- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DS39
nagyúr
válasz
mephi666 #7061 üzenetére
Ilyen bizonytalannak ezt az embert még nem láttam játszani. Mintha élete első vb döntőjén lenne. ahogy közel van egy leg vége, hibázik.
Littler viszont a tömeg mellett úgy dobja az első adandó alkalommal a kiszállókat mintha ez tök természetes lenne.
Phil Taylor szintű gép lesz a srácból.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
mephi666 #6885 üzenetére
2000-ben Sydney-ben a Magyarország - Dánia kézilabda döntőn annak ellenére nem nyertük meg az aranyat, hogy többször is 6 góllal vezettünk. Nagy trauma volt ez annak idején. Onnan jutott eszembe, hogy a magyar csapatban ott volt Kökény Beatrix (Imre Géza felesége).
Ti milyen darts tábla tartó állvány használtok, javasoltok? Amivel van tapasztalatom, az a Winmau Xtreme 2, de az árát sokallom...
-
madmike
őstag
válasz
mephi666 #6711 üzenetére
Az jó ötlet. Holnap meginterjúvolom az asszonyt, bár erős a gyanúm, hogy kidobtuk /elajándékoztuk már őket.
Tudtok valami olyan Youtube csatornát, akár könyvet javasolni, amiből el lehet sajátítani az alapokat? Gondolok itt pl a nyíl fogására, dobásra, gyakorlatokra.
Keresgéltem Youtubeon, találtam is használhatónak tűnő videókat, de jó lenne, ha egy csatornán találnék egy jól felépített videósorozatot. -
Cheif
tag
válasz
mephi666 #6309 üzenetére
Kicsit eltúlzod, persze kiesett két jó játékos akik közül az egyik esetleg esélyes is volt.
Akik viszont ott vannak és még mindig versenyben vannak azok is tudnak 100as átlagot.
A PDC már azt sem vállalta be idén, hogy csinálnak egy buborékot és nézők nélkül lemegy a vb. 2 egymás utáni év a belépőkből befolyó összeg nélkül már nem megy.
Az meg, hogy mindenki otthon online játszana már 2020ban sem tetszett szerintem a nézők nagy részének, pláne ha egy VB lenne. Teljesen más, nincs meg az a feszültség. Online meccsen én is dobtam már 85ös átlagot, mert a megszokott környezetemben játszottam, egy rendes versenyen meg inkább 65-70es átlagot tudok. -
BBéci
legenda
válasz
mephi666 #5284 üzenetére
A 134 mellett volt egy 118-as kiszállója is, de a dobástechnikáját rossz nézni. Leginkább elrettentő példaként mutogatható.
V. Lajos inkább méltatni szokta a BDO játékosok teljesítményét, sosem becsülte le. A többiek, akik mikrofont kapnak, egy kivételével említést sem érdemelnek, de Ő nagyon ritkán közvetít dartsot.
Két megjegyzés: Gallagher és hosszúlépés. -
Ricsard001
csendes tag
válasz
mephi666 #5196 üzenetére
Voltak már durva beakadások a történelemben... Ilyenkor lehet látni hogy 2-3-4 szetes előny valójában milyen kevésen is tud múlni. Azt hiszem elég rossz érzés lett volna ha nem Wright nyer a végén. Gerwen mégis csak háromszoros világbajnok. Wright-on egyszerűen érezni lehetett hogy meg akarja és meg is tudja nyerni. És milyen kemény meccseken volt túl!
Igen, Aspinall-nak még szokni kell ezeket az éles helyzeteket, de igazán jó játékossá fog érni ez a csávó. Egyébként akinek igazán tetszett még a játéka az Fallon volt, nem vagyok egy nagy feminista de gyönyörűen dobott a VB alatt. Koncentráltan, a kiszállók a duplák kellős közepébe. Szép elegáns játékot játszott. Remélem találkozunk még vele.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest