Hirdetés
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mephi666
üzenetére
littler tényleg olyan mint verstappen, minél nagyobb a nyomás annál jobb
elején meg lehet fogni, amikor kicsit túlpörgi
van veennek ez az első sok szettes meccse, plusz sokat kivehetett belőle hogy rohadt kemény meccsei voltak, ideális esetben meg tudná szorongatni littlert, de legyőzni aligha, annyira mindenki felett van jelenleg
-
-
-
-
-
UX
tag
válasz
mephi666
üzenetére
Pontosan. Ez a pszichológiai fegyvere. Amíg nem bunkó másokkal, felőlem csinálja. Kedvencem sosem lesz. De eredményesebb lesz tőle ha elhiszi hogy ő a legjobb a világon. Neki előnyére vált az hogy elhitte és elhitték róla. Nem nyomásként élte meg. Néhányszor előfordult azért hogy látszott rajta a fölényeskedés, de a játék nem ment úgy ahogy elvárta magától. Ő úgy ment ki hogy ez a meccs biztosan az övé. Aztán pofára esett mert kikapott. Keserűséget láttam rajta.
Jós nem vagyok, és nézni sem szeretem a meccseit. Biztosan lesznek mélypontok az életében.
Annak idején Price-t sem szerettem. Sokat balhézott másokkal. Most viszont az egyik kedvenc játékosom lett. Nem balhézik már és csak nevet rajta ha kifütyülik.Én azt a fajta dartsot szeretem amit Gary Anderson képvisel. Néhány éve, sok olyan meccset játszott például Peter Write-al, hogy felváltva dobták a 180-akat, és csak úgy pörgött a meccs. Egymásra mosolyognak, összekacsintanak, hogy "akkor csináljunk showt". És bamm, ideje sincs fecsegni a kommentátoroknak a sok 180 közepette.
Szeretem ahogy Gary is csak nevet rajta és élvezni. Nekem ez az igazi darts.
A Wattimena elleni meccse most felidézte bennem ezt a hangulatot. -
UX
tag
válasz
mephi666
üzenetére
Ja, igen. Meg csodagyereknek kell születni. És a túlzott önbizalma is csak erősíti benne hogy verhetetlen.
Csak meg kell nézni az ellenpéldát, Gurney-t. A testbeszéde is arról árulkodik hogy nem hisz magában. Pedig sokkal eredményesebb lenne ha nem ostorozná magát annyit. -
-
-
-
-
DS39
nagyúr
válasz
mephi666
üzenetére
Ilyen bizonytalannak ezt az embert még nem láttam játszani. Mintha élete első vb döntőjén lenne. ahogy közel van egy leg vége, hibázik.
Littler viszont a tömeg mellett úgy dobja az első adandó alkalommal a kiszállókat mintha ez tök természetes lenne.

Phil Taylor szintű gép lesz a srácból.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
2000-ben Sydney-ben a Magyarország - Dánia kézilabda döntőn annak ellenére nem nyertük meg az aranyat, hogy többször is 6 góllal vezettünk. Nagy trauma volt ez annak idején. Onnan jutott eszembe, hogy a magyar csapatban ott volt Kökény Beatrix (Imre Géza felesége).
Ti milyen darts tábla tartó állvány használtok, javasoltok? Amivel van tapasztalatom, az a Winmau Xtreme 2, de az árát sokallom...
-
madmike
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Az jó ötlet. Holnap meginterjúvolom az asszonyt, bár erős a gyanúm, hogy kidobtuk /elajándékoztuk már őket.
Tudtok valami olyan Youtube csatornát, akár könyvet javasolni, amiből el lehet sajátítani az alapokat? Gondolok itt pl a nyíl fogására, dobásra, gyakorlatokra.
Keresgéltem Youtubeon, találtam is használhatónak tűnő videókat, de jó lenne, ha egy csatornán találnék egy jól felépített videósorozatot. -
Cheif
tag
válasz
mephi666
üzenetére
Kicsit eltúlzod, persze kiesett két jó játékos akik közül az egyik esetleg esélyes is volt.
Akik viszont ott vannak és még mindig versenyben vannak azok is tudnak 100as átlagot.
A PDC már azt sem vállalta be idén, hogy csinálnak egy buborékot és nézők nélkül lemegy a vb. 2 egymás utáni év a belépőkből befolyó összeg nélkül már nem megy.
Az meg, hogy mindenki otthon online játszana már 2020ban sem tetszett szerintem a nézők nagy részének, pláne ha egy VB lenne. Teljesen más, nincs meg az a feszültség. Online meccsen én is dobtam már 85ös átlagot, mert a megszokott környezetemben játszottam, egy rendes versenyen meg inkább 65-70es átlagot tudok. -
BBéci
legenda
válasz
mephi666
üzenetére
A 134 mellett volt egy 118-as kiszállója is, de a dobástechnikáját rossz nézni. Leginkább elrettentő példaként mutogatható.
V. Lajos inkább méltatni szokta a BDO játékosok teljesítményét, sosem becsülte le. A többiek, akik mikrofont kapnak, egy kivételével említést sem érdemelnek, de Ő nagyon ritkán közvetít dartsot.
Két megjegyzés: Gallagher és hosszúlépés.
-
Ricsard001
csendes tag
válasz
mephi666
üzenetére
Voltak már durva beakadások a történelemben... Ilyenkor lehet látni hogy 2-3-4 szetes előny valójában milyen kevésen is tud múlni. Azt hiszem elég rossz érzés lett volna ha nem Wright nyer a végén. Gerwen mégis csak háromszoros világbajnok. Wright-on egyszerűen érezni lehetett hogy meg akarja és meg is tudja nyerni. És milyen kemény meccseken volt túl!

Igen, Aspinall-nak még szokni kell ezeket az éles helyzeteket, de igazán jó játékossá fog érni ez a csávó. Egyébként akinek igazán tetszett még a játéka az Fallon volt, nem vagyok egy nagy feminista de gyönyörűen dobott a VB alatt. Koncentráltan, a kiszállók a duplák kellős közepébe. Szép elegáns játékot játszott. Remélem találkozunk még vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest