-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
Engineer086 #103078 üzenetére
Első körben én megpróbálnám egy másik gépen, rögtön kiderülne, hogy a gépeden történt valami, ami független a kártyaolvasótól és/vagy a kártyáktól, vagy pedig kiderülhet, hogy ezekkel van a baj.
-
kbela365
tag
válasz
Engineer086 #103078 üzenetére
Nem lehet hogy nem is az olvasóval van a gond hanem a kártyák kezdenek tönkremenni és csak ilyen lassan tudja olvasni? Vagy esetleg a cél ahova másolsz?
-
Roooland89
tag
válasz
Engineer086 #103049 üzenetére
Köszönöm az infót. Akkor az marad. Néztem a weblapjukat, de ott az árlistájában kiigazodni lehetetlen, ha tölteni is kell.
-
dunc
nagyúr
válasz
Engineer086 #103049 üzenetére
Én is nem vagyok oda értük, de még mindig a legjobbak Pécsen.
-
válasz
Engineer086 #102924 üzenetére
Majd rávésem apám nevét és akkor emlékfal lesz. Az lehet ekkora.
Viccet félretéve ez egy kerti kiülő hátfala lesz, azaz kerti építmény, amit lehet szerintem engedély nélkül építeni. A támfalnál tudtommal a bejelentés akkor fontos, ha a telek szélén van, azaz rádőlhet másra. De gondolom majd az építő tud segíteni, hogy kell-e hozzá.
Annyi forintom lenne, ahány 1,5 méternél magasabb támfalnál nem kértek ilyet….
-
zszszs
tag
válasz
Engineer086 #101801 üzenetére
Köszönöm. Korrekt cég, rendben ment minden.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Engineer086 #101801 üzenetére
+1.
Én is oda hordom évek óta, bár csak klíma tisztítására. -
newwave0507
aktív tag
válasz
Engineer086 #101195 üzenetére
Köszi szépen.
-
Bird
addikt
válasz
Engineer086 #100828 üzenetére
A csúszdákra már lecsapott a harkányi gyógyfürdő, ha minden jól megy, ott fogják újra felállítani őket.
Megújul majd a teljes fürdő, aki megvette mindent kukáz.
-
Exian
addikt
válasz
Engineer086 #99739 üzenetére
-
Devid_81
félisten
válasz
Engineer086 #99278 üzenetére
Hozok ember
-
válasz
Engineer086 #98944 üzenetére
igen, kár, hogy nincs lájk gomb
-
válasz
Engineer086 #98847 üzenetére
Nálam ott borul, hogy azért kell járni anyósékhoz, anyámhoz, az 140km, bérautóval se lenne sokkal olcsóbb. Szóval kell autó, de melóba járáshoz meg városi rohangáláshoz kerülöm a használatát.
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
Engineer086 #98847 üzenetére
Nem látom magamat a visszapillantóban, valamit rosszul csinálok?
-
Engineer086
Modder
válasz
Engineer086 #97685 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a karosszériás/fényezős tippeket!
-
Aby_2014
aktív tag
válasz
Én hozzá vittem az autóm, tetőkárpitozásra is van embere..
[link] -
#TOTTI
őstag
válasz
Varga autófényező, nekünk pár céges autót csináltak, karosszérialakatossal is van több kapcsolatuk. Viszont várólista van.
-
válasz
-
válasz
Engineer086 #97467 üzenetére
Az elsők lassan 10 éve megvannak a spájzban, szóval bírja a gyűrődést. Még a Tescoban vettem őket, csak akkor még kb. 3000 forint volt.
-
rnrn
aktív tag
válasz
Engineer086 #96965 üzenetére
Köszi! Mi lesz fél év múlva? Összeomlás?
-
válasz
Engineer086 #96142 üzenetére
Meg tudom érteni
-
dunc
nagyúr
válasz
Engineer086 #96133 üzenetére
Youtube, és minden videó között IQ politikai lejáratás.....
-
válasz
Engineer086 #96133 üzenetére
Te meg ennyiből levágtad, hogy ez pont kicsoda?
Az is gáz
-
Visormail
addikt
válasz
Engineer086 #95902 üzenetére
Igen, megcserélve is az a halk és másik erősítővel is. Hát ez egy helyben áll elég rég óta, nem történt vele ilyesmi.
-
samu2062
senior tag
válasz
Engineer086 #95038 üzenetére
Meghalt az úriember sajnos. Nagy veszteség ő is és az üzlete is.
-
Utka
aktív tag
válasz
Felsővámház 12.
72/516-016Krisztina tér 5., Tel.: 06-30/9473-111,
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Az sajnos tényleg bezárt... Rózsadombon volt egy szakember aki mindent is meg tudott csinálni, de sajnos elhunyt. Mintha a Rókus utcában lett volna valami szerviz, de nem biztos.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Engineer086 #94383 üzenetére
A probléma ott van hogy én nem látom hogy ez érdemben az elkövetkező években bármikor is javulhatna...
-
Exian
addikt
válasz
Engineer086 #94383 üzenetére
Jah, teljes horror van, csak egy hirtelen ötlet volt a ház keresgélés mellett, hogy esetleg kérek árat egy korábbi saját terv alapján, ami amúgy kicsi alapterületű (későbbi tetőtér beépítési lehetőséggel), így gondoltam nem lehetetlen, de áh, még a felére sem futná, ahogy látom az árakat.
-
a2d2
addikt
válasz
Engineer086 #94199 üzenetére
Köszi de pont szerencsém volt mert nem fordítottak vissza. Egyszer csak azt vettem észre hogy nem jönnek szembe a hajók.
Viszont sikerült csobbanás nélkül végigvinnem végig állva. Az amatőrök letérdeltek
Amúgy jó kis sport, egész testes. A lábujjai legvégéig megmozgatja az embert, főleg mikor próbál velük kapaszkodni egy-egy hullámnálYoutube-on van fent video a helyes evezésről, testtartásról, ... érdemes megnézni előtte.
-
a2d2
addikt
válasz
Engineer086 #94197 üzenetére
Jelen. Az kemény volt. De vásárlásban nem tudok segíteni. Tescosat vettem
-
válasz
Engineer086 #93702 üzenetére
Itt is voltak ilyen hírek, kétféle belsős infó szerint volt reg nélküli és regisztrácós verzió is.
Kollega ment a foglalt időpontjára, megkérdezte, és kellett. -
IO.sys
őstag
válasz
Engineer086 #93131 üzenetére
Aliexpress, banggood, egyik se volt?
-
Exian
addikt
válasz
Engineer086 #93121 üzenetére
Asus Xonar DS (PCI) hangártya
Ez jobban szól vajon, mint a PCI-E (DGX) verzió? Nekem olyan van, a chip nincs cserélve, mert nem lehet, fixen forrasztott. De ha jobb képességei vannak, mint az enyémnek, elgondolkodnék a cserén. A gép, amiben használom (főleg hanglemez-kazetta digitalizálásra), abban van PCI slot is. Jó áron adod amúgy.
-
IO.sys
őstag
válasz
Engineer086 #92800 üzenetére
Sztori?
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Engineer086 #92558 üzenetére
Különben ez tényleg ilyen, nemtudod hogy először csak megszédültél vagy tényleg történik valami, ezért szoktam a tárgyakat nézni egyből.
Mondjuk szerencsétlen horvátok valszeg egyből tudják hogy nem ők vannak rosszul. Annál a magnitúdónál... -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Engineer086 #91806 üzenetére
Sajnos sok termékből a nagy érdeklődés miatt már csak helyettesítő termékek vannak. A 2 kés első héten elfogyott, ahogy hallottam kutas ismerőstől, rendelni sem tudtak, ezért lett arra is helyettesítő termék.
-
Exian
addikt
válasz
Engineer086 #91806 üzenetére
Köszi az infó! A MOL-os napszemcsire én is rá akartam ugrani, de akkor nem fogok. Végül is van másik, sokkal jobb szemüvegem, csak gondoltam pluszba jó lesz, de ahhoz viszont akkor drága.
Más. Made in China
Rendeltünk egy ledszalagot. Rádugtam a tápját, nem működik... megmozgattam a tápot, szétesett a fedlapja és ez tárult elém. Nyáklap kettétörve, és a 12 V-os kivezetőkábel nem volt ráforrasztva sem a panelre
Szerintem éccakai műcak volt a gyárban és picit elbóbiskolt a sor végi MEO-s emberke, ha egyáltalán van arrafelé MEO...
-
válasz
Engineer086 #91630 üzenetére
Jó fejek, ha elakadsz még fel is hívathatod magad és végig segítenek az egészben
Én már sok-sok éve ott kötöm az összes biztosításomat
-
válasz
Engineer086 #91630 üzenetére
Én minden évben azon kötöm. Amúgy lehet regisztrálni, elmenteni az adataidat, és akkor kevesebb szenvedés
De az az egy kitöltés is agyzsibbasztó.
-
IO.sys
őstag
válasz
Engineer086 #91393 üzenetére
-
IO.sys
őstag
válasz
Engineer086 #91301 üzenetére
Unokabátyám melegburkoló, híres, februárra tud is szerintem időpontot adni.
Ablakost dobok pü-ben, mert nincs semmi oldaluk.
Asztalost is tudok talán, ő nem biztos, hogy rá akar érni. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Engineer086 #91274 üzenetére
Köszi a tippeket mindenkinek!
-
IO.sys
őstag
válasz
Engineer086 #91276 üzenetére
Azzal csak a baj van
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Engineer086 #91212 üzenetére
Hálás köszi, ha nem, akkor sincs baj, felhívom őket 2 hét múlva, hátha bevállalják.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Engineer086 #91206 üzenetére
Egy autó típust és egy (akár nagyjából) árat tudsz nekem mondani? LLumar-t szeretnék én is, de abból is láttam több típust. Garanciát mennyit adtak rá?
-
nesa
veterán
válasz
Engineer086 #90803 üzenetére
Nekem ilyen van zöldbe, úgy hiszem az unóban vettem, a zöld annyiban tér el hogy tud sárgán villogni.
-
rnrn
aktív tag
válasz
Engineer086 #90800 üzenetére
Köszönöm, örülnék a kontaktnak!
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Engineer086 #90773 üzenetére
Egyáltalán, van még mit kapni a Praktikerben? Én legutóbb üres polcokat láttam. Pl a villamos részlegen, talán ha volt összesen 20 m kábel, 5 villásdugó és két kismegszakító...rögtön átmentem egy szaküzletbe ahol rendes választék volt, szakértő eladókkal...olcsóbban!
-
Exian
addikt
válasz
Engineer086 #90637 üzenetére
Lakás és KGFB-m is van Genertelnél. Egy nagyon kedves, korrekt személyes ügyintézőm lett, akivel emailben nagyon gyorsan tudok mindig intézni, ha kell valamit. Mondjuk most a második autóra nem tudtak jó árat ajánlani, ezért az Allianznál lett kötve.
-
válasz
Signal Iduna volt
Union Vienna volt
Genertel jövő héten lesz
Soha nem volt káreseményem, így csak annyit tudok mondani, hogy mindegyik elfogadta a pénzem. Azzal nem volt gond. -
TRob1
veterán
válasz
Lakásbiztosításom vagy 15 éve Genertel, és most a KGFB is 2 éve újra náluk van. Gondom még nem volt KGFB ügyileg (kopp-kopp), lakásleázásnál fizettek, illetve 2szer zárcserénél is.
-
IO.sys
őstag
válasz
Engineer086 #90526 üzenetére
Adok.
-
IO.sys
őstag
válasz
Engineer086 #90329 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy elütöm, de végül is beszélgetni is lehet.
-
IO.sys
őstag
válasz
Engineer086 #90096 üzenetére
Peppi.hu?
-
válasz
Engineer086 #90096 üzenetére
"de a szállítás majdnem ugyanannyi, mint a termék. "
Ez miért probléma? Mármint, hogy a kettő együttes ára sok, vagy az, hogy ugyanannyiba kerül?
Ha boltban még ennél is drágább, akkor a webshop fogja megérni... -
IO.sys
őstag
válasz
Engineer086 #90057 üzenetére
Engem beküldtek a belső ellenőrhöz engedélyeztetni egy necces ügyet. Amikor kimentem, mondtam a főnökeimnek, hogy soha többet.
-
Exian
addikt
válasz
Engineer086 #90057 üzenetére
Erre a tipikus szlogent tudom mondani, mely szerint "minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai/kollégái vannak"
-
IO.sys
őstag
válasz
Engineer086 #90023 üzenetére
Egér témára én is kíváncsi vagyok.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Engineer086 #90043 üzenetére
Jah igen,mindenképp délelőtt menj. Akkor vannak az időpont nélküliek.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Engineer086 #90023 üzenetére
Tri-Bekk Kft.- klímára én évek óta oda járok ózonos tisztításra.
Úgy menj hogy van pollenszűrőd. Vagy előtte cseréld ki. -
válasz
Engineer086 #89828 üzenetére
Mert ugye infón lehetett szakosodni grafikai rendszerekre (3D és CAD), gyártásautomatizálásra, stb. Valamiért Autocad-et és mechanikát azok is tanultak, aki baromira nem grafikára mentek. Szabályozórendszereket meg mindenki
Nekem azért volt annyi előnyöm, hogy előtte a TTK-n is tanultam CAD-et, de a többieknek elég meredek volt, hogy akkor fél év Autocad, aztán következő félévben megtanították használni.
De most jól jön a lakás alaprajzához... (ugyanúgy 2002-esben
) Asszony grafikán végzett, ő már nem tudja használni
A papír alapú műszaki rajzot meg én is tanultam középiskolában, meg az első szakomon is
Ebből nagyon jó tanáraim voltak szerencsére.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Engineer086 #89809 üzenetére
A vicc az, hogy hálózatépítést, igazi router konfigot meg nekünk villamosmérnököknek tanítottak, nem az in-fosoknak.
-
a2d2
addikt
válasz
Engineer086 #89809 üzenetére
Én meg magasépítő technikusként mentem át infóra :)
-
Ajándékok
aktív tag
válasz
Engineer086 #89749 üzenetére
Egy új 10"-est bevittem ismerőshöz bizományba. Ha kell, megkérdezem, megvan-e még.
-
aneda
senior tag
válasz
Engineer086 #89749 üzenetére
Van egy WayteQ xTAB-79qci -em.
Szép állapotban, amíg nem engeded ki a netre és kezdi frissíteni magát egész jó. -
IO.sys
őstag
válasz
Engineer086 #89220 üzenetére
20mp bekapcsoló gomb nyomástól köteles kikapcsolni.
-
Ajándékok
aktív tag
válasz
Engineer086 #89135 üzenetére
"Talán egy fosás ráfér"
Ha poénnak szántad, nem szóltam. -
lorcsi
veterán
válasz
Engineer086 #89091 üzenetére
Szeged Debrecen kozott szoktunk Anyuekhoz jarni
Bcsabaig jo az ut utanna is meg kb. 20-30km szakaszon...
De baja-szeged kozt vegig fasza az ut
Szoval a 47es kb. uccso 1 oraja rosszabb -
UHHH
őstag
válasz
Engineer086 #89091 üzenetére
A négyes hatalmas halálút, nagyon kerülje mindenki!
Az én Pécs-Debrecen útvonalam: M60-M6-M0-M31-M3-M35 ...Kevesebb, mint 4 óra alatt meg tudtam oldani egy 73 lóerős női városi verdával (beszarás, hogy 3.3M-ért már újat kapni). Az út nagyján tempomat 140-re és jónapot.
476.4 km hossz, 8.4 L / 100 km , 40.4 L benzin fogyott, 118.7 km/h átlagsebesség, 11.6 km távolság fogyasztás nélkül...
A 120 lóerős majdnem női autóval szebb eredményeket értem el, de nem siettem azzal sem.
Ti merre mentek? Kímélem a verdákat, nem megyek alacsonyrendű utakra...
-
Exian
addikt
válasz
Engineer086 #89020 üzenetére
Eszembe is jutott a bolt neve: Elektro 55, pedig utoljára valamikor 98-99 körül jártam bent, amikor még a Cipibe jártam és sokszor átugrottunk nyálatcsorgatni :)
Na, egyszer benézek, hátha ott találom meg álmaim netovábbját.
-
samu2062
senior tag
válasz
Engineer086 #89020 üzenetére
Megerősítem.
Nem rég hangszórót javíttattam vele, amiről írtam is itt.
Az üzlet még mindig olyan szinten tele van (szó szerint) hi-fi cuccokkal, hogy az embernek megfájdul a szíve, ha bemegy. -
Vaze
őstag
válasz
Engineer086 #88903 üzenetére
404 Not Found
-
köpet
aktív tag
válasz
Engineer086 #88540 üzenetére
Ez engem is érdekelne, van egy kis sennheiser fülesem, amit nem akarok gányolni...
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Engineer086 #88376 üzenetére
Köszönöm az infókat, érdemes a Logitech 30k-s egerénél valami olcsóbbat is nézni vagy felesleges?
-
válasz
Engineer086 #88256 üzenetére
Valahogy nem lep meg a dolog (már hogy hülyékkel kell veszekedni)
-
Iginotus
addikt
válasz
Engineer086 #88254 üzenetére
Nem veszem sértésnek.
Viszont amíg annyi a rossz tapasztalat, hogy szinte minden ismerősőmtől azt hallom, hogy vagy el sem megy a kivitelező vagy félbehagyja vagy késik vagy lelép a pénzzel addig ez még sokkal kevesebb bajjal jár.
Ja és jelenleg villanyszerelőnek tanulok, szóval az a részével nem lenne gond, még papírom is lesz mire oda jutok, hogy szerelni kelljen.
Megértem én, hogy dömping van most építkezésből, és ember meg alig pláne olyan aki dolgozni is akar. Azt is megértem, hogy még ha te tök korrekt és jó szakember is vagy, lehet, hogy már tul sok a munka és ennyit nem tudsz bevállalni esetleg alvállalkozó vagy munkás b@szik ki veled, ez is benne van. De számomra kevesebb rozikóval jár, ha én megépíthetem. Másrészről meg a saját kezem munkáját jobban fogom becsülni és óvni bárminél.Ezt találtam még. [link]
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Engineer086 #88248 üzenetére
Ezt csak megerősíteni tudom, ill. mindnkire várni kell-.
-
válasz
Engineer086 #88206 üzenetére
Azt hittem így elsőre, hogy külső HDD
-
válasz
Engineer086 #87964 üzenetére
Ha 16 év feletti az alany (vagy Cosplay), akkor Sinkovits és Insta link
Ha 16 év alatti az alany akkor Kocsmár
Ha esküvő akkor Sir Riccio és web link -
IO.sys
őstag
válasz
Engineer086 #87762 üzenetére
Sajnos le lettem szavazva itthon, pedig micsoda hercegnő kastély lehetett volna belőle!
(#87759) csucsbicep: Kolléganő gondolkozik rajta (a gépén), nem tudja, mi a jó.
-
samu2062
senior tag
válasz
Engineer086 #87735 üzenetére
(#87735) Engineer086 Köszönöm, megpróbálom.(#87736) nesa bizony, hogy nem. Összesen 8 szál van. 4 pozitív és 4 negatív. Tehát a hangszórón 4 csatlakozó van, 4 átvezetéssel. Ebből 2 a dupla tekercs miatt, 2 pedig a hangszóró mozgását figyeli, mint megtudtam.
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
Engineer086 #87394 üzenetére
Megmondom őszintén eddig mindig otthon mostam. Most nyomtam rá 200 Ft-ért habosat, 200 Ft-ért öblítést és majd reggel megnézem mennyit ért aztán legközelebb nyomok mindent.
Alfa Romeo 147 szóval viszonylag pici autó.
A Tescos autó mosó nem szűnt meg, vagy rosszul emlékszem? Szembe vele a tescot mondod?
Lehetett kártyával érintéssel fizetni úgyhogy nem kellett apróznom, mert szinte sosincs nálam.
-
válasz
Engineer086 #87384 üzenetére
Papp Autó. Elég drágák, de a fényezőjük jó.
-
válasz
Engineer086 #87099 üzenetére
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
Akkor én nagyon szerencsés voltam. Csütörtök késő este utaltam el az árát, pénteken írtak, hogy megkapták és szerdán ki is szállították.
-
válasz
1-2 hét volt, de hívd fel őket és kérdezz rá erélyesebben, én így tettem, 2 napra rá meg is jött
-
IO.sys
őstag
válasz
Engineer086 #87067 üzenetére
Olyan DAC-ot szerettem volna elsőre venni, de még nem volt meg rá a lé. Nincs kedved egy hétvégére cserélni? Nekem SMSL Sanskrit 10th van, megy Win10 alatt.
(#87069) CPT.Pirk:
Ezt most legalább értettem. -
válasz
Engineer086 #87067 üzenetére
Egyszer hallottam a kistesóit (F10). Azok nagyon szépen szóltak. Gondolom az F30 meg bőven előzi megfelelő térben. Én őket hoztam haza mindenki nagy örömére. Sajnos nekik kicsi a jelenlegi helyük.
-
válasz
Engineer086 #87050 üzenetére
Hát igen. Nekem anno szencsétlenségemre a hangfalszettem Sopron mellett volt eladó. Eléggé sokáig tartott, amig meggyőztem, hogy igencsak megéri kocsiba ülni és elmenni érte, mert mérete és értéke miatt nem postázza az eladó. Azóta megboldogult, 60 év feletti apósomat beültette mellém, hogy ne menjek egyedül. Ő végig úgy nézett rám az úton, mint egy ufóra, aki miatt elvesztett egy napot az életéből egy érthetetlen ok miatt.
Persze azért egy-egy jó film kedvéért most már simán kitúr onnan.
Visormail: Köszi! Sajnos ahogy írtam, közben behúzták a féket itthon.
-
IO.sys
őstag
válasz
Engineer086 #87050 üzenetére
Milyen a DAC?
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Engineer086 #86994 üzenetére
(#86995) Ance: Csak ott hallgatok zenét ahol nem jöhet jármű (kerékpárút, erdő stb...).
-
IO.sys
őstag
válasz
Engineer086 #86781 üzenetére
Asszem itt, a kék táblás üzletben nyomtattattam rég.
-
Bird
addikt
válasz
Engineer086 #86781 üzenetére
Sok szerencsét.
-
válasz
Engineer086 #85927 üzenetére
Nekem maradt elfekvőben 610 kunám, ha gondolod írj rám, középen (44) elcserélhetjük.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Engineer086 #85927 üzenetére
Ahol van.
Néhány hete naívan bementem a Correct Change-be és nem volt kunájuk. (itt délvidéken, a határ mellett nincs néhány száz kuna a pénzváltónál???)
Aztán hagytam a fenébe.
Boszniában mindenhol kártyáztunk ill. euróztunk (1 Eur = 2 KMárka). Sok helyütt elfogadják (szállás, belépő).
Kunát meg Otp automatából kb 2Eur költséggel vettem ki. 10ezer forintnyi tételnél már olcsóbb, mint az Exclusive díja. Amúgy, ott is kártyáztam, de kell kp is. Sajnos még sok helyen No Card felirat van. Ez még nem Norvégia. Ott szinte csak ezt láttam: No cash. -
NGA
addikt
válasz
Engineer086 #85746 üzenetére
Igen
-
rnrn
aktív tag
válasz
Engineer086 #85646 üzenetére
Igen! Köszönöm!
-
válasz
Engineer086 #85596 üzenetére
Ja. Jó hogy írtad. Az is kéne. :D (nem)
-
Exian
addikt
válasz
Engineer086 #85567 üzenetére
Nekünk HiSec van, de nem az a Praktiketes vacak, ami fele olyan vastag és könnyű. A mienknek majdnem 100kg az ajtó szárny súlya.
Kivitelezésnél arra figyelj nagyon, hogy a purhabos szigetelés ne legyen lespórolva, alaposan nyomják tele, ahol csak kell, ugyanis ezen múlik nagyrészt a hangszigetelés milyensége. Mondjuk fém toknál nincs olyan nagy hézag talán, mint a girbegurba betonkeretnél.
Amúgy nálunk a szomszédban volt behatolás teszt ugyanezzel az ajtóval
szana széjjel csapkodták, rugdosták a szomszéd ajtaját, horpadások lettek rajta, de meg sem kottyant neki. A zárat valszeg könnyebb lett volna feltörni, mint fizikailag kárt okozni benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest