- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ferzoli #95496 üzenetére
A környező országokból többnél is nyilvánosak ezek a számok, googleben megtalálod, valszeg a hazai adatok is hasonlóak hozzájuk. - de hogy miért nem tudhatjuk ezeket a számokat, mikor állítólag sikeres a védekezés az országban...
Btw, még fennálló védettség mellett kapott oltás hatása tovább tart, mint ha csak simán oltást kapnál. Pont ezért érdemes most kérned.
hcl: heh, igen. De arra kevésbé érzékenyek az USB-s cuccok.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
ferzoli #95496 üzenetére
Az a tapasztalatod, hogy ezek a hullámok két hónapig tartottak eddig? Nézd, nekem nem a kedvencem a mostani vezetés és nagyon nem oké szerintem, ahogy ezt a helyzetet kezelik, pláne nem, ahogyan tájékoztatnak, de ami tény:
- az oltás csökkenti a megfertőződés esélyét (nem zárja ki, csak csökkenti),
- az oltás csökkenti a fertőzés/hordozás esélyét (nem zárja ki, csak csökkenti),
- az oltás csökkenti annak az esélyét, hogy ha elkaptad akkor súlyos legyen (nem zárja ki, csak csökkenti),
- az oltás csökkenti annak az esélyét, hogy ha súlyos akkor a lélegeztetőről tepsibe kerülj (nem zárja ki, csak csökkenti).Ha mindegyiket csak öt százalékkal (nem annyival), akkor megéri kockáztatni? (bővebben link és akinek az a kérdése, hogy a hatmillió oltott ellenére miért tartunk mégis itt annak link).
-
-
válasz
ferzoli #87852 üzenetére
Úgy láttam a Pepco az Árkádban nyílik éppen.
A Media Markt nem fog kiköltözni szerintem az Árkádból. Csak olyan helyen megy a Tesco-ba, ahol nincs Árkád szerű bevásárlóközpont. Ez nem átrendeződés náluk, hanem inkább terjeszkedés országos szinten a kisebb települések felé a Tesco hátán.A KFC szerintem simán elfér ott, csak annyira kell észbelileg változniuk az embereknek, hogy akkor is emberek maradnak, ha nem tudnak beparkolni a bejárat mellé. Elhízott társadalom vagyunk ez látszik. A Tesco bejárattól legtávolabbi parkolójából is 1 perc alatt be lehet érni a bejáratig, de az megalázó.
A rokkant helyeket jogszabály szerinti számban kell kialakítani, a vásárlók becsült számához igazítva. Asszem.
Tisztelt olvasóság: Napi észrevételeim rovatunkat olvasták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest