- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam nem voltak, de ismerősnél igen, aki elégedett volt: [link]
Egyébként van hátul víztartály, ahova folyik a hátfalról leolvadó víz? Onnan párolog el. Nekem egyszer azért nem ment a hűtőm, mert az megtelt. Mondjuk ez már régen volt, nem tudom az újakon is ilyen van-e. Most nem húznám el ezért a mienket.
-
-
" A hd sentinellel nem kell foglalkozni hogy mit ir allapotra, az egy tipp, aminek semmi koze a valosagoz. "
Azt tudod, hogy működik a SMART?
Amikor nem jól "tippel" a HD sentinel, akkor valami miatt hibás adatokból következtet, vagy nem ismeri a winyót, vagy nem kap SMART adatokat.Meg akkor szokott még falsot adni, ha a SMART pl. kábelhiba miatt tárol le hibákat.
"Lezerofilleztem az ssd-t, firmwaret frissitettem"
Ez lehetett a kulcs, valószínű bugos volt a FW. (A zero fill meg különösen jó az írásmennyiség szempontjából)
A HDD Regenerator is olyankor szívó, amikor hiába rakja helyre, pár nap alatt ugyanúgy tele lesz bad sectorral a cucc. Használom én is, de azért nem egy életbiztosítás az ilyesmi.
-
Köszi Drusza!
Sajnos most nem tudom kipróbálni, de ez lesz az első. Munkahelyi cucc, így még a BIOS-on is pass van, amit bentről nem tudnak beírni, így be kell cipelnem.
Gondolom te is arra gondoltál, hogy ott állítsam a TDP-t, ugye?
Csepy: Az újrapasztázásra szerintem tudod a választ a fentiekből.
Sajnos ezen csendes beállítás nincs. Próbáltam a procinál passzívra állítani a hűtést, de úgy látszik nem reagál.
-
Exian
addikt
Ennyire nem rossz:
De a Digi tesztjét felejtsd el, ott nekem is rosszabbat mért, bár a tiednél jobbat. -
3,3-ast kiveszem a hűtőből és egy húzásra lenyomom, így nem melegszik meg.
Később kiveszek egy másikat....
0,5-öst meg tartogatjuk kézben.
Jó, nem szoktam egy húzásra 3 dl sört meginni, de 5 decit is utálom kézben tartani 5 percnél tovább.
Különben félliterest iszok, mert 3,3-as az pont olyan kevés, hogy kell még egyet innom. Így a vége az hogy a kisebből több fogy. -
Exian
addikt
Én éppen az imént aktiváltam egy emag.hu - ról vett Win10 Pro RETAIL kódot. Pöccröff ment az aktiválás, semmi gond nem volt vele.
Adtak számlát. 2500 Ft volt.
Nem hittem benne, de úgy tűnik, működik.
A számlán az szerepel, hogy "Microsoft Windows 10 PRO, RETAIL, 32/64 bit
Elektronikus licenc" -
Exian
addikt
Gebo cső.
-
zsolt19900
őstag
szia
lenne egy teljesen kihasználatlan huawei mediapad t3 am 10es méretben 4g-s
nem tudom mennyi most a piacon, elkótyavetyélni nem szeretném, amennyiben érdekel mondj rá egy árat
full dobozos szerintem még garis is, van hozzá 2db tokom és a gari még hosszabbítható az emagon azt hiszem bármikor +1 ill +2 évvel
-
Exian
addikt
Szürke a hátlapja, de azt hiszem van hozzá talán egy aranyszínű is. Szóval cserélhető a hátlapja. Az okostok az meg szintén szürke, a hátulja átlátszó műanyag. Az, hogy okostok amúgy annyit jelent, hogy kinyitod, nyitja a telefont, becsukod, zárja és egy kis ablakban információkat jelenít meg csukott állapotban (idő, hőmérséklet, meg az értesítések kis ikonjait).
Akku szerintem még elég jó, bár azt hittem, hogy gyengült (azért is ugrottam hirtelen bele a Mate 20-ba), de factory reset után sokkal jobb lett, szóval valami app szívta az akkut nagyon. Elmegy 2 napot szerintem. Nálam többet is elment, mert nem sokat nyomkodtam. Egyébként cserélhető az akkuja házilag is, ez még normális telefon
Irányár 20k. Doboza is meg van.
-
Palafi
aktív tag
Napi használatban van, volt (munkaeszköz), ezért szeretnénk kicsit gyorsabban. Kis hazánkban nem találtunk sehol, ezért lenne jó akár átmeneti megoldás is. 6-7 órát kibír egy töltéssel.
Ajándékok: Bocs, de rosszul kérdeztem. Az 5 voltos ág hány amperes, vagy hol tudom megnézni. Mérőm nincs, ezzel kapcsolatban nem vagyok annyira képben. Tönkre tenni pedig nem akarjuk.
Szerk.: Közben megtaláltam, pont 20A. Ilyen módon való töltéssel nem lehet probléma?
-
-
s7evcsenko
addikt
A lakásba nem húznak optikát, csak a gerinc optikai tudomásom szerint.
Nekem I5-el jött 900+on, igaz itt volt a szerelő 2 órát kb...
Első körben 180 körül jött csak, aztán meg akart dumálni, hogy ennyit tud a rendszerem.
Mondom bizonyítsa be, hogy a rendszerem a szar! Azt mondja tuti, mert a központban látják, hogy a lakásig minden oké.
Mondom, akkor hozzon egy laptopot, és kösse rá a lépcsőházi elosztóra, és mutassa meg az 1000-et.
Így ki is kiderült, hogy szar volt az elosztójuk... átdugta egy máik portba a kábelem, és máris jött a 900+ -
Ajándékok
aktív tag
A szögletes részből van még egy, az nem látszik a képen. A tetején lévő monitortartó a monitor levétele nélkül kifordítható, így lehet szerelni az alatta lévő gépet. Mindkét középső kör alakú rész külön forgatható. Pl ha scanner kell, azt fordítod oda, ha nyomtató kell, azt, ...., a közepén lehet levezetni a drótokat. -
Exian
addikt
-
-
Exian
addikt
Kellene
Kiállítást szervezünk, így nagyon jól jönne, mert ilyen még NINCS.
És ha már szóba került: szervezünk egy retro PC kiállítást, így keresek bármilyen régi holmit, ami 2000-es évek előtti, tehát úgy 2000ig bezárólag BÁRMILYEN PC (C64, Amiga is) kellene, akinek van felesleges darab, esetleg felajánlhatja. Olyan megoldás is jó, hogy csak kölcsönbe, ha valaki nem szeretné "kidobni", utána vissza tudom szolgáltatni.
-
Sajnos ez sem nyert. Ugyanannyit szed ki, mint a másik.
Az sem jött be, hogy a másik programnál rákattintok arra, ahol nem adja ki, mert sajnos a másik mezőben sincs bent a jelszó.
Köszi mindenkinek a segítséget, de úgy látszik, másik irányból kell próbálkoznom (a tulajnál).
-
rnrn
aktív tag
-
M_AND_Ms
veterán
Nem mindegy. Hiába vannak a megfelelő lábak összekötve, nagyon fontos, hogy az a megfelelő szállal legyen. Az egyes szálak megfelelő páronként vannak összesodorva, hogy biztosítsák a stabil és zavarmentes adatátvitelt. Ez ennek a kábelnek a lényege, erre utal a neve is: csavart érpáros kábel.
-
-
-
"s veszek rubicon vagy valami jó minőségü kondit"
Erre akartam kilyukadni... A legtöbb esetben örül az ember ennek is.
A link nálam nem működik, de el bírom képzelni a dolgot.Szerintem első körben rakj bele bármit amivel elmegy, aztán van időd cuccot szerezni.
A RAM szerintem is lehet, hogy be tud szerezni ilyet. Szoktak lenni ritka cuccaik.
"Sajnos ez a kondipara elég sok monitornál jelentkezik nemcsak a samsungnál, "
Nekem mondod?
Csak kár, hogy nekem mindig az inverteresek jutnak -
-
Tehetsz bele kicsit nagyobb értékűeket is a 680 meg a 820 helyett, semminek nem lesz baja.
Ha nem 105 fokos -> arra az időszakra, pár évre, amíg azt a gépet használni akarod (gondolom alaplapba kell) kibírja. Tapasztalat.
Méretekkel meg okosba' kell megoldani, mert pont akkorát tök esélytelen találni.Használtban nekem akad pár hasonló értékű, ha ráfanyalodsz.
Egyébként a Microhmban szokott lenni 105 fokos, Low-ESR kondi... Meg a PC-bontóban is, bár ott nemtom használt-e. -
-
HoldChore
tag
Itt merül fel a kérdés, hogy mitől is jó egy táp vagy nem jó
Talán a feladata, hogy adjon feszt. De ha meghal akkor mitől jó? Ilyen alapon jó a többi is
Egészen addig, amíg el nem füstöl.
Talán ha van benne túlfeszültségvédelem, akkor jobb, mint amelyikben nincs, de az is csak akkor derül ki, ha jön a nagy nap. -
stuntmanmike
tag
Hát én is sokat gondolkodtam rajta h áldozzak-e ennyit rá. Aztán végülis arra jutottam hogy nem rossz vétel. Ha referencia hűtéssel vettem volna az is benne lett volna ~60k-ba postával és akkor még vehettem volna rá hűtést ami ~10k postával. Arról nem is beszélve hogy nem egy gyártó esetében garanciavesztéssel jár a gyári hűtés lecserélése... Meg még az itthoni barkácsolás, balfaszkodás, idegeskedés szerelés közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elfelejtettem a film címét
- PlayStation 5
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest