- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Magisk
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz
#16729600 #74646 üzenetére
Jaja, mi az első nyár után is úgy döntöttünk hogy nem megyünk többet, de főszezonban megnézve máshol az árakat úgy döntöttünk hogy mégiscsak jó lesz nekünk még egyszer
Aztán most meg simán találtunk szerintem jobbat ugyanolyan áron.Ezt a bónuszt meglévő foglalásra már nem lehet behúzni gondolom?
-
s7evcsenko
addikt
válasz
#16729600 #74504 üzenetére
Hallod donkihóte!
Nekem semmi bajom Veled, és a kis sértődéseddel sem, úgy hogy én továbbra is nyitott vagyok az üzletre, ha az nekem is megfelel.
Azért a véleményemet had mondjam már el, hisz ez egy szabad ország egyelőre... :-)
Azt meg hogy Te ezt hogy reagálod le, legyen a Te bizonyítványod.
Te jöttél ide pocskondiázni, aztán rosszu sült el... Megesik. -
Exian
addikt
válasz
#16729600 #74495 üzenetére
Ezzel mellé lőttél. Tegnap előtt láttam életemben először. Viszont akkor nekem azzal az egy dologgal bizonyított, hogy lehet rá számítani. Sürgősen kellett a cucc, de nem tudtam elmozdulni (munkahelyen kellett lennem késő estig), de ő elhozta nekem mindenféle problémázás és kétkedés nélkül. Persze, nyilván el akarta adni a cuccot, de mondhatta volna, hogy "akkor gyere el érte holnap", vagy bármi. Nem, annyit mondott, hogy ugyan nem pécsi, de megoldja. Megoldotta, ezzel segített nekem. Ennyi.
És én még csak nem is védem őt. Inkább téged nem értelek, hogy "támadásra támadsz". Persze, akkor már "tegyük tönkre őt is". Na, nekem meg ez a fura hozzáállás.
-
válasz
#16729600 #74480 üzenetére
Én akkor is beleírnám a hirdetésbe, hogy félretenni, csak foglaló után tudom(én még sosem kértem mondjuk, hanem ott vannak az értékelések az alapján el lehet dönteni). És akkor nincs meglepetés. Mellesleg Bélának ha kérné akár 1 hónapra félretennék bármit, mivel maximálisan korrekt, megbízható tag. Sosem csalódtam még benne, ahogy szerintem az itt "jelen" lévők közül senki sem
-
s7evcsenko
addikt
válasz
#16729600 #74477 üzenetére
Fura vagy!
Melyik részét forgattam ki szerinted?Van arra utaló mondat a hirdetésben, hogy foglaló ellenében félrerakod, vagy jegeled? Én nem látom.
Bemondásra nem teszed félre senkinek... ezt se látom a hirdetésben...Nem gondolnám, hogy most feltétlen neked van igazad, és ezt minden támadás nélkül mondom.
Szerintem írd bele ezeket a hirdetésbe és akkor védve vagy. -
s7evcsenko
addikt
válasz
#16729600 #74473 üzenetére
"Személyesen átvehető 01.31-től Pécsett, csomagküldés ezen időponttól vevő költségére."
Nem akarok senki mellé állni, de ez alapján hogy akarod eladni?
Ő jelezte, hogy az általad megadott időpontban megvenné a cumót...
Ezzel mi a baj? Hisz így hirdeted.
Vagy Te úgy gondoltad, hogy majd valaki kifizeti neked ma-holnap, de Te meg majd csak 31.-én adod oda?
Ez kicsit furának tűnik így összességében. -
Bla82
tag
válasz
#16729600 #74473 üzenetére
Mégis szavamat szegem pedig nem szokásom!
Legalább ebben egyet értünk!
Nem kelet kérni mert nem volt megadva, hogy csak x nap után tudom átadni! Ha úgy lett volna akkor ....
De ha kiírom, hogy x napon vehető át akkor legalább foglalót ne kérj. Úgy is jön pár vevő és akikkel előtte lévő nap leegyeztetem ki mikor tud érte jön és aki előbb jelenkezet és viszi azé lesz.Béke!
Jó Éjszakát mindenkinek! -
Vertigo18
addikt
válasz
#16729600 #74465 üzenetére
Neeem, félreértettél, én nem akartam beleszólni. Csak tudom azt is, hogy ahány embertől itt már vásároltam, ha mind kért volna foglalót, akkor már abból lehet kijött volna egy autó ára!
Még sosem hallottam ilyen tételnél ilyet, főleg egy ilyen közösségben. Sőt, itt inkább eddig az volt a jellemző, hogy "vidd, oszt' majd fizess, ha megfelel"! Persze erre sem szeretnék buzdítani senkit, csak fura volt nekem.
Ezúton szeretném megköszönni az össze eddigi és jövőbeli üzletfelemnek a korrektséget!
-
Exian
addikt
válasz
#16729600 #74459 üzenetére
Én ezt nem igazán értem... szerény véleményem az, hogy nekem fura ilyen kis tételnél a foglalózgatás, én is furcsállanám. Ez nem egy lakás, vagy autó vagy bármi nagyobb értékű cucc.
Miért nem állapodtatok meg annyiban, ahogy én szoktam ilyenkor, hogy "te figyelj, ha meg lesz még akkor, akkor viheted, ha nem, akkor szorri, de eladom az elsőnek, aki érte jön". Ez így tiszta, szerintem.
De fordítva is igaz: én ha tudom, hogy csak 1-2-akárhány nap vagy hét múlva tudom megvenni, akkor egyszerűen azt mondom az eladónak, hogy "ha meg lesz még akkor, akkor jelentkezem és megveszem, ellenkező esetben nyugodtan add el".
Szerintem ennyi lenne az egész. De ez csak saját vélemény.
-
-
válasz
#16729600 #74026 üzenetére
Nekem is jött, de beszéltem velük. Azt mondták, hogy megbeszélés kérdése ezeket a termékeket még meg tudják oldani személyes átvétellel. Legrosszabb esetben ha gondolod, mivel én is rendeltem tőlük szívesen elhozom a Tiedet is. A csúszás, meg most sajnos nem rajtuk múlik, nemcsak a posta hanem minden futárcég kifeküdt a karácsonyi nagy hajrában
-
Exian
addikt
válasz
#16729600 #71894 üzenetére
Jól hitted. Az uránvárosiban csinálnak. Ott szoktunk nagyritkán venni, amikor nincs időm/kedvem/lehetőségem otthon sütni, mert amúgy van ilyen pörgetős, szuper grillsütőnk, abban azért jobbakat szoktunk csinálni.
Na a lényeg, hogy ott van, bár attól függ, mikor mész, van, hogy épp csak akkor sül, ha épp elfogyott.
-
Exian
addikt
válasz
#16729600 #71891 üzenetére
Ha elugrasz hozzám a csavarokért, mindjárt átszaladhatsz az éttermünkbe is, ők is csinálnak hidegtálakat (én is arra tippelek, hogy olyasmi kell Neked). Bár innen csak akkor érdemes vinni, ha nagyobb mennyiségről van szó, lehet, hogy ilyen 1-2 kisebb tállal nem is foglalkoznak. Mindenesetre én már többször (sokszor) ettem az ilyesmi termékeikből, hiszen munkahelyi rendezvényeinkre mindig ők hozzák az ilyesmi kajákat. Jó szokott lenni. Legutóbb júniusban volt ilyen kaja, akkor mi mentünk át hozzájuk 300-400 fővel, igen kiadós volt a felhozatal
-
válasz
#16729600 #71891 üzenetére
Nem biztos, hogy egyre gondolunk, de ha hidegtálat szeretnél rendelni több személynek, akkor a Két szekér Kozármislenyben jókat csinál. Ezek rajta vannak az alap tálon, meg még más dolgok is. Biztos lehet velük egyezkedni, hogy csak ez legyen rajta, akkor olcsóbb. Korrektek.
-
-
-
dunc
nagyúr
válasz
#16729600 #65711 üzenetére
Balra se tudnak nagy ívbe kanyarodni......jönnek velem szembe ugye ha én balra kanyarodok be kell húzódni középre.....de a paraszt kanyarodik be balra, lecsapja az ívet....és látom a pofáján anyázik.....Sajnos vagy szerencsére voltak mögöttem így nem tudtam gyors tolatni, és utána menni megkérdezni mit is szeretne mondani....amúgy házőrző kutyák, ha odamész ki se mer szállni az autóból, pedig csak szépen meg szeretném kérdezni mi a problémája?!
-
Exian
addikt
válasz
#16729600 #65692 üzenetére
Netbankban tudsz nyomtatni elvileg, legalábbis én ott 1-2 évre visszamenőleg le tudtam kérni szépen az összeset.
Igaz, hogy azt nem fogadják el mindenhol minden esetben, de másik bankban a kinyomtatott számlakivonatot ingyen hitelesítették (aláírás + pecsét), OTP-nél nem tudom, hogy megcsinálják e, meg persze nem mindegy, hogy 1db vagy 50db kivonatot kell hitelesíttetni, hiszen attól még az ügyintézőnek át kell gyors néznie, hogy valós adatok szerepelnek e rajta.
-
dunc
nagyúr
válasz
#16729600 #65598 üzenetére
Egyetértek, viszem, normális legyen, kommunikáljuk, dolgozzon fizetek, nem baráti szívesség miatt megyek, és a kezét se szeretném megkérni......(BP drágább de jóval rugalmasabb, és profibb, valamint Kaposvárott is jó a helyzet minőségi szakemberekből) Pécs sajnos SS! (nem az elit katonai osztag, nem ss mint szánalom színt)
-
-
válasz
#16729600 #65576 üzenetére
"Ennek fényében eléggé nonszensz,köz és létbiztonságról álmodozni...."
Azt még szabad(Meg hát hivatalosan ez van is, ugye. meg volt is.)
Hogy aranykornak számított? Ennyire talán nem, de más is volt akkor a világ. Valóban voltak "lehetőségek"
De az 15-20 éve volt. Volt fejlődés? Nem hiszem.
@Dluinet : 4/5 volt, de az 2 párt volt mégiscsak... A mostani meg gyakorlatilag egy.
Amúgy igen, ők megelégedtek azzal, amit törvénymódosítás nélkül el lehetett érni. Tapsikoljak? -
TRob1
veterán
válasz
#16729600 #65541 üzenetére
",ugyanolyan szintre süllyed ,mint az elkövető" - Na ne mondd már hogy neked egyenértékű egy eltulajdonítás és egy jogos visszaszerzés?!? Ha nincs az előbbi, nincs az utóbbi sem. Tehát az első a kiváltó ok, ami ha nincs, nincs semmilyen megtorlás, "bármi áron" való visszaszerzés. Ha valaki mégis a bűnt választja, az - azon kívül hogy rohadjon meg -, vállalja a következményeket, akár mik is azok.
(Ha nem lenne ez a "liberálbolsi" szemlélet, szebb világban élhetnénk) -
TRob1
veterán
válasz
#16729600 #65535 üzenetére
Az már a Te bajod ha felőled mehet a tolvajlás, bűnözés bűntelenül...
ui: Reméljük soha nem lesz részed olyan esetben mikor meg kellene köszönnöd valakinek hogy visszajuttatják az eltulajdonított értékeid. Azért kíváncsi lennék hogy az első mondatod az lenne-e hogy "remélem nem bántottátok az elkövetőt, mert akkor inkább tartotta volna meg a motyót!"ui2: Nekem viszont szerezzék vissza bármi áron. Mert az enyém, és nem a mocsok bűnözőé. És asszem ezt ős is tudja mikor ellopja. Ha már a törvény nem működik megfelelően akkor mindent szabad?!?
-
Exian
addikt
válasz
#16729600 #65461 üzenetére
Ki tudja mit terjesztenek azok, mindenesetre hülyeség
Én már vagy 3 éve tudtam, hogy új helyet keres, mert akkor kezdte hirdetni a tulaj az üzletet. Még a hirdetést is láttam már anno neten.
Úgyhogy nem új dolog ez, nem akart ő bezárni. Ugyanakkor szerintem ha kicsit is ügyes, tud ezen a helyen kis extra profitot termelni, mert sokkal emberközelibb az üzlet, akarva-akaratlanul betéved olyan is, aki eddig azt sem tudta, hogy van ott boltja a régi helyen.
-
Exian
addikt
válasz
#16729600 #65459 üzenetére
"Csikor Kálmán.u a szolgáltatóház emeletén lévő számtech bolt: tönkrement/megszűnt/bezárt"
Egyik sem: átköltözött a Diana téri piaccal szemben, sokkal könnyebben, egyszerűbben elérhető helyre. Legalábbis számomra, itt van a szomszédban.
Ismerem a srácot, aki üzemelteti. Kényszerből költözött el, mivel az Árpád Üzletházban lévő helységét eladták a feje felől (ő csak bérelte)!
Hát, ennyi. Szóval ha kell a Zoli, megtalálod a Diana téren, a piaccal szemben, ahol van az Aranycipó meg a gazdabolt, azon a soron a sarkon.
Jobb volt neki az előző helyen, bár a mostani üzlet sokkal frekventáltabb, forgalmasabb helyen van, sokkal többen térnek be hozzá, mint eddig, csak hogy ennek az üzletnek a bérleti díját is tuti sokkal nehezebb kitermelni, főleg, hogy egyedül van...
Mindenesetre most megint többször fogok menni hozzá vásárolgatni, az biztos, mert sokkal közelebb került, sokszor lusta voltam a Baumaxhoz elmenni (meg messzebb is laktunk még akkor), inkább a városban intéztem a vásárlást-rendelést, amikor mentem amúgy is be.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
#16729600 #64970 üzenetére
A Mura bringaútról én is ábrándozom, ahogy a dunairól is (Passautól indulva Bécsig), de ezek előtt még néhány egy-két napos túrát (pl Fertő-tó kör) kellene megtenni.
De addig is nagyon jók ezek a folyók töltésén lévő utak. Ezeket szépen karbantartják. A Körös partján még a földút is tükörsima volt a gáton. Sok városi bringaút köszönhet neki.Bringás infrastruktúra pedig Hollandiában van a topon. Annak az osztrák is csak gyenge utánzata.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
#16729600 #64949 üzenetére
A strandon egy délután voltunk. Viszont bringával Rusztig is elmentünk.
És nem öregesen voltunk, mert az akkor 12 éves lányom is velünk volt, aki ragaszkodott hozzá, hogy még egyszer visszamenjünk. Unalomról szó sem volt.
Mondom mindezt úgy, hogy már óvodás koromban külföldön nyaraltam (40 éve), és azóta is sokszor voltam ott. Na, de nem a győzködés a célom, csak egyszerűen az élmény megosztása úgy, ahogy más témában is szoktuk itt.
Amúgy, elég csak lemenni Drávaszabolcsig. Onnét jobbra-balra 45-50 km remek bringaút van a töltésen. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
#16729600 #64947 üzenetére
Hogy én milyen jól elvagyok a horvátországi nyaralás nélkül. Utoljára 2009-ben voltam lent, azóta:
-Abádszalók (bicajozás a Tisza-tó mentén, fürdés és csónaktúra a Tisza-tavi vadregényben, kirándulás Nyíregyházán az Állatkertben és Ópusztaszeren)
-Hegykő egy kitűnő falusi szálláshelyen (bicajozás a Fertő-tó mentén, kirándulás Sopronban és a környékén, átruccanás Ausztriába Semmeringbe és a Rax-Alpokba ill.: hajtányozás Burgenlandban : (ezt külön ajánlom nektek!). Mindeközben iszogattam a házigazda finom kékfrankosát )
-Békésszentandrás egy kiváló szálláson a Holt-Körös partján, ahol a lában az ágyból belelógott a vízbe (bicajozás a Körösök mentén, grillezés, bográcsozás, heverészés a parton, fürdés és a csend élvezete, miközben kortyolgattam a helyi sörfőzde nedűit). Idén is megyek!Évekkel ezelőtt el sem tudtam volna képzelni, hogy ilyen jól, tartalmasan és színvonalasan tudok nyaralni és kikapcsolódni itthon is. Félre ne értsetek nincs bajom a külfölddel, hisz ezeken a nyaralásokon is volt, hogy átrándultunk a határ túl oldalára, sőt többször Hollandiába is elmentünk (de ott is inkább a vidéket jártuk bringával - az az élmény külön megér egy misét!).
De egyszerűen nem hiányzik a Horvát tengerpart. Talán, majd jövőre, vagy azután... de akkor inkább Montenegró!Érdemes körülnézni itthon is!
-
Exian
addikt
válasz
#16729600 #64578 üzenetére
Jah ha nincs semmi ötlet a házilagos rendbetételre (vagy legalább komolyabb hibakeresésre), akkor az lesz, mármint szerviz
Igazából az érdekelne, hogy létezik e valami megoldás, akár műszeres, amivel ki lehetne méricskélni, hogy maga a port vagy az USB vezérlő lehet e ebben ludas, vagy totál másnak van baja "házon belül".
Hátha valaki csinált már mélyrehatóbban ilyesmit... szerviztől azért félek, mert elviszem, 15 napig hozzá se nyúlnak, vagy tovább, aztán 3 hónap múlva visszaadják "javítva", oszt' a hibajelenség lehet, hogy ugyanúgy fennáll vagy előjön hamar.
-
Exian
addikt
válasz
#16729600 #64575 üzenetére
Nem olvastál el figyelmesen:
Idézem magamat:
"Mindegy, hogy mi van rádugva, HDD vagy pendrive, ha valami csatlakoztatva van, resetel időnként."És természetesen másik, teljesen másik, asztali gépbe való HDD-vel is próbáltam, SATA házban. Jelenség ugyanez.
Tehát nem a HDD vagy a kábele, vagy a háza a hibás.
-
válasz
#16729600 #63764 üzenetére
Koszonjuk az epito jellegu hozzaszolast...
Stirlicz: 1 asvanyviz is megteszi, a lenyeg az egyseg szerintem errol kene szoljon a topicnem pedig 1 2 majomrol akik ide jarnak segget razni, de szeretnem nekik is megmutatni, hogy milyen jo is Pécsinek lenni, ha 1 autom is all a parkoloban, vagy ha 10 a garazsban, mi 1 csapat kell, hogy legyunk.! ILDIKA kene ide, Ő csinalta jol ezt a kozossegepitest
-
yerico
senior tag
válasz
#16729600 #63520 üzenetére
Tesco gazdaságos kenyérsütőgépünk kb 10-12 év után adta be az unalmast, valami 10E alatti összegért vettük. Anyámnak ugyanez Hausmeister márkában (más felirat, egyébként totál ugyanaz) ,még most is bírja, most ez van nálunk, ez jóval olcsóbb volt. Amúgy szerintem 15 ezer környékén már vannak jók, a drágább se tud többet, bár ismerős a Panasonicra esküszik, szerintem meg édesmindegy. Ja, meglepő, de kenyérsütésre - is - használtuk.
-
válasz
#16729600 #63523 üzenetére
Mi is csak dagasztásra használjuk, nem benne sütjük a kenyeret. Két előnye van az erre egyébként használt gépekkel szemben: beprogramozhatod, hogy mikor kezdjen dagasztani, valamint a kenyérsütőgép kelesztésre is jó, ha van rajta ilyen program. Igazából a programozást sosem használtuk, a kelesztést meg meg lehet oldani simán máshogy is, ezért én ha most választanom kéne, akkor egy ilyen multifunkciós gépet keresnék az árában, amihez van dagasztófej. Ezt sokkal több dologra tudod használni, mint a kenyérsütő gépet.
-
Exian
addikt
válasz
#16729600 #63520 üzenetére
Én azt hallom több kenyérsütögetős ismerőstől, hogy csak dagasztásra használják, már akinek dagasztós verziója van. Állítólag arra nagyon jó, de többen közülük már a kisütésre nem használják, hanem simán sütőben.
Megjegyzem, nekünk sem kenyérsütőnk, sem dagasztónk nincs, még is szuper príma kenyereket szoktunk sütni a sima, hagyományos 30 éves sütőnkben (ez nem a mienk konkrétan, csak hasonló
).
Van egy trükk: sütőzacskó. Azzal még jobban megsüthető sima sütőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos Otthon / Smart Home
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Whisky topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest