- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #7092 üzenetére
...lehet jól csinálja? ...így is jön elég pénz és hiába venne el naponta még 3-4 órát a családtól, ha végül úgyis kikap Littlertől
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #7077 üzenetére
...nálam az a kérdés, hogy fejben ő ki lesz? ...mindig Ronnie-t hozom fel, de ő volt az aki vb-t nyert többször mire besokallt, elment egy évre farmon melózni, majd visszajött és újra behúzta a vb-t kb felkészülés nélkül
... majd még később is párszor... ha Littler fejben hasonlóan van bekötve, tényleg csak hébe-hóba kapja el valaki egy rosszabb napján
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #7073 üzenetére
17 évesen ő sem volt azért vb második és győztes
...az ellenfelei nagy része kb apja lehetne, de van aki akár nagyapja is... csak az a kérdés, hogy mennyire tud innentől kezdve folyamatosan motivált maradni? ...ha tényleg kb óvodás kora óta a darts az élete, nem hinném, hogy ezután a cím után ne találna még kihívást és örömöt a játékban
-
mephi666
nagyúr
...ezt figyelem egy ideje: ő saját magával játszik... nem figyeli, mennyin van az ellenfél, csak ledobálja magát és megy kiszállóra... ha 200 hátrányban van, akkor is simán visszajön és kiszáll
...na, most azért elengedi magát
...a munka kész, lehet gondolkodni... grat neki
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
...erre készült ez a gyerek, szerintem 18 éve az apja 237 centiről tüzelt a 173 centi magasan levő célra és abból lett
...ő a darts Messi-je, vagy Ronnie O'Sullivan-je... komolyan nem tudom elképzelni, hogy ki lehet az ellenfele, hacsak nem vágja tönkre direktbe a karrierjét
-
mephi666
nagyúr
Dobey ha ilyet nem tud megoldani, gyorsan mehet vissza Harry Potter házimanójának
...pedig rohadtul örülnék neki, ha összekapná magát és döntőzne
...a kiszállója kb olyan mint egy foghúzás, amikor 20 perce tépik az ember fogát és végül nagy nehezen kint van
...erre meg dob egy perfektet
-
mephi666
nagyúr
...ennek a Littlernek ki lesz az ellenfele a következő 30-40 évben, hacsak nem kokózza meg k*rvázza szét az agyát darts helyett?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Richard! #7023 üzenetére
nem láttam a meccsét, de ő csak a becenevében iceman, mert amúgy elég jól elő tud belőle jönni a büdösbunkó
...vannak azért emberi megnyilvánulásai is, ami miatt mostanra nálam totál unszimpatikusból átkerült kissé pozitív felé, de sokat kell még lapátolnia...
azok a legjobb momentumai, amikor oda-vissza megy nála a heccelés a közönséggel és láthatóan poénra veszi teljesen
-
mephi666
nagyúr
...ja, snookerben egy 147 már más szint
azt Ronnie se löki le maxon pörögve annyi idő alatt, mint 9 nyilat eldobni... az a szép, amikor utolsó körig van esélye mindkét játékosnak 9esre egy döntőben (volt rá példa, de ez tényleg ritka)
...a crazy meg hasonló clickbait cím már mindenhol alap a bulvármédiában
-
mephi666
nagyúr
Asp elleni meccsét nem láttam, most néztem vissza: köztük ment az ölelkezés rendesen a 9nyilasnál
...snookerben 10 éve Ronnie volt az, aki elment egy évre farmra melózni, visszatért és megnyerte a vb-t a Crucible-ben
ő is nagyon jó volt fiatalon, de azért nem nyitott be úgy a nagyokra, mint ez a gyerek darts-ban
-
mephi666
nagyúr
ez a Littler gyerek pár óra leforgása alatt dob 9nyilast, majd megeszi Price-t és van Gerwent is?
gyilkos... ha motivált tud maradni sokáig és nem esik vissza a teljesítménye, nem sok ellenfele lesz...
-
mephi666
nagyúr
válasz
f(x)=exp(x) #6894 üzenetére
...de azért más fúrókalapáccsal ütni direktbe a betont, vagy falra erősített szizál tábla rostjai közé 20g-s nyilakat dobálni
nekünk soft tábla van tömör ajtóra erősítve (tábla mögött pár réteg kartonnal a mellé dobált nyilak miatt) és eddig még senki nem szólt... mondjuk ritka az, hogy este 9 után még dobáljunk rá
-
mephi666
nagyúr
ja, mindenhol előfordul ilyen: snookerben maradt meg, ahogy 1 éve Brecel Ronnie ellen jött fel 10-6-ról 10-13-ra a negyeddöntőben, majd elődöntőben Si ellen 5-14-ről 16-14-re fordított, ami után elengedett 1 frame-et, végül 17-15-re behúzta... (Selby ellen a döntő viszont már kiegyensúlyozottabb volt) ...Ronnie ellen 7 frame sorban elég brutál (mondjuk ő sokszor csak a 2 végletet ismeri) ...fiatal titán ellen meg 11 frame sorban, az is nagyon demoralizáló lehet
...magyarként a legfájdalmasabb fordítás 2016-ban párbajtőrben Imre Géza döntője volt, amit 14-10-ről bukott el 15-14-re
annyira nem ismerem a sportot, csak magyarok miatt szoktuk nézni, de 5 találatból elég lett volna egy "együttest" összehozni, ami mindkét versenyzőnek +1pont és akkor megvan... de nem sikerült
-
mephi666
nagyúr
...láttam én már pár éve történelmi fordítást Nadal-tól: este be is akartam írni, hogy "olyan szinten játszanak itt mindketten, hogy bármelyikükről el tudom képzelni a mérkőzés megfordítását"
...szerintem pszichológiailag ez a legjobb végeredmény: ha a srác végignyeri ezt az évet úgy, hogy közben sorban eszi a van Gerwen, Price, Wright, Smith kaliberű legendákat, akkor jövőre a vb favoritja lesz
nem hinném, hogy megzuhan fejben ettől a 2. helytől... inkább csak pozitívan fog hatni a fejlődésére, hogy nem nyert meg azonnal mindent... Ronnie O'Sullivan se lett 16 évesen világbajnok aztán 20 év leforgása alatt csak összeszedett 7 címet...
-
mephi666
nagyúr
...na elaludt mindenki ezen az unalmas döntőn? ...dobálják itt sorban a 180akat meg a magas kiszállókat... nem győzök én is ásítozni
...irónia off
-
mephi666
nagyúr
ja, de régen se láttam soha igazán jól játszani... mindig kifogtam a leggyengébb formáját
...ja és a darázs is jól megtámadta... nem semmi, hogy a szigeten még karácsonykor is előfordulnak darazsak (szerethetik az éghajlatot)
ui: mai nap még Van den Bergh és Barneveld meccse érdekesnek néz ki, ezekbe lehet belenézek
-
mephi666
nagyúr
...Duijvenbode is kiesett... szerintem én jynxelem sorban a meccseit, mert ha nézem, mindig kikap
...ezért nem is értem, hogy lehet 12. helyen kiemelt
-
mephi666
nagyúr
De Graaf mit ment itt a 4. setben
120+ volt az átlaga és kiejtette De Souza-t (9nyilasa szép lett volna, de a 10 se ronda)
-
mephi666
nagyúr
...hébe-hóba kapunk el pár meccset: Wright kiesése meglepett, tegnap meg Noppert hullott ki nagyon simán, papíron jóval hátrébb levő ellenféltől... a 16éves srác meg komoly... mondjuk kinéz 30nak
Mansell nagyon jó kiszállókat dobott és sajnos kritikus pillanatban jött neki a nagyobb blokk....
-
mephi666
nagyúr
...ez a Dolan-Mansell meccs elég maratoni, de nem unalmas
MELLesleg Dolan asszonya nagyon sportszerűen drukkol
-
mephi666
nagyúr
válasz
zsolti72837 #6733 üzenetére
Clayton nyerhetne közülük még 1-2 nagyobb versenyt, mert ő sem lesz már fiatalabb és elég szegényesen nézhet ki a vitrinje
-
mephi666
nagyúr
...most megy az ismétlés
hihetetlen, hogy egy ilyet produkáltak döntőben... már csak ezért is mindketten megérdemelték, hogy ott legyenek...
...ez a szép ebben a "sportban", hogy nem lehet kívülről belenyúlni és ilyen forgatókönyvet összerakni, mert 100% egyéni teljesítményen múlik... ezt tényleg az élet hozta így
-
mephi666
nagyúr
...ez azért jó volt így
-
mephi666
nagyúr
Smith kihagyott most fejben sokat
-
mephi666
nagyúr
...MVG kiszállókkal elég rosszul áll... Kovács Misitől meg a 170 szép lett volna előbb
180akat meg csak f*ssák sorban
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #6674 üzenetére
keményen nyomja
eléggé elején egy 9nyilassal bekezd... lesz még itt tüzijáték
-
mephi666
nagyúr
eltelt 1 év, megint döntő
...remélem Smith behúzza... MvG elég nagyképűeket nyilatkozik (oké, kell az egészséges önbizalom, de azért nem kell túltolni ezt sem)
...csak Smith legyen fejben 100%, mert képes elizgulni a kulcsfontosságú meccseket
-
mephi666
nagyúr
válasz
pècsimunkás #6384 üzenetére
olcsón/használtan "habtapit" esetleg?
kupacba rakva kis helyen elfér, könnyű és szerintem nem szúrja át a hegy, amit szintén kímél
-
mephi666
nagyúr
Smith ha gyűjt még pár év rutint és lazábban tudja kezelni a döntőket, szerintem szaporítani fogja a trófeái számát (sok év áll még előtte, van ideje...)
valahogy éreztem rajta, hogy a görcsösségén fogja elbukni... mondjuk mindkettőjükből hiányzott az a lazaság, ami 1 nappal korábban megvolt, amikor brutális teljesítményt mutattak, csak Wright ezt jobban kezelte
kíváncsi vagyok, hogy idén lesz-e róla ilyen kép
-
mephi666
nagyúr
Nem tudtam, kinek szurkoljak, mert mindketten szimpatikusak, de a közönség miatt "hajrá Wright"
-
mephi666
nagyúr
válasz
f(x)=exp(x) #6360 üzenetére
...csak rohadjanak meg a szervezők, hogy ilyen későre tették és most pedig ráborul a fejem a billentyűzetre melóhelyen
...nem tudnám megsaccolni se, hogy ma ki nyer: Smith hidegvérrel gyalogolt át Wade-en, de Wright-ban is ott a rutin... kommentátor jól megmondta, hogy az elődöntők általában brutálisabbak, mert a döntő mentálisan teljesen más teher
ez be is jött tegnap szépen... én azért bízok benne, hogy ez a 2 versenyző jót fog ma este döntőzni
ui: én csak 1 dolgot kérek... (legalább) egy 9nyilast a döntőben
-
mephi666
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #6349 üzenetére
...döntőt azért ne, nálunk a punk a "családi kedvenc"
...ez viszont tényleg szép volt: szóviccel élve "Price-t jól beárazta"
A mezőnyt átgondolva MVG-t se bírom nagyon, VDB is elég nagyképű nálam, Price-t is rühellem... Wade, Smith, Aspinal szimpatikus... meg persze már évek óta a Punk
és majdnem mind top4esek... Bernie is jó lett volna, ha tovább jut, de ez nem az ő éve volt
-
mephi666
nagyúr
válasz
pècsimunkás #6340 üzenetére
Így a 22. 180 után kellett volna
-
mephi666
nagyúr
Ezt a Wrightot bírom
dob a másik egy 141 kiszállót és együtt röhög vele... Price már rég idegállapotban lenne
-
mephi666
nagyúr
Ez a Rydz mit kiszállózik ma?
(...eddig, vagy kitart?)
-
mephi666
nagyúr
Ez a Price megindult, mint a cifrafosás...
-
mephi666
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #6306 üzenetére
Ebben az a vicc, hogy darts vb-t simán meg lehetne szervezni home office-ból, teljesen covid safe módon, erre összefertőzik egymást, top3 játékosok visszalépnek 30+ játékosok ellen aztán szevasz
sok értelme van
-
mephi666
nagyúr
Ez a Price - Huybrechts meccs simán mehetne bármikor döntőnek
-
mephi666
nagyúr
válasz
zsolti72837 #5418 üzenetére
pedig ahogy kezdett, azt hittem csúnya verést kap és el is aludtam a meccsen
meglepődtem reggel az eredményen, kár hogy nem láttam végig
-
mephi666
nagyúr
Lol ez a Price vs Smith meccs: 6-2-ről engedte vissza Price-t 6-6ig úgy hogy előtte 120 fölötti átlagot dobált
dobta sorba a 180as sorozatokat, váltott tripla20 és bull közt is oda-vissza egy pillanat alatt, végén meg sorban tévesztette a szektorokat... asszem végignézem a maradék 3 meccset is ma, mert mind érdekes lehet a résztvevők miatt
-
mephi666
nagyúr
válasz
Pulykahuszár #5375 üzenetére
viccen kívül: nem te tarton ferdén a fejed?
-
mephi666
nagyúr
egy tömör összefoglaló (pár leírás és egyebek) lehet nem lenne rossz
pl tegnap ment a háttérben a sport2 és mutogattak hazai klubokat, ahol nagyban űzik a sportot, valamint versenyekről is volt összefoglaló... nem is gondoltam volna, hogy ennyi egyesület van, valamint így pörög a hazai darts-élet
összefoglalóba mehetne csomó link az alapokra (steel/soft), nemzetközi szervezetekhez/versenyekhez linkek, hazai egyesületek, kezdőknek tanácsok, ajánlott eszközök/beszerzési források, stb...
-
mephi666
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #5291 üzenetére
...enyémet is meg lehetne nézni
szórakoztam még szabi alatt kocsonyafőzés közben, hogy kipróbáltam mennyire profi a gépi ellenfél... (dobáltam, haboztam a kocsonyát, kis sör, kis pálinka, kis vape... ismétlés
) poénból belőttem dupla kiszállóra, de gyorsan letettem erről
előbb dobok féltucat bullt, mint az adott duplát... furcsa volt az is, hogy egyik nap alig esett ki a soft nyíl a táblából, másik nap meg alig akart benne maradni... utána jöttem rá, hogy akkor valahogy más ponton tartottam a nyilakat és a becsapódási szög miatt nem maradtak rendesen a táblában...
otthoni szórakozásra nem volt rossz vétel: ebay-ről rendeltem még olcsón 1-1 14 és 20g-s készletet, kipróbálni melyikünknek melyik válik be, de drágább cuccba nem tervezünk beruházni...
#5293: mondjuk alapjáraton a technikám olyan, amit 15+ éve a kocsmában magamra szedtem
senki nem magyarázott semmit, hogy "így állj be, így célozz, melyik ponton tartsd a nyilat, stb..." ...ahogy épp sikerült: dobáltunk aztán örültünk neki, ha nem a táblán kívülre ment és extázisba estünk 1-1 nagyobb triplánál, vagy bullnál
...mondjuk a táblát eltalálom most is rendesen, csak a pontos célzás már más kérdés
-
mephi666
nagyúr
tegnap csak a hazel - landman meccset láttam, ez jó szoros, izgalmas meccs lett... a másik a winstanley - gallaher volt: na itt már óriási különbség volt kettőjük közt tudásban... folyamatos szektorhibák mindkét oldalon, de leginkább gallaher-nél... winstanley dobott egy asszem 134-es kiszállót, az viszont jól nézett ki
ui: kommentátorok tényleg nagyon lefitymálják az egész bdo-t
-
mephi666
nagyúr
válasz
#05304832 #5280 üzenetére
az a durva, hogy hozzá értő ember pillanatok alatt össze tudna rakni egy megfelelő sw-t, ami kb olcsóbb lesz, mint a céges excel licensz meg az elektromos tábla
alapvető matematikai műveletekkel kell dolgozni: kivonás-szorzás-összeadás... a kiszálló számolgatása már picit komplikáltabb, annak a kigondolásához az is lehet, hogy kell egy laza cigiszünet a programozónak
...ehelyett ott bohóckodnak és bakiznak megállás nélkül egy eseményen, amit milliók néznek...
-
mephi666
nagyúr
válasz
#05304832 #5278 üzenetére
ja hát valami félkarú csimpánz vezérelheti az eredménykijelzőt... tegnap is a hazel - landman meccsen félpercenként bakiztak: nem a megfelelő játékoshoz írták a pontot, stb... folyamatosan levették-kitették az eredményjelzőt
kommentátorok is már csak röhögtek rajta
ja meg ami tetszett: fejtegették, hogy a bdo-pdc összehasonlításban a pdc-nél mennyivel profibb sw-t használnak: ami a kiszállónál is minden dobásnál ír egy alternatívát a dobásokra, itt pedig semmi ilyen... aztán indoknak, hogy "az egyik az amatőr szervezet, másik a profi" ...nehogy már ekkora művészet legyen egy hasonló sw-t megírni (már ha nem akarják a készet megvenni): szerintem főiskolás programozóknak egy könnyű házifeladat
...habár 1éve angliába költözött techmániás ismerős szerint az angolok csomó dologban el vannak maradva nagyon (az internetet sérelmezte legjobban, hogy ilyen pártíz megabittel szórakoznak a szolgáltatók)
-
mephi666
nagyúr
Ez a Gallagher lány úgy áll be dobás előtt, mintha keringőzni akarna
...hány 9nyilas lesz ezen a meccsen?
-
mephi666
nagyúr
válasz
zsolti72837 #5257 üzenetére
nem veszi senki, mert a linkben is ott van, hogy szar?
https://gamecenter.hu/hu/dart_szar_fekete_target_power_titanium_generation_4_hosszu-p-16689.html
...ez a bdo meg tényleg érdekes: nincs óriási show, pompomlányok, nagy bevonulások, hanem inkább sok ráérős nyugdíjas, családias hangulat, nagy ölelkezések és pacsizások a versenyzőkkel
tegnap a harms - harrysson meccsre kapcsoltam... rég láttam már ennyi elpuskázott kiszállót...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Ricsard001 #5199 üzenetére
Na igen, őt is jó lenne gyakrabban látni, mert üde színfolt a mezőnyben, aki mellesleg nem is játszik rosszul...
A sportszerűség is tetszett tegnap: MvG-től messze áll az a gyökérség, ami Price-nál kijött... pedig ő is él rendesen a játékkal, főleg ha sorba jönnek a 180-ai...
Wright-nak korábbi meccsein voltak akkora szakadásai, hogy kb nyert meccsen leeresztett annyira, hogy tekernie kellett nagyon a végén... ez meg csak 7-ig ment, féltem hogy ez alatt beüt a krach és ezen bukja el
-
mephi666
nagyúr
válasz
Ricsard001 #5195 üzenetére
Asp volt a másik számomra nagyon szimpatikus figura... jó lehetett volna köztük is egy döntő, de neki lehet még kell kis idő, hogy ne izgulja szét, mint MvG ellen...
Wright-ot amúgy nagyon féltettem, hogy jön neki nagyobb képszakadás, amit az ellenfél csúnyán kihasznál, de szerencsére nagyon összeszedte magát... igazán megérdemelte a trófeát...
-
mephi666
nagyúr
1 set a címhez, MvG meg annyira szétesett, hogy majdnem lement szünetre
...közel nincs formában
-
mephi666
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #5173 üzenetére
...messze még a vége... és amíg nincs vége, addig nincs vége... Wright meg tudott nagyokat visszaesni: ettől féltem, hogy hirtelen bukja majd sorban a seteket...
-
mephi666
nagyúr
válasz
zsolti72837 #5169 üzenetére
Wright csinált olyan 100+ kiszállókat, hogy csak néztem, máskor meg sorban 3 nyíl is kevés volt neki 1 lazára... ha ma elég snakebite-ot tol célzóvíznek, szerintem behúzhatja... ha pedig rossz napja van, csúnyán bukhat... nagyon 2esély ez a meccs... és az se mindegy, hogy MvG milyen formában van, mert ő sem volt végig meggyőző...
-
mephi666
nagyúr
válasz
zsolti72837 #5167 üzenetére
Van még itthon kis skót whisky: ha Wright nyer, reggel megiszom az egészségére... ha nem, akkor a sajátomra
-
mephi666
nagyúr
válasz
zsolti72837 #5164 üzenetére
Hát inkább akarjon dartsozni, vagy focizni, mint pl boxolni, amit én akartam anno
...nekem nem engedték, amit akkor nem értettem meg könnyen, de most már én se szeretném, ha 10év múlva hetente bucira verjék a gyerek fejét
...a darts, foci, sakk tökéletes sport lenne
-
mephi666
nagyúr
válasz
zsolti72837 #5161 üzenetére
...ennyiből is visszaadja a kocsmai feelinget, amikor mindig mást küldtünk hegyet kérni a pulthoz
...nem célunk, hogy mvg-t, vagy wright-ot kiüssük jövőre a trónról
ui: poén, hogy a srác még nincs 3 éves, de már bő fél éve elég jól tudja a számokat 10-20-ig... tegnap felraktam a táblát, míg aludt... ébredés után félkómásan azonnal észre vette és elkezdte mondogatni azon is körbe a számokat
-
mephi666
nagyúr
válasz
zsolti72837 #5159 üzenetére
puritán módszer, de 4 csavarral raktam fel masszívan a táblát és tettem mögé egy kartont is, ami mindenhol minimum 10-15 centit kilóg
...adtak 100 póthegyet, de feleslegesen nem akarjuk pusztítani
-
mephi666
nagyúr
válasz
zsolti72837 #5157 üzenetére
Tegnap felfúrtam a táblát, de gyerek mellett hullák voltunk dobálni
pár 15 fölötti szimpla jött csak, mikor teszteltem... most laza pálinka, sör, pezsgő estig, majd jöhet a döntő
...szimpatikus ez a punk
...és 49 éves... hajrá Peter Wright
-
mephi666
nagyúr
válasz
zsolti72837 #5155 üzenetére
No, ennek örülünk... pár hete láttam, milyen közfelháborodás volt a fb-oldalukon a holnapi döntő miatt
-
mephi666
nagyúr
no, hát kicsivel a meccs fele után aludtam el és áru sem érkezett a sparba, így ugrik a kocsonya (más közeli boltban sem volt, pedig futottam egy jó kört reggel 7kor)
...nézhettem volna végig a meccset: most megnéztem a legvégét, azért itt más volt a hangulat... ahogy van gerwen megdobta, azonnal jött a mosolygós kézfogás...
a szilveszteri program asszem nálunk is darts meg sörözés lesz tv közvetítés híján
még lidlben vettünk magunknak egy ilyen "gyerekjátékot" 7777-ért... oké, hogy bóvli, de ide jó lesz és ez visszaad valamit a régi kocsmai gépek hangulatából... nem tervezünk profi karriert, elszórakozni viszont jó lesz itthon... 15-20 éve 301-eztünk sokat, mert az 501 nagyon sokáig tartott volna... meg volt még nagy kedvencünk a rulett: random sorsolt a gép mindig egy számot, amivel az aktuális játékos tudott pontot gyűjtögetni... jó volt, de volt 1-2 arc, aki komolyabban nyomta és hiába sorsolt nekik bullt a gép, ott is jobban szedték magukat, mint más aki könnyen dobható mezőt kapott
-
mephi666
nagyúr
Egyik sem: nyitásra megyek a közeli szupermarketbe, hátha kapok kocsonyához alapanyagot
...jan6ig most szabadság szerencsére
Érdekes, hogy a közönségen is mennyire hallani, kivel szimpatizálnak: PeterWright-ot skandálnak rengeteget, Price-nál meg volt fújolás néha... mondjuk a versenyzők is erősen tehetnek róla, hogy állnak hozzájuk
#5116: ott délelőtt jártunk, de nem volt
marad a spar, ahol szintén voltunk és nem volt, de talán reggelre lesz új szállítmány
-
mephi666
nagyúr
Ja, mehet is haza pihenni... A köv meccsen szerintem be fogok aludni, mert reggel korán kell kelni, de tetszene, ha Asp nyerne... Nem követem folyamatosan a darts-ot, ez csak év végi műsor nálam: néhány nagyobb nevet ismerek, de szimpatikus a srác az alapján, amit eddig láttam tőle...
Ui: ja, nem volt kézfogás, Price sértődötten meglépett gyorsan
-
mephi666
nagyúr
Wright rohadtul szenved ma a kiszállókkal: egyik nap simán jön a 170es is, most meg lazán jött volna vagy 3-4 leg is, ha nem szúrja el az 50 alatti kiszállóit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD