- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
newwave0507
aktív tag
Melegedés, kértem Tőlük hogy ezt oldjuk meg, mert szó szerint használhatatlan volt a gép. i9 14900HX-el. + RTX 4070 volt benne. Nyilván voltak mellék megoldások, KillHates-hez tudtam volna még elvinni, másik paszta stb, de úgy voltam vele, hogy végig viszem ezt az egész gariztatást, ha már jár hozzá. Beküldöm, és azt mondják nem volt reprodukálható a hiba, totál ugyan abban az állapotban vissza küldöm, akkor már volt hűtés csere, aztán cseréltek alaplapot, ami megint nem volt jó
, rendeltek még egyet, és akkor most péntekre beközlik, hogy kész. Csak szerintem egy picit elszámolták magukat, mert a 30 napba így már nem fértek bele. Közben írogattam stb stb érdeklődtem, alaplapra várnak, ez nem jó, az nincs készleten, és pont a legvégére kész lett
. Nem érdekel innéttől , az lenne a legjobb, ha csereutalványt kapnék, és soha többet Acer.
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
A laptopom az Acer-nél van szervízelésen. Közel 1.5 hónapja megoldatlan volt a dolog. Először elszállították a gépet, 1 hét múlva vissza küldték, hogy jó ez, semmi baja, jeleztem hogy de, igen, van vele probléma ugyan úgy. Kértek Tőlem teszteket stb, mert hogy bent a cégnél nem volt reprodukálható a hiba. Május 28.án telefonáltam, ekkor kérték a teszteket is, a HW infót nem fogadták el, kérték hogy OCCT-vel teszteljek. Megtettem, ezt már elfogadta a vezető technikusuk, ( elméletben ettől a naptól kellett volna indulnia a 30 naptári napnak, mivel ez volt a hibabejelentés dátuma ) , de Ők azt mondták, Náluk 30.-án lett regisztrálva a hiba. Mondtam, hogy semmi probléma, május 28-tól számítva júni 26-ra jött ki a 30 nap, 30-tól pedig ugye 28-ra. Most csütörtökön beszéltem az ügyfélszolgálattal, mivel nem voltak túl kedvesek, ezért én is közöltem Velük, hogy rendben, akkor a mai nap az utolsó napjuk, hogy feladják a gépet, mivel csak úgy érne ide a 30 napos határidőn belül. Nem sikerült ezt tartaniuk, pénteken délután jött az automatikus levél, hogy elkészült a gépem
, és hogy várhatom a szállítást. Felhívtam ismét az ügyfélszolgálatot, hogy köszönöm, de jeleztem, hogy nem tartok már igényt a termékre, mivel a 30 napos határidőt átlépjük. Azt a választ kaptam, hogy Ők ezzel nem tudnak csinálni semmit, mert egy másik osztályon kezelik ezt a problémát, és amúgy júni 2-vel ért be a szervízbe a gépem
. Mondtam hogy értem én ezt, csak a 30 nap nem onnét indul. Ők akkor sem tudnak most mit kezdeni a dologgal, nyugodtan vegyem át ha jön, majd Ők vissza rendelik. A fogyasztóvédelmet felhívtuk, Ők azt mondják nem szabad már átvenni a csomagot, úgyhogy így is teszek. Elméletben, ha van raktáron akkor felajánlanak egy cseregépet ? Illetve ha nincs, akkor ha jól tudom csereutalványt fognak kiállítani, ilyenkor a számlán szereplő összeget kell hogy kapjam csereutalványként ? Köszönöm szépen előre is a válaszokat! Összességében ha bárkinek segítek vele, én nem ajánlom hogy Acer gépet vásároljatok főként a garanciáztatás miatt. Lekezelőek az emberrel, és az utolsó utáni napig húzzák halasztják a javítást is. Kértem, hogy tájékoztassanak, ha van fejlemény, ebből is az lett hogy én írogattam hogy mi a helyzet, fejlemény az volt, csak tájékoztatás nem. Előbb kellett volna elolvasnom a google véleményeket
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Darts táblával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Panelban lakunk, feltettem a falra a táblát, tettem már mögé minimum 5cm vastag hangszigetelő szivacsot, de így is koppan. Nem tudom, hogy az alattunk lévő szomszéd hallja-e , de véleményem szerint igen. Szeretnék mindent megtenni, hogy ne zavarjak a dobálással senkit ( már amennyire megoldható ) . Természetesen délelőtt, vagy kora délután szoktam játszani. Tippeket/tanácsokat elfogadnék, ha esetleg van bevált módszer, köszönöm szépen! -
newwave0507
aktív tag
Valaki játszik régóta Travian-hoz hasonló játékkal ? Ha tud valaki valami jót, kérem jelezze!
Köszi!
-
newwave0507
aktív tag
Valaki nem árul esetleg lga1700-hoz contact framet?
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Csak Nálunk csinálja azt a Digi, hogy folyamatosan megszakad egy pillanatra ? Elmegy a net, majd vissza … Online játékoknál elég kemény hátránya van a dolognak. Köszi -
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Egyik barátom azzal a problémával küzd, hogy egyszer megy a g-sync a gépén, egyszer nem. RTX 4090. Nem állít semmit, szimplán ez a tünet, ha valaki esetleg tud valami megoldást, megköszönné -
newwave0507
aktív tag
válasz
Engineer086 #101195 üzenetére
Köszi szépen.
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
1.156os Alfám központis kulcsát szeretném megcsináltatni. Egyről a kettőre nem nyitotta az autót, vettem új elemet is már, de semmi. Tudnátok valakit ajánlani, aki korrekt, és jó áron dolgozik ?
2. Adott egy Lenovo X240es noti, kikapcsolás után sokszor egyszerűen nem tudom vissza kapcsolni a gépet, csak úgy, hogy az alaplapról lehúzom a betáp kis csatlakozóját, majd vissza dugom. Kontaktos lehet ? Erre is keresnék szakit, ha tud valaki esetleg.
Köszönöm előre is!
Szép napot mindenkinek. -
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Unokaöcsém albérletet keres a PTE TTK környékén. Elsőéves egyetemista.
70/366-1752 -
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Diablo IV-et vásárolnék jóárasítva PS5-re. Akinek lenne privátban elér, köszi!
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Elektromos rollert szeretnék vásárolni, de nem akarom elkapkodni a dolgot, ne hogy megbánjam
. Van esetleg a csopiban valaki, aki képben van az e.rollerekkel kapcsolatban? Kugoo G2 Max-ot néztem.
-
newwave0507
aktív tag
Adott lenne egy Lenovo X240 lapos. Valamikor azt csinálja teljes leállítás után, hogy csak akkor tudom újra bekapcsolni, ha az akksit kiveszem, és vissza rakom. Valakinek esetleg tipp, ötlet ?
Köszönöm előre is.
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Darts nyilamban szeretnék hegyet cseréltetni, ha esetleg valaki foglalkozik ilyesmivel a csoportban, az kérem szépen írjon rám. Köszönöm szépen! -
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Szükségem lenne 2db PC venti elosztó kábelre. 2es vagy 3as szuper lenne. Ha valakinek lenne eladó, kérem jelezze. Holnapi nap átvenném. Köszönöm! -
newwave0507
aktív tag
Egy kis helyzetjelentés a DIGI nettel kapcsolatban. Bejelentettem a hibát ma délelőtt, mert nem javult a dolog. Szerelő hivott is pár óra múlva, hogy átrakja a Digi routert Bridge-be , nézzük meg úgy. Megtörtént, de minden ugyan az maradt. Mondta, hogy délután jönni fog, gondoltam addig tesztelek még egy-két dolgot. Kábelek ide-oda, új kábel, stb stb. Semmi. Fogtam a laptopot itthon, ott is kábelen keresztül sebesség teszt, ugyan az. Megjött a szaki délután, rádugta a céges laptopot ( linux ) a kábelre, bumm 700-800Mbit
. Mondom oké, akkor most megszeretném mutatni én is, itt mi a helyzet. Gépemen 250 Mbit körülbelül , laptopon szintén! 250 Mbit. Kábeleket is kimérte, és arra jutottunk, hogy amúgy nincs semmi gond, de még sem jó
. Újra telepitettem a gépet, és minden megoldódott.., megjött a sebesség, net lagg is megoldódott. Valahogy erre sehogy nem tudtam gondolni, hiszen teszteltem laptoppal is, és teljesen ugyan azt mértem. Gondoltam leirom a sztorit, hátha valaki még igy jár mint én.
-
newwave0507
aktív tag
Volt kint a DIGI szerviz, én pont dolgoztam. Hoztak új modemet, hivtak telefonon, hogy teszteljem majd igy hogy mi a helyzet, Ők rámértek a sebességre, és 700+ MBit kijött. Este hazaértem, előre örültem, hogy végre jó lesz...( de nem ). Routernél ugyan ez a helyzet, letöltési sebességem 200-250MBit, és folyton elmegy a netem, majd visszajön. Oké ezt a részét el is engedtem a dolognak, talán a routerünk a rossz. Át dugtam közvetlen a modembe, hogy megnézzem ott mi újság, letöltési sebesség ugyan úgy 200-250MBit. Viszont idáig úgy vettem észre, hogy nem szakad meg a net. Firmware frissités megvolt, kábel csere megvolt, de nem ezek voltak a problémák. Ha esetleg valakinek lenne tippje, hogy mit kéne még csináljak, azt szivesen fogadnám. Attól tartok ha veszek új Routert, azzal is maximum annyit érek el, hogy nem szakadozik a net, de a sebesség nem fog megoldódni. Gondolkoztam azon is, hogy felhivom Őket újra, hogy a sebesség még biztosan nem oldódott meg. Viszont ha kijönnek, és azt állapitják meg hogy nem az Ő hibájukból adódik a történet, akkor fizetni kell. ( Amit természetesen meg is értek, de valami még sincs rendben. )
-
newwave0507
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #99095 üzenetére
Be persze. 1000-es netünk van, kb 200 a letöltési sebesség most. De a legnagyobb gondom nem is ez, hanem hogy állandóan megszakad. Kb percenként, de lehet sokat írok. Próbáltam a routert megkerülni, direktbe a gépbe modemből, úgy is ugyan ez a hiba. Tegnap hívtam Őket azt mondták 72 órán belül keresnek.
-
newwave0507
aktív tag
Csak Nálunk ekkora sz*r a Digi éppenséggel? vagy másnál is ? 2 napja folyton elmegy, visszajön, ez megy. Derék-réti.
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Eladó alig használt bojlis peca cuccok.
[link]
Ha valakit érdekel esetleg. -
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
iphone 11 pro üvegfólia , iphone 13 rózsaszín kinyitható tok , a kettő együtt 3500ért vihető
.
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Van esetleg itt a csoportban olyan kolléga, aki jártas a programozásban, és Pécsi ?
Szeretnék programozást tanulni, későbbiekben pedig dolgozni is ebben a szakágban, egy kis iránymutatást szívesen fogadnék, vagy bármi jó tanácsot. Ha esetleg van ilyen emberke a csoportban, kérem szépen egy üzenetet írjon nekem, köszönöm szépen! -
newwave0507
aktív tag
-
newwave0507
aktív tag
-
newwave0507
aktív tag
válasz
Dluinet #97532 üzenetére
Én ezt értem, de ha 60 nap, ahogy Te is irod, akkor 60 nap. Ahogy Nálunk is meg van adva meddig kell kifizessenek, addig nem kopogtatok hogy miért nem külditek a pénzem
Mutatom mit irtak a levélbe, és bőven a 60 nap alatt voltunk még. "
Díj beérkezésének határideje:
Azonnal" -
newwave0507
aktív tag
Biztosítás ügyben kérdeznék.
Cseréltünk autót, NetRisken UNION volt a legolcsóbb, így megkötöttem Náluk. Viszont amikor küldik a csekket, tegyük fel 17.-én megérkezik, kiemelik a szövegben hogy mondjuk 24.-e a fizetési határidőm, volt olyan eset mikor megcsúsztam egy héttel, már jött az email, hogy azonnal fizessem be. Biztosításnál nem úgy van, hogy 60 napom van befizetni ? Azóta oda figyelünk, és amint megjön a csekk fizetjük is be, de még is.., mi tudjuk rosszul ? -
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segitségre lenne szükségem. Jánoska barátommal üzleteltünk egy gépet ( eddig konzolon játszottam ) , és számitottam rá, hogy nem fog futni 144HZ felett a WarZone, hát igy is lett. Tudom hogy a játék hibája, viszont a megoldást keresem. Nagyobb harcokban, stb stb. KB 90-100 FPS között ugrál a játék,és szaggatok. Annyi, hogy most HDMIről megy a gép, és 120HZn játszom. De nyilván ugye ha alá megy az FPS, nem lesz folyamatos a kép. Mindent minimumra tettem kb már.
A monitorom tipusa: samsung c27fg70fqu, freesyncet tud.
VGA: RTX 3060.
Abban kellene a segitség, hogy van-e bármilyen fajta megoldás erre a dologra ? ( Nyilván az erősebb hardver vásárlásán kivül) . Annyit kipróbáltam, hogy monitoron átnyomtam freesyncre, de nem vettem észre semmi különbséget, ugyan úgy szaggattam.
Köszi előre is! -
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Eladó soron lenne egy Thermaltake 850W Smart Pro RGB táp dobozában. Hibátlan működéssel. Csoport tagoknak fix 20K
. Új ára jelenleg 60. Privàtban elértek. Köszönöm.
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Egy jó barátomnak lenne egy Logitech G35 kormánya, sajnos nem igazàn akar működni. Bekapcsolásnál egyet fordul, de több dolgot nem szeretne csinálni. Lenne itt bárki a csoportban, aki javít ilyeneket? Köszi előre is!
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Egy jó barátom munkájàhoz tartozik, hogy többször kell sok filet stb dolgot másolnia külső tárolóról gépre. USB 3.0ás pendrivet használ, de botrány lassan megy így a dolog. Tudnàtok javasolni valamit, amivel gyorsabban haladna a dolog? Akár egy jó pendrive, bármi. Köszönöm előre is!
-
newwave0507
aktív tag
Mozdonyvezető!
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy ASUS Strix Tactical Pro full mehanikus billentyűzetem eladó soron. Red Cherry MX kapcsolós. Még 40Kért vettem, sajnos a W-t valamikor 2x üti le egy nyomásra, ennyi van vele. 10K-ért megválnék tőle. -
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
A családdal tervezünk menni 1-2 éjszakára Wellness szállodába , olyan helyet keresünk, ami bababarát, esetleg személyes tapasztalatok alapján tudnátok ajánlani erre megfelelő helyet? Az ország bármely része jó, az időt a szállodában szeretnénk tölteni, kirándulgatni nem nagyon szeretnénk.
Köszönöm szépen előre is! -
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Lenne egy Asus Strix Tactic Pro full meha red switch billem. Sajnos a Q betűt szereti duplázgatni, tippem szerint a switch alatt kosz lehet, vagy valami ilyesmi. Vagy akár valaki ki tudná nekem cserélni azt az egy switchet? Köszi szépen előre is a segítséget! -
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Az egyik ismerősömnek lenne egy Digi K2 típusú telefonja, valaki esetleg tudna helyet ahol ki tudná függetleníteni ?Köszönöm szépen előre is!
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy " Samsung NP300E5C-S04HU " nevezetű notim eladó sorban. 15e ft-ot kérek érte, hibás... Nagymamám használta, egyszer csak nem adott képet, bekapcsol, aksi ment.. HDD,RAM minden egyéb ahogy van gyárilag úgy hagytam. Bontásra, vagy bármire amire szeretnéd... + töltőt is adom. Ha valakit esetleg érdekel PMben megtalál. Szép estét! -
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Cimborámnak lenne egy Xbox 360 konzolja, de sajnos nem tud játszani semmi 16+ játékkal mert az előző tulaj elfelejtette a family zár kódját. Valaki tudna segíteni hogy kell/lehet kiszedni? Youtubes videokon tul vagyunk, a kontroller kombinációk nem nagyon segítettek. Köszönöm szépen előre is!
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
4db ddr3 1GB memo 1333, 3000ft. Cakk pakk.
4gb ddr3 samsung noti ram 3000ft.
-
newwave0507
aktív tag
válasz
newwave0507 #89370 üzenetére
Elkelt. Ha egy admin látja, meg szeretném kérni hogy törölje a konzolhoz tartozó kommentjeimet. Köszönöm szépen.
-
newwave0507
aktív tag
válasz
newwave0507 #89370 üzenetére
Elkerulte a figyelmem accot nem lehet, akkor nelkule 85K :)
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy eladó PS4 Pro + Fifa 20 + 10 hónap PS PLUS accot adom hozzá. 90K -
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
4DB KINGMAX 1GB Modul 1333mhz / együtt 3K! -
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Lenne nálam 4x1GB DDR3 1333mhz KINGMAX FLFD45F-B8KL9 4K a 4 darab együtt.
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Indult a BAMA-n egy év párja verseny, és a feleségemmel neveztünk, át is vettük a vezetést, de minden szavazatra szükségünk van. Így nagyon szépen megszeretnélek kérni Titeket, hogy szavazzatok ránk. Előre is Hálásan köszönjük Nektek!
[link] BAMA ( Attila & Petra )
Szép estét kívánok mindenkinek! -
newwave0507
aktív tag
Eladó egy samsung 2.5'' HDD 1000GB. 6k.
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Egyik barátom kisöpri a raktárát. Lesz körülbelül 5-6db 1 GB ddr3 1333MHZ-s ramom. 1000ft / darab áron . Illetve noti ramok is lesznek, + egy raid vezérlő. Ha valakit érdekel dobjon rám egy PMet.
Szép estét kívánok mindenkinek. -
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
10 méter LAN kábelt szeretnék vásárolni, tudnátok nekem ajánlani valami jó helyet, ahol értelmes árban kapok? Köszönöm szépen. -
newwave0507
aktív tag
válasz
newwave0507 #88076 üzenetére
Na ezt elrontottam kissé az előtte lévő saját hozzászólásomhoz szerettem volna :D szóval a hibás arany J3 Samsung 4000ftért eladó
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Adott lenne egy Samsung Galaxy J3 8GB Arany Vodás telefon. Doboz, töltő, tok, elején fólia, de sajnos hibás. Le esett és a panel meghibásodott. Alkatrésznek, vagy bárminek :D
5000 forintot kérnék érte, ha valakit érdekel írjon.
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Golf 4 1.9 TDIről kellene leszedni a turbót, illetve majd vissza is tenni. Volna esetleg itt olyan emberke aki foglalkozik ezzel normal áron? Vagy esetleg tudtok valakit ajánlani? Köszi előre is.
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek esetleg felgyülemlett felesleges pennys pontok ?
Páromnak nagyon megtetszett valami. Ha lenne valakinek kérem PMet írjon nekem. Köszönöm szépen!
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
ALPENFÖHN HIMALAYA jó áron eladó!
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Volna még egy iszonyat kellemetlen dolog, amivel szívok szép idők óta. A srácokkal amikor játszunk, ugye mindíg vagy TS-t, vagy DISCORDot használunk. Ez idáig nagyon rendben is van, a probléma csak ott van, hogy teljesen random időnként én nem hallom őket.., tehát én beszélek, Ők hallanak, én pedig senkit. Lecsatlakozok, vissza.. és ismét hallom őket, de csak egy adott ideig, majd ismét nem. Teljes konfigot cseréltem, az se segített. Mi lehet ez ? :/ Fogtam volna már a netre is, de ha jól emlékszem mikor Barcson laktam még, ott is ugyan ez volt. Nem értem ezt abszolút.. Köszi előre is a segítséget! -
newwave0507
aktív tag
PC venti elosztót hol tudnék venni ? Illetve venti hosszabítót
Köszi!
-
newwave0507
aktív tag
Srácok. Van valami szuper kis oldal ahol webshopot könnyebb módjával lehet elkészíteni?
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Eladó egy SAPPHIRE R9 270X Toxic Boost 2GB GDDR5 256BIT! 20K!!
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Eladó egy ZOWIE 24" XL 2411 144HZ 1MS profi kis monitor! Bolti ár alatt -40 ezer forintal. [link]
Ha valakit érdekel, privátban megtalál.
-
newwave0507
aktív tag
Ha valakinek esetleg szüksége lenne megbízható chiptuningos emberkére Pécsen belül az írjon, tudok embert ajánlani,korrekt áron. Bármi más elektronikai dolog is megy neki, dpf kiütéstől elkezdve bármi
-
newwave0507
aktív tag
Eladó egy SAMSUNG 860 EVO 500GB Dobozos 100/100as SSD. 20K ! Garit nem tudok rá, elhagytam a papírt. Hivatalos samsung nem tudom él-e ilyenkor. Keveset használt!
-
newwave0507
aktív tag
válasz
IO.sys #84479 üzenetére
Nekem procin MX4 van mindíg, szerintem tökéletes. A 7700K-m is így volt, CLU + MX4, 20 fok körül javult.. simán, és ez alsó hangon
! . VGA-n pedig a Kryo. rengeteget segített! Én csak a saját tapasztalatot mondom el, az pedig tényleg az hogy a kettő állaga abszolút eltér egymástól. Az MX4et én úgy szoktam felvinni a procira, hogy szépen középre egy normál csepp forma, majd ujjal egyenletesen felviszem a felületre. Na, hát ugyan ezt megpróbáltam a Kryo.-val elsőre, nem kellett.. tényleg ilyen masszás állaga van.
-
newwave0507
aktív tag
válasz
Balu77 #84469 üzenetére
Átlag használaton belül gondoltam. a Grizzly Kryo.-val inkább a kicsit tapasztaltabbak szoktak foglalkozni, a nagyok kimondottan azt mondják hogy a - fokokban hoz pluszt, átlag felhasználás mellett az MX4el kb. megegyezik. A CLUt pedig kupakra amúgy sem tesszük, csak kupak alá, arról kár is beszélni , mert más a felhasználás célja. Én erre gondoltam Uram
.
-
newwave0507
aktív tag
válasz
Sir Riccio #84453 üzenetére
Az MX4et könnyebb is felvinni a felületre, a Kryo ilyen massza szerű..
-
newwave0507
aktív tag
válasz
Sir Riccio #84449 üzenetére
MX4 a legelterjedtem, a Grizzly-t inkább extrém körülményekhez szokták venni a nagyobb tunerek. Nekem a VGAmon Grizzly van, 1080Ti , a procimon MX4 i9 9900K . Mind a kettő tökéletes.
-
newwave0507
aktív tag
Valakinek esetleg eladó asztalhoz szerelhető PC mikrofon állvány ?
-
newwave0507
aktív tag
A gépházamban sajnos a táptakaró plexit eltörtem.., túlságosan lenyomtam.., magyarán balfék voltam
. Az "AKADekor" foglalkozik plexi lapok árúsításával ? Vagy hol tudnék gyártatni sima fehér plexi lapot ? Kb 40x40es lap kellene, és jó lenne ha meg is hajtanák helyben, ha van rá lehetőség, hogy ne kelljen még azért is máshol fizetnem
. Köszi előre is!
UI; Feltöltöttem a képet, hogy nagyjából miről lenne szó.
-
newwave0507
aktív tag
Gyorskötöző pakkot szeretnék vásárolni, hol lehet jó áron? Praktiker szerintem elég drága sajnos.
-
newwave0507
aktív tag
Valakinek 2x4gb ddr4 memo elado joaron? Hyperx fury esetleg vagy valami hasonlo.
-
newwave0507
aktív tag
Volna egy NZXT PHANTOM 530 nagyon jó áron eladó!
Ha valakit esetleg érdekel egy kishibás gamer ház jóárasítva!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Keresünk dokkolókat
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest