-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
válasz
newwave0507 #102622 üzenetére
Ha a betonon keresztül hallja, akkor puha szivacs kell mögé szerintem. Az se baj, ha az a csúcsosan hullámos puha. A tábla ellentartása beledobáskor egy másik tészta.
-
válasz
newwave0507 #101777 üzenetére
Merlinhardver
-
válasz
newwave0507 #101757 üzenetére
Nálam nem, mondjuk itt Vodafone van
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Nem tapasztaltam ilyet, pedig két helyen is használom. Gondolom kábelezés, router meg hasonlók ellenőrzésén már túl vagy.
-
0xmilan
addikt
válasz
Nalam is elofordul, de csak par havonta veszem eszre. Lehet, hogy nem jatszok eleget.
-
Engineer086
Modder
válasz
newwave0507 #101194 üzenetére
1. A Zsolnay Vilmos 5. alatt található Kulcsnagykernél kérdezz rá, biztos vagyok benne, hogy tudnak segíteni.
-
0xmilan
addikt
válasz
newwave0507 #100966 üzenetére
Tovabbitottam ismerosnek, akik nemreg vettek lakast a Petofi utcaban.
-
válasz
newwave0507 #100387 üzenetére
-
rnrn
aktív tag
válasz
newwave0507 #100362 üzenetére
A Pécsi Darts Club-ot keresd légyszi. A Mária u. 9-ben vannak.
Előzetesen egyeztess velük a Facebookon pl., de a Google-en van fenn mobil számuk is. -
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #100362 üzenetére
Szerintem rnrn lesz az embered. Viszonylag sok köze van dartshoz
-
Sir Riccio
addikt
válasz
newwave0507 #99329 üzenetére
Nekem egy A_RGB splitter kellene ha valakinek lenne.
-
válasz
newwave0507 #99152 üzenetére
Ha egyvalahova bejut, akkor tud terjedni
Bár ha csak az egyik gépet raktad újra, és mind a kettő megjavult, akkor nem az volt a baja. -
válasz
newwave0507 #99150 üzenetére
"laptopon auto progizashoz valo cuccok, azt csak arra hasznalom. "
Ha volt valami kínaiból rendelt cuccod, ahhoz lehetett vírus. Nem egy eset volt, amikor a gyári(nak látszó klón) cuccban volt ajándék. -
válasz
newwave0507 #99147 üzenetére
Az viszont elég meredek, hogy 2 eltérő HW és SW környezeten is ugyanaz a hiba... Lehet volt valami plusz azokon a gépeken
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
newwave0507 #99143 üzenetére
Minden Windowsos gép mellé érdemes tartani egy pendriveot, amiről be tudsz bootolni egy live Linuxot, hogy kizárd a Windowsos hülyeségeket.
Hülye antivírustól kezdve az optimalizáló progikon át elcseszett Windows updatekig bármi lehet amit egyéb úton nem tudsz kizárni.
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #99143 üzenetére
Nah akkor ezek szerint hatásos volt a telefonos javaslatom
(új rendszerrel megpróbálni)
Örülök, hogy rendbe jött a dolog. Valami biztos volt a korábbi, belakott rendszereden, ami visszafogta a teljesítményt ezügyben.
-
dunc
nagyúr
válasz
newwave0507 #99134 üzenetére
Igaza van, ügyfélszolgálat tudja átállítani bridge módba!
-
válasz
Úgy, mint egy bármilyen routert, mielőtt HGW-ket kezdtek volna osztogatni. PPPoE kapcslat, usernév, jelszó, és megy.
Azt is megpróbálhatod, hogy kábellel a HGW-re csatlakozol, és úgy mérsz sebességet, stabilitást. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Neki az azért lenne jó, mert akkor bármi van, a te routered lenne a hibás...
-
válasz
newwave0507 #99125 üzenetére
Ha nem jelented be, akkor meg marad így.
De @Cpt.Pirk-nél a pont, Huawei HGW van?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
newwave0507 #99125 üzenetére
A cuccuk melyik portjába dugtad be a kábelt? Mert az a retek amit adnak, csak az 1-es portján tudja a gigabitet, de ez nincs ráírva, egyszínű az összes portja mert az úgy logikus... Ezt anno megszívtam mikor hasonló problémám volt és nem értettem hol van a sebesség.
-
válasz
newwave0507 #99123 üzenetére
Az véletlenül sincs, hogy esetleg az ő switchük a lépcsőházban döglik
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
newwave0507 #99120 üzenetére
Mivel méred? A Digi saját mérője mit mond? [link]
Milyen routered van most? Géppel mi a helyzet? Próbáltad másik oprendszer alól, valamiről ami fut pendriveról?
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #99120 üzenetére
Ugye 5 GHz-n próbálod? 2.4 GHz-n csak olyan ~300 Mbited lesz bárhogy is.
Ha ez segít, mielőtt új routert vennél: tudok adni tesztelésre gigabites routert, akár több napra is. Tesztelheted azzal is. Ha érdekel és szeretnéd, keress privátban!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
newwave0507 #99098 üzenetére
Akkor várjuk a szerelőt.
Nekem egyszer feltűnt 1000-es diginél, hogy mintha nem jön elég gyorsan a cucc... Aztán rájöttem, hogy a HDD amire mentettem az egyszerűen nem bírt elég gyorsan írni. Áttettem SSD-re és ott meg szaladt lefelé.
-
Amantius
senior tag
válasz
newwave0507 #99094 üzenetére
Micsoda, net, TV? Szintén Derék-Réti, nálam OK. Mármint a net, a TV passz.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
newwave0507 #99094 üzenetére
A rózsadombon mostanában nem volt gond. Bejelentetted?
-
IO.sys
őstag
válasz
newwave0507 #98095 üzenetére
Ha googlétól ugyanezt megkérdezed, lesz olyan cikk, amiben leírják, hogy melyik nyelvvel mit lehet kezdeni. Utána megnyitod a neked tetsző nyelv honlapján a getting startedet és 5 évre eltűnsz, utána leszel kezdő programozó.
True story.
-
IO.sys
őstag
válasz
newwave0507 #98092 üzenetére
-
nesa
veterán
válasz
newwave0507 #97531 üzenetére
Szerintem időbe kell befizetni, 60 nap az a fedezetre vonatkozik.
-
válasz
newwave0507 #97533 üzenetére
csak ne sírjál, ha egy nap eltelik az iktatással, és bontják a szerződést, te meg fizethetsz napi 2-3 ezer forint biztosítási díjat.
-
válasz
newwave0507 #97531 üzenetére
60 nap, hiába állítanak mást.
De te sem szeretnéd ha a munkádért mindenki 2 hónappal később fizetne. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
newwave0507 #97424 üzenetére
A megfelelő kábel mellett külön engedélyezni kell a freesync-et mert nVidia kártyád van, ami Gsync-et szereten. https://leet.hu/2021/07/09/igy-kapcsolhatod-be-pillanatok-alatt-a-freesync-et-nvidia-kartyakon/
-
Sir Riccio
addikt
válasz
newwave0507 #97424 üzenetére
Nézz esetleg optimális beállításokat neten, hogy hasonló hardverrel mások milyen beállításokkal játszanak, vagy csökkentsd a felbontást. A magas FPS arra is jótékony hatással van, hogy mennyire adja be az adott játék a találatokat, nekem sokáig 60-ra volt korlátozva az FPS PUBG-ben, mondván, hogy úgyis csak 60Hz a monitor, aztán mikor kiengedtem akkor hirtelen másfél-kétszerese lett a K/D-m. :D
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
newwave0507 #95499 üzenetére
Ha ez asztali gép, akkor ne használja az előlapi portokat, ha eddig ott próbálta. Dugja be hátra az alaplapba a kék vagy zöld színű USB portokba közvetlen.
Az előlapi portok kábelezése gyakran nagyon bóvli, az USB meg erősen érzékeny a vezetékezés precízen tartott hullámimpedanciájára.
-
válasz
A pendrive olyan portban van használva, ami USB 3-at kezeli?
A port is lehet lassú. -
tamas.nick
aktív tag
válasz
SanDisk Extreme Go-t használok, nem melegszik, nagyon gyors és pici. Külföldről rendeltem (pendrive-os topikban ajánlott helyről), olvasás/írás 200/150 MB/s.
-
válasz
Hálózaton vinni át?
Vagy ha van a gépen eSATA, akkor azzal, az majdnem a belső SATA sebességét tudja. -
Exian
addikt
válasz
Ssd külső házban? Valószínűleg gyorsabb lenne, mint a pendrive.
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #95214 üzenetére
"Mozdonyvezető!
"
Ezt amúgy lehet, hogy sokan viccnek vették, de tény, hogy a mozdonyvezetők meglepő béreket kapnak. 600-700k simán, illetve eközött van az átlag, van, ezért nyilván van, aki ennél többet is kap. Múltkor hallottam valami rádiós interjúban és meg is akadt a fülem rajta.
rnrn: naugye
amúgy van nálunk perpill felvétel, ha valakit esetleg érdekel, egészen hangzatos pozíciókban is, pl. pályázati projektmenedzser (vezető szint), meg gazdasági vonalon is, ám a fizetések még ezen a szinten sem magasak a közszféra miatt. Viszont mindenképp nyugisabb munkakörnyezet, mint a versenyszférában úgy általában. De itt szerintem az igazgató sem visz többet 500-600k-nál haza.
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #95206 üzenetére
Mielőtt admin/moderátor szól: készíts hirdetést és azt linkeld ide, mert ez így szabálytalan.
-
IO.sys
őstag
válasz
newwave0507 #94398 üzenetére
Költözés miatt eladó 3 éves variálható mömaxos konyhabútor kerámialapos tűzhellyel, páraelszívóval. Gépek nélkül is.
Csoporttagoknak -10 000, gépek nélkül -5 000. -
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #93571 üzenetére
Nekem van vájár rokonom, szólhatok neki, igaz már nyugdíjas, de sokat tanulhatsz tőle. De van sok más ismerősöm is, aki a bányában dolgozott.
-
válasz
newwave0507 #93571 üzenetére
Olyan magas a labda:
Pécs és Komló környékén, jó helyen jársz, ha bányászt keresel. -
UHHH
őstag
válasz
newwave0507 #92276 üzenetére
Örülök, hogy tudtam segíteni!
Más: Senki sem lakik fafűtéses/autós/városi környéken? Én túl jó helyen vagyok: Áramot tankolok, nem kell légtisztító, ezért ELADÓ!
Szegény allergiás gyerekek meg szívják a "pollúciótot" a városban... -
UHHH
őstag
válasz
newwave0507 #92273 üzenetére
Tudtommal köteles a digi függetleníteni. A telenor is a telenorosokat, a telekom már függetlenül adja a telefonokat, a régieket is INGYEN kötelesek függetleníteni. De a K2 meg duál simes, ne mondd, hogy nem független!
Miért lenne duál akkor?!
-
IO.sys
őstag
válasz
newwave0507 #89379 üzenetére
Noti ram köll.
-
newwave0507
aktív tag
válasz
newwave0507 #89370 üzenetére
Elkelt. Ha egy admin látja, meg szeretném kérni hogy törölje a konzolhoz tartozó kommentjeimet. Köszönöm szépen.
-
Tegla80
addikt
válasz
igy ok.
-
newwave0507
aktív tag
válasz
Elkerulte a figyelmem accot nem lehet, akkor nelkule 85K :)
-
blaca83
őstag
válasz
newwave0507 #88803 üzenetére
Ki ez a Srác...!
(Küldtem egy szavazatot Ati)
@Exian:
Szép kis gyűjtemény tényleg.
@IO.sys:
A héten viszonylag szabad vagyok.
Kell akkor a nyomtató? -
windlord
őstag
válasz
newwave0507 #88474 üzenetére
Ha kell, csinalhatok egyet neked holnap.
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #88464 üzenetére
10 métert adok neked ingyen :) csak gyere el érte.
-
válasz
newwave0507 #88464 üzenetére
Pár éve itt volt a legjobb áron, ami nekem kellett: [link]
Kültéri kellett, azért jártam utána, de szerintem a beltériben nem lesz nagy különbség.
-
válasz
newwave0507 #88077 üzenetére
Én csak januárban viszem, vagy ha addig eladom valami felesleges cuccom
De akkor az eredeti árán is akár.
@Jannid : Ez a hátránya az ilyesminek :S
-
newwave0507
aktív tag
válasz
newwave0507 #88076 üzenetére
Na ezt elrontottam kissé az előtte lévő saját hozzászólásomhoz szerettem volna :D szóval a hibás arany J3 Samsung 4000ftért eladó
-
blaca83
őstag
válasz
newwave0507 #87285 üzenetére
Igen, jött egy lehetőség és éltem vele!
9900K lesz az utód -
rnrn
aktív tag
válasz
newwave0507 #86456 üzenetére
Szia! Ha lesz valakinek és odaadják neked, de túl sokat kapsz és neked is feleslegessé válik, szívesen átveszem!
-
TRob1
veterán
válasz
newwave0507 #85350 üzenetére
És én Sata táp elosztót/y kábelt? (1 sata tápból 2 legyen)
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #84553 üzenetére
Hol vetted? Ahol én szoktam venni, ott nem kell papír sem, magán az SSD-n van egy vonalkód, az alapján bepittyegik vonalkódolvasóval és kész, nem kell semmiféle papír. Persze ha valami béna boltban volt véve, ahol nem rögzítik a szériaszámot, akkor gáz... de ilyen bolt talán már nincs. Bár van, ahol még ennek ellenére is követelik teljesen feleslegesen a garpapírt. Pedig tökre nem kéne, a vonalkód/szériaszám alapján rögtön feldobja nekik a gép, hogy valóban náluk lett véve és mikor, ki vette, aztán ki is nyomtathatják ugyanazt a papírt, amit vásárláskor kaptál. Szóval agyrém, sok helyen képesek még ezzel szívatni az ügyfeleket, szerencsére a Cgroup-ban nem ilyenek, ott én már nem is szoktam semmi papírt kérni, csak ha cégnek veszek valamit és feltétlenül kell a számla. Amúgy már garpapírt sem kérek, ha saját célra vásárolok.
-
IO.sys
őstag
válasz
newwave0507 #84476 üzenetére
Nekem nem sikerült kenni egyáltalán, úgyhogy életemben először rajzoltam a procira egy nagy X-et. Korábban akkurátusan ujjal elkentem.
-
IO.sys
őstag
válasz
newwave0507 #84476 üzenetére
-
-
válasz
newwave0507 #84471 üzenetére
Így van, a clu kupakra nem megy, ott csúnya dolgokat művelhetne.
De a grizzly kyro attól függetlenül hogy az egyik legjobb, állagra nem nagyon különbözik a többi pasztától, csak drágább max. nem kell hozzá külön tapasztalat, vagy szakértelem, így bármely átlag user számára ajánlom.
Én maximalista vagyok és grizzly-t tolom, de kinek ahogy a pénze engedi. -
válasz
newwave0507 #84450 üzenetére
A grizzly egyáltalán nem extrém, a Clu, na az már igen! Igaz az áramot is vezeti, így csak nagyon óvatosan vele, de megfelelő helyen kiváló, mint pl. nálam is a cpu kupak alatt egy delid után.
Az MX4-ről én speciel olyat hallottam hogy viszonylag hamar kiszárad. Persze a fórumokon sok mindent hallani.De hogy adjak egy támpontot:
-
Sir Riccio
addikt
válasz
newwave0507 #84450 üzenetére
Nem vagyok kibékülve az R7 2700X hőmérsékleteivel, azért akarom felpasztázni rendesen. Egy Alpenföhn Matterhorn hűti két 120-as ventivel.
-
válasz
newwave0507 #84357 üzenetére
ott kell hagyni
-
windlord
őstag
válasz
newwave0507 #84355 üzenetére
Nem hinnem, hogy huzos lenne.
Hivd fel oket, elmondjak. -
válasz
newwave0507 #84353 üzenetére
AKA-Dekor vág és hajlít plexit,
általában megrendelés és az átvétel közötti 1-5 munkanap szükségesMegrendeléskor a "megvárnám", vagy "vidéki vagyok" szavak használatát kerülném.
Mondjuk ez az szolgáltató szektorra igaz, nem tudnak varázsolni, hogy egy csettintésre elkészüljön egy munka. -
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #84308 üzenetére
Ezek a pakkok drágák. Vegyél inkább több méretben külön.pl Elektro Uno a vasútállomásnál.
-
Attix70
aktív tag
válasz
newwave0507 #84308 üzenetére
Lidl
-
nesa
veterán
válasz
newwave0507 #84187 üzenetére
Benéztem
-
IO.sys
őstag
válasz
newwave0507 #83793 üzenetére
Ezért nem indult a lap: a 3. bekezdésig
-
Attix70
aktív tag
válasz
newwave0507 #83774 üzenetére
[link] pécsi cég, izopropil alkohol vásárolható náluk (kb. ez lehet a Video 90-ben is). Beáztatnám pár pillanatra ebbe a löttybe majd leráznám róla (alkohol a vizet szereti
), ezt párszor megtenném. Nem nagy ráfordítás.
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #83774 üzenetére
Ahogy írta hcl, alkoholos mosdatás. Én erre a Video90 "csodaszert" szoktam használni. Az maradéktalanul elpárolog. Sok halott alaplapot sikerült életre kelteni, amik valahol szennyeződés miatt áthúztak valahol, többnyire slotoknál szokott előfordulni, mondjuk lerakódott kosz-por miatt.
-
válasz
newwave0507 #83767 üzenetére
Alkoholos lemosás, mert a víz maradéka elkezd majd dolgozni. De ha nem volt áram alatt, túl kéne élnie (a gyárban is sima vízzel mossák a nyákokat).
-
UHHH
őstag
válasz
newwave0507 #83608 üzenetére
Nincs harag!
S8 után egy xiaomi-t vagy hasonlót venni szerintem elég fura lehet, de OKVETLEN meséld majd el itt, hogy mi lesz a kiválasztott és hogy milyen tapasztalataid lesznek vele!
Amióta megláttam a super amoledet, azóta rá se nézek másra. -
UHHH
őstag
válasz
newwave0507 #83603 üzenetére
Láttad, mennyiért mennek az új, független "gyári 2 év garis" s7 edge-k? Mivel ez új, emiatt 90k az alja, nekem jó az s4 mini.
S Telekomtól vettem, az rendes bolt (szerintem), van garipapír és számla is, s nem előfizus természetesen.
Igaz, nem 60, mint egy xiaomi, de a super amoled, meg a kamera minősége (na meg a 240 fps is) odaver rendesen a többieknek. A kamera is jobb benne, mint az újabb S szériákban.
Aki nem allergiás a mai "normál" méretű telefonokra, annak elég best buy, sajnos én nem tartozom ebbe a csoportba.
És most zene: Aerosmith - Livin' On The Edge -
UHHH
őstag
válasz
newwave0507 #83601 üzenetére
Ment PM!
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #83598 üzenetére
Én most vettem egy Huawei Mate 20 Lite-ot, nekem nagyon bejön. Igaz ez dupla annyi árban, de nézzél körül a Telekomnál, nekem 39500 Ft-ért adták egy hurka előfizetéssel (alap helyzetben csak arra volt szürkeségem, de láttam a készülék ajánlatot is és elcsábultam
). A készülék + 2 évre a havidíj kevesebbre jön ki, mint a telefon bolti/lista ára, szóval ez nekem több, mint best buy volt. Euronicsban ne vedd meg, ott 130e, annál még a Telekomnál is olcsóbb előfizetés nélkül is szimplán a telefon.
Igaz írtad, hogy újat vennél, de a régi telefonom amúgy eladó
(8 mag cpu, 2gb ram, 16gb tárhely, 5.5" FHD kijelző, ujjlenyomat olvasó, dual sim, sztereo mikrofon, NFC (!!) stb). Kvázi karcmentes állapotban, gyári okostokkal.
-
válasz
newwave0507 #83598 üzenetére
Ha szigorúan vesszük a keretet:
Xiaomi Redmi Note 5 4/64
erre még rájön a postaköltség. -
esgabor75
csendes tag
válasz
newwave0507 #82272 üzenetére
.
-
gergobaby
aktív tag
válasz
Mi a baj a vasúttal?
-
válasz
Hauniban nincs ilyenre igény?
-
TRob1
veterán
válasz
newwave0507 #81940 üzenetére
pl. Kína
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
newwave0507 #81841 üzenetére
Ha szereted a sci-fi témát, akkor ott van a Star Trek Online. Ingyenes, és iszonyatosan sok contentet pakoltak bele az évek során.
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #81614 üzenetére
Nekem a Cetelemnél az 1 óra töredékébe került, csupán néhány kattintás volt, szóval online ment az egész. Persze a kifizetés nem volt meg 1 óra alatt
(de pár nap alatt meg volt az egész).
-
dunc
nagyúr
válasz
newwave0507 #81614 üzenetére
Sehol nem egy óra max régi ügyfélnél, de amúgy gyorsan megy. (cib 1 nap)
-
válasz
newwave0507 #81562 üzenetére
Én mondjuk a Hyundai i20 vagy i30 felé nézegetnék, hátha van egy jó példány mar ennyiért.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
newwave0507 #81556 üzenetére
Szerintem Ő nem jön házhoz, mert állandóan nyakig van melóval, de lehet rácsörgök, köszi.
(#81557) Lomha 8V:
Így van, semmi életjel.
De ha hiába bikázom, akkor az új akksi mit segítene?
A bikázás pont azt jelenti, hogy kiküszöböli a régi akksit, nem?
Full nem értek hozzá csak gondoltam jó 5let a bikázás, de akkor mégsem.(#81558) nesa:
Mi az az áramtalanító kapcsoló és hol találom?(#81559) dunc:
Nincs áram a kocsin, ez lehet biztosíték?
Szerzek egy multimétert, hátha az mutat valamit...Köszi mindenkinek.
-
Attix70
aktív tag
válasz
newwave0507 #81523 üzenetére
Pécsen hol lehet ilyen (Montana) festékeket venni?
-
nesa
veterán
válasz
newwave0507 #81525 üzenetére
A Matt fekete is montana?
-
nesa
veterán
válasz
newwave0507 #81523 üzenetére
Én nem esem bele a körbe, viszont valószínű én is váltani fogok, hátha valakit ilyesmi is érdekel.
Montanával azért mégse kéne de alig drágább vagy egy árba van vele a neolux 1k (10k korul van 2,5L ) ami azért mégis erre lett kitalálva, a 2k mégjobb.
-
nesa
veterán
válasz
newwave0507 #81521 üzenetére
Az a baj szerintem hogy ez a szín a potenciális vevők 0,00001% sem mozgatja meg.
-
a2d2
addikt
válasz
newwave0507 #81504 üzenetére
Szerintem is rendeld meg kínából, max pár hétig buszoztok
-
válasz
newwave0507 #81504 üzenetére
Olcsón Kínából vagy itthon autós boltból.
-
Exian
addikt
válasz
newwave0507 #81330 üzenetére
Állítólag a Szerb-Horvát Kollégium occsó és jó
Büfétulajdonos ismerősöm mondta, akinek azért van pénze, de szoktak ott megszállni fillérekért. Ha nem kell csicsa és nagy felhajtás, hanem csak annyi, hogy aludni tudjatok valahol olcsón és lehessen tisztálkodni is, akkor jó lehet.
-
HoldChore
tag
válasz
newwave0507 #81260 üzenetére
Sztorno
-
válasz
Kicsit félreírtam Newwave0507 kollégának a monitorom típusát, úgyhogy az én alánlatom nem túl rózsás a számára. Új jelentkezőt vár!
-
válasz
newwave0507 #81262 üzenetére
Hát az jó lenne, csak közben megnéztem az árát. Szerintem nekem túl drága lenne a csere, meg valószínű az 27-es monitorom túl gagyi lenne a szükségleteidnek.
Csak egy kérdés. Nem túl alacsony egy ilyen monitor? Mármint a képernyője.
-
válasz
Kanyarodik ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest