- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrob
őstag
válasz
Creative997 #7134 üzenetére
Vak tyúk is talál szemet, 2025 legnagyobb makkját dobta meg azzal a 144 checkouttal.
-
bigrob
őstag
válasz
zsolti72837 #7131 üzenetére
Áh, VB-n megtanultam, hogy ilyen nincs..
-
bigrob
őstag
Azok a meccsek jók is voltak, szoros volt mind, 6-6 volt a VB előtt az állás kettejük között, a VB döntő meg hát elég laposra sikeredett...
Én nem vagyok elvakult fanboy, szimplán olyan szoros meccseket szeretnék látni mint ami volt pl a Smith - MvG VB döntőben.
Csak sajnos mindenki le van engedve... -
bigrob
őstag
válasz
Peetey91 #6990 üzenetére
Szia!
Gamecenter, dartsbarlang.
Táblán nem nagyon éri meg szerintem spórolni egy Blade 6 single core legalább vagy hasonló, one80 gladiatorra mondják meg hogy nem rossz.
Nyilakat lehet összekapkodni fb csopikban használtan, darts piac vagy darts nyilak adok-veszek. (23-24-25g van nekem is pár eladó, ha érdekel pm-ben kérdezz nyugodtan) -
bigrob
őstag
Szerintem egy alu szár sima tollal jobb kombó mint műanyaggal, annyi robin hoodot dobtam, volt hogy heti többször tört egy műanyag szár.. Alut meg vissza lehet párszor hajlítani.
De a legjobb cucc a piacon szerintem az egybe szár és toll kombók, condor axe, target k-flex, aliexpresses fox smiling.
-
bigrob
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #6886 üzenetére
Én jófogáson lőttem egy hangfal állványt és arra barkácsoltam egy fa lapot amire ment a tábla, de kint porosodik a garázsban, felfúrtam a falra időközben a táblát.
-
bigrob
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #6849 üzenetére
Ki is mutatta a közönségnek hogy gondolkozzatok már, kiszálló közelében sincs az öreg...
-
-
bigrob
őstag
Ti szoktatok fogadni?
Még egy kombimba kéne: De Decker win és Barrynek 2db 180.
Gondolkozom nagyobb téttel egy De Decker win + több 180-on és/vagy Pikachu 3-0-on. -
bigrob
őstag
Sziasztok!
Elvesztettem a szüzességem, drótról kipattanó nyíl a járólapon és bele is tört a Target Firestorm hegy a testbe, semmi megfogható rész...Milyen megoldással tudnám kiszedni? Timsóban főzni órákig?
-
bigrob
őstag
DARTfieber.de-ről rendelt már valaki?
Kellene nekem a fenti linkről ez a szett hegy amit itthon nem kapni, valaki csatlakozna esetleg?
Köszi! -
bigrob
őstag
Esetleg nem lapul valakinél 26g-os swisspoint hegyű nyíl amitől megszabadulna?
Target Bolideot rendeltem, de bő 4 hét mire TALÁN érkezik...Ezek érdekelnének elsősorban:
Phil Taylor G7 vagy G9 26G
BOLIDE 03, 26G
SP01 2019, 26GKöszi!
-
bigrob
őstag
válasz
Agent_007 #6690 üzenetére
Ha megnézed azt 2 táblát és összehasonlítod azzal amit én mondtam látod, hogy a szektorokat elválasztó drót gagyi, nincs megélezve, nincs a táblába süllyeszve, még a tripláknál külön le is van fogatva, biztos nem vennék ilyet!
Nekem UNICORN ECLIPSE HD2 PRO van, de azt ennyiért nem venném újra a műanyag számok miatt amiket ledobálsz és vehetsz még 7.490-ért fém számgyűrűt.
Blade 6-ot megkapod 26-ért, vagy talán egy One80 Gladiator 3+-t mondanék, de a többieknek talán több tapasztalatuk van ezzel. Esetleg egy Harrows Pro Matchplay?Illetve a boltban ki is vannak a táblák is állítva, meg tudod nézni mik a különbségek élőben. Ajánlani is tudnak a srácok.
-
-
bigrob
őstag
Én fogadtam smith -2.5 és mvg -2.5-et, clemens 2-1-nél befejeztem a meccsnézést és csak reggel keltem a jó hírre
-
bigrob
őstag
válasz
justgiveup #6653 üzenetére
Én csináltam hangfal állványból, raktam rá egy kerek fa lapot és arra ment a tábla, de szerintem így túl nagy volt a súly, így nagyon kilengett a teteje.
Megvan még, csak felfúrtam a falra is egy konzolt, úgyhogy tudom vinni az udvarra is ha olyan kedvem van -
bigrob
őstag
Lemaradtam, végig rajta volt a fülhallgató?
-
bigrob
őstag
-
bigrob
őstag
válasz
jozsi252 #6527 üzenetére
YouTuberól jött az ihlet nekem is.
Felnit tudtam kérni ismerőstől, LED szalag volt itthon úgyhogy nekem kellett venni 1 festéket kb
Falvédőm is homemade, 30mm xps, arra ragasztva egy centis hungarocell és filc textil anyaggal takarva.Az egész állvány, falvédő, világítás projekt kb 12 rugómba fájt, igaz volt ragasztó meg apróságok itthon.
Amúgy maga az állvány egy hangszóró állvány -
bigrob
őstag
válasz
jozsi252 #6485 üzenetére
Jól döntöttél, hogy csatlakozol a férfiakhoz, normális nyilakkal!
Én elmentem Gamecenterbe, megfogdostam pár nyilat és egy jó recés, nem csúszós 24g-os Reddragon Razor Edget vettem, utána facebookon darts piac és darts nyilak adok veszek csoportban vettem kipróbálni egy hordós Winmau Foxfire 22g-t 7500-ért amit most tovább cseréltem egy Cinege Vigilante 24g-re, nekem ezek a nagyobb súlyúak jönnek be.
Használtban is ki lehet fogni szép állapotú nyilakat, én ajánlom! -
bigrob
őstag
Sziasztok!
Először is bocsi ha ez tilos, remélem offban maradhat.
Érdeklődni szeretnék hogy valakinek nincs elfekvőben Whitlock (leginkább a Special Edition, de mást is meghallgatok) stílusú nyila amitől megválna?
Ami még szóba jöhet:
Winmau Elektra
Wright Black Racer
Cinege Prof Pete
Cinege Vigilante
23-24g-ost keresek, priviben jelezzen akinek van! -
bigrob
őstag
Eddig jó ez a masters, 63 rugóból indultam, 200 fölött járok
-
bigrob
őstag
válasz
pècsimunkás #6340 üzenetére
Sajnos a Wright meccset kihagytam :(
Pricera raktam amit írtam. -
bigrob
őstag
Valaki szokott fogadni itt közületek?
Wright - Rydz 180-ak száma over 17.5-en gondolkozok, de annyira inkonzisztens, hogy simán lehet bukta.
Price 3 vagy több 100+ checkout viszont sima 2.00 unibeten szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Friss videón az Industria II
- Windows 11
- Viccrovat
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest