-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Esetleg Dr. Farda Zoltán (magánrendelésben), vagy Dr. Pálvölgyi Péter.
-
Csepy
őstag
Dr. Kovács Virág.
Csak ajánlani tudom, remek munkát végez, remek árakon.
Mondd, hogy a Csepela István ajánlott és mindjárt "régi barát" leszel ÉS ha tüke kártyás vagy, sok kezelés árából 10% OFF (mondjuk pont fogpótlásból talán nem, ha jól rémlik) -
s7evcsenko
addikt
Felhívod a diagnosztikai központot és jó pénzért adnak neked időpontot MRI/CT-re.
-
-
IO.sys
őstag
Jobbulást!
Éhséghiány ellen. A végeredmény miatt kezdtem el nézni, de mire eljutottak addig, többször elsírtam magam a gyönyörtől.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hű, nektek aztán kijutott!
Mivel most benne vagytok, pár hónapig meglesz a természetes védettség, mondjuk erre a hullámra védettnek vagytok tekinthetőek, de a védettség hossza megtippelhetetlen, mert függ az életkortól, a fertőzöttség mértékétől és úgy általában az egészségi állapottól.
Szerológiai tesztet megmutatja, hogy antitest szinted aktuálisan hogy áll, de az képes gyorsan zuhanni, x idő után havonta kellene méretni... A T-sejtes immunválasz kialakulását ami hosszú távú védelmet jelent, azt meg kevés helyen vizsgálják, annak meglétét sem lehet megtippelni.Hullámok pedig lesznek még, a következő hullámra szinte biztos, hogy megszűnik az antitestes védettségetek és újra bekaphatjátok, sőt, ki tudja akkor milyen, még fertőzőbb verzió fog keringeni...
Az meg megint kérdés, hogy a poszt covid tünetek meddig tartanak ki, egyáltalán megszűnnek-e. Az előző hullámban fertőződött barátom továbbra sem érez semmi ízt vagy szagot és nem is biztatják, hogy ez javulna idővel. Cavintonnal próbálják kezelni. -
IO.sys
őstag
Rengeteg folyadék és D-vitamin. Engem az hozott le az egészről 2 nap alatt. A gyerek csepegtetős D-vitaminja, volt itthon. A lázcsillapítóról anno azt olvastam, hogy csak árt. Ennek ellenére én is beszedtem, mert elfelejtettem ezt. Mire levitte volna a lázat, a hőhullám elment. Normálisabban éreztem magam tőle utána 4 órán át, de a D-vitamin volt az igazi varázsszer. Azt kéne kötelezővé tenni...
-
Csepy
őstag
Jobbulást nektek. Kitartás. Nekem csak 25 nap szopás volt, gyengeség, massziív fájdalmak és még egy apróság; ráment a veséimre, amik szépen félig tönkrementek bele. >90 eGFR értékem covid óta 45-50. 60 alatt már súlyos vesekárosodásról beszélhetünk. Hát ez van, legalább, ha korábban döglök meg bele, kevesebbet lesz szar, amikor tönkremennek a veséim.
-
Sir Riccio
addikt
Az a baj, hogy az emberek jelentős része egész egyszerűen nem elég okos (az adott területen), hogy mindenről maga dönthessen. Pl. ilyen egy atomerőmű megépítése is. Azért nem az emberek döntenek róla, mert nem értenek hozzá. Mellesleg mire döntésképes lesz az ember, addigra jópár oltáson túl van, amiről nem dönthet, viszont ezeknek köszönhetően éli meg azt a kort amikor már tud dönteni dolgokról.
-
-
Sir Riccio
addikt
Lehet ezen csodálkozni, de részben a konteóhívő oltáskritikusok miatt tartunk itt akik nem figyeltek biológia órán, viszont cserébe elhitték egy másik hasonló nagytudásúnak, hogy a zsidógyíkemberek parancsára billgéc pénzén, soros györgy adatja be a mikrocsippel és nanorobotokkal teli oltást, amivel távolról irányítanak a laposföld széléről a kentauri fényküldöttek.
-
Arra van, hogy nem leszel durván beteg.
@Ferdzsoo : Arányokat nézz. Oltás 70-90% körül megvád attól, hogy beteg legyél, és a normálisabb oltások esetén alig van valaki, akinek nincs antitestje. (Még a kínaival is csak statisztikailag gáz, de ha be vagy oltva, akkor jó eséllyel védett leszel.) Persze, ilyen elvadult esetek mindig vannak, de a többségnél működik.
(Egy influenzaoltás sokkal kevésbé véd az influenza ellen, azaz nagyobb eséllyel leszel beteg akkor is, ha be vagy oltva.) -
Exian
addikt
Ahogy Dluinet is írta, az oltás nem az ellen véd, hogy ne kapd el a vírust. El fogod kapni. Csak épp a lefolyás nagyon nem mindegy, a korháztól, lélegeztetőgéptől jó eséllyel meg fog védeni. De kisebb tünetek lehetnek, még az is lehet, hogy lázas leszel, meg köhécselés, ilyesmi, de megvédHET a komolyabb dolgoktól.
-
Exian
addikt
Hát engem az ilyesmi nagyon nem hat meg, bizony kibontottam :) az volt benne, aminek lennie kellett, szerencsére az stimmelt. De azért holnap reggel visszamegyek oda, ahol vettem, szerintem az összes palack az aktuális készletből ilyen kupakkal lehet szerelve, nem hiszem, hogy csak 1db került be. Mert ugye a Dreher gyártja az Arany Ászokat is, biztos elfejetettek kukapot váltani, biztos egy jó adag kapott ilyen sapkát. Ha lesz még, egyet lehet elrakok tényleg dísznek :)
-
UHHH
őstag
Kicsit átfogalmazom: Aki nem elég óvatos és nem elég megfontolt, az ne vásároljon ott. Lásd többi hsz, ha megfelelő az eladó user profilja és valós személyt takar, akkor talán nem lőhet mellé a vevő.
Bár aki mesélte a laptopos storyt, ott is az eladó egy "normálisnak tűnő" fiatal lány volt, rendes profillal. Szóval bele lehet futni azért... -
-
Ezért kéne bevezetni, hogy bizonyos határ felett elviszik az autót egy időre. Persze nem a 110-zel hajtóktól (onnantól büntet), hanem a jelentős túllépőktől, hogy ne legyen olyan kegyetlen a dolog. Mondjuk 90 helyett 130-nál 1 hónap, 140-nél 2 és így tovább. Az lenne az igazi visszatartó erő, mikor a két vödrös mosással kinyalt, polírozott, imádott verda 1 hónapig rohad a 40 fokban a poros telephelyen a napon.
-
Esetleg az IKEA? Úgy tudom már működik a pécsi átvevőpont.
Más:Eladó 22-es tévé. Vadiúj, 2 év garival, mindenével, dobozában. Sajnos túl nagy oda, ahova nekem kell. A felső keretén van egy kis repedés, ami a használatát nem befolyásolja és alig látszik. Nem is vettem észre, szerintem a kiszállításnál keletkezett, mert én csak odapróbáltam, ahova kéne és bekapcsoltam. Az új ára 31.000 volt, 25.000-ért vihető pár naposan.
-
fudi2002
nagyúr
A másik gond, hogy pont most volt egy erős influenza. Akit az is keményen megviselt esetleg tűdőproblémája lett belőle, nekik aztán végképp nem hiányzik ez most. És biza a flangáló mamák-papák-kölkök őket is veszélybe sodorják ezzel.
Még ha a saját életükkel játszanának....
-
fudi2002
nagyúr
Ha az emberek megértenék végre, de nem.. Ne tudd meg, az utcánkban is itt flangáltak az öregek kettesével, a szokásos dumcsi járat. Nem tudom, hogy megvan-e nekik, hogy mikor választani kell az életmentő beavatkozás kapcsán, az orvos a fiatalabbat fogja választani. Nem tudom mi kellene még, hogy komolyan vegyék...
Mindenki vigyázzon magára, már sehol sincs "biztonságban"! -
-
Exian
addikt
Akkor vegyél egy épkézlábabb routert, nyomass/nyamattass rá egy DD-WRT-t vagy OpenWRT-t és azzal meg tudod csinálni, hogy mely napokon mettől meddig tiltsa az adott eszköz netkapcsolatát.
De létezik számos alkalmazás a Play áruházban, amivel lehet csinálni különböző feltételek szerint bármilyen tiltást az adott eszközön, persze olyan kell, aminek az admin felülete jelszóval védhető.
-
nesa
veterán
Nekem nem tetszett az ajanlata, es az igen kedvezotlen ajanlatra is 2 hetet kellet volna varnom, + a javitasra is tobb mint 1 hetet mondott, ez nalam nem jatszik... amugy tobben dicserik, es latszolag is tele volt meloval, kb 15 auto vart epp, utcan, udvarba, mindenhol...
Vaze ha mercizel nehogy ugy legyen hogy majomra volt penz de bananra nincs...
-
TRob1
veterán
Ő lehet hogy ért... neki is az van.
-
dunc
nagyúr
Tudod barátom, már hetek óta rettegésbe tartotta a környéket a pacák, és boldog vagyok, hogy eltűnt! Ha tetszik ha nem védeni kell a lakókörnyezeted! De mondom írd meg merre lax, megkeresem, és lerakom nálatok a kukánál, ne félj magától nem fog elmenni!
Ottmarad örökre, mint egy életre tartó nász...
(#66605) Balu77 köszönöm
-
Exian
addikt
Telefonra van egy nagyon szuper progi, kicsit mókás néven: Fing.
Ezzel látod a hálózatodon lévő összes gépet, IP-ket, MAC addresst, és ha valami nem odavaló, letiltod a routerben. A lényeg, hogy telefonnal is fel kell persze csatlakozni az adott routerre.
Én bukkantam már rá így melóhelyen "nem odavaló" gépre, pontosabban telefonra. Valaki rácuppant az egyik wifi AP-ra, rögtön láttam.
-
a2d2
addikt
Erre gondoltam:
[link]2007-ben mikor kint voltam ezt ittuk rendszeresen, ez volt a legjobb ár/értékben.
Viszont elég rendesen elszálltak kint is az árak sajnos.
Amikor én kint voltam, akkor 2 font alatt volt az ára a 3 liternek.
Találtam egy 2010-es cikket, itt már 2,5 font ([link]).
Most meg már 2db vásárlása esetén is 3,5 font darabja.Mindenesetre ha jársz iceland-ben és nem nagy teher neked akkor benevezek 2 palackra, a régi idők emlékére, de ha nem az sem gond.
Ha meg nem próbáltad még akkor itt az alkalom. Nekem nagyon bejött ugy maga a cider, nem ittam előtte sehol sem ilyent. Itthon most kezd még csak elterjedni, de elég drágán mérik sajnos.
Az étteremben ahol dolgoztam volt saját főzője a tulajnak lent a pincében. Emlékszem milyen jól esett mikor éjfélkor munka után megkínáltak egy frissen csapolt pinntel
Köszi!
Miki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest