- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheif
tag
-
BBéci
legenda
válasz
milan26 #5290 üzenetére
Valóban nem egyformán tapadnak, de annyira mindegyik, hogy ne okozzon gondot.
A pixel érdesítés nelem bejön, csak azért nincs olyanom, mert irreálisan drágák.
Le lehet szokni a kéz visszakapásról, nekem sikerült. Ne a célzásra figyelj, csak a dobástechnikára. Mindennapos gyakorlással pár hónap alatt hozzászoksz a karod kinyújtásához. Nekem annyira jól sikerült, hogy könyökcsúcs gyulladást kaptam, bő három hétig bal kézzel dobáltam. -
zsolti72837
addikt
válasz
milan26 #5254 üzenetére
Aki kezdő vesz a Targetesből 3 különböző méretű csomagot annyiért és még ki is tudja próbálni, hogy neki milyenre van szüksége.
Bár ha törhetetlent akar akkor vesz egy ilyet. Ezeket szinte alig veszi valaki amúgy.(#5255) fant0mi: ez mindig is ilyen családiasabb volt. PDC-nél a show is lényeg itt nem.
-
-
BBéci
legenda
válasz
milan26 #4930 üzenetére
Tud normálisan is viselkedni, de gyakran előjön belőle az igazi énje. Ez sokan megerősítették, akik 15-20 éve ismerik. Nincs vele bajom, sőt, kedvelem. Igazából egyik játékos sem ellenszenves, csak az időnkénti viselkedésük. Mindenki példát vehetne Bronzbarna Adoniszról!
-
-
bosmajor
tag
válasz
milan26 #4847 üzenetére
A Bull's Quiver (és a többi gyártó ezzel analóg termékei, nekem pl. Harrows van) lényege pont az, hogy szerelve tehető bele a nyíl, és nem nyomja össze a tollat. Ezáltal az ún. "öntött" (moulded) tollal szerelt nyilak is hordhatók benne.
Esetleg keress rá erre: Dart Master Wedge.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- The Forstner Klip (18 mm)
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest