- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
XboxGamePass #100895 üzenetére
Gondolom a klíma javítása pénzbe kerül
-
válasz
XboxGamePass #100684 üzenetére
Köszi!
Tök jó hogy erről sehol nem láttam infót a városban vagy a neten... -
Aby_2014
aktív tag
válasz
XboxGamePass #100598 üzenetére
Mi Kertvárosban vagyunk a Nagy Imre úton. Lehet, hogy eszköz hiba?
-
rnrn
aktív tag
válasz
XboxGamePass #100435 üzenetére
Gondoltam, hogy nem egyedi, azért is írtam nektek. Jó lenne, ha közösen meg tudnánk fejteni.
-
a2d2
addikt
válasz
XboxGamePass #100368 üzenetére
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
XboxGamePass #100378 üzenetére
A háló nálunk bevállt (a bencék ellen is), pedig az egyik ablaknál a háló kerrténél még rés is van
-
válasz
XboxGamePass #100370 üzenetére
Lehet, hogy púposszúnyog volt: [link]
De van az a kicsi légyszerű rovar is, ami durvát csíp. Nem jut eszembe a neve sajnos.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
XboxGamePass #100372 üzenetére
Bármi is legyen az, eléggé allergiás vagy rá.
Mondjuk, nálunk a lakásban évek óta nem volt szúnyog még most sem, hogy kint nyüzsögnek. Pedig a ház előtti játszótér szinte egy erdő és a közelben is nagy füves tér van. Szóval, nem épp városi környezet
-
samu2062
senior tag
válasz
Sajnos nem tudom megállapítani ezekről a képekről, hogy mi ez, de hogy nem tigrisszúnyog, az biztos, de még az is kétséges, hogy szúnyog-e.
Amúgy itthon a tigrisszúnyogtól sem kell annyira tartani, mint ahogy szajkózza a média. -
dunc
nagyúr
válasz
XboxGamePass #100374 üzenetére
Kend körömvirág kivonattal, ne krémmel, hanem tömény körömvirággal.
-
dunc
nagyúr
válasz
XboxGamePass #100372 üzenetére
Szia, sima szúnyog is tud ilyent, rajtam is van! Csak nem úgy reagálunk rá mint régen, jó lassan gyógyul, és csúnya.
-
Ajándékok
aktív tag
válasz
-
samu2062
senior tag
válasz
XboxGamePass #100368 üzenetére
Van többféle szúnyog, ami igen hasonlít a tigrisszúnyogra. Megjelentek itt is, az tény, de nem biztos, hogy az volt. Ha csak nem értesz hozzá és azonosítottad be biztosan.
Ha igen akkor jó, ha nem akkor ha sikerül csinálni egy képet róla, amin látszik a fej-tor, jó eséllyel megmondom. -
Attix70
aktív tag
válasz
XboxGamePass #99480 üzenetére
Bocsi a késlekedésért. A készülék érdekelne így hibásan.
MÁS: Valakinek nem lenne esetleg olcsón Bluetooth-os egere ? -
Attix70
aktív tag
válasz
XboxGamePass #99478 üzenetére
Nem adod el így?
-
a2d2
addikt
válasz
XboxGamePass #98363 üzenetére
Na én meg eddig azt hittem hogy a PH-s 2e-es retail-el tök jó vagyok
Mondjuk azok még win 10 kulcsok voltak.
Ha kell majd legközelebb még a családba akkor keresni foglak. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
XboxGamePass #97720 üzenetére
AKkor mondjuk az az érdekes, hogyan kerülhettek bele...
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
XboxGamePass #97712 üzenetére
Én biztosan fekhelyet cserélnék.
-
Ajándékok
aktív tag
válasz
XboxGamePass #97716 üzenetére
Vigyázz vele, mert ami hatékony, az már ember számára is mérgező.
-
Ajándékok
aktív tag
válasz
XboxGamePass #97714 üzenetére
Ózon, gőz nem jó?
-
Exian
addikt
válasz
XboxGamePass #97712 üzenetére
Részvétem. Úgy hallottam ismerőstől, hogy nem olcsó mulatság. Ha gondolod, megkérdezem, hogy kivel csináltatta.
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
XboxGamePass #97359 üzenetére
Találtam, csak idegességemben nem a google-el kezdtem
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
XboxGamePass #97219 üzenetére
Küldtem egy számot, az asztalos dou-é, akik nálam csináltak minden bútort. Pöpec és precíz lett minden amit csináltak.
Attix70: igazad lehet, valszeg rosszul emlékszem.
Vagy régebben volt dolgom relés verziókkal is és arra emlékszem, ki tudja. -
Ajándékok
aktív tag
válasz
XboxGamePass #96981 üzenetére
Keress szállítási sérült, szépséghibás... gépeket.
Ennél olcsóbban kapsz jobbat. -
Exian
addikt
válasz
XboxGamePass #96685 üzenetére
Jah. Az jó
Ja, Voda optikán szolgáltat ott? Nálunk koax-on jön. Optikán lehet, hogy jobb. Bár ahogy nézem, a felefele sávszél optikán is csak 40 mbit náluk... borzalom.
-
Exian
addikt
válasz
XboxGamePass #96679 üzenetére
Felfele mennyi? 30?
nálunk melóhelyen úgy van, lefele tűrhető, de fel... Facebook meg többnyire használhatatlan, mondjuk nem izgatna, csak nálunk az sajnos elsődleges munkaeszköz.
Az Ügyfélszolgálatot ne akard elérni
Amúgy ha nincs más, akkor igazából mindegy is.
-
válasz
XboxGamePass #95343 üzenetére
A tavalyi WC papír effektus, akinek nem kell, az is minimum 10 litert vásárolt.
-
Lomha 8V
addikt
válasz
Másik topikban olvastam, hogy Bárdinál még lehet 100 literest venni. Az nem kevés, de ha páran összeálltok esetleg, akkor működhet.
-
Szilofon
aktív tag
válasz
Nincs sehol (Kaposvár, Szigetvár).
Állítólag kb 2 hét múlva lesz. -
Exian
addikt
válasz
XboxGamePass #94745 üzenetére
Szerintem ha bemész ide, szívesen megcsinálják. Itt minden van nekik, ami kell hozzá, én itt vettem múltkor (nem saját célra, megbízásra) pont bőr lyukasztót, több méretben. De ők javítással is foglalkoznak szerintem.
-
válasz
XboxGamePass #94745 üzenetére
Bármelyik cipész vagy táskajavító (pl: Arndt táska bolt a Forrás üzletház aljában) megcsinálja.
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
XboxGamePass #94500 üzenetére
Megoldódott úgy látszik.
-
NGA
addikt
válasz
XboxGamePass #94240 üzenetére
Én rakattam fel klimát májusban. 257e Ft mindennel. Gree Pulse 3.2 kw
-
Exian
addikt
válasz
XboxGamePass #94250 üzenetére
". A 200 ezres árat nem értem, az egy gyenge klíma ára szerelés nélkül gondolom, mert 80k min csak a szerelés."
230 lenne/lett volna szereléssel. Gree klímával. A már többször említett Maróti Zsolt volt kint nálam.
-
emre
veterán
válasz
XboxGamePass #94245 üzenetére
Az olcsóbb Daikin klímák a cseheknél készülnek. Nálam egy éves korában panelcserés lett.
Gariban meg lett odva, de már bánom hogy nem Gree Amber lett az helyett is. Az Amber-nél gyengébbet nem vennék.Egy kollégám most kapott ajánlatot kaposvári cégtől kadarkúti munkára.
Valami Gree klón 3,2kw 190k, Gree lomó 2,5kw 190k
Szerelés 60-70k (plusz áfa ha számlás) Határidő 2-3 hét, de volt aki 4-5 hetet mondott.
Az összegekben nem vagyok biztos, de nagyságrendileg nagy eltérés nincs. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
mi is szeretnénk klímát, olvasgattam én is sokat, hogy mit érdemes stb, korábban én is Daikin-t akartam mindenképpen, csak kb semelyik cégnél nem találtam itt Pécsett, mivel akkor már kihasználnánk ezt a max 50% vissza dolgot is (ami klímából nem jön vissza ugyebár, mert az anyagköltség/munkadíj nem 50:50% megoszlású).
A mecsek klímát találtam, mint jó alternatíva/opció, akik Panasonic klímákat forgalmaznak (legalábbis weboldaluk alapján) -
nesa
veterán
válasz
Keszüben vagy egy jó klímás, csak a neve nem ugrik be
nyár végén én is le akarom cserélni a mostanit.
-
UHHH
őstag
válasz
Daikin menő! Melyik cég?
-
válasz
A klímák nagy részét a Gree gyártja, mindenféle más felirattal
-
Exian
addikt
válasz
400e az már nagyon sok szerintem. 200-250 körül lett volna nekünk egy nagyszobába. Most érdemes csináltatni, mert akár a fele visszaigényelhető.
Nekünk nagyon magas toronyventilátor van egyelőre. Ez elég jó. 130cm magas, a forgórésze is van vagy 60-70 cm. Ez elég drága volt, 35-40e körül. De egy klímával persze közel sem ér fel... Arra jó, hogy kicsit huzat érzést kelt.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Egy 10k-s metrós !!FÉM!! 45cm-es venti is rengeteget tud segíteni. Az még lehet hogy van.
Konkrétan hurrikán lett a lakásban. -
IO.sys
őstag
válasz
XboxGamePass #88073 üzenetére
Akkor hívd őket újra, hátha egy képzettebb veszi fel!
Meg ugye neki is van egy csoportvezetője, őt is lehet kérni, csak be kell sétálni valószínűleg.
-
IO.sys
őstag
válasz
XboxGamePass #88071 üzenetére
IMEI azonosítóról hallottál-e már?
Bizonyára a szolgáltató is, az benne van az adásvételiben, legalábbis nála biztosan. Nem értem, miért az eredeti telefonszámra kíváncsi. -
Exian
addikt
válasz
XboxGamePass #87997 üzenetére
Kösz van bőven :) Páfrány utca környéke katasztrófa volt. Most már van áram, de volt egy hosszabb (félóra?) szünet, aztán olyan volt, mint a mesében... Hol volt, hol nem volt áram, még a villanyóránál lévő megszakitó is feladta, annyira ugrált az áram. Korom feketében úszott a környék. A DM riasztója meg vernyákolt :D aszitte szegény, hogy szabotázs van, oszt' leadta a drótot a távfelügyeletnek, az tuti. Meg végig kürtölte a környéket.
-
Exian
addikt
válasz
XboxGamePass #87988 üzenetére
Épp a napokban vettünk a fürdőszobába új tükrös kisszekrényt, abba is E14 foglalat van és én is LED-es E14-es pilácsot raktam bele. Mondjuk a mienkben van bőven hely a lámpának, belement volna sokkal nagyobb is, én egy kis 3W-osat raktam bele, elég bőven a fénye. Majdhogynem sok.
Van még egy ilyen izzóm, ha gondolod, odaadhatom próbára, hogy belemegy e, meg hogy jó e a fénye.
-
válasz
XboxGamePass #87986 üzenetére
Szerintem a ledes E14 normál méretben simán befér oda. Én már több éve kicseréltem arra és 8-ad annyit fogyaszt, nem melegszik, erősebb a fénye.
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
XboxGamePass #87975 üzenetére
elfogyott az akciós. Későbbiekben 12990 Ft.
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
XboxGamePass #87973 üzenetére
már csak 1 db
-
válasz
XboxGamePass #87957 üzenetére
addigra ezek már kukába kerültek
-
válasz
XboxGamePass #87952 üzenetére
Én még 1984-ben gyártott VGA monitorral kezdtem a színes korszakot (előtte monocrom volt), ami 14" volt, de abból csak 10"-on volt kép.
Ha a laptopodnak képernyőjét elfeleznéd függőlegesen, akkor kapnád meg a látható részét az első monitoromnak. -
Ajándékok
aktív tag
válasz
XboxGamePass #87954 üzenetére
Ezek szerint jöhet az 50-es a nagyobb távolság miatt.
Köszönöm -
Exian
addikt
válasz
XboxGamePass #87952 üzenetére
Szintén, tökugyanez a TV (ha erről beszélgettünk privátban?!), szintén használom monitornak is, elsősorban Xbox One X-hez. Nagyon szupi! Az 50"-t viszont lehet, hogy már soknak gondoltam.
-
válasz
XboxGamePass #87729 üzenetére
Pálfi Autóvillamosság pl. De olyat nem hiszem, hogy találsz, ahol megvárható.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
XboxGamePass #87661 üzenetére
Engem az étterem vonz, főleg, hogy itt lakom mellette.
-
Exian
addikt
válasz
XboxGamePass #87559 üzenetére
Na és webes felületen?
-
Lacko87
tag
válasz
XboxGamePass #87557 üzenetére
Én voltam ugye?
-
Exian
addikt
válasz
XboxGamePass #87552 üzenetére
Hát én adtam valakinek, szerintem tudok megint. Utána nézek.
Más: tudna nekem valaki adni holnap egy nyomásnyi alu kontaktpasztát?
-
rnrn
aktív tag
válasz
XboxGamePass #87548 üzenetére
Köszi, gyorsan vettem isssss...
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
XboxGamePass #87542 üzenetére
Ugyanitt eladó Samsung UE40K5100 101 cm FULL HD led tv hibátlan állapotban nagyobbra cserélés miatt. Garancia lejárt, de 1 hét garanciát vállalok rá, 2 év alatt sose volt semmi baja, csak Xbox One X-et ki akarom élvezni egy komolyabb 4K tv-vel. Fórumtagoknak 50,000 Ft.
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
XboxGamePass #87514 üzenetére
-
Exian
addikt
válasz
XboxGamePass #87506 üzenetére
Hát, akkor letöltésben valóban megverlek perpill a mobilnettel:
Ez kb a maximum, ennyit tudtam mérni max, bárhol is próbáltam. Ez a plafon jelenleg Digi Mobilnettel. Viszont ingyen van. Ha belegondolok, hogy 2002-ben közel 10ezret fizettem a 0.03Mbit (384Kbps) ADSL netért, ahhoz képest ingyen a ~12Mbit nem rossz :D
-
Exian
addikt
válasz
XboxGamePass #87502 üzenetére
Szintén uránváros, de csak digi mobilnet van jelenleg, az jó, hozza a maximumot :D a kábelest holnap kötik (kertvárosból költöztetem). Holnap megírom, hogy milyen, ha addig nem rendeződik nálad.
-
Engineer086
Modder
válasz
XboxGamePass #87390 üzenetére
Én eddig kétszer próbáltam, az volt a tapasztalatom, hogy azonos összegért kevesebb ideig működnek a funkciók, mint mondjuk a Tesco-s mosóban. ráadásul amikor ott voltam, a váltó sem működött.
A szomszédban (Tesco) általában 4-500 forintból megúszom a kocsi külső takarítását, de keresnem kell egy mosót itt Kertvárosban, ami közelebb van.Btw.: továbbra is keresek megbízható autófényezőt a városban. hcl: Neked köszönöm a tippet, utána járok.
-
válasz
XboxGamePass #87390 üzenetére
Régebben használtam, de a McDrive melletti Shell kút mosója jobb és olcsóbban jövök ki. Én 200-ért nyomok rá habot, utána kefével megdörgölöm, 3-400 forintért lemosom tiszta vízzel. Nagy autó, szóval ennyiért megéri. Pécsen szerintem ott a legjobb a hab, de persze elfogadok alternatívát. Ezért is nem veszek magasnyomású mosót, mert amit megéri megvenni, abból kb. 100-szor mosom le a kocsit.
Szóval az általad kérdezett eléggé drága, főleg a legfelül lévő két prémium mosó, mert az még feláras is (azaz kevesebb időt ad ugyanannyi pénzért).
-
Vertigo18
addikt
válasz
XboxGamePass #87347 üzenetére
Én nem látom, hogy írtam volna bárhol is, hogy "baj", hogy ennyiért raktad ki. Kérlek szépen, ha te látsz ilyet, akkor vágd azt be nekem!
Mellékesen megjegyezném, hogy direkt kiemeltem, hogy "nem bántásból" írom, úgy látszik ez elsikkadt a soraim között, számodra érdektelen volt.
A sztorit már korábban olvastam. Köszi az ismétlést. -
Vertigo18
addikt
válasz
XboxGamePass #87345 üzenetére
Már meg akartam kérdezni korábban is, légyszíves ne láss bele semmit, csak egy kérdés csupán:
Te megvetted anno 13k-ért ezt a routert, árulod majd' 20k-ért, mert nem kellett neked mégsem, majd szépen-lassan "lecsökkentetted" az árát 15k-ra, de "csak nekünk" odaadnád annyiért, amennyiért te vetted???
Tényleg csak egy kérdés, mert nem értem...
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
XboxGamePass #87261 üzenetére
Router témához, másnak 400 Mbit felett is adja a jelet wifin szóval nem ezzel van a gond. Vettem egyet bátyámnak is, de mint kiderült hozzá nem lehet bekötni a digit, sőt csak telekom van és abból is valami nagyon őskori lassú technológia ezért fórumtagnak eredeti 12990 Ft áron átadom, ha kéri valaki.
-
válasz
XboxGamePass #87257 üzenetére
"Sebesség (max. ):2400,
Gigabit LAN csatlakozó:Nem,
Gigabit WAN csatlakozó:Nem,
WiFi szabvány:802.11 a/b/g/n/ac, "Most akkor milyen portok vannak rajta (máshol gigabites WAN -t írnak)? Ha nem gigás a WAN, akkor gyak. valószínű 100Mbit/s max sebességed van kifelé, vagy kicsit több. . A wifi legalább rendes.
Másolj valami nagyot hálón belül, egy SSD-s gépre. Ott fogod látni a valósi sebességét a wifinek /belső hálónak.
A Digi is lehet gázos, ha belső hálón jó a sebesség, akkor már csak a routertől kifelé lehet bajos. -
Csepy
őstag
válasz
XboxGamePass #87226 üzenetére
Semmi bajom a Digivel. Kovácstelep. FTTH 1000-es csomagban 981mbit kimérhető és hasít, mint az állat.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Nálam is jó rózsadombon.
Tegnap pl uplay-ről jött le az anyag 50-es átlaggal... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
A rózsadombon nálam teljesen frankó.
-
Visormail
addikt
válasz
Nálam összevissza szórakozik már hónapok óta. Közben routert is cseréltem, de nem változott.
-
Exian
addikt
válasz
XboxGamePass #87032 üzenetére
Bocs, nem láttam az ezutáni hozzászólást
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
XboxGamePass #87032 üzenetére
Elkelt.
-
válasz
XboxGamePass #87016 üzenetére
tényleg állítható a színe?
-
válasz
XboxGamePass #86987 üzenetére
Én innen rendeltem. Még valami kiponkódot is kaptam ha jól emlékszem az oldalra amikor rámentem, és postával valami 4500FT-ba fájt összesen
-
válasz
XboxGamePass #86971 üzenetére
Nekem is az van, én imádom
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
XboxGamePass #86971 üzenetére
Nekem van és szerintem baromi jó. Délután munka után ráérek.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
XboxGamePass #86903 üzenetére
Azt vágom, hogy egyéni probléma, a miértje érdekelne...
-
IO.sys
őstag
válasz
XboxGamePass #86878 üzenetére
Dell optiplex brand gépet keress, sok a használt. 1000-es típusjelzés fölött vannak a tutik. 1010, 1020, 1040. De alatta is valószínűleg jók irodai alkalmazásra, de én még nem tapogattam olyat.
-
Ajándékok
aktív tag
válasz
XboxGamePass #86878 üzenetére
A szövegszerkesztéshez elég ha lecseréled az office-t valami régi klónra.
De egy linux talán a többit is megoldaná. Majd megmondják akik értenek hozzá. -
s7evcsenko
addikt
válasz
XboxGamePass #86853 üzenetére
Miért nem írod le ide a nevét?
-
0xmilan
addikt
válasz
XboxGamePass #86805 üzenetére
Jaja, az van tervben. Koszi
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
XboxGamePass #86743 üzenetére
Oké észhez tért.
-
IO.sys
őstag
válasz
XboxGamePass #86567 üzenetére
Nagyon utáltok ha azt mondom, hogy az árkád fölött 30 méterre van a munkahelyem zárt parkolója. Ez a legvonzóbb tulajdonsága a munkahelyemnek.
-
válasz
XboxGamePass #86565 üzenetére
Vince u., ha még nem fizetős, meg a Domus mögött (már ha nem lett még fizetős, és van hely
)
-
Tommy77Hun
csendes tag
válasz
XboxGamePass #86476 üzenetére
Van.
-
válasz
XboxGamePass #86405 üzenetére
Szívesen. Már én is átszoktam.
-
válasz
XboxGamePass #86402 üzenetére
Fabrik.
https://fabrikbarkacs.hu/
Bocs, mobilról vagyok.
-
Ajándékok
aktív tag
válasz
XboxGamePass #81339 üzenetére
Tízen éve Pécsett gyártottak gépeket. A pellérdi kondi teremmel volt valami kapcsolatuk.
-
Visormail
addikt
válasz
XboxGamePass #81349 üzenetére
Szia!
Most láttam csak, hogy még tavaly ezt is kérdezted, akkor pont nem olvastam a topikot. Ezek szerint még azóta sem vettél. [link] amihez nincs odaírva, hogy hány m, annál neked kell megadni és akkorára csinálják.
Ami ilyen [link] annál meg te tudod beállítani a végét, a felesleget meg levágod egy jó erős csípőfogóval. -
Exian
addikt
válasz
XboxGamePass #85915 üzenetére
Aha, köszi az infókat. Külső SSD-re hogyan? Még nem mélyedtem el benne. Vagy ha csatlakoztatom, rákérdez, hogy használja e tárolónak a játékokhoz? Vagy valahol menüben kell kiválasztani? Most nincs előttem a konzol, de majd kipróbálom.
Jah azt látom, hogy mindenképp az 1TB-s verzió jöhetett csak szóba, 2 játékot raktunk még csak fel, ami nagyobbak, rögtön ugrott ~200GB szabad hely
-
Exian
addikt
válasz
XboxGamePass #85898 üzenetére
Én 1500-ért megyek Pécsen belül és 2.5ezer / óra a tarifa. Igaz csak olyat vállalok, ami előre láthatóan problémamentes
Ja, de nem kaputelefon témában. Arra nálunk is kellene egy normális szerelő. Többször úgy működött az elmúlt hetekben, hogy nyomják mondjuk az 5-öst és a 11 lakásban csörög ki.. és fordítva. Többször jött este 10 körül a pizzafutár, hogy meghozta a pizzát... persze nem nekünk.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Nem tűnik irreálisnak. Mi 2,5+áfáért mozgunk Veszprémen belül.
-
válasz
Öööö
4 ezerért valaki kijön házhoz? -
Exian
addikt
válasz
XboxGamePass #85704 üzenetére
Köszi mindenkinek. Csak új jöhet szóba, mivel olyan helyen venném, ahol tudok jó feltételekkel online részeltre venni, ilyesmit csak így és csak ott veszek.
Úgy tűnik, egy Xbox One X lesz, 2db autós játékkal, mivel az a fő cél (Forza 4 + Forza Motorsport 7-et adnak hozzá "gyárilag"), 130e Ft alatti áron.
-
válasz
XboxGamePass #85180 üzenetére
A parkolás kérdésre. Ahogy írták, vasárnap nem kell fizetni. Egyébként a Rákóczi úton a törvényszék mellett lévő magánparkolóban a legolcsóbb a napi parkolás. Viszont ott szombaton is tovább tart a fizetős idő, mint az önkormányzati parkolókban.
-
Exian
addikt
válasz
XboxGamePass #85183 üzenetére
Most majd fog járni router a szolgáltatótól, anélkül nem fogod tudni használni, mivel optika fog bemenni a lakásba, azt nehezen fogod tudni bedugni a mostani only UTP portos routeredbe
Viszont, használhatsz attólmég majd saját jobb routert is a szolgálató routere után, ez esetben a szolgálatótól kérni kell, hogy az ő eszközüket állítsák bridge módba. Ez esetben a saját routered lesz a fő router, az lesz a PPPoE eszköz. Vagy egyszerűen mint eszközt dugod a router szabad UTP portjába a saját routered, ez esetben a szolgáltató routete lesz a fő eszköz, az kezeli a PPPoE kapcsolatot, ekkor a saját routered kvázi csak egy AP lesz.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
XboxGamePass #85183 üzenetére
Teljesen megszűnik a réz alapú szolgáltatás, a router WAN portja már optikát fogad, ezért adnak majd saját routert.
-
Exian
addikt
válasz
XboxGamePass #85180 üzenetére
Ettől nem kell félned, adnak majd hozzá saját routert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest