- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
-
-
válasz
Debilon #100237 üzenetére
Ebay-ről rendelsz egy kijelzőt, és cseréled rajta a telefont
Ez bonyolultabb volt, mint a P8.
De ha elpostázod, megcsinálom.
Videó is van. -
Exian
addikt
válasz
Debilon #100209 üzenetére
Agroker a Megyeri úton? Esetleg KlickKlack? Utóbbi helyen vettem már spéci cuccokat kisgépekhez.
-
Exian
addikt
válasz
Debilon #99817 üzenetére
Jah. Ez a program nagyon jó lesz, köszi még egyszer, át tudtam vele konvertálni az egyik formátumot (mobi) megfelelő formátumra, amit kezel az olvasó (főleg pub és FB2). A mobit speciel egyáltalán nem ismeri (ezer éves olvasó ez, amúgy jó, csak régi).
Ahh nagyon tuti módon konvertálta át a könyvet, ezer köszönet!
-
-
-
válasz
Debilon #98937 üzenetére
Postmarketről nem triviális visszamenni Androidra
Meg annak tényleg akkor állj neki, ha Linuxban otthon vagy, mert az egy asztali Linux mobileszközökre
(A Nexus7-es Logout postban van némi infó arról, hogy mit jelent a Community support
Azt valószínű, hogy elég sokat kell faragni, mire jó lesz.)
-
válasz
Debilon #98934 üzenetére
Hopp, erre van PostmarketOS is. Mondjuk az nem egy Android helyettesítő, csak meglepődtem, hogy van.
Illetve kevésbé meglepő, hiszen egy x86 procis... Innentől kezdve lassan az a meglepő, hogy normál asztali Linux nincs.
Lineage elvileg így - mondjuk nem tűnik túl kiforrottnak, nézz utána az ismert tulajdonságainak (mi megy, mi nem)
-
-
Exian
addikt
-
-
Exian
addikt
válasz
Debilon #97063 üzenetére
Szekszárdi céget tudok. Hozzánk onnan jönnek mindig, akik helyben legyártják nálunk a megfelelő sodronyköteleket.
Nekünk különböző (biztonsági és szabványossági) előírásoknak meg kell felelnie, egyszerűen nem találtunk Pécsen megfelelő céget rá, ha találsz céget helyben, akkor az engem is érdekelne.
-
UHHH
őstag
válasz
Debilon #93059 üzenetére
A compugroup nyitva van, és a compugroup jó!
-
samu2062
senior tag
válasz
Debilon #91661 üzenetére
Megmondom őszintén, én inkább vennék egy másikat. Amúgy a háztól - házig szolgáltatás 5 munkanap szokott lenni. A sufni gsm-ekkel vigyázz, mert koránt sem biztos, hogy rendes gyári alkatrész kerül bele és úgy kerül bele, ahogy az kell. Én nem is tudok itt semmi normális szervizt, de majd a többiek talán segítenek.
-
-
Exian
addikt
válasz
Debilon #83755 üzenetére
MicrOHM a Kerházban. Mi mindig ott vesszük. Nagy a választék.
-
Exian
addikt
válasz
Debilon #80396 üzenetére
Én NÁLUK csináltattam tavaly egy hátsó üveg cserét. Csütörtök délután odatelefonáltam, Bp-ről lerendelték az üveget (nem volt náluk raktáron), péntek reggel hozta a futár, vittem a kocsit, 2-3 óra múlva mentem vissza, készen volt.
Oszt' akkor voltam csak mérges, mikor rákövetkező héten kiderült, hogy van ilyen üveg egyik ismerősöm padlásán, hibátlan, pont ehhez a típushoz
Üvöltött velem, hogy hogy lehettem ilyen hülye, fél évvel előtte voltam fent matatni a padlásán alkatrészeket, mert bontott egy ugyanilyen kocsit, mint az enyém. Aztán még rá is mutatott, hogy "ne feledd, itt van egy hátsó üveg, ha netán kell valamikor". Erre elfelejtettem és így kidobtam ~25k-t az ablakon, ő ingyen adta volna. Mindegy, most van egy pótüvegem
-
-
-
törölt tag
válasz
Debilon #65627 üzenetére
Huh nem tudom,de egy középkorú jó fej pasi,a vásár után kell balra fordulni és ki is van írva.Hívd fel szerintem,én odamentem, nem játszotta meg az őrgrófot, egyből nekilátott szerelni,teljesen normális árat kért,még az osztrák rendszám se térítette el ettől,szóval szimpi volt
-
-
-
yerico
senior tag
válasz
Debilon #58023 üzenetére
A Prestigio európai megrendelés, azokat máshogy rootolják. A kínai S4 csodám k..va jó telefon, de nem megy a GPS, és biztos, hogy nincs rootolva. A neten már minden videot megnéztem, mit kellene tenni, az "így csináld, és működni fog" dolgok természetesen nem működnek. Legalább 3-4 root alkalmazást kipróbáltam, de semmi. Szóval ha valaki tudna segíteni, annak "meghálálnám"
-
Exian
addikt
válasz
Debilon #58026 üzenetére
Éppen ezért nem is annyira fékOLAJnak szokás nevezni, hanem fékFOLYADÉKnak
Egy cseppnyi egyéb, bármilyen (pl motor)olaj gajjra vághatja a rendszert.
A motorba olaj kell, fékrendszerbe megfelelő folyadék
Csak hogy véletlenül se tévessze össze az ember. A fék nem játék! Igaz, az enyémre is ráférne már egy rendbetétel...
-
nesa
veterán
válasz
Debilon #55036 üzenetére
Az egesz hozzaalusk szornyu, minden alol kibuvot keresnek, hatlamas piros szoveg hogy minden alkatresz csak felujitas/javitas utan epitheto be gepjarmube , de ha barmit megbontasz utanna mar nincs jogod reklamalni.......... nemis ertem mit gondolnak a tobbseg szobadisznek veszi?
A Nagykozari uti eddig perfekt volt.
-
-
válasz
Debilon #52897 üzenetére
Először közjegyzőhöz mennek, aminek költsége 8-10k környékén van, ezután mennek csak behajtó céghez ami még +20-30k is lehet, így lett nekem is 10k-s internet tartozásból 50k ami miatt a kocsimat is vinni akarták, 1 szerencsém volt, hogy rossz címet írtak rá arra a levélre amiben megírták nekem, hogy végrehajtási eljárás alá vettek, bár az okos postás annak ellenére, hogy az életben nem laktam azon a címen amire kiküldték a levelet azt írta rá a levélre, hogy nem vettem át
no de sikerült végül bebizonyítanom úgyhogy megúsztam, de pár ősz hajszálam lett közben, én visszafizetném nekik nem ér annyit az egész...
-
-
-
Bandus99
őstag
válasz
Debilon #52441 üzenetére
Az en 2 eves tapasztalatom, a pavliknal nem igazan van keszlet, amikor mesz akkor rendeli.
Ha keszletet akarsz akkor menj Bonyhadra (Kõrösi László; Pertzel utca 36.; Tel: 74-456-458; korosikerekpar@fraktal.hu)
Ez is a valasztek.Tesco Praktiker is arul, de szvsz 48V kellene ide Pecsre azoknal meg 36V altalaban, ha jol neztem.
-
Exian
addikt
-
rnrn
aktív tag
válasz
Debilon #52104 üzenetére
Jaja, közben informálódtam. Ez azt jelenti, hogy be kellene vonni egy bontóst is a buliba, majd tőle kellene megvennem. Inkább hagyom, mert nem létszükséglet a donor, de jó volt eljátszani a gondolattal, hogy pár száz ezerért megvehettem volna egy klassz autót, amit ki tudtam volna belezni. Nincs rá időm, rá kellett jönnöm... Rengeteg utánajárás, postázás, telefonok, emailek, fotózások, esetleg reklamációk, stb. Csak sajnálom a srácot, mert a bontós 100 ezerrel fogja kiszúrni a szemét, holott 8-900 ezret ki tud majd árulni belőle (gyors fejszámolás).
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest