- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
BBéci
legenda
Erős kételkedéssel fogadom azokat a nyilatkozatokat, hogy ki, mennyit edz, gyakorol. Mindenki azt mond, amit akar, vagy amit a menedzsere a szájába ad.
Sokkal nagyobb poén azt előadni, hogy hetek óta nem vettem a kezembe nyilakat, mégis képes vagyok 9-nyilast dobni. Ennek van hírértéke, veszik, mint a cukrot.
Mindenki úgy kerekít és kiszállózik, ahogy számára a legjobb. Suljovic 160-akkal dobott 9-nyilast és rendszeresen d14 vagy d7 a kiszállója. Na és? Ettől különleges?#6921mephi666
Ha Asp-nak nevezed, pont azt a részt hagyod el, ami nekünk, magyar férfiaknak a legkedvesebb! -
mephi666
nagyúr
Asp elleni meccsét nem láttam, most néztem vissza: köztük ment az ölelkezés rendesen a 9nyilasnál
...snookerben 10 éve Ronnie volt az, aki elment egy évre farmra melózni, visszatért és megnyerte a vb-t a Crucible-ben
ő is nagyon jó volt fiatalon, de azért nem nyitott be úgy a nagyokra, mint ez a gyerek darts-ban
-
Cheif
tag
Azt ne felejtsd el, hogy azok általában első körös meccsek, persze nem mind, pl. Chizzy továbbment elég gyenge játékkal. De második körből még csak Smith, Chizzy és Gary játszott a nagyok közül. És ugye Doets nyerte az első meccsét és úgy kapott ellenfelet a legjobb 32ből. Sajnos a sorsolás nem neki kedvezett, hogy éppen a regnáló bajnokot kapta, mert ezzel a teljesítménnyel van pár játékos aki ellen továbbjuthatott volna.
-
Cheif
tag
Ez nem tuti, hogy a pdc-ben így van, de itthon így kéne írni:
felírod a dobott értéket, és kivonod az éppen aktuális pontszámból amit szintén felírsz a másik oszlopba. Akkor kell áthúzni, amikor a játékos olyan pontszámon van ami már kiszálló, így a speaker is látja egyből, hogy be kell mondania. Letörölni pedig a leg végén törlik ha olyan az íróhely kialakítása, vagy ha papír akkor letépik az adott leget, a tetején pedig ott marad az állás amit a leg után felírnak. -
Cheif
tag
Magyarországon mindenki munka mellett csinálja. Penge volt az egyetlen eddig aki megpróbálkozott profi lenni és szponzorok segítségével addig nem munka mellett csinálta. Több-kevesebb sikerrel, de már ő is ismét munka mellett dartsozott idén, és lehet, hogy vissza is vonul.
-
BBéci
legenda
Volt két jegyem estére a C1 szektorba, de amikor szombaton a tévében megláttam, mekkora a tömeg, mennyire közel vannak egymáshoz az emberek és senkin nincs maszk, inkább itthon maradtam. Oltásaim ellenére sem szeretnék koronavírussal fertőződni!
Valamint nonszensz, hogy 12000 forintért, 4 óra hosszat kerti padokon kell ülni.
Price tényleg csodásan játszott, öröm volt nézni. Lassan megszokottá válik, hogy amikor meccsnyilai vannak, akkor kezd hibázni. Ez történt a VB döntőben is. -
BBéci
legenda
Egyetértünk! Gerwen ugyanúgy ordít, ráadásul annyira eltorzul az amúgy sem szép feje, hogy ki kellene tenni a 12-es karikát, mert azt látván a gyerekek megállnak a fejlődésben és rémálmaik lesznek.
Megnéztem sok 15-20 évvel ezelőtti meccset, az akkori játékosok között is voltak üvöltözősök, szóval nem új keletű dolog.
Ettől függetlenül ezerszer többre becsülöm az olyanokat, akik úriember módjára veszik tudomásul a sikerüket és a pechüket, hibájukat is. -
zsolti72837
addikt
Az elképesztően profi kifejezéssel egy kicsit vitatkoznék, mert az nálam egy Wright, MvG szint. A tegnapi nap miatt is látszott, hogy ki az aki ilyen szituációban egy kicsit se remeg meg és nem fut végig az agyán, hogy kit is győzhet le és hova juthat ezzel a győzelemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Bontatlan LEGO Star Wars 75211 - Birodalmi TIE Vadász (Imperial TIE Fighter)
- DJI Mavic 3 Classic RC - drón szett - 2 akku, garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- The Forstner Klip (18 mm)
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest