- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
NINE DARTER! Michael van Gerwen v Luke Humphries - 2023 Players Championship Finals!
2024 PDC World Darts Championship
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
Uhh, ez erős leg volt!
-
LendvaiFeri1
addikt
A magyar adást lehet valahol nézni a neten?
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
A Mester visszatért!
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
fpatrik17 #6494 üzenetére
Két év után váltottam, részben a kopottság, részben pedig valami új kipróbálása miatt 20 grammos RedDragon steel Dragonfly 3-ról. Szerettem volna hasonlót, viszont egy picit nehezebbet, és mindenféleképpen Target nyilakat. Így esett a választás a Target Vapor 8 szettre.
Szárak tekintetében még nincs ideál, ezért elég sokfélét használok. Tollaknál szintén. A tábla WB 5.
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
2022 Cazoo Premier League Fixtures
Night 1 - Motorpoint Arena, Cardiff
Thursday February 3
Quarter-FinalsJonny Clayton v Joe Cullen
Gerwyn Price v James Wade
Peter Wright v Michael Smith
Michael van Gerwen v Gary AndersonNight 2 - M&S Bank Arena, Liverpool
Thursday February 10
Quarter-FinalsPeter Wright v Michael van Gerwen
Jonny Clayton v Michael Smith
James Wade v Joe Cullen
Gerwyn Price v Gary AndersonNight 3 - The SSE Arena, Belfast
Thursday February 17
Quarter-Finals
Michael Smith v Gerwyn Price
Joe Cullen v Michael van Gerwen
Gary Anderson v Peter Wright
James Wade v Jonny ClaytonNight 4 - Westpoint Exeter
Thursday March 3
Quarter-Finals
Jonny Clayton v Michael van Gerwen
Michael Smith v Joe Cullen
Gerwyn Price v Peter Wright
James Wade v Gary AndersonNight 5 - The Brighton Centre
Thursday March 10
Quarter-Finals
Gary Anderson v Michael Smith
Peter Wright v Jonny Clayton
Michael van Gerwen v James Wade
Joe Cullen v Gerwyn PriceNight 6 - Motorpoint Arena, Nottingham
Thursday March 17Quarter-Finals
Michael Smith v James Wade
Michael van Gerwen v Gerwyn Price
Gary Anderson v Jonny Clayton
Joe Cullen v Peter WrightNight 7
Quarter-Finals
Peter Wright v James Wade
Gary Anderson v Joe Cullen
Jonny Clayton v Gerwyn Price
Michael van Gerwen v Michael SmithNight 8
Quarter-Finals
Rank 1 v Rank 8
Rank 4 v Rank 5
Rank 2 v Rank 7
Rank 3 v Rank 6Night 9
Quarter-Finals
Michael Smith v Peter Wright
Gary Anderson v Michael van Gerwen
Joe Cullen v Jonny Clayton
James Wade v Gerwyn PriceNight 10
Quarter-Finals
Peter Wright v Gerwyn Price
Gary Anderson v James Wade
Michael van Gerwen v Jonny Clayton
Joe Cullen v Michael SmithNight 11
Quarter-Finals
Jonny Clayton v Gary Anderson
Peter Wright v Joe Cullen
James Wade v Michael Smith
Gerwyn Price v Michael van GerwenNight 12
Quarter-Finals
James Wade v Michael van Gerwen
Gerwyn Price v Joe Cullen
Michael Smith v Gary Anderson
Jonny Clayton v Peter WrightNight 13
Quarter-Finals
Peter Wright v Gary Anderson
Jonny Clayton v James Wade
Gerwyn Price v Michael Smith
Michael van Gerwen v Joe CullenNight 14
Quarter-Finals
Joe Cullen v James Wade
Gary Anderson v Gerwyn Price
Michael van Gerwen v Peter Wright
Michael Smith v Jonny ClaytonNight 15
Quarter-Finals
Gerwyn Price v Jonny Clayton
Michael Smith v Michael van Gerwen
James Wade v Peter Wright
Joe Cullen v Gary AndersonNight 16
Quarter-Finals
Rank 1 v Rank 8
Rank 4 v Rank 5
Rank 2 v Rank 7
Rank 3 v Rank 6Play-Offs
Semi-Finals
Rank 1 v Rank 4
Rank 2 v Rank 3Format
Each night will see quarter-finals, semi-finals and a final played over the best of 11 legs (first to six).
Each player will meet the other seven players twice over the course of the season in a quarter-final game, plus two further nights will feature additional fixtures in the same format.League Points
Night Winner - 5 points + £10,000 bonus
Runner-Up - 3 points
Semi-Finalists - 2 points -
LendvaiFeri1
addikt
válasz
zsolti72837 #6445 üzenetére
Igen!
-
LendvaiFeri1
addikt
A játékosokat még nem (bár a képen látható négy játékos tuti benne lesz), de az új, mindent teljesen felforgató rendszerét a Premier League-nek, bejelentette a PDC!Matt Porter a PDC vezére elmondta, hogy 17 szezon után úgy érezték meg kell reformálni a Premier League lebonyolítási rendszerét. Egy olyan rendszerben gondolkoztak, ahol minden mérkőzés számít, így teljesen eltörölték a lebonyolításban a csoportköröket. Helyette 16 miniverseny kerül lebonyolításra, ahol a játékosok továbbra is pontokat szereznek (győztes 5 pont, döntős 3 pont, elődöntős 2 pont), és a ranglista első négy helyezettje fog majd a playoffban szerepelni, a 17. estén.Így a nézők minden alkalommal egy nyolcas táblán levezetett versenyt láthatnak, minden meccs a továbbjutásról szól, és ehhez majd 6 leget kell nyerni minden körben. A napi nyertes 10.000 font bónuszban is részesül, és a végén 1 millió font lesz az idei PL összdíjazása.
-
LendvaiFeri1
addikt
Peter Wright
"Magamon kívül vagyok a boldogságtól, hogy másodszor is világbajnok lettem. Elég nehezen indult az évem, de aztán szerencsére minden jól alakult, most pedig ezzel a győzelemmel sikerült megkoronáznom a teljesítményemet. Michael és én sem játszottunk tudásunkhoz mérten a mérkőzés nagy részében, de így is szórakoztató döntőt láthatott a közönség, hiszen szoros parti volt. Michael a darts jövője, és együtt érzek vele a ma estén, hiszen én is voltam már az ő helyzetében. Nekem viszont muszáj volt megragadnom a lehetőséget, ezt pedig szerencsére sikerült is megtennem a mai estén. Nem tudom megmagyarázni, hogy mi ment rosszul a ma esti játékomban. Folyamatosan cseréltem a nyilakat, próbáltam találni valami kapaszkodót és szerencsére a vége jól jött ki. Köszönjük a közönségnek, hogy itt voltak és támogattak minket. Csodálatosak voltak!"
Michael Smith
"Most öt szettet sikerült megnyernem, míg három éve csupán hármat, de ez a döntő is elég komoly fejfájást okozott nekem. Biztosan nehéz lesz feldolgoznom, de nemsokára visszamegyek edzeni és készülök a következőre. Sajnos sok nagy kiszállónál nem jött meg a bull, de a darts már csak ilyen."Michael Smith a mérkőzésen 24 darab 180-ast dobott, ezzel pedig átadta a múltnak Gary Anderson 2017-es rekordját. A skót játékos eddig 71 darab maximummal tartotta a világbajnokságokon dobott legtöbb 180 rekordját, Smith viszont - a tegnapi döntőben elért 24-gyel együtt - összesen 83 180-ast szerzett ezen a világbajnokságon.
(pdc.tv & PDC Hungarian Fan Club)
-
LendvaiFeri1
addikt
Le a kalappal Wright előtt, elképesztő honnan hozta vissza magát. Smith-ben remélem nem fog komolyabb nyomot hagyni ismét egy vesztes döntő. Ha elment volna 6-4-re, akkor onnan megnyerte volna, de sajnos nincs ha.
Februárban PL, bízom benne, hogy MVG hengerelni fog!
-
LendvaiFeri1
addikt
Bravo Smith! Remélem behúzza a következőt is, majd a döntőt is!
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
zsolti72837 #6310 üzenetére
Ez most kivételesen korrekt volt.
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
2022 PDC William Hill World Darts Championship - Alexandra Palace, London: esélylatolgatások
Gerwyn Price
"Már alig várom, hogy John McDonald regnáló világbajnokként és címvédőként jelentsen be a szurkolók előtt. Különleges lenne egy kis létszámú csoportba bekerülni, akik egymás után többször is világbajnokok lettek. Korábban ezt véghez tudtam vinni a Grand Slam-en és az European Tour-on is, tehát ebből kifolyólag, ha nagy rajtam a nyomás, akkor tudok jól teljesíteni. Sokkal magabiztosabb lettem és úgy érzem, jogosan vagyok én a világelső és a világbajnok is. Ha valaki jól játszik ellenem, akkor is megtalálom azt a bizonyos extrát. Jó tudni, hogy megvan az a játékom, amellyel bárkit legyőzhetek. 100%-ig hiszem, hogy meg tudom nyerni. Meg fogom nyerni."
Fallon Sherrock
"Jelenleg nagyon magabiztos vagyok, ami a játékomat illeti. Steve ikonikus játékos, már sok éve benne van a körforgásban, ezért számomra ő egy legenda. Tudom, hogy nagyszerű játékos és biztosan meg fog szorongatni, szóval már izgatottan várom, mi fog majd történni. Nem tekintek még nagyon előre, most csak a Steve elleni meccsre koncentrálok. Igyekeznek minden más dolgot figyelmen kívül hagyni, mert nem akarok extra terhet tenni magamra. Csodálatos emlékeim vannak, és teljesen libabőrös leszek, ha visszagondolok a két évvel ezelőtti vébére."
Peter Wright
"Világbajnoknak lenni egy olyan dolog, amit soha nem lehet elvenni tőlem. Még ha soha többé nem fogom megnyerni, a nevem akkor is bekerül a történelembe a nagy játékosok közé. Tizenhárom éves korom óta az volt az álmom, hogy világbajnok legyek. Majd' 50 éves koromra sikerült megvalósítanom, de megérte ennyit várni. Most az a kihívás vár rám, hogy csatlakozzam azokhoz a nagy játékosokhoz, akik többször is megnyerték. Nagyon szeretném, hogy felkerüljön a nevem arra a bizonyos listára."
Michael van Gerwen
"Mindig nagy nyomás nehezedik rám. Persze azért, mert a világbajnokság az, amit meg akarsz nyerni, de ha nem sikerül, akkor még keményebben kell dolgoznod, tovább kell küzdenek. Az, hogy én már háromszor megnyertem, egy különleges eredmény számomra. Csak Phil Taylor nyert nálam többet a PDC-ben. Még mindig van bennem üzemanyag. Egy kissé kemény időszakon mentem most keresztül, de tudom, hogy még rengeteg emlék vár rám ezen a színpadon. Ha a legjobb játékomat nyújtom, akkor senki sem tud legyőzni, ez ilyen egyszerű. Ezt mindenki tudja, de senki sem fogja kimondani.
Természetesen nem azt csináltam az elmúlt két évben, amit szerettem volna, de amíg továbbra is hiszel magadban és tudod, hová akarsz eljutni, a dolgok akár jobbra is fordulhatnak."
Forrás: (pdc.tv) & PDC Hungarian Fan Club
-
LendvaiFeri1
addikt
Holnap!
-
LendvaiFeri1
addikt
Darts-vb: világbajnokok csatázhatnak már a 2. fordulóban!
A világbajnokságot Magyarországon a Sport Tv közvetíti.
-
LendvaiFeri1
addikt
Idén is a Sport TV közvetíti a mérkőzéseket?
-
LendvaiFeri1
addikt
Nagyon szomorú hír rázta meg a darts közösséget! Életének 34. évében elhunyt Kyle Anderson, az Original...
Nincs még információ arról, hogy mi történt, de hatalmas veszteség, hiszen egy rendkívül életvidám, remek fickó és kiváló játékos hagyott itt minket! 2020-ban visszaadta a Pro Tour kártyáját, mert a vírushelyzet miatt inkább a családjával maradt, az utazások helyett. Nyugodj békében Kyle! -
LendvaiFeri1
addikt
Jók ezek az egy meccses feltámadások.
-
LendvaiFeri1
addikt
Mindenki az élete formáját hozza MVG ellen.
-
LendvaiFeri1
addikt
Húhaaa, ez a VB meccse volt számomra. Cullen nem
bírta a nyomást, pedig megérdemelte volna. -
LendvaiFeri1
addikt
Smith?!
-
LendvaiFeri1
addikt
Ez a Gerwen hiányzott az eddigi évben. Szerintetek a régi nyilak miatt tért vissza ez a formája?
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
pècsimunkás #5809 üzenetére
Én hungarocellt raktam köré.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
zsolti72837 #5798 üzenetére
-
LendvaiFeri1
addikt
VB-ről van valami hír? Meg lesz tartva egyáltalán?
-
LendvaiFeri1
addikt
Ez a Gerwen hiányzott!
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
Mela Kehes #5635 üzenetére
Szerintem amellett, hogy nincs ott fejben, a fő ok az új nyilak miatt van.
-
LendvaiFeri1
addikt
Gerwen, mi van veled?
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
lizakattila #5599 üzenetére
Szép szett! Jó játékot!
-
LendvaiFeri1
addikt
Szerintem az eddigi legjobb este lesz!
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
Köszi nektek!
-
LendvaiFeri1
addikt
Megdőlt az egyéni leg rekordom, 24 nyíllal.
Tudtok valami jó appot telóra, ami nagyjából minden statisztikát ír?
-
LendvaiFeri1
addikt
Gerwen új nyilakkal játszott tegnap?
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
A pro grip szár tetejének nem kellene forognia?
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
Gerwen az első körben?!?!?!
-
LendvaiFeri1
addikt
Bocsi, újnak szántam.
Néhány hét dobálás után azt kell hogy mondjam, hogy a gyári szár sokkal jobban fekszik. A pirossal valahogy nem "érzem" annyira a dolgot, egy picit ingatag dobás után. A súlya is jó, a következő hetekben szeretnék egy MVG winmau 21, vagy 22 grammos triót is.
Néhány kép.
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
Végül RD 20 grammos lett. Lemértem a három otthonit, a 24 grammos nagyon kényelmetlen volt, viszont a test az jó nagyon kézre állt. A 16 nagyon könnyű, a 18 grammos pedig még egy picit mindig könnyűnek éreztem. Így maradt az arany középút.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
zsolti72837 #5248 üzenetére
Igen, ezért lesz 22-es.
-
LendvaiFeri1
addikt
Szeretnék egy komolyabb szettet vásárolni. Eddig csak "olcsóbbakat" volt szerencsém játszani, amik pár hónap után megadták magukat. A legtöbb baj a műanyag szárral volt, amiből néhány óra játék után letörtek kisebb darabok, így ha közel dobtam egymáshoz két nyilat, a toll rendszeresen kipattant valamelyikből. Még keresem a megfelelő formát, a súly az már nagyjából megvan. Ezzel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni.
Eddig ezeket néztem, ebből szerintetek melyik lenne a legjobb választás?
-
LendvaiFeri1
addikt
Mit csinál Gerwen?!?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest