rugalmas marad, nehezebben törik bele. Viszont nagyon drága, és nehéz kiszedni a testből, ha szárat cserélsz. L-style Champagne-al próbálkoztam már, ott a fém kupak védi a szárvéget is, de azok a tollak sajnos nagyon hamar tönkremennek nálam. Kifehéredik a széle, aztán elszakad. Először szerettem, de végül sajnos nagy csalódás lett. Annyi pénzért bírnia kellene. De van már több ilyen rendszer is hagyományos tollakhoz, pl Winmaunak, One 80-annak, L-stylenak is, de mindhez kell egy új, saját lyukasztó. One 80 ráadásul csak a saját szárához jó.
-
milan26
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #5343 üzenetére
-
milan26
senior tag
Nincs ennek a topiknak gazdája? Szívesen írnék téma összefoglalót, de a topikgazdaságot is bevállalnám.
-
milan26
senior tag
Ez így ebben a formában nem igaz, BBéci. Nem egyformán tapadnak. Supergrip nyilam volt már, szinte hozzánő az ember kezéhez. Van egy soft nyilam Vapor8 02, szintén erősen tapad, de mégsem annyira. Van egy Chisnall steelem, sok kis ponton tapadós, az addig tapad erősen amíg nem hat rá erő, utána mintha elengednének az apró felületek. Teljesen más érzés mind a három. Azték meg rendesen csúszós pl.
-
milan26
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #5287 üzenetére
Nekem is holnap jön egy 22-es Supergrip.
-
milan26
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #5282 üzenetére
Milyen a fogása? Tapad?
-
milan26
senior tag
válasz
zsolti72837 #5253 üzenetére
Valóba húzós, de gyakorlatilag törhetetlen. Pro grip is jó, de nálunk az egyik kocsmában csempe van a soft gép előtt. Tört mint a ropi. Supergrip bírta. Carbon egy sem tört. Persze tudom, hogy csempén nem szabad játszani, és az is lehet, hogy kifogtam egy rossz sorozatot. Harrows és Target a két kedvenc márkám.
-
milan26
senior tag
Nemrég bővült a készletem, ha valaki tapadós ceruza nyílban gondolkodik, nagyon jó szívvel tudom ajánlani:
https://www.target-darts.co.uk/steel-tip/dave-chisnall-80
Nagyszerű minőség, és nem is drága.
-
milan26
senior tag
Én kipróbáltam a Target tolllyukasztót Titanium Slot Lock gyűrűkkel, úgy áll mint Katiban a gyerek a Pro Grip és a Supergrip szárakon is. Utóbbin talán még egy kicsit jobban is szorul. Szerintem mind a két szár nagyon jó, Pro Grip kicsit puhább anyag, Supergrip ridegebb, de nálam egyik sem törik. Marathon tollak is nagyon jók, illetve a Supergrip tollak is. Winmau Kite Polly viszont elég hitvány, papírból különbet hajtogatok. Target Takoma Xl tok is nagyon profi.(Köszönöm BBéci.) Nekem két nyilam van, steelre Harrows Supergrip, softra Target Vapor8 02, azokkal is nagyon elégedett vagyok. Aki szereti a tapadós ceruza nyilakat, annak jó szívvel ajánlom mind a kettőt.
-
milan26
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy jó tokot az alábbi paraméterekkel?
-férjen bele két szett (soft és steel) kényelmesen, stabilan, szétszerelés nélkül
-kemény legyen, ne kelljen úgy vigyázni rá, mint a hímes tojásra
-legyen benne elég hely a tartalék száraknak, tollaknak, hegyeknek, gyűrűknek
-férjen el benne a toll lyukasztó és a szerelő szerszám is
-ár: 5.000-10.000 HUFAmiket néztem:
Kisebb tartók:
1. https://gamecenter.hu/hu/dart_tok_target_takoma_xl_wallet_aqua_2018-p-18660.html
Nagyon profi, de ha jól látom a toll lyukasztó nem fér el benne.
2. https://gamecenter.hu/hu/dart_tok_one80_double_dbox_fekete-p-18775.html#gallery
Ha a két szettet szembeforgatva rakom az egyik oldalra, akkor minden elfér benne bőségesen, de úgy tűnik nem állnak benne stabilan a nyilak.
Master packok, talán ezek a legjobbak:
1.http://dartspiac.hu/termek/bulls-master-pak-black-leather-darts-tok/
2.http://dartspiac.hu/termek/bulls-win-pak-darts-taska/
3.https://gamecenter.hu/hu/dart_tok_one80_master_dbox_fekete-p-18776.html
Gondoltam arra is, hogy csak mini műanyag tartókat veszek, és használom továbbra is a kis autós táskám:
1.https://gamecenter.hu/hu/dart_muanyag_tok_slider_unicorn_feher-p-18434.html
Ez nagyon drága.
2.http://dartspiac.hu/termek/bulls-quiver-tok/
Ez meg összenyomja a tollat.
Valakinek tapasztalata, ötlete?
-
milan26
senior tag
Erről mi a véleményetek?
https://gamecenter.hu/hu/dart_tabla_harrows_pro_matchplay_sisal-p-18392.html
Elvileg a Harrows csúcstáblája, és az ára sem vészes. Úgy nézem, hogy alapvetően alulprezentált az egész márka, pedig nekem Harrows nyilam van (supergrip) és nagyon-nagyon profinak tűnik. A hegy, a szár, toll meg úgy teljesen. Annak idején Bristownak is Harrowsa volt, most Duzzának, de közel sincs annyi (legalábbis én nem látok) Harrowsos, mint Winmaus, Unicornos, Targetes.
Inkább keleten (Ázsiában) nyomulnak? Vagy inkább softban?
Magyarországon talán népszerű, de BDO és PDC-ben nem annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- DJI Mavic 3 Classic RC - drón szett - 2 akku, garancia
- DJI Air 2 / Air 2s drón akkumulátor
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Bontatlan LEGO Star Wars 75211 - Birodalmi TIE Vadász (Imperial TIE Fighter)
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest