- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Engineer086
Modder
válasz
Iginotus #88255 üzenetére
Félre ne értsd, a mai magyar építőipar színvonalát elnézve van értelme annak, hogy enyhítettek ilyen irányban a szabályozáson. Akinek van affinitása a kivitelezéshez, annak jó esély ez, viszont a többség nulla tapasztalattal belevág egy sok milliós beruházásba, azt hiszi, hogy ő találta fel a spanyol viaszt és most olyan házat épít, amilyet még eddig senki. Nálunk, építészeknél ez úgy csapódik le, hogy hallgatjuk a jobbnál jobb ötleteiket, próbáljuk normális mederbe terelni a projektet, de a T. megrendelő sokszor csak úgy tekint ránk, mint kötelező rossz, mint műszaki rajzoló, akik felszerkesztik a kockás papírra vetett álomterveket....
Bocsánat, hogy így lerohantalak ezzel, most hogy ventiláltam, mindenkinek boldog karácsonyt kívánok! -
UHHH
őstag
-
Exian
addikt
válasz
Iginotus #78427 üzenetére
Ahhoz tudod csak, aki plazmára is szakosodott
Szerintem nem sokan vannak... az ismerősöm, aki kapásból mondta, hogy ő plazmát nem javít, ő eléggé benne van a témában régóta, de plazma az olyan ritka, mint a fehér holló, hogy arra nem rendezkedett be alkatrész és szervizkönyv tekintetében. Minden más hagyományos LCD TV-hez van kapásból alkatrésze, vagy ha nincs, azonnal beszerezhető és a szervizkönyv (kapcsolási rajz, stb) ellátottság is sokkal jobb azokra.
De azért sok sikert, reméljük találsz szakit
Ha táppanelen vagy másik panelen baja van hiba (márpedig valószínű), akkor lehet, hogy sokkal inkább egy ügyes műszerészre volna szükséged.
-
Exian
addikt
válasz
Iginotus #78424 üzenetére
Nekem visszaírt az ismerősöm, azt írta plazmát nem javít, sem alkatrész, sem szervizkönyv nem áll neki rendelkezésre.
Van még ez a csóka, kérdezd meg, hátha: Tasnádi TV szerviz
Ő javította múltkor kollégám memóriahibás TV-jét (nem plazma).
-
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Iginotus #51250 üzenetére
Például: Használt DELL gépek
-
-
válasz
Iginotus #36726 üzenetére
Ha nincs jelentkező, akkor esetleg érdemes rápróbálni a Hungária úton az AC/DC boltban. Ha nincs neki pont olyan ami kell, akkor hozat szerintem, ha ilyen nagy mennyiséget veszel, akkor alkudni is lehet esetlegesen.
Én múltkor ott vettem olcsón UTP-t és adott mellé 10 darab véget csak úgy. Nem nagy pénz, de az is pénz.
-
Thomas1
addikt
válasz
Iginotus #568 üzenetére
Akkor ebben elvileg cserélgetni kell a vizet? Mert amit én keresek abban van egy pici kis hűtő, ami lehűti a vizet, és rézcsöveken nyomja a venti elé. Vagy a tiédben is van?
Hol vetted, és mennyi volt? És mennyire hűt?
Elvileg a héten kapnak a Metrósok, de nem tuti.
Ilyesmi:
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged