- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
-
-
törölt tag
Megyeri.
Valószínűleg csaló volt az eladó és egy full kamu tracking számot kaptam. Ami aztán éles lett.
[link] barátom újra árul...
Kép alapján látni mennyi az ára ennek. Nem 12 és nem 15 dollár. Az is biztos, hogy nem Törökországból adja fel. És az is, hogy nem fog semmit kapni, aki rendel.
-
törölt tag
Azért írtam be, mert egy WiFis időjárás állomás rendelés mellé ezt a tracking számot kaptam AliExpressen.
Ötöd annyiért vásároltam, mint amennyi az átlagos ára.
A refund már megérkezett régen. Az eladó is eltűnt teljesen.Csupán kíváncsi voltam mégis mit küld a kedves kis kínai. Aztán az elmúlt napokban láttam, hogy ez nagyon nem Budapestre fog jönni.
Úgy voltam vele, mivel ez posta felé fizetős történet, hogy remélhetőleg többet ér a csomagban lévő holmi, mint amennyit fizetni kell érte..de így már lényegtelen. -
-
Bigemperor
senior tag
Az tegnapelőtt derült ki számomra,hogy a Telekom 2024.09.01-től nem ad ki semmilyen új e-mail címet már,ezt a chates kollégájuk írta. Ami eddig volt az megyen,de már nem kérhetsz tőlük onnantól újat,wtf?! A legnagyobb hazai ilyen szolgáltató? El fogom engedni ezt,úgyis kell keressek más miatt is,írok pm-et aztán ledumaljuk.
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Családban is van. hasonló. Fellebbezésnek helye nincs, elfogadod és elvonulsz vagy nem fogadod el és elvonulsz. Semmi opció rá, hogy írj nekik, vagy bizonyíthasd, hogy nem úgy van. (Egy eredeti táskát árult, amire egy haragosa valószínűleg felnyomta, hogy hamis, igazolhatóan eredeti volt, minden címkével stb.)
Ezek alapján kamu szarok maradhatnak, a normálisakat meg 1 szóra letiltják. Gáz.
Ja igen, és örökre... Ha nincs ott a letiltásra vonatkozó intervallum, akkor az végleges, másik profil megoldhatja.
-
Exian
addikt
Mai beszerzés. De az Ügyfélszolgatos fickónak fingja nem volt az egészről, ő is valami szeptemberben lejárt akcióról beszélt, de nem adtam meg magam, én mutattam neki a hivatalos Telekom weboldalon a felhívást a saját telefonomon
aztán nagynehezen megtalálta a gépen és onnan már viszonylag könnyen ment.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Ha jól tudom (félig belsős infóból): A régi akció azokra az ügyfelekre lőtt csak, akik szerződöttek mobil csomagra, és látszott a rendszerben, hogy nem 4G képes eszközről használják a hálózatot. Kiküldtek nekik egy SMS-t, az SMS hatására 90%-ban nyugdíjasok megrohamozták a Telekom (partner) üzleteket, ahol persze volt 5-10 db ebben a témában ingyen kiadható készülék és utána nem kérhettek készüléket már. (Gondold el mit kaptak a pultosok, mikor már nem volt készülék a kiküldés napján délután.)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nálunk a cégnél CUDA-s képfeldolgozásra kellett egy bazi drága nVidia vga-s gépet összerakni, az egészet jó nevű boltban rakták össze. Mire lejött hozzánk a gép, már le volt hajolva a 4080-ról a 12VHPWR tápcsati, egyszerűen feszült a tápkábel és lehajtotta a csatit a nyákról, azt a csatit amit amúgy is elcseszett az nVidia és égnek el... Ment is vissza gariba a gép, kaptunk bele új vga-t egy ilyen hülyeség miatt...
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
De mire? Van a Chrome, az EdgeChrome, a VivaldiChrome, az OperaChorme, a BraveChorme... Egyébként nem, a Firefox nem egy gyors böngésző, de ők nem erőltetik a manifest v3-at és nekik van PC-n tisztességes homokládás megoldása a cross-site sütik ellen, hasonlót csak az Apple böngészőjébe tettek, egyik Chorme variánsban sincs.
-
-
IO.sys
őstag
**Szelfis számlanyitás: A jóváírás feltételei
[...]
Szelfivel történő sikeres számlanyitás, hozzájárulás a marketing célú megkeresésekhez, 60 napon belüli Gránit eBank aktiválás, legalább 150 000 Ft egyösszegű jóváírás bankon kívülről vagy harmadik féltől, illetve 5 db sikeres bankkártyás vásárlás minimum 1 000 Ft értékben.
[...]
Amennyiben a számlanyitást követő 24 hónapon belül a számla bezárásra kerül, abban az esetben az ügyfél köteles visszafizetni a 40 000 Ft-ot. -
-
Vertigo18
addikt
Jajj, de aranyos vagy, köszi. És mindenki másnak is, akik az ötleteivel próbáltak segíteni, érdekes volt átélni ezt a fajta összefogást.
Annyit még hozzátennék, hogy hiába vagyok benne a számítástechnikában immáron 31 éve, a hálózat nekem mindig egy fekete folt volt és marad is, nem is érdekel, nem is érint.
Annyi, hogy lezárandó az egészet, kihúzkodtam a gépet a 'csába, aztán felköltöztettem a másik 3 gép mellé, az ott egyik működő gép cumóit simán bedugdostam ebbe, a fiaméba, visszaengedélyeztem Biosban és Windowsban is az alaplapi hálókártyát és egyből kapott netet, kiment...
Gyorsan kipróbáltam az usb-s cuccot is, az is frankón működik. tehát megállapítható, hogy a 15-20 éves, félig szőnyeg alatt vezetett, félig a ház falán kívülről lógó Ethernet-kábel a ludas, most valahogy fizikailag meg kell majd oldanom annak lecserélését. Sajnos ez sem lesz könnyű menet. -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Tervez, de nyilván nem online követi a buszokat. Gondolom a fix kiírások alapján működik.
krisz768_: olyankor mi van, mikor a tükebusz alkalmazás mutatott egy buszt jönni, beállni majd elmenni a megállóba ahol voltam, de valójában nem volt ott busz? A te alkalmazásodban ezt még nem figyeltem meg, de a tükében már párszor láttam ilyet. Mikor nincs kapcsolat a busszal, akkor valami playback alapján megy a kijelzés?
-
Utka
aktív tag
-
-
Nem vettem észre, mikor reggel álltam az autósorban.
Gondolom mások is úgy döntöttek, inkább szeretnének időre érkezni és egészben. Ez a két igény kizárja a a busz vagy a pécsike használatát. Egyszer lemértük, hogy a busszal iskolába kb. 40-45 perc lenne gyaloglással a 10 perces (forgalomban ennyi) autóút helyett. Sok sikert, hogy áttérítsenek!
-
torma1981
veterán
Nem hiszem.
Csak azok lettek szarul akik ott ettek. Szerda csütörtökre lett mindenki szarul. Mások nem. Ez ételmérgezés. Az egyik srác magas lázzal kórházba is került. Neki mondták, hogy bakteriális nyavaja. Nekem még mindig van hasmenés, de nem olyan szintű már. Energiám is több van.
Az ilyen helyeket záratnám be örökre. Biztos nem is haddjuk akik szarul lettünk.
-
rnrn
aktív tag
Le is nyomta egy ezressel a kiszemelt X. R. Note 12 5G árát...
(csak azért nézem az 5G,-st mert ebbben van wifi direct is...).
-
-
Exian
addikt
Na ja
Amúgy az ötlet végülis nem rossz, lehetne az összefoglalóba egy "Kisokos" jellegű linkgyűjteményt csinálni a helyi, ajánlott szakikról és jó boltokról. Sokszor előkerül pl. klímaszerelő, mosógépszerelő, ilyesmi, ezekre vannak emberek, akiket itt szoktunk többen is többször ajánlani. Össze lehetne szedni ezeket szépen lassan.
Janoska26: ha neked ez teher, vagy nem akarsz foglalkozni vele, ha tudsz adni jogosultságot az összefoglaló szerkesztéséhez, én szívesen bevállalom ezt a részét
-
Exian
addikt
Az se rossz!
Ezek a diszkek is még valószínűleg eldöcögtek volna akár évekig, de már nem mertem futtatni őket tovább 0/24-ben. Fontos adatok vannak tárolva rajta, igaz, napi szintű mentéssel másik szerverre, de akkor is. Mivel lett már helyettük véve új diszkek, így a csere nem volt gond. Igazából maximum 5 évente illene cserélni őket.
-
Exian
addikt
Ja, én azokat jelenteni szoktam. Amikor jön hogy pl. Philips 130.000 Ft-os kávéfőző 3500 Ft-ért meg ilyenek. El is küldik, ez a része igaz, de a sok ökör nem olvassa, hogy utána meg levonnak ilyen-olyan háttérszolgáltatásokért 2-3 hetente 20-30ezreket. Bizonyára sokan bedőlnek ezeknek.
-
Sir Riccio
addikt
Jogos.
AMD Ryzen 7 3700X CPU -
Lacko87
tag
-
Ajándékok
aktív tag
Főzés után ~0-ról indul a bacik száma, nem úgy, mint pl friss hús esetén. A friss hús sok kézen végigmegy, mielőtt a fagyasztóba kerül.
Az általad linkelt cikkben a hőkezelés nélküli újrafagyasztásról írnak.Húsos szószokat szoktam fagyasztani. Ahogy megfő, műanyag dobozba merem és azonnal ráteszem a tetejét. Amikor 40-50 fokra hűlt és már meg tudom fogni, megy a hűtőbe. Amikor lehűlt, megy a fagyasztóba. Szerintem század annyi baci sincs benne, mint a húsüzemben fagyasztott friss húsban.
Ance
Ha van ennek burgonyapehellyel készült verziója is, azt kipróbálnám
Ha a "formakenyér" recept egyszerűbb és a kezedbe kerül, megköszönném. -
Exian
addikt
Jah, hát az összes áruházláncos pékárú fagyasztott, ez gyakorlatilag egészbiztos. Meg persze Fornetti, Pek Snack nem is kérdés. Ám szerintem azzal nincs gond, mert sütve van. Szerintem csak akkor nem jó újrafagyasztani, ha teszemazt felolvadt, de ki nem sütött pékárút újra lefagyasztanál.
Igazából a húsnál is csak nyers húsnál van az, hogy felengedett nyers húst nem fagyasztjuk újra, de fagyasztott húsból készült, készételt szoktunk fagyasztani, nem?
Vagy azt sem lenne szabad?
-
Exian
addikt
Mi is jól csináltuk tegnap: Pécs-Balatonfenyvest oda-vissza 3200 Ft-ért jártuk meg 6-an (hatan)!
Jó magyar vasúttal. A nagycsalád előnye. Egész kényelmes is volt, visszafele konkrétan kicsit nekem már túl sok is volt a klíma. Fáztam.
"Nem ösztönöznek a tömegközlekedésre." - amúgy nem annyira, max. ahogy mi vagyunk, így azért ösztönző volt a dolog a nagycsaládos kedvezménnyel.
-
a2d2
addikt
Én tegnap este hívtam az ügyfélszolgálatot, kb 20-30 perc után megszakadt a vonal magától. Ezután átállítottam a nyelvet angolra és rányomtam a chat-re, 95-en voltak előttem, kb 50-ig bírtam, utána elmentem aludni. Ma reggel megint indítottam a chatet, "csak" 40-en voltak előttem, kivártam, majd közölte velem a csaj hogy ez angol régiós chat (úgy hogy az országot Magyarországon hagytam) és hogy hívjam a magyar telefonos ügyfélszolgálatot. Felhívtam megint az ügyfélszolgálatot, bő 1 óra után (!!!) vették fel a telefont, innen már gyorsan ment a kód és a regisztráció.
Szóval nem érte meg ezért az 5e Ft-ért a macera, nem is értem mi volt ez az egész.
A tartalomba belekukkantottam, az mondjuk jó lesz. Terveztem is megnézni a Conan a barbárt az évfordulója alkalmából, estére jó lesz. -
a2d2
addikt
Akkor ha jól értem felöltesz Wisera/Revolutra Euro-t Forint befizetésével, majd az Euro-t átutalod a Vivid-re, hogy azt a Lidle-ben elköltsd Forint fizetésnél?
Euros tagállamban persze biztos szuper de itt egy kicsit sok a tranzakció.
Orbán 2008 óta sürgeti az Euro bevezetését, majd 20 év múlva talán meglesz.
@Dluinet: szerencsére eddig nem is hallottam róla -
TigerDzsó
tag
Azt érdemes hozzátenni, hogy a Super Deals hozzáférés limitált, havi x összeget tudsz visszakapni és folyamatosan kell embereket meghívnod, hogy használni tudd.
Az utóbbi időben szerintem kevesebb lett az értelmesen kihasználható ajánlat, illetve ahogy néztem eléggé limitálva lett a cashback / bolt.Az 1000€-s díjmentes kp. felvétel is csak a prémium csomagban van, ami havi 10€. Ingyenes, standard csomagban csak 200€, ha jól emlékszem.
Az azonnali feltöltés is bizonyos összegig ingyenes, nyilván prémiumban magasabb ez a limit.
Csak euróval lehet feltölteni, magyar számláról ez drága mulatság lehet.
Illetve FB csoportokban (magyarban és németben egyaránt) lehet olvasni néha-néha, hogy a Solarisbank semmitmondó indokkal egyszerűen zárolja a számládat.
Összességében nem egy rossz ajánlat, én is használtam, de régebben szerintem jobb volt.
-
Exian
addikt
-
Exian
addikt
Azt hogy kell érteni, hogy előfizetéses a feltöltőkártyás? Én ahogy néztem, ha pl. 3000 Ft-tal fel van töltve, akkor 365 nap rendelkezésre állás van, ahogy pl. Telekomnál. Vagy ettől még mindenképp leszívnak havi X forintot valamilyen címszóval? Igazából ennél jobban még nem néztem utána...
Más: eMagon pl. ezek a komplett PC-k ugye használt gépek? Bár sehol nincs jelölve, vagy csak én nem látom?! De az árból és a procik típusából ítélve csak használtak lehetnek. Vagy régi, bentmaradt készletből származó új gépek? Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gigabyte RTX 2070 8GB / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Manli RTX 3070 8GB - 13 hónap garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Gainward RTX 2060 Pegasus 6GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest