- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aby_2014 #100819 üzenetére
Mármint a lakóközöség nem támogatja az ilyen irányú fejlesztéseket?
Ezt csak az egyeseknél elmaradt oktatással lehet magyarázni.Addig nem érzik a bőrükön, amíg a legtöbb helyen 10000Ft-os közösköltség sincsen.
Ha mindenkinek a zsebébe kéne nyúlni, hogy az energiát kifizesse, akkor hamar támogatásra találna. -
Exian
addikt
válasz
Aby_2014 #100819 üzenetére
Mi már 3 éve nem ott lakunk (nem ezért költöztünk el
, bár most, hogy szóba került, basszus, akár még valami kártérítést is lehetett volna igényelni peres úton "nyugolom megzavarására alkalmas jelenség" címszóval
csak viccelek...). Egy ismerősöm költözött ebbe a lakásba, nemtudom, őket mennyire zavarja vagy egyáltalán fennáll e még a jelenség, majd egyszer megkérdezem
Nem minden évszakban volt, csak amikor a nap éppen abban az irányba ment le, de olyankor jó pár napig/hétig volt.
Egyébként amikor elkezdték felszerelni és még nem volt beüzemelve, jó pár napig vagy hétig nem forgott, én szentül megvoltam győződve róla, hogy csak egyszerű, megszokott GSM átjátszó antenna lesz, mert addig pont úgy nézett ki. Aztán amikor elkezdett forogni, akkor igencsak meglepődtem és utána jöttem rá, hogy ez egy szélturbina. Aztán jöttek az esti fények, akkor kifejezetten örültünk neki
-
Exian
addikt
válasz
Aby_2014 #100815 üzenetére
"Tapasztalat.. mi vagyunk a kurv@ idegesítő lépcsőház kezelői
"
Nem akartam pofátlan lenni, de azért láthatod, hogy nem annyira volt ez átgondolt minden szempontból
Nálunk emiatt tényleg az volt, hogy csak emiatt rendszeresen sötétítenünk kellett reluxával és/vagy redőnnyel, mert már annyira idegesítő volt, amikor minden nap X órától X óráig kaptuk a dizsifényt. Ja, a telefonnal felvett videó persze nem is adja vissza, a valóságban ennél sokkal kontrasztosabb, erősebb volt a fényhatás. Előfordulhat, hogy csak pont a mi lakásunk felé vetített ilyen jellegű pulzálást, de az nekünk pont pech volt, mert mi kaptuk.
-
Exian
addikt
válasz
Aby_2014 #100601 üzenetére
Frankó volt, a grafikon szerint 9:15-től volt 17:00-ig volt kimaradás (ez a szerverünk saját grafikonja, sima ping az itthoni szerverem felé).
Más: jött egy értesítés az OTP netbank appban, hogy 0 HUF vásárlást akar csinálni a Google a webkártyámról (az volt feltüntetve, mint kereskedő). Tudomásom szerint a Google felé nem adtam meg sosem a webkártyámat, szerintetek ez mi lehet? Van sok webshop, ahol vásárolok a webkártyával, köztük kínai vackok is, lehet, hogy valakik lenyúlták az adatokat és "próbavásárlást" akartak csinálni vele?
-
Exian
addikt
válasz
Aby_2014 #99488 üzenetére
Jó, mondjuk valóban, az hozzátartozik az igazsághoz, hogy elég macera ez a művelet... nekem ráadásul múltkor úgy szétugrott az egyik egér mikrokapcsolója, hogy egyrészt egy óra volt, mire megtaláltam a földön, másrészt visszajátszani a helyére megfelelően: nem egy leányálom, a tény
Így a videón jól néz ki felnagyítva, de a valóságban minden nagyon apró egy ilyen mikrokapcsolóban, nem árt hozzá egy soksoksok dioptriás lámpás nagyító
Szóval megértem, ha nem akarsz nekiugrani.
-
Exian
addikt
válasz
Aby_2014 #99486 üzenetére
Ilyesmit amúgy én pont megszoktam csinálni magamnak, egér mikrokapcsolót is már csomószor cseréltem, de most az a gondom, hogy a forrasztóállomásom kuka állapotban van és hirtelen nem tudom pótolni. A másik ócska kis pákámmal meg nem akarok nekiesni ilyesminek, meg az nem is szabályozható sem hőfokban se semmiben.
Ha esetleg te találsz valakit, akkor jelezd, ha meg én, akkor majd én is jelzem.
Egyébként milyen egérről van szó és mi a hibajelenség? Duplakattintás? Csak jelzem, hogy legritkábban kell cserélni!
A legtöbb esetben csak szét kell pattintatni a mikrokapcsolót és a fém lapocskát helyre kell tenni és/vagy meg kell pucolni.
Így már oldottam meg többször duplakattintásos vagy egyéb hibát.
-
Exian
addikt
válasz
Aby_2014 #98988 üzenetére
Igen, ahogyan itt írtam is. Nekem valamiért rögtön visszaíródik az eredeti (03) érték, amint újraindítom a Windows explorert. Egész addig bentmarad az átírt (01) érték, amíg újra nem indul.
Igazából azt nem értem, ezt miért kellett kigyilkolniuk a Win11-ben, hogy szabadon lehessen mozgatni a tálcát, mint a korábbi verziókban...
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Aby_2014 #98462 üzenetére
Én hálát adok az égnek hogy végre csak 20-21 fok van a lakásban szinte folyamatosan nyitott ablakok mellet. Remélem nem kezdenek el fűteni...
És mellesleg hallottam olyat is hogy idén a távfűtéses lakásokban sem lesz 25 fok. AZ energia válság miatt. Nagyon bízom benne hogy így lesz...
Erről olvasott valaki valahol hivatalos közleményt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Microsoft Excel topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest