Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • M_AND_Ms

    addikt

    válasz #16729600 #64947 üzenetére

    Hogy én milyen jól elvagyok a horvátországi nyaralás nélkül. Utoljára 2009-ben voltam lent, azóta:
    -Abádszalók (bicajozás a Tisza-tó mentén, fürdés és csónaktúra a Tisza-tavi vadregényben, kirándulás Nyíregyházán az Állatkertben és Ópusztaszeren)
    -Hegykő egy kitűnő falusi szálláshelyen (bicajozás a Fertő-tó mentén, kirándulás Sopronban és a környékén, átruccanás Ausztriába Semmeringbe és a Rax-Alpokba ill.: hajtányozás Burgenlandban : (ezt külön ajánlom nektek!). Mindeközben iszogattam a házigazda finom kékfrankosát )
    -Békésszentandrás egy kiváló szálláson a Holt-Körös partján, ahol a lában az ágyból belelógott a vízbe (bicajozás a Körösök mentén, grillezés, bográcsozás, heverészés a parton, fürdés és a csend élvezete, miközben kortyolgattam a helyi sörfőzde nedűit). Idén is megyek!

    Évekkel ezelőtt el sem tudtam volna képzelni, hogy ilyen jól, tartalmasan és színvonalasan tudok nyaralni és kikapcsolódni itthon is. Félre ne értsetek nincs bajom a külfölddel, hisz ezeken a nyaralásokon is volt, hogy átrándultunk a határ túl oldalára, sőt többször Hollandiába is elmentünk (de ott is inkább a vidéket jártuk bringával - az az élmény külön megér egy misét!).
    De egyszerűen nem hiányzik a Horvát tengerpart. Talán, majd jövőre, vagy azután... de akkor inkább Montenegró! ;)

    Érdemes körülnézni itthon is!

    Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Új hozzászólás Aktív témák