- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ajándékok #102332 üzenetére
Igen. Tehát ha nem ad képet, attól még ketyeg a oprendszer. Androidon tök más az energiagazdálkodás, mint egy PC-n, standby nincs is. PC-n meg mindig az a baj, pl. a Linuxos tabletjeimen, hogy vagy sleep van, vagy semmi, power gombra tenni a kijelző offot mindig béna vagyok.
A kikapcsolt telefon pedig a power off, tök mindegy, hogy az átlagfelhasználó mit hisz.
-
-
-
IO.sys
őstag
válasz
Ajándékok #102317 üzenetére
Konkrétan ilyen app lehet, hogy nem lesz. Kell egy terminál emulátor, amit memóriarezisztenssé kell tenni. Tehát fusson kikapcsolt telefonnal is, mint a fészbúk. A ping parancsot megfelelően felparaméterezve a kimenetét egy fájlba kell irányítani. Elméletileg. És akkor még nem beszéltünk időbélyegekről, mert a ping nem közöl időpontot. Ezt magamnak is duzzogva csinálnám meg.
-
-
-
UHHH
őstag
válasz
Ajándékok #102231 üzenetére
A pontos konfig jó lenne, hogy értsük, milyen proc/milyen lap/stb. S főleg: Milyen oprendszer pontosan. Honnan van a w11? Kipróbálnám másik w10/w11 telepítővel, linux pendrive-val, meg winpe-vel is, hogy ott csíkozik-e, stb... Utóbbi kettőt telepíteni se kell, mégis nyomhatod a film tesztet.
Most nézem, hogy rögtön "behal", akkor viszont a tápot cserélhetted volna már hamarabb!
Kb először azt cseréltem volna. Meg "házon kívül" is összeraknám.
-
-
Exian
addikt
válasz
Ajándékok #102141 üzenetére
Mert ugye mivel bizonyítom, hogy szarul dolgozott itt-ott? Pláne, hogy nem is velem állt ezekben az esetekben/munkákban szerződésben.
Szóval ja, IO.sys, főleg ezért nem írom ki nyilvánosan. Amilyen kis pökhendi alak, el tudom képzelni, hogy neki állna cseszekedni. Nekem az meg nem hiányzik.
Tudom, akkor meg minek írtam le a sztorit... jogos.
-
Exian
addikt
válasz
Ajándékok #101290 üzenetére
Hibátlan a hdd? Nem lehet, hogy van rajta némi badsector vagy gyenge szektor és átment folyamatos öndiagnosztikába a winyó? Én jártam így már, folyamatosan tekert az egyik winyóm, amin volt 11 badsector éveken keresztül. De az Windowstól/rendszertől függetlenül is tekert, gép bekapcsolás után rögtön is akár, mondjuk BIOS-ba lépve. De nem mindig.
Próbáld ki egyszer, hogy nem futó rendszerre dugod, hanem csak tápot adsz neki, lesd meg, hogy akkor is csinálja e.
-
-
-
válasz
Ajándékok #100698 üzenetére
A digiprime-nél vásároltam laptopot múlt hónapban. Abban ők voltak a legolcsóbbak, méghozzá sokkal, kb. 90000-rel volt olcsóbb, mint a következő hivatalos eladónál. Esetleg nézd meg milyenek pc fronton az áraik. Az ügyintézés gyors volt, minden rendben ment, a garit már a márkaszerviz intézi.
-
Visormail
addikt
válasz
Ajándékok #100698 üzenetére
Helyi semmi.
emag(honlapon bejelölöd a korábbi vásárlások listájából hogy bajod van, intézik a futárt, volt hogy partner nem adta fel 2 hét alatt sem és a rendelésvisszamondásnál felhívtak elnézést kérni és még vígaszkupont is adtak, kérdésekre facebookon gyorsan válaszolnak)/alza(a honlapon nem igazán működött a bejelentés, nem történt semmi, emailt nem nagyon néznek, facebookon gyorsan válaszoltak és intézték a futárt)/aqua(garanciafutár szolgáltatás abból áll, hogy emailben beírod a kért adatokat és már küldik is a futárt, ha kész hozzák a javítottat/cserét)/pcx(itt én még nem garanciáztattam) ezekben azért menni szokott az ügyintézés. ipon-nál az van a leírásban, hogy lehetőleg őket ne zaklasd és oldd meg magad a gyártói szervízekkel, melóhelyen onnan vettünk sokmindent, de nagyon nem szimpatikus.
Ami ezeknél olcsóbb foramax/besbyte/stb amiket kiad az árukereső első helyre, ott ha valami baj van, az ügyintézésre azért szoktak lenni panaszok, ha elolvassa az ember.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Ajándékok #100670 üzenetére
Mert csak arra nem jó, amire szánták... 3 PC-ből 3 PC tápja rossz lenne? Az egyik egy ősrégi, a másik egy pár éves, a harmadik egy szinte zsír új PC...
Szerver volt rákötve, amikor előjött a probléma először, mivel rack szünetmentes és szinuszos, így mindent meg kellene ennie és a szervert is elvinnie...
Illetve rákötsz egy 70-80W-os terhelést, amit ő utána 900+W-nak érzékel?! És a gép másik szünetmentessel azóta is működik (ami ráadásul csak kvázi szinuszos).
Ricsi.M
Írok, köszi! -
Exian
addikt
válasz
Ajándékok #99990 üzenetére
"Olyan szervizt választasz, ahová be szabad hajtani"
Véleményem szerint félreértetted Ance helyzetét. Nem a szerviz van behajtási engedélyköteles helyen, hanem az autó van szervizben (vélhetően hosszab ideig), amelyikre van a védett övezet(ek)re engedély. És az autó így a szerelés idejére kiesik. Neki meg kellene mennie másik kocsival addig is a védett övezeti hely(ek)re. Szerintem.
Nekem legalábbis furcsa lenne egy védett övezetben lévő autószerviz... nem éppen életszerű és szerintem nincs is ilyen a városban.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Ajándékok #99869 üzenetére
A BD saját oldalán nem sokat jártam, a marketing BS ellen oltva vagyok.
Mi 10 gépes licencet vettünk, az úgy működik, hogy csinálsz egy admin accot, ő kap egy webes dashboardot, onnan pedig emailben ki tudja küldeni a kulcsokat a többi gép felhasználójának. Itt a weben azt is látom, hogy a kollégák gépein milyen veszélyforrásokat blokkolt a BD.
Az is működik, hogy számítógép cserénél a kulcsot visszavond és újra kiadd másik gép számára.Nálunk még nem volt vírus gond, igaz a sima defenderrel sem.
*ez volt az egyik érdekesebb teszt, ahol megmérték, hogy melyik AV megoldás mennyire terheli a gépet: https://www.av-comparatives.org/tests/performance-test-april-2022/ -
-
válasz
Ajándékok #99833 üzenetére
Ezek annyira nem nagy macerák nekem. Meg a tablet több mindenre jó.
Ízlés kérdése amúgy.@Exian : Esténként szoktam olvasni, az e-book olvasón is kapcsolok világítást ilyenkor.
"másrészt villog/vibrál másodpercenként XY fps-sel"
Nem CRT... Nézd meg, hogy működik egy LCD.És mint mondtam, nekem mindegy, szóval...
-
válasz
Ajándékok #99827 üzenetére
De nincs papírszaga!!! Nem lehet lapozni!!!
Ezek az általános kifogások
Nekem meg az az élvezet, hogy nem kell a fél lakást könyvespolcnak elhasználni
Az e-ink amúgy elég kellemes, de igazából nekem annyira mindegy, hogy LCD vagy e-ink.BTW van pár ebook-reader alkalmazás, ami tableten is simán olvashatóvá teszti a legtöbb e-book formátumot. De különben annyira mindegyek a formátumok, a legtöbbel minden olvasó elvan. A kihívás az a PDF áttördelés, és hogy mennyire olvashatóak rajta a képként scannelt könyvek. A gagyi Alcor olvasóm ezen elvérzik.
Így az ilyesmit tableten olvasom.
@Attix70 : Előfizetéssel asszem.
-
Exian
addikt
válasz
Ajándékok #99822 üzenetére
Úgy tűnik, hogy nem támogatja, legalábbis a leírás szerint csak ezeket támogatja hivatalosan:
CHM, DJVU, DOC, EPUB, FB2, HTML, PDB, PDF, PPT, RTF, TXT, XLSEz tényleg régi kütyü, 2012-ből való, nem tudom, a mobi mikori formátum. Mondjuk maga a cucc jó, legalábbis nekem a célnak megfelel, meg hát tényleg ingyen volt gyakorlatilag. Viszonylag nagy a kijelzője, pont azért tetszett meg, amiket néztem boltban újakat, kisebbek voltak abban a kategóriában, amit rá szántam volna...
A PDF egyáltalán nem kell amúgy, csak hirtelen többnyire olyan formátumban találtam könyveket, de már ráálltam a témára, már tudok letölteni megfelelő formátumban, meg konvertálóval át tudom rakni egyiket a másikba, amit jobban megjelenít (nem PDF-ekről van szó).
-
Exian
addikt
válasz
Ajándékok #99554 üzenetére
Ja, és ezt pont el tudjuk képzelni/várni a Biokomtól
hogy ilyesmiket csináljon/karbantartson. Volt ilyesmi próbálkozás itt-ott, az is a gond, hogy az ilyesmi dolgokat szét szokták rombolni és/vagy lopni. Nálunk korábbi lépcsőháznál a kiskert kerítéseket is rendszeresen megfújták.
Hcl: na, az már jó ötlet.
-
blaca83
őstag
válasz
Ajándékok #99382 üzenetére
Mivel nem ivóvizet csinál belőle szerintem igen, de tényleg inkább egy szaki mondja meg.
@Exian:
Én olyan 200E-re emlékszem de leginkább az számít szerintem, hogy mekkora kapacitást kell ellátnia az adott rendszernek.
Beszélek majd a sráccal és megkérdezek pár dolgot. Utána esetleg felhívlak téged is vagy megadom a számát. -
blaca83
őstag
válasz
Ajándékok #99376 üzenetére
Szia,
Nem tudom mennyi az átmenő pontosan, max a vízszámláról.
2 gyerek - 2 felnőttből áll a család és eléggé szeretnek lubickolni, valamint hetente 4X megy kb: a mosógép és a mosogatógép is naponta.A rendszer a regeneráló programot ha jól tudom akkor naponta egyszer csinálja magának valamikor éjjel. Akkor használja fel a sótablettát.
Értelem szerűen ha kevesebb a víz használat akkor tovább kitart a só mennyiség is.@Exian:
Az ismerősöm kifejezetten ilyen vízlágyító rendszerek telepítésével és karbantartásával foglalkozik, valamint medence technikával.
Ha esetleg komolyabban érdekel a dolog akkor meg tudom adni a telefonszámát. -
-
Exian
addikt
válasz
Ajándékok #98884 üzenetére
Ja értem. Nekem ez nem szepont, én állványt használok/használnék ehhez is, ahogyan tablethez. Hozzá sem érek az eszközköz. Görgetéshez/lapozáshoz pedig bluetoothos görgőt, persze az kérdés, hogy melyik ebook olvasó támogatja. Telefon/tablet támogatja bármelyik. Csak a telefon/tablet kijelzőjét nem bírom, meg nem is egészséges. Én 95%-ban nyomtatott újságokat olvasok (magazinok), de rengeteg jó ebook-ot szereztem be, amihez már kellene egy rendes ebook olvasó. A minél nagyobb fizikai méretű és felbontású kijelző az egyik legfontosabb szempont.
Gondolkodom rajta.
-
Exian
addikt
válasz
Ajándékok #98881 üzenetére
Én épp e-book olvasót keresek, néztem mindenféle fajtát. Ezzel neked konkrétan mi volt a bajod, egyszóval mi az eladás oka?
Csak mint tapasztalat érdekel, aztán lehet, hogy maga az eszköz is érdekel, ha úgy alakul. Még nem tudom, mennyit akarok/tudok rászánni, bár azt hiszem ez túlmutat a tervezett kereten.
-
Exian
addikt
válasz
Ajándékok #98747 üzenetére
Csak tipp: nézz körül kávéautomatás cégeknél, szóval, akik kávéautomatákba árulnak csokiport, amivel készül az automatás forrócsoki. Esetleg ITT.
Annyiban tudok max. segíteni, hogy nekem van ismerősöm, aki foglalkozik ilyesmivel (automatákkal), megkérdezhetem, hogy milyen kiszerelésben és milyet tudna szerezni, ha egyáltalán tud/akar így automatán kívül egyéb felhasználásra venni.
-
a2d2
addikt
-
-
UHHH
őstag
válasz
Ajándékok #98492 üzenetére
Amikor kész az étel és elkezd hűlni, akkor már bizony a bacik kezdenek szaporodni, hiába pusztultak el a főzés/sütés során.
Ezért szoktam csodálkozni azon, akik a húsos ételt nem rakják be a hűtőbe, miután kihűlt, hanem vagy 2 napig ott tárolják a konyhában.
A korábban beidézett cikkben le van írva, hogy az újrafagyasztástól mi lesz a bacik számára. -
Exian
addikt
válasz
Ajándékok #98494 üzenetére
Ok.
290ml víz
200 gr fehér tönkölybúza liszt
200 gr teljes kiörlésű tönkölybúza liszt
2 teáskanál só
2 teáskanál cukor
1 evőkanál búzasikér
1 teáskanál rozs kovász
1 zacskó instant élesztő vagy ennek megfelelő mennyiségű friss élesztő
Magok tetszés szerinti összetételben és mennyiségben (napraforgó, tökmag, lenmag, szezámmag).Ebből lesz ~750 grammos szép kis kenyér!
-
Exian
addikt
válasz
Ajándékok #98492 üzenetére
"Eddig bármit próbáltam, közelében sem volt a bolti kenyérnek."
Akkor elvileg jó kenyeret csináltál
azoknál bármi jobb.
Viccet félre, kérdés, hogy milyen kenyeret szeretsz. Sima fehérkenyérben nemtudok segíteni, én sokmagvas tönköly búza kenyeret csinálok 90%-ban.
Ahhoz kell 50% teljes kiörlésű tönköly búza meg 50% fehér tönköly búza liszt, rozskovász, sikér. Tökmag, napraforgó, szezámmag, lenmag. Só, cukor, porélesztő.
Ha ilyen kenyér is érdekel, akkor leírom a pontos receptet.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Ajándékok #97932 üzenetére
Holnap elvileg kijön végre a részletszabályokkal a hivatalos verzió, de az eddigiek alapján nagyjából az van, hogy évekig drágábban vettük az energiát rezsicsökkentés címén mint amennyiért máshol adták, aztán mivel nem voltak benne biztosak a srácok, hogy maradnak, kiürítették az államkasszát (részben) bizonyos rétegek (aka. magyar családok) támogatásával, hogy aztán azt mondhassák egy esetleges bukta esetén, hogy "Na, látjátok, ez kellett?!" hogy aztán visszajöhessenek nagyjából húsz évre kormányozni. Valószínűleg volt egy terv arra, hogy ha mégis nyernének miből fognak kormányozni, de ebbe vélhetően nem számolták bele, hogy a hős példakép odamegy mészárolni a szomszédba és Európa végre rászánja magát arra amit még Grúzia, Csecsenföld és a Krím előtt kellett volna. Szóval most elhitetik az arra fogékonyakkal, hogy megint mindenki hülye csak mi vagyunk helikopterek és erre hivatkozva megpróbálják a világpiaci ár 2-3x-osáért eladni az energiát azoknak akik szerintük túl sokat fogyasszanak, hogy a többiek előtt eljátszhassák a hős megmentőt és ezen is jól megszedjék magukat, de azért a biztonság kedvéért kibasznak még háromszázezer emberrel és az egészet ráfogják a nyu
(szira)gdíjasokra. -
Exian
addikt
válasz
Ajándékok #97926 üzenetére
Közben valószínűleg megtaláltam, az E-Önkormányzat oldalon találtam egy elmaradt hátralék tételt (Helyi iparűzési adó), valószínűleg az lesz az. Valahogy lemaradt
illetve amikor fizettem ezeket a tételeket, volt valami gáz az OTP rendszerével, mint kiderült, több online fizetési tételem nem volt sikeres, amik csak utólag derültek ki, így maradt el pl a Telekom számlám is egy jó 25e-s tétellel, stb. Ez is így csúszhatott el.
-
Exian
addikt
válasz
Ajándékok #97513 üzenetére
Megírtam privátban, de hátha másnak is szüksége lenne esetleg rá. Egyik ismerősöm foglakozik vele: 3D Print Pécs
-
Exian
addikt
válasz
Ajándékok #97448 üzenetére
Ítélet?
Milyen szavak
Nem is tudtam, hogy ekkora ereje van a szavamnak
De itt nem erről van szó.
Ráadásul nem szép dolog kiemelni egy mondatból eleve nem helyesen és csak bizonyos részt, mert az a mondatom ezen része így hangzott egész pontosan:
"... raktárba való dolog, nem annyira lakásba. Szerintem."
A végén van a hangsúly: SZERINTEM. Tehát nem ítéletet mondtam, hanem egy véleményt. Saját véleményt, ami speciel nagy valószínűséggel sokaknak a véleményével megegyezik. Te el tudod/tudnád viselni szobában, sokan meg nem tudnák elképzelni egy modern, esztétikusan, ízlésesen berendezett szobában.. Ilyen egyszerű.
Van nagyon sok ember, aki nem csak logikusan és praktikusan, hanem esztétikusan is gondolkodik, ami a lakás enteriörjét illeti.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Ajándékok #97448 üzenetére
omfg :facepalm:
örülök neki, hogy ennyire jó emberismerő vagy, h 0 infó alapján te fixen megmondod rólam, hogy Exian írása miatt hoztam egy döntést. azért ez így "picit" erős.megsúgom: nem... baromira nem befolyásol, hogy mit írt Exian... az, hogy hasonlóan gondolja ő is, én is, hogy nem raknánk lakásba, ez ízlés dolga, ami véletlenül egyezik.. na bumm... szvsz van itt pár ember, aki hasonlóan vélekedik, de persze mindenkire rámondhatod, hogy mert Exian nem rakná lakásba...
a többi dolog, amit leírtam azt persze sikerült totál ignorálnod... nem... Exian a mastermind, nem kell, mert ő azt mondta, hogy nem való lakásba...
szerk.: "Hogy az 50m2-ből hirtelen 5-10m2 felszabaduljon, talán megérne egy kis gondolkodást. De befejeztem a győzködésedet. A többiektől elnézést kérek."
elsőre leírtam: SEMMILYEN szempontból nem jó méretileg... sem magasság, sem hossz, sem polcmélység, sem osztás... és a tárolóba... TE keverted be a lakást... ez csak a te agyadban merült fel, hogy ha a lakásban tudok helyet felszabadítani, akkor nekem az jó lesz... SEMMILYEN formában nem mondtam, hogy ilyesmivel bárhogy is előrébb lenne... a tárolót akarom rendbe szedni, fal mellé, L alakban rendezhető polcrendszerrel...
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Ajándékok #97441 üzenetére
nem tudom mennyire vagy képben egy 50nm-es lakás méreteivel, de hidd el: ha akarnám sem tudnám ezt normálisan elhelyezni
max fal mellé, sorfolytonosan, amivel ugyanott lennék, ahol most.
sőt... veszítenék helyet, mert most 30-45 ill 60 mély polcok/szekrények vannak.
arról nem is beszélve, hogy pl a nagyszobába be sem férne, mert van egy álmennyiezet, így ott a max magasság 254cm
de tényleg a legalapabb: én ezt lakásba nem raknám. a salgót sem lakásba fogom rakni.
ez ízlés kérdése, felesleges ezen "vitatkozni"Salgót szeretnék, a tárolóba (oda mind1 milyen, ezért szeretnék elsősorban használtat... no meg persze az ár sem utolsó
)
-
Exian
addikt
válasz
Ajándékok #97445 üzenetére
Na, arra nagyon szuper lenne, illetve nekem amúgy baromira tetszik. Ha lenne családiházam és melléképület és/vagy garázs, pince, ilyesmi, nagyon valószínű, hogy lecsapnék rá. Talán még meg lesz akkor is, mire családiházba jutunk, úgyhogy még lehet, hogy visszatérünk rá
Mondjuk az árát nem ismerem.
-
Exian
addikt
válasz
Ajándékok #97443 üzenetére
Csak hogy az embernek van felesége is...
és a feleségek az ilyesmit látni sem akarják
Meg amúgy nekünk nincs helyproblémánk, úgyhogy engem ez nem érint. Inkább minél kevesebb polcot tartunk, mert ha van, úgy is megtelik, ha meg nincs, akkor meg nem gyűjtünk be annyi vackot. Ilyen egyszerű
-
Exian
addikt
válasz
Ajándékok #97441 üzenetére
Azért valjuk meg, egy szépen berendezett panellakásban ez a polcrendszer elég furcsán nézne ki
Persze, lehet neki csinálni pl. egy padlótól plafonig terjedő bútorlap és/vagy gipszkarton burkolatot, de akkor is. Kezeljük a helyén, ez inkább tárolóba, raktárba való dolog, nem annyira lakásba. Szerintem.
-
Exian
addikt
válasz
Ajándékok #96760 üzenetére
Az nem működik, hogy kisebb partíciót csinálsz a hdd-re?
Kösz a tippet mégegyszer, működik! Csináltam egy 1 TB-s winyóra 2db 320 GB-s partíciót, meg egy harmadikat a maradék helyre (~290 GB) és így rácsatlakoztatva a médialejátszóra/felvevőre látja mindhárom partíciót és tudok róla lejátszani és/vagy felvenni rá.
Csak tudnám, miért "limitálták" 320 GB-re. Mondjuk a gyári, belső HDD-je is 320 GB-s, a cucc elején a matricán is 320 GB szerepel, nyilván valahogy szoftveresen ott húzták meg a határt, hogy külső-belső HDD-ből max. 320 GB-t lát (biztos volt belőle nagyobb HDD-vel szerelt verzió is és talán azért).
Az előző laptop töltős kerésem tárgytalan, megjavítottam a tápot, amit cserélni kellett volna.
-
válasz
Ajándékok #96206 üzenetére
Kéne hogy maradjon a szórakozáson kívül? Mindkét gyermekem Tom és Jerryn nőtt fel és mégsem lettek pszichopatak és hasonlók. A Te Gyerekeiden észleltél káros elváltozást ezek után? Sőt én is ezeken nőttem fel mégsem azért állok meg hogy kirohogjem magam ha valaki elesik az utcán hanem, hogy segítsek. Ellentétben sok agyonmuvelt kommenthuszarral akik kameráznak vagy csak simán elmennek mellette...
-
Zewa
senior tag
válasz
Ajándékok #95787 üzenetére
Nem orulten sok ido, kibirhato.
De lehet hordoban tarolni. "Corny keg" a megoldas neve. Ez sem egy raketa tudomany de befektetesigenyesebb. (Hasznaltan 'araban' el tudod adni) Hordo, Co2 palack, sorcsap, es egy kiszolgalt huto. Heti par palackert nem eri meg, de ha tobb fogy akkor igen. Kiegeszitheto a 'rendszer' egy szurtvizes (szodas) palackkal is, a csalad oromere.
Mindenkinek ajanlom mert nem csak hogy olcso hobbi de a minosegi alkoholok fele is tereli a fogyasztokat. -
blaca83
őstag
válasz
Ajándékok #95725 üzenetére
Szerintem meg mindegy, hogy 2-4-6-10 SATA port van az adott eszközön....!
Maga a hardver lett volna a lényeg.
Az, hogy mire lenne szükség az adott, de senki sem írt olyan használható információt, hogy hol-mennyiért milyen készlet elérhető.Nem az én projektem de megkérdeztem és a felmerülő kérdésre is választ adtam, hogy valóban winyók összefűzéséhez kell CHIA bányászathoz.
Előrébb nem jutottunk és részemről el is engedtem a dolgot.
"Kakaskodásra" pedig végképp nincs időm és felesleges energiám. -
blaca83
őstag
válasz
Ajándékok #95710 üzenetére
Értelek, de nem egészen helytálló az írásod!
Írtam két konkrét típust amit keresnek és felhasználástól függetlenül adott a fő specifikáció amire szükség van.
Konkrétan, hogy 1 PCI vezérlőn legyen minél több sata ami nem csak az 1000 éves 1-2TB-os winyókat kezeli.Egyébként a lényeget értettem és köszönöm mindenkinek a segítő szándékot.
#95711hcl:
Ma rákérdeztem pontosabban és igen, CHIA projektbe kezdtek bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Videó stream letöltése
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Tőzsde és gazdaság
- The First Berserker: Khazan
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest