- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
szkorhetz #93658 üzenetére
Amikor a szereplők nem tudnak mit kezdeni vele, akkor nagy valószínűséggel alaplap hiba. Alaplap felújítás vagy csere.
Hangra pedig a fűtés rendszer átmosása vízkő mentesítése.
Az alaplapot egy típus nagyon jól ismerő embernek kell felújítania, mert különben csak ideiglenesen (1-2 év) lesz jó.Olyan 200k körül megállhat az egész.
De ne legyen igazam.
-
Exian
addikt
-
Lomha 8V
addikt
válasz
szkorhetz #93652 üzenetére
Ezen a listán mindjárt az első oldalon, Bagó János, Tenkes Therm. Nagyon profi, de kegyetlen sok munkája van, nem tudom, hogy egyáltalán Pécsre bemegy e (ő siklósi) , de egy próbát megér. Tényleg profi, elképesztő tudása van a fűtésrendszerekről.
https://www.google.hu/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.eon.hu/content/dam/eon/eon-hungary/documents/energia-eon-hu/Regisztralt-gazszerelok.pdf&ved=2ahUKEwju1fe4xZrwAhXFwosKHTGECdsQFjABegQIBxAC&usg=AOvVaw1zn974dHtfVkcFcX0eoUjg
-
válasz
szkorhetz #90465 üzenetére
A feleségemnek 206-os Peugeotja van, amit 2006-ban vettünk újonnan. Nem volt hibája, csak a kötelező szervizekre megy. Állítólag a 208-asnak jelentősen javult a minősége, úgyhogy én azt javaslom. A pécsi márkaszervíz eléggé jó és a főnix programjuk is. Minél idősebb az autó, annál nagyobb a kedvezmény.
-
UHHH
őstag
válasz
szkorhetz #90376 üzenetére
Bepattintom a curve mögé a saját "szar" magyar kártyámat, és a curve-vel kapok emailt minden tranzakcióról, nekem tökéletesen és gyorsan ment akár egy svájci coopban, akár egy norvég fiskemartktban vásároltam vele. Amikor meg nem kell, akkor átrakom a "curve" sajátjára. Nagyon jó így!
-
Exian
addikt
válasz
szkorhetz #89621 üzenetére
Ez igazán akkor jó csak, ha tisztított vízzel tudja valaki használni. De az meg külön drága (nagyon drága) eszközt/gépet igényel. Fröccsnek meg különösen csak a szűrt víz jó. Már amennyiben ha valaki olyan finnyás a fogyasztó, mint én
Sima vízként megiszom minden további nélkül a csapvizet, de fröccsben zavar, ha kicsit is kiérzem a klórt vagy bármi oda nem illőt.
Ahogy elnézem a gép árát, nekem nem érné meg. Már csak a gép ára olyan, hogy annyiból közel egy évig kijövök a szikvíz cserélgetéssel, ami tisztított vízzel, de csapvízzel készül (elvileg), tehát jobb, mint a sima csapvíz, és mégjobb, mint az ásványvíz. Oké, cipelgetni kell, de az a 2-3 palack, amit egyszerre szoktam vinni, az igazán nem megterhelő, a kisboltba meg amúgy is járunk napi szinten, más dolgok miatt is.
Azt olvastam/hallottam, hogy sokaknak hamar szétmegy a gép, hogy hamar elhasználódik, meg ereszteni kezd, meg mittudom én. Meg azt is, hogy a megfelelően dús vízhez már túl sokat kell nyomni és úgy már elég drága. Persze, kinek mi a megfelelő szénsavasság.
Ezek mennyire igazak?
-
válasz
szkorhetz #89120 üzenetére
Január 16-án változtattak az ÁSZF-en.
Most annyi van, hogy a 0 forintos számlavezetési díj 2020.05.31-ig érvényes.
"(Akció: 2020.05.31-ig legalább 99 085 Ft összeget elérő jóváírásnak
- a számlavezetési díjterhelést megelőző hónapban - a számlára
történő beérkezése esetén a havi számlavezetési díj 0 Ft)" -
samu2062
senior tag
válasz
szkorhetz #81888 üzenetére
Ezt a képet pont ugyan onnan lőttem,még 2009-ben.
Tényleg jó hely ilyesmire.Csak sajna ezt a mostani holdfogyatkozást elcseszte az időjárás.
Bár ilyen képet már nem tudok csinálni,mert nincs meg az objektív.visormail Ma nálam is szarakodott rendesen.Én is a routerre gyanakodtam,de ezek szerint a nettel volt baj.Most már jó.
-
válasz
szkorhetz #75721 üzenetére
ezt kérdezd meg azoktól akik évente legalább 50.000km tesznek meg
minimum 2×annyi km bír mint a többi gumi (években ugyanannyit, de ez már nem lényeg), aki rendesen hajtja a gépét, annak iszonyatos pénzmegtakarítás
és annyira nem rossz, hogy ne lenne helye a prémiumok közötta conti (német) mindent megtesz az ADAC (német) teszt nyomatásával, amin mindig ő jön ki nyertesként (néha másodikként), de legalább az ADAC-ba van annyi gerinc, hogy részletesen adja ki a tesztet, amiből sok minden kiderül
-
Zewa
senior tag
válasz
szkorhetz #73225 üzenetére
Yap. Mindenféle konfigurációban próbáltam. Most már eljutottunk odáig hogy az 5.1-es filmek mennek 5.1-ben de a hátsó hangszórók rendkívül halkak. Oké hogy 5.1 csak az 5.1-es forrás alatt van de attól ég a sztereó adatfolyamot is igazán rápakolhatná az összes hangszóróra. Megőrjít ez a konfig, a többi gép tudja szépen "magától" -.-'
-
Exian
addikt
válasz
szkorhetz #72297 üzenetére
OTG az egész biztosan jó, hiszen használom most is vele a vezeték nélküli billentyűzetemet. Nem ez a része a kérdés, hanem az, hogy hogyan tudnám közben tölteni is a tabletet ugyanazon az USB porton.
De azt hiszem találtam megoldást, létezik olyan Y kábel, aminek egyik felén USB aljzat van (oda dugom az OTG kábelt, abba a jeladót), meg van rajta egy microUSB aljzat (oda dugom a töltőt), és van rajta egy microUSB kimenet (azt dugom a tabletbe).
Csak nem minden Y kábel ilyen, kell találnom olyat, aminek megfelelő a belső kötése.
Vagy max. legyártok egy ilyen kábelt, csak jobb lenne készen, nincs kedvem/időm, meg nem is éri meg.
-
nesa
veterán
válasz
szkorhetz #72014 üzenetére
A sumák szerelők nem dolgoznak hozott cuccból azért mert azon sok esetben többet keres mint a szerelésen, nagykerbe 40-60-70% kapjak olcsóbban az alkatrészeket amit teljes áron építenek be + munkadíj.
Az a másik pofátlanság amikor az arcodba mondja hogy 10k a munkadíj ha o veszi a cuccokat, és 20k ha te viszed
-
Exian
addikt
válasz
szkorhetz #70887 üzenetére
Nekem egyelőre elég fura, szokni kell még ezt a sört. Mondjuk tegnap egy másik sör után ittam, már nem voltam annyira szomjas, olyankor azért máshogy csúszik bármilyen sör
Csak azt nem értem, miért kell ez a sok hókuszpókusz bele? Festőmaláta, karamellmaláta, cukor...? Normális sört nem lehet készíteni vízből, árpamalátából, komlóból?
Én már egy ilyen pécsi sörnek tapsolnék nagyon, ami ebből a 3 alapanyagból jó tudna lenni. Mondjuk számomra ilyen az Ottakringer, de az sem tökéletes...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
szkorhetz #70887 üzenetére
Mindegy, elektrolitot tartalmaz! [https://www.youtube.com/watch?v=Ch4sH-4W8RI]
-
Exian
addikt
válasz
szkorhetz #67907 üzenetére
"Tescoban is volt Black Friday?
"
Jah, úgy vitték, mint a cukrot a Kincses úti Tacskóban. Volt, aki kettesével. Meg a sok vacak tabletet, ami szerintem semmit sem ér (ilyen 800x600-as, 512MB ramos, 4GB meg 8GB tárhelyes akármik mire jók manapság? Kvázi semmire).
Éppen ezért én meg sem kíséreltem még csak körülnézni sem, akkora tülekedés volt, főleg a vevőszolgálatnál a garanciapapírok miatt. Alig lehetett bemenni a vevőszolgálat mellett a bolti részre, ott állt előtte majdnem a pénztárakig a sor. Őrület.
-
-
-
-
air
nagyúr
válasz
szkorhetz #66967 üzenetére
Szerintem nem. Írd ki nyugodtan, akinek nem tetszik, majd átlépi.
Egyébként van kérdőíves topik. Oda is berakhatod. -
Exian
addikt
válasz
szkorhetz #62681 üzenetére
Mennyire mozdítható a cucc?
Én náluk voltam, nekem korrektül, olcsón javítottak, igaz totál mást, de konyhai-háztartási cuccot. Igazi békebeli céhmesterek, szerintem
-
newwave0507
aktív tag
válasz
szkorhetz #62011 üzenetére
Hallottam olyanokat , hogy kb 1000 forintal olcsóbban akarják adni a dolgokat , így megvetve a vevőket
. Sok ázott csomagolás , egyéb más . Itt valakinek sikerült találnia " kincset " ?
Budaörsi ismerősöm mondta , hogy az ottani Baumaxban semmi normális ajánlat nem volt , a jó dolgokat pedig bezsebelték
.
-
newwave0507
aktív tag
válasz
szkorhetz #60640 üzenetére
Mikor vettem tobb szaki is megleste azt mondta nagyon jo hangja van . Most a napokban majd elviszem meg 1hez . De talan a legjobb ha mindennel nem foglalkozik az ember .. Minden OK vele de tenyleg ... Csak erdekelne hogy ez igy oke e ? Vagy most ennek ilyennek is kell lennie ? Ha meghallgatod a videokat amiket linkeltem .. Mindegyik csattogós .. Mar nem tudom mire veljem az egeszet
-
zsolt19900
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Trollok komolyan
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest