- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Exian
addikt
Csoki: Csoko Láda csokibolt
Kávé: Frei kávézók, igaz nem kimondott kézműves, de más, mint a tömegcuccok. Érdemes a Széchenyi téren körbenézni a kávézókban, sokban van spéci, egyedi kávé. -
Exian
addikt
Kérdezd meg az ABeton-t. ~20 éve diákként ott dolgoztam és pontosan ez volt a feladatom: én kezeltem a kőzúzó gépet. Raktuk bele a hatalmas köveket azmeg kisebbre zúzta, beállítás szerint, amekkora kellett éppen. Aztán jöttek és vitte boldog, boldogtalan, meg kompett teherautókkal is vitték, gondolom építkezésekhez. Talán még foglalkoznak ilyennel, fene tudja. Vagy elmész Cserkút felé és a volt kőbányánál turkálsz megfelelő méretűeket
-
Exian
addikt
Kolléganőm nemrég fényeztette telibe az egész autóját, láttam a kész kocsit, az összeget is ismerem, hogy mennyibe került, annak fényében jó munkát végeztek.
Ha érdekel, megkérdezem, ki fia borja az illető. Arra emlékszem csak, hogy 160e volt az egész autó full fényezése (Opel Corsa C).
-
Bandus99
őstag
Ezt most talaltam, azt nem tudom meger-e ennyit
-
törölt tag
Már nem veled kardozok, hanem az itteni keménymaggal és a megfellebbezhetetlen és minden valószínűség szerint "korrekto grandiozó beírásaikkal.
Kértem a takarítást, de úgy látszik a PH!-s modik inkább mementónak megtartják a bejegyzéseket.
De tényleg lépjünk tovább a dolgon. aki nem akar ezek után venni tőlem semmit, ne tegye, én meg megígérem, hogy hasonlóan udvarias leszek és én sem veszek tőlük semmit a jövőben.
-
UHHH
őstag
irtam pm-et.
mas: bontatlan windowsos 8 collos utok tablet ilyen elado. 25kHUF
bontatlan ipad mini2 16gb 72kHUF
lelkesen megrendeltem oket magamnak, aztan rajottem, hogy megse kell nekem tablet. -
-
Bla82
tag
Hát ezt kicsit elírtam. Ha valaki az előző hsz-t tudja törölni az törölheti.
Javított rész kiemelve és ez érvényes:
Eladó lenne egy egyelőre netezős/filmezős/irodai félkonfig 18k-ba:
Gigabyte GA-MA78LMT-S2 Oem, integrált vga, hátlappal
AMD Athlon II 245e energiatakarékos processzor (2x2900Mhz, 45W) gyári hűtővel
2GB Kingmax DDR3 1333MHz-es ramBővíthető akár 6 magos procival és 8GB ram-ig, így egy normális vga-val már játszani is jó.
Igény esetén van hozzá:
ház fekete +1,5k
táp HKC +1k vagy FSP +2k
hdd Maxtor 80GB ata 1db hibás szektorral +2k
+2GB ram +4kAki komplett gépként vinné az megkapja 21,5k-ba 2Gb-rammal, hdd-vel és FSP táppal. Ajándék CRT monitorral.
Ha valakit érdekelne akkor PÜ-be jelezze!
-
-
-
Keresd Winner_hun-t, Ő segít ebay vásárlásban
-
-
agressiv
addikt
A VGA nem csak a csatlakozókból nyeri az energiát, nagy valószínűséggel csak a GPU megy róluk, a többi az alaplapról nyúlja az áramot. Nálam ugyanez volt a 400-as FSP-vel, de közösítettem a két ágat és így megy. Mind a kettő ág ugyanarról a trafóról jön, csak külön van söntölve és így összekötve annyi változott, hogy csak akkor kapcsol le, ha a mind a két ág összes árama folyik rajta.
-
Sz7Cs
aktív tag
Némi alku lehetséges készpénzes vásárlás esetén
-
Bla82
tag
A monitor is elment, ezek maradtak már csak meg:
- Nanya NT512T64UH8A1FN-3C 512MB DDR2 667MHz notiram próbagar 1k
- Intel Celeron D326 SL8H5 S775 próbagar 2k
- Fifa10 eredeti, bontatlan, hologramos matricával a csomagolásán 1k
- LCPower LC6550 táp próbagar 2,5k
- Intel T2310 és AMD TL-50 noti procik egyben próbagarral 3,5k
Akit bármi érdekelne kérem PÜ-ben jelezze, ha nem megfelelő az ár akkor írd meg te mennyit gondolsz érte aztán majd meglátjuk meg tudunk e egyezni.Illetve keresek 1db pécsi papiros garral rendelkező vga-t ezek közül:
- GTS450 1GB
- HD5750 1GB
- HD5770 1GB
- GTX460 768MB
Akinek lenne PÜ-ben jelezze. -
Gratulálok Bla82 kollégának, hogy megnyerte a PH! játékán a legjobb nyereményt, az Alcor HD-500 MPEG4 HD DVB-T mini set-top-box-ot.
Én is szerettem volna megnyerni.
-
Bla82
tag
Eladó dolgaim:
Seasonic SS-300FS Active PFC-s táp 2,7k
Force3D 4830 512MB 18kIlletve eladó lehet még egy Kodak ZD710 fényképezőgép is. Árban ajánlatot kérnék, mert nem tudom mennyit érhet.
Részletek a hirdetésekben. Akit valami érdekel PÜ-be jelezze.
-
Bla82
tag
Már csak ez maradt eladósorban:
Seasonic SS-300FS Active PFC-s tápIlletve keresek hibátlan Samsung E250 rev:1.3 kijelzőt.
PÜ-ben várom az ajánlatokat.
-
Bla82
tag
A dvd író jegelve keddig. A Seasonic táp még mindig vihető!
Keresek hibátlan Samsung E250 kijelzőt. Akinek lenne PÜ-ben jelezze árral együtt.
-
-
Bla82
tag
A por probléma megoldva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Escape from Tarkov
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged