- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LML
tag
válasz
maj-viktor #17513 üzenetére
A pénzt azonnal ki tudod venni (vagy elvásárolod, vagy leutaltatod), nekem már 2-3 nap alatt itt szokott lenni nem kell várni semmire, se pozitív értékelésre, se semmi másra.
Olyan 10-14% körül szokott lenni az együttes (ebay+paypal) díj, függően attól hogy aukción adtam-e el a terméket, vagy pedig buy it now -al ment el, esetlegesen best offer használatával együtt.
És ez azért nagyobb tételeknél már fájdalmas tud lenni, főleg mikor hó végén megjön az ebaytől az elszámolás egyben...
És ezért nem értem, hogy miért szívóznak ilyen esetekben, bár rengetegszer használtam én is ezt az eladókra, de csak abban az esetben ha a termék nem volt olyan, mint amit leírtak.
(vagy eleve sérült volt, vagy a szállítás közben lett olyan).
Az előbbi esetekben kemény ár leszállítást szoktam kérni, mert utálom ha átvágnak, és minden esetben rögtön claimet csinálok belőle, meg sem várom az eladót. Ha átvágott, rohadjon meg. Az utóbbi esetekben pedig, ha látszik hogy az elasó mindent megtett, hogy épségben ideérjen, akkor a szállító cégen szoktam leverni a dolgot, és mostanra eljutottunk oda, hogy nagyon vigyáznak a csomagjaimra, mind küldéskor, mind pedig érkezéskor.Nagy rablók az ebaynél egyébként, és emiatt mostanában minden aukciónál beleteszem az emailcímemet a leírásba, és aki ott jelentkezik megkapja olcsóbban, és azokkal az emberekkel érdekes módon soha semmi gond nincs.
Legtöbbször a 10 alatti feedbackesekkel van gond, 2 hétig nem fizeti ki, majd utána fenyegetőzik, ha nem küldöm 1 nap után mikor kegyeskedett kifizetni. Variál, hogy akkor mégse lesz jó neki, majd mikor 5 levélváltás után rájön, hogy mégis jó lesz, akkor életbe lép az előbb tapasztalt jelenség.
Ugyanakkor volt több vásárlóm aki az elején csak a termék miatt regisztrált az ebayre, azokkal tényleg nem szokott gond lenni, és én is segítőkész vagyok, mit hogyan csináljon. Volt vevőm aki véletlenül friend ként küldte a pénzt, mert az volt az első tranzakciója, és ráadásul nem kis tételről volt szó, mégis megkapta a termékét, sőt, le is írtam neki, hogy máskor mit-hogy csináljon.
Igazából minden tranzakciót a paypal-on intézek, még az email-címemről közvetlenül vásárlókat is, mert számomra sokkal követhetőbb mint a bankszámla, azonnal megjön a pénz, esetleges vevői panaszok sokkal hatékonyabban elintézhetőek, plusz sajnos a német-osztrák-svájci emberek alapvetően nem utalnak magyar bankszámlára, tehát így sokkal több vásárlót tudok szerezni. Hirdetek más oldalakon is, de kb 10-1 az arány az ebayen eladott vagy a máshol értékesített termék között, pedig annyival olcsóbban adom máshol kb amennyi az ebay/paypal költség lenne, és mégsem onnan vásárolnak. Pedig van akinek üzenetben direkt meg is írom, de akkor sem.
-
válasz
maj-viktor #17514 üzenetére
Mármint a topic összefoglalóba kerül be és nem kell vadászni a hsz-ek közt.
-
válasz
maj-viktor #17510 üzenetére
Nem "okoskodásképpen raktam be",
Nem is annak vettem.
Ez egy jó Paypal kezdeményezés és sokan nem is tudtunk róla.
Nekem ez az információ a hétvégén érkezett és ezért foglalkoztam jobban vele.
Az infó meg fog jelenni az eBay topikban is.
Valójában mindenhol ismertetni kellene, mert azon webshop-ok esetén is igaz, ahol Paypal-l lehet fizetni és nem vállalják az ingyen vissza postát. -
válasz
maj-viktor #17490 üzenetére
Köszi hogy belinkelted hogy már a szállítási költség fizetése 2014. októberében is lehetőség volt.
Mivel a másik fórumon sűrűn előfordu0ó kérdés, hogy a visszaküldés drága, nem éri meg, illetve a Paypal erre az évre ír határidőt, ezért gondoltam, hogy ez új információ. -
Botigta
aktív tag
válasz
maj-viktor #17494 üzenetére
Köszi.
Na jó, akkor hagyjuk. Ez brutál. Szerintem ennél még az osztrák bankok is jóval kevesebbet kérnek el. Szerintem. Jobb, ha a bankjából utal a sógor. -
Botigta
aktív tag
válasz
maj-viktor #17492 üzenetére
Igen, ezt látom én is, csak nem értem. Ha a 0.00-sat pipálja a küldő, akkor én fizetem ugyanezt a fee-t, mint fogadó?
-
dgcs
csendes tag
válasz
maj-viktor #17430 üzenetére
Nos, megoldódott a dolog! Az a probléma, hogy 1 éve behoztak egy olyan szabályt, hogy mindenképpen kell bankkártyát rendelni a PayPal számlához, hogy használni tudd. Én ezt akartam megkerülni, ezért utaltam bankból a pénzt. De hálistennek kedves testvérem kölcsönadta a kártyaszámát, és így már elfogadta a webshop a vásárlást. És a pénzt nem a kártyájáról, hanem az általam korábban befizetett összegből egyenlítette ki. Meg is kaptam a visszaigazolást a rendelésről. Többet soha PayPal... Meg is szüntetem a számlát!
-
RazoR
veterán
válasz
maj-viktor #17423 üzenetére
A 400ft-os dolgot még nem csináltam meg pont ez miatt. Azt olvastam valahol, hogy a bankom beterhelhet egy egyszeri 1$-os díjat, ezzel nem is lenne semmi gond, de 3x? Fel fogom hívni a bankot, az egyszerűbb szerintem.
-
RazoR
veterán
válasz
maj-viktor #17420 üzenetére
3 sms jött 3x 277ft-ról és le is vonták az egyenlegből... 3x!
-
myk74
senior tag
válasz
maj-viktor #17377 üzenetére
Most átugrott július 23-ra a dátum,meg megint item return,ez és a Being reviewed by PayPal között ugrál oda vissza a státuszom.
track így áll
-------------
11.06.2015. 11:35 - Nyíregyháza 1 posta, Küldemény postai átvétele / Item accepted
11.06.2015. 11:35 - 匈牙利, 已收寄
11.06.2015. 11:35 - Nyíregyháza 1 posta Item information : Küldemény postai átvétele / Item accepted
11.06.2015. 11:35 - 【innerHTML3匈牙利innerHTML4】已收寄
13.06.2015. 22:33 - Célországba elküldve / Item sent abroad
13.06.2015. 22:33 - 布达佩斯, 离开
13.06.2015. 22:33 - Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
13.06.2015. 22:33 - 离开【布达佩斯】
15.06.2015. 3:43 - 布达佩斯, 已出口直封
20.06.2015. 9:16 - Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
20.06.2015. 9:16 - 北京互换局, 已进口开拆
20.06.2015. 9:16 - Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
20.06.2015. 9:16 - 【北京互换局】已进口开拆
20.06.2015. 13:29 - 北京互换局, 已进口互封(国内经转)
20.06.2015. 13:29 - 【北京互换局】已进口互封(国内经转)
24.06.2015. 10:02 - 广州互换局, 已进口开拆
24.06.2015. 10:02 - 【广州互换局】已进口开拆, 中国
24.06.2015. 10:02 - 【广州互换局】已进口开拆
24.06.2015. 12:48 - Track added
25.06.2015. 14:50 - 广州互换局, 已进口互封(国内经转)
25.06.2015. 14:50 - 【广州互换局】已进口互封(国内经转), 中国
25.06.2015. 14:50 - 【广州互换局】已进口互封(国内经转)
28.06.2015. 11:05 - 东莞市中心营业厅邮政所, 到达投递局
28.06.2015. 11:05 - 到达【东莞市中心营业厅邮政所】投递局, 中国
28.06.2015. 11:05 - 到达【innerHTML3东莞市中心营业厅邮政所innerHTML4】投递局
30.06.2015. 14:28 - 东莞市中心营业厅邮政所, 已妥投
30.06.2015. 14:28 - 【innerHTML3东莞市中心营业厅邮政所innerHTML4】已妥投
30.06.2015. 14:28 - 【东莞市中心营业厅邮政所】已妥投, 中国 -
janaman01
addikt
válasz
maj-viktor #17362 üzenetére
Igen azt csináltam amit irtál is, aztán bejött egy olyan hogy naponta 21000 a limit ....mondom.miiiiiiii? Nem tudok "magamnak" 21e nél többet utalni?....aztán láttam valami limit emelési linket ( most mit hülyékedjek 28e el két részletben) ....és persze a számlaszámot irtam be , nem a bankkártya számát
-
janaman01
addikt
válasz
maj-viktor #17359 üzenetére
hát ezt most nem értem, 28 e ft ot akartam , visszautalni, erre közli hogy 21 e et lehet, jó mondom akkor legyen limit emelés, most meg lekapott 400 at a kártyáról és valami kódról dumál....plz help
-
fortune
tag
válasz
maj-viktor #17314 üzenetére
Szuper. Köszi az infot. Eddig valamiért az volt az elképzelésem, hogy előbb muszáj a paypal felé utalni, és csak azután ahogy van ott elegendő összeg tudsz majd vásárolni.
Mégegyszer köszönöm.
Üdv! -
fortune
tag
válasz
maj-viktor #17312 üzenetére
Nem-nem. Van paypall account ami a nevemre szól. A reggelési folyamatot elinditottam, csak amikor az oldalon arra kattintok, hogy fizetés stb akkor tudtommal a paypal-t fogja kérni mert csak avval lehet. Viszont akkor iylenkor nekem még a paypall acc.-ra fel kell töltenem pénzt, vagy hogy müködik az egész.
Bocsi a sok kérdésért elöször fogom csinálni azért érdekel. -
fortune
tag
válasz
maj-viktor #17310 üzenetére
Értem. Így most már egy picit nyugodtabb vagyok
A vásárlást pedig akkor egyszerűen felmegyek az oldalra, rákantitok a paypal fizetésre, adatokat megadva fizetem a készüléket és terheli a bankszámlámat. Nem kell semmit sehová sem utalni ha jól értem. Csak mert nem értem a top up lényegét nagyon :d
Köszi a segítséget -
fortune
tag
válasz
maj-viktor #17308 üzenetére
Gondolom veszíteni sem veszítek így viszont
Melyik lenne akkor a gyors és megbízható fizetés? Ha odaadom a bankkártyám adatait, akkor az menynire megbízható dolog? Valamint tudják e a bankszámlaszámomat az engedélyem nélkül terhelni? -
fortune
tag
válasz
maj-viktor #17305 üzenetére
Igen egy 100eft-s telo lenne+plusz egy két hozzávaló. add a credit card gondolom lenne a hosszabb folyamat? Amúgy hol tudom kérni, hogy a bank váltson? Azt hittem, hogy ott mivel forintban fogok fizetni, mert amikor a régió Magyarországra van állítva és az árak is Ft-ban vannak megadva, akkor nem fog történni semmilyen egyébb váltás.
-
pakriksz
őstag
válasz
maj-viktor #17305 üzenetére
csináltak jobbat, csak egy monopol helyzetben lévő cuccot elég nehéz versenyhatóságok nélkül visszaszorítani...
És azt sehogy sem lehet kimagyarázni, hogy miért kényszerítenek rá egy bizonyos devizára. Miért nem vehetem ki az euromat euro-ként?De mindez nem érdekes. Az eredeti kérdés még mindig ugyan az: vehetem ki a pénzt addig amíg lejár az idő, vagy bármikor ellophatjá , egy figyelmeztetés nélküli fagyasztással?
-
pakriksz
őstag
válasz
maj-viktor #17301 üzenetére
Nem érdekelnek a feltételei egy ilyen tetű monopol cégnek, és az sem hogy éhenhalnak mert csak 3%-ot kapnak a 8% helyett, mert így is rohadtul jól megy nekik a hírek szerint, de valahogy ügyfélszolgálatra nem jut pénz, hiszen az híresen gyatra/nem létező.
Az átváltás nem ingyenes, a vevőnek sem. Ugyan annyiba kerül, de legalább vételnél lehet választani, hogy a bankra hagyják a váltást (mindig jobban megéri), vagy a paypal lehúzós váltása legyen. Fogadáskor viszont nincs ilyen lehetőség.
Van "nemzetközi számlám" (ingyenes), és nem tudom másra kérni, mert a paypallal lehet fizetni azért amit eladok (alternatíva pedig kb nincs), persze nem kéne átváltás ha forintban fizetnének, de mivel a legtöbb vásárló az EU jobbik felében él, ezért fura lenne ha nem euro-ban fizethetnének.
Sajnos magyarországon élek, különben nem kéne kamucímekkel szórakoznom(vagy ha nem lenne ilyen tetű cég, nem kéne a magyar accounton kívül egy kamunémet, hogy eurot tudjak kézhez kapni).
Nekem sincs mit titkolnom, hiszen egy azonosított magyar paypal accountról küldöm az eurot a kamu németre... -
pakriksz
őstag
válasz
maj-viktor #17299 üzenetére
nem a navtól félünk, hanem így oldom meg hogy a kapott euromat euro-ként vehessem ki a paypalról... ugyan is ez a rohadék tetű cég, csak a regisztrált ország elsődleges pénznemében enged kivenni pénzt(akkor is ha euros bankszámlát adsz meg), tehát magyar accountról csak forintban, és persze a paypal olyan pofátlan összegért váltja a pénzt, hogy a lerohadékabb bank is sírva könyörögne a receptért. Pl most hogy 1 euro 315 forintot ér, ők kb 303 forintot adnak érte... amellett, hogy már alapból a bevételemből is már lecsíptek 3%-ot
Ezért regisztráltam egy német accountot(ahol persze csak német címet lehet megadni, így kreáltam egy kamucímet így nyilván nem tudok bizonyítékot küldeni róla), amire átküldve az eurot, withdrawolhatok váltás nélkül a németországban regisztrált payoneer számlámra.
(Bejövő bevételeket meg miért tűntetném fel a magyar tolvajszervezeteknek? Nincs értelme... de most nem erről van szó)
-
válasz
maj-viktor #17254 üzenetére
Bármennyire is próbálom, nekem ilyen email nem jön vissza, és az ebay is átlökött a Paypalra, úgymond...
Szóval itt már a fene se tudja mi fog segíteni...
-
válasz
maj-viktor #17254 üzenetére
Megprobaltam :/
Leirtam, de egyelore semmi.
Ma irtam ebaynek is, ma meg ugyanezt a paypalnak ismet..
-
válasz
maj-viktor #17250 üzenetére
Nem lenyeges osszeg...
15$
De van lenyege? A rendszer ezt tudja... 300-400$-nal is...
Szoval nem sok biztositast erzek jelenleg a Paypallal...
-
agroman
aktív tag
válasz
maj-viktor #17233 üzenetére
neked a bankokkal is affil szerzodesed van?
hagyd ma abba az agitalast! ha nem akar kartyat akkor nem akar!
mukodnie kell az atutalasos modszer + fizetesnek is, abban segits neki ha tudsz! -
merka
csendes tag
válasz
maj-viktor #17231 üzenetére
utalni szoktam pénzt a számlámról de nem sokat éves szinten max 30000 forintot szoktam
de nem tudom mi lehet mert egy hónapja is utaltam ugyan oda azt hiszem kb 3000 forint volna a havidíja a játéknap de most nem tudom de az elöbb próbáltam és a máshova el tudtam volna utalni a pénzt nem kérte hogy adjak meg kártya számot -
Kobe
veterán
válasz
maj-viktor #17206 üzenetére
Nem trukkozni akarok, hanem a leheto legolcsobb fizetesi modot megtalalni paypalon keresztul.
Volt egy leadott rendelesem ahol cirka 14 ezer forintot buktam az atvaltasi arfolyammal. Szerencsere az eladoval sikerult lebeszelni h akkpr cancel es refund, csak furcsa hogy 340 ft eur\huf arfolyammal valtott paypal a banki 320 koruli ertekkel szemben.
Ha 4-500 vagy 2-3 ezer huf azt mondom usse kavics, de itt konlretan majdnem 15 kiloval emelt le tobbet.
Ezert erdekelt volna hogy - mivel banktol van lehetosegem nagyon jo aron eurot szerezni (hivatalos deviza eladasi napiar alatt) es azzal euro szamlarol euroban fel tudom tolteni a paypal egyenlegem akkor kikuszobolheto lenne e pl egy ilyen plusz koltseg pl. -
luckyboi82
tag
válasz
maj-viktor #17182 üzenetére
Szia,
nagyon szépen köszönöm! Az eladó írt hogy nemsokára visszautalja a pénzt!
Üdv,
-
Hintalow
senior tag
válasz
maj-viktor #17163 üzenetére
Akkor meg is van a válasz, bizonyos esetekben a paypal saját pénzből kártalanít, ha a másik félen nem tudja leverni, és elég tiszta az eset.
Ez ilyenkor nem refund értelemszerűen, nem az eredeti tranzakciót teszik rükvercbe, hanem csak kifizetik az összeget a paypal egyenlegre és kész. -
bajzal
őstag
válasz
maj-viktor #17156 üzenetére
Most néztem meg Firefox és Internet Explorer-el is ez a helyzet.
-
Oxy.kiraly
tag
válasz
maj-viktor #17135 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek a válaszokat.
-
csubuka
addikt
válasz
maj-viktor #16862 üzenetére
Köszi, megtaláltam itt a kellő adatokat
Ahogy értelmezem nem kell, hogy refund kapcsán küldjem vissza simán lehet egy fél éve vett cucc garanciális ügye is, ahogy javításra küldöm vissza?
-
peti0211
csendes tag
válasz
maj-viktor #17109 üzenetére
azt értem amit mondasz meg mondotok, de itt nem lehet levenni dollárban amit említettél, illetve hogy vannak költségek itt is feltüntetve hogy "$234.00 -$9.43 $224.57 USD" Fee: 9.43, de a 9.43 az nem 5ezer forint hanem csak ~2500, vagy lehet én siklottam át valami felett és nem értem
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
maj-viktor #17113 üzenetére
Természetesen, igen. jól adtam meg.
-
agroman
aktív tag
válasz
maj-viktor #17107 üzenetére
te be vagy allva? iszol vagy szivsz? bar mindegy..
jozanodj ki aztanfogalmazd meg ujra mi a bajod!felejts el! -
peti0211
csendes tag
válasz
maj-viktor #17107 üzenetére
-
agroman
aktív tag
válasz
maj-viktor #17101 üzenetére
majd elmutogatom neked, mert latom olvasasi nehezsegeid vannak.
mielott a pp elkuldi a szamladra atvaltja forintra..tok mindegy hogy milyen devizaban kered haza. -
agroman
aktív tag
válasz
maj-viktor #17097 üzenetére
miert nem olvasod el a kollega beirasat?
egy altala eladott termekert kapott penzrol van szo. -
agroman
aktív tag
válasz
maj-viktor #17095 üzenetére
aztan hogy kerne ki dollarba okostoni?
a PP mielott elkuldene konvertalni fogja..
az atutalas pedig az unicredites szamlajarol utalja forintba -
peti0211
csendes tag
válasz
maj-viktor #17089 üzenetére
65ezer volt az ára a termékemnek, reálisan 63ezer van "jóváírva" míg magyar pénznemben pedig csak 60ezer:|
lásd:
May 31, 2015 Payment From Hongrong Zhang Completed (21napig nem nyúlhatok hozzá..) Details Payment From Hongrong Zhang 6F74446710343170C Shipped, Issue refund $234.00 -$9.43 $224.57 USDBalance
60,760 HUFItt kicsit más az ár mint amikor írtam a kérdést, akkor 60,200 körül volt, persze ez csak az euró ingadozása
-
DonThomasino
veterán
válasz
maj-viktor #17079 üzenetére
Magán embertől külföldi apróhírdetés alapján.
Egy ilyen paypal utalás mennyi idő még átfut? -
aytukabozs
addikt
válasz
maj-viktor #17055 üzenetére
a flytexpress is kamu?
jó pap is holtig tanul hátmég én
azért a keresőjük egy fokkal életszerűbb mint a többieké
-
aytukabozs
addikt
válasz
maj-viktor #17024 üzenetére
Ja tényleg
Ezt benéztem akkor. -
peter889
őstag
válasz
maj-viktor #17005 üzenetére
Köszönöm.
Ha jól nézem, ezt írja a PP: "equals 294 HUF". A bankom csak ennyiért váltja:285,68.
-
Arween
senior tag
válasz
maj-viktor #16981 üzenetére
oké köszi,megpróbálom utólag pótolni .
-
Arween
senior tag
válasz
maj-viktor #16979 üzenetére
Igen ott van a tn-szám de a csomagom nem regisztrált csomagként lett elküldve, a tinydeal-s képen látszik is..Ezért írtam hogy kamu TN-t adott meg ezek szerint a paypal vitában.(én meg nem is figyeltem hogy erre hivatkozik,nem volt még ilyen vitám így nem tudom mire kell figyelni,és mi a menete...)
-
Telda
addikt
válasz
maj-viktor #16907 üzenetére
Ma érkezett vissza a pénz a számlára, kellett a 4 nap.
-
Telda
addikt
válasz
maj-viktor #16907 üzenetére
Köszi neked is!
-
havri1
félisten
válasz
maj-viktor #16883 üzenetére
Igen, már eszkaláltam. Az eladó egyáltalán nem válaszolt..
-
janaman01
addikt
válasz
maj-viktor #16888 üzenetére
ja én marha azt elfelejtettem csatolni
na legalább kiderült odafigyelnek, helyes
-
janaman01
addikt
válasz
maj-viktor #16885 üzenetére
ajánlott megvan, 14 napban benne vagyok szerdáig, tracking rajta, vita nyitva
szóval megvan minden ami kellhet hozzá
ráirtam hu forintban illetve zárójelben dollárban ahogy javasoltad, majd meglátjuk!
hopp most köldték
akkor most mi kell még nekik?
Your request (#101723) is incomplete and we require additional supporting documentation for processing. Please send us the following document(s) by email within seven (7) days for processing your request:
The PayPal transaction confirmation email or a screenshot of your PayPal account showing that the total amount was paid using your PayPal account
You have up to seven (7) days to send us the required document(s). If we do not receive the document(s) within this time period, your refund request will be definitively closed.Thank you for using our service.
-
SOAD19
addikt
válasz
maj-viktor #16872 üzenetére
Köszi!
A cikk típusára a termék nevét írja be gondolom?!
Az összeg megadására, akkor elég ha HUF-ban adom meg?
Ezután már csak a bizonyítékokat kell összeszednem. Sajna a számláról nincs másolatom, képem, ill. a visszaküldött csomagról se. Na mindegy, amit csak tudok elküldök nekik, hátha. Jól jönne, az a plusz 6k. -
SOAD19
addikt
válasz
maj-viktor #16869 üzenetére
Nem tudtok véletlenül egy linkkel szolgálni, ahol le van fordítva magyarra, ez a bizonyos űrlap?
-
janaman01
addikt
válasz
maj-viktor #16869 üzenetére
Persze értem én, de a telóhoz képest..illetve onnan indult hogy van egy hibás teló...és felajánlottak 15 dollárt ..aha mondom köszi, inditottam is a vitát...
-
janaman01
addikt
válasz
maj-viktor #16867 üzenetére
na ja , akkor ki is próbálom, hátha...nem sok 3 e , de az is valami...ja és az összeg rovatnál dollárba kell megadni ? vagy HU forintban?
én marha sutyiba lefotóztam mobillal a postán a csomagot ( mert ugye a postán nem lehetne fotózni) és most jön hogy miért marha...., nem volt a telóba sd, és a belsőre rakta, közben meg újraraktam flash toolal, és utána jöttem rá hogy a fótó nak is annyi...
-
janaman01
addikt
válasz
maj-viktor #16862 üzenetére
én most küldtem vissza motyót, de sajnos a blokk nincs meg csak a postai feladóvevény , mondjuk azon rajta az ár....igy van esélyem?
-
clava01
csendes tag
válasz
maj-viktor #16817 üzenetére
Ma volt a második nap de akkor még várok köszi
-
aytukabozs
addikt
válasz
maj-viktor #16805 üzenetére
Ezért szoktam hosszabb eszmefuttatás postolása előtt ránézni egy másik ablakban hogy nem születet e azóta olyan válasz ami miatt javítanom kéne valamit, (vagy hagyni a francba az egész HSZ-t)
A virtuális termék mivolta ugyanakkor ezesetben nem oszt nem szoroz,
se nem bonyolít, se nem egyszerűsít.
annak akkor lenne jelentősége ha ez item dispute lett volna, de nem az.
Itt azt állítja a kártyatulajdonos, hogy nem ő vásárolt a kártyával. -
naomek
tag
válasz
maj-viktor #16807 üzenetére
A Paypal nem hiszem, hogy ilyet csinál az OTP-vel, ilyenről én még nem hallottam.
-
naomek
tag
válasz
maj-viktor #16800 üzenetére
Össze van linkelve a bankkártyám és a PP igen, és 52$-os tételről van szó.
Ha csak letiltják a Paypalom az nem érdekel, tiltsák...és amikor a PP-nek írtam a levelet, hogy ez most mi...akkor csatoltam nekik a képet, amit a Vevővel folytattam hogy tetszik neki az eladott termék, és ugye azzal az emailel beszéltem vele, amivel regisztrált a Paypalra, szóval vele beszéltem...innen is lehet tudni, hogy Ő akarja vissza"csalni" a pénzét...Csak hát azért jó lenne tudni, hogy kitiltanak-e, vagy a behajtó jön...
És egyébként úgy volt a tranzakció, hogy Ebay-en leütötte, utána küldte a pénzt Paypalon, én meg leírtam neki az account adatait.
Köszönöm a választ!
-
aytukabozs
addikt
válasz
maj-viktor #16800 üzenetére
ott van minden a screenshoton
(~50$)Amit én nem értek, hogy ha jogtalan használat, akkor mi a frászt akar az eladótól a PP?
Ezt meccselje le ő a bankkal.Azért kíváncsi vagyok hogy egy Unauthorized payment claimet, ha webshopnál vásárol a csaló, akkor megpróbálja e a PP ugyanígy a shopon leverni... (nem hiszem).
-
madle
őstag
válasz
maj-viktor #16787 üzenetére
Jaaaj értem, rendben van! Pedig azt hittem hogy már eltel elég idő mivel a vevő is értékelt pozitívként az eBay-en!
Akkor várok még, Köszönöm!!
-
madle
őstag
válasz
maj-viktor #16785 üzenetére
-
madle
őstag
válasz
maj-viktor #16779 üzenetére
benne maradt a kötőjel és hiába töröltem ki, az utolsó két karaktert levágta ugye. Oké, hozzáadtam a bankfiókot. Most szeretném akkor Withdrawolni a pénzt, de mivel dollárban van a Paypal-on, azt írja a forintra a Withdrawnál, hogy currency balance 0 HUF. Így nem tudok beírni pénzt, hogy mennyit akarok kiíratni, mert Ft-ban 0 van a számlán. Dollárból van rajta. Azt át kell váltanom előtte?
-
agroman
aktív tag
válasz
maj-viktor #16747 üzenetére
csakhogy te most erdeklodsz, nem akkor amikor valaszt irsz a kerdezonek.. HAHÓÓÓÓ!
en egy szoban valaszoltam volna a kerdesere: nem. te meg feloldalnyi litaniat irtal, kepekkel illusztraltan aztan most esik le hogy tulkepp azt sem tudod mit is akart, mert zavaros volt a kerdese.tehat vagy kerdez vissza mit is szeretne vagy a kerdesere valaszolj (tudok-e bakszamlara utalni PP-n keresztul?)
-
agroman
aktív tag
válasz
maj-viktor #16745 üzenetére
maj-omka! a te 2 kepeden csak a barati fizetes volt..talald ki miert irtam, ha kovet teged akkor megszivta??
-
agroman
aktív tag
válasz
maj-viktor #16743 üzenetére
aztan a 2 kepen mitol lenne egyertelmu?
ha eppen vmi cuccert fizetett volna es ugy csinalja ahogy te bejelolted, akkor mar vetheti is a keresztet a penzere, mert nincs vedelme. -
Robyka
aktív tag
válasz
maj-viktor #16740 üzenetére
Köszi sikerült. 141.25 PLN-be fájt az egész.
-
Robyka
aktív tag
válasz
maj-viktor #16738 üzenetére
Megkaptam a PayPal email címét. És ezt írta hozzá: Please transfer money in PLN and u must cover the cost of this transfer.
Mennyit fog levonni a paypal ezért?
Szerk: What are you sending money for? Ott gondolom mind1 melyiket választom....
Köszi a helpet
-
agroman
aktív tag
válasz
maj-viktor #16732 üzenetére
ott a problema hogy en 340ft-ot olvastam elsore..
ugyhogy ezt beneztem.. -
agroman
aktív tag
válasz
maj-viktor #16726 üzenetére
matekbol 1-es!! 7353Ft-rol van szo.
-
válasz
Ha "rokonnak - családnak küldöd", általában te állod, mint küldő... és pont annyit kap meg, amennyit küldtél, de az neked költségbe fáj... azaz a jelen eseti 25.000 Ft átküldése 25.910 Ft-ba fájna..
Ez nem igaz. Pont ez a lényege, ha családtagnak küldöd ekkor ingyenes mindkét fél részéről, viszont ahogy írod is, nincs buyer portection.
(#16730) maj-viktor
Igen, ez is igaz, hogy csak PP egyenlegből ingyenes.
-
.DLL
veterán
válasz
Köszi! Igen, így eladóként még nem játszottam a rendszerben, nyilván a vevő nem magát választotta a díj megfizetésére.
Legközelebb ha lesz ilyen be is építem az árba, ez most a tanulópénz volt.
-
janaman01
addikt
válasz
maj-viktor #16715 üzenetére
uhh köszi na ezeket se tudtam ( hál istennek még nem kellett vitába keverednem , de ezek nagyon mocskok)
a cuccost TN el már feladtam, elvileg a mai státusszal célországba elküldve ( olaszországba) lesőbbségivel levélként, hát nem tudom mennyi idő lesz még kiér
ja és igen mellékeltem nekik a tracking számot is a paypalos rovatban -
Marci79
senior tag
válasz
maj-viktor #16708 üzenetére
Most ez az üzi jött a PP-től:
Because your seller has not yet responded, you should consider escalating
to a claim soon to ensure that your case remains eligible for PayPal
review. By escalating to a claim, you are asking PayPal to review the case
and decide the outcome.We will assume that the dispute is resolved and will automatically close it
unless you log in to the Resolution Center and escalate it before
5/17/2015. A closed dispute cannot be reopened or escalated to a PayPal
claim.Thank you,
PayPal
A PP oldalán, a Case-nél lent ez van:
"Escalate this dispute to a PayPal claim" Ezt az opciót kell kiválasztanom, igaz?
-
Hintalow
senior tag
válasz
maj-viktor #16700 üzenetére
Ez banki alapvetés, a fiókos utalásnak még a teljesen díjmentesként futó csomagoknál számol fel díjjat (elég vastagon) minden bank.
-
air
nagyúr
válasz
maj-viktor #16700 üzenetére
Eh, mintha ezt írtam volna én is. Miért nekem írtad?
-
janaman01
addikt
válasz
maj-viktor #16652 üzenetére
uhh köszi ez jó hir ugyanis egy telót nem akar gariztatni a honorbuy.com....
köszönöm !
még lehet lesz kérdésem mert hál istennek nem kellett paypal vitázom..
-
marquuard
veterán
válasz
maj-viktor #16638 üzenetére
OTP-s számláról történne, egy MasterCard-os Juniorról van szó.
-
marquuard
veterán
válasz
maj-viktor #16630 üzenetére
Természetesen a saját, PayPal accountomhoz hozzárendelt bankszámláról utalnék a PayPal accountra, ezzel tisztában vagyok. A kérdést megválaszoltad, ezt köszönöm. Ezért az átutalásos tranzakcióért számolnak fel költséget?
Meg még akkor annyi lenne, hogy ezt a currency conversion-t (valuta átváltás) mindig fel fogja számolni a PayPal? Összesen 7 terméket rendeltem, és véletlenszerűen vettem észre, hogy 282Ft-ot felszámolt a valuta átváltás miatt.
-
SOAD19
addikt
válasz
maj-viktor #16635 üzenetére
Köszi! Írtam a német webshopnak, hogy jó számot adtak-e meg, ill., hogy melyik futárcéggel küldték.
-
Cheesy
őstag
válasz
maj-viktor #16608 üzenetére
Az alszámla jó dolog lehet, utánanézek.
Egyelőre várom mit válaszol a Paypal, illetve a DYN.com.radi8tor
Azért bízom benne, hogy nem gondolod úgy, hogy ha Veled 10 év alatt nem fordult elő, akkor az azt jelenti, hogy másnál se történhet meg.Amúgy sanda gyanúm, hogy az 'inactive' a DYN.com letiltása miatt jelenhetett meg a listában, utólag. (Mivel a letiltás előtt nem láttam ezt a listát.) Ha másnál nincs ilyen állapot, akkor nem tudok egyébre gondolni.
Pénz nem veszett el, mert cimbivel már megbeszéltem mi történt, most már csak az ügy kimenetele érdekel. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
maj-viktor #16608 üzenetére
10 éve van PayPal-om, és sosem volt ilyen gondom.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
maj-viktor #16576 üzenetére
Szintén otps webkártya, egy évvel ezelőtt én is eljátszottam ugyanezt és le is írtam itt a topikban, hogy csak a főszámlára lehet kiutalni.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
maj-viktor #16576 üzenetére
Szintén zenész... Paypal fiók OTP-s web kártyával.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
maj-viktor #16574 üzenetére
Köszönöm, nekem segített!!
-
maj-viktor
őstag
válasz
maj-viktor #16547 üzenetére
Jelentem ~1,5nap után megjött a pénz a főszámlára...
(hátha másnak újdonság - segítség)előzmények ugyebár a WebKártyás... alszámlás eset!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Ez egy nagyon jó kérdés! Én is hasonló cipőben járok. Betudnád linkelni a videot amit megnéztél?
-
air
nagyúr
válasz
"az alszámlára ugyebár csak a főszámláról tud pénzt fogadni"
Ez így biztosan nem igaz.
Nekem a múlt héten a refund simán visszament a webkártya számlájára.
Valami mást ronthattál el. -
aytukabozs
addikt
válasz
-
hzx0
aktív tag
válasz
maj-viktor #14057 üzenetére
Kószi. Probálkozom de nem ugrik fel semmi. Simán elmegy az üzenet. Pp nem látszik még semmi.
-
priti
addikt
válasz
maj-viktor #14003 üzenetére
Tombol a türelem. Elköszöntem, letettem. Ezt meg lehet csinálni, ha az OTP-től független másik rendszer generálta adat a független rendszerben használható marad napokon át, csak nem mindegyik rendszer tart ott, ahol a PayPal.
Egyébként az érdekelne, hogy ha egy olyan rendszerbe akarok regisztrálni ahol a próbaterhelést aztán nem írják jóvá nekem végül, mert a kulcs már nem használható mire elolvashatom a számlatörténetben és nem tudom emiatt időben befejezni a regisztrációt és a rendszerből adódóan tehát nem jön létre a virtuális számla amelyen egyébként jóváírnák a próbaterhelés összegét, akkor ki téríti meg a káromat?
A független rendszer majd jól kitalálja, hogy az ügyfél kérésére nem nyitott számlát, mert hát én nem fejeztem be a regisztrációt és emiatt a próbaterhelés összegét buktam, aztán jól benyelik...Egyébként évi 15k-t simán levonnak az OTP-nél is, szóval nem tudom mégis mitől kéne olyan nagyon türelmesnek lennem amúgy... Ennyiért más is vezeti a számlát... Nem én kértem a webkártyát, annó ingyen adták az elektronikus számlacsomaghoz, de most ettől essek hasra? Ha már van gondoltam beregisztrálom pár helyre most itthon a nyári szabi alatt unalmamban, mert kint esik most az eső, de a hóember agyvérzést kap ezektől.
-
scapetomi12
csendes tag
válasz
maj-viktor #13502 üzenetére
nemtudom látod e hogy mikor kaptam a számlát
lassan egy hónapja
-
Hintalow
senior tag
válasz
maj-viktor #13411 üzenetére
nem lényeges a sorrend, ahogy fentebb írtam lehet próbálkozni a módosítással is (nálam nem hozott eredményt, bár lehet, hogy pont akkor váltottam kártyatípust is, de már nem emlékszem, vagy 6 éve volt)
de ha törölsz-újjathozzáadsz, akkor az új kártyán is végig fog menni az 1$ +400Ft megerősítés vonal. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
maj-viktor #11273 üzenetére
Valószínű buktad.
-
andatti
senior tag
válasz
maj-viktor #10765 üzenetére
A végén mégis igazatok lesz és nincs semmi reményem?
Affilate nélkül a főoldal...
Itt azt írta oldalt, hogy
No bank account required ami guglival "nincs bankszámla szükséges"Egy legördülő fülön pedig:
The Payoneer international prepaid MasterCard® card at a glance:
Accepted in 210 countries, worldwide
No bank account required
Use it in stores, online, or at the ATM
Strict security rules and regulations imposed by Payoneer and MasterCard® mean money stays safe and secure
Account held in US Dollars
Payments can be delivered within 2 hours
Easy for cardholders to activate and manage via the online My Account page
Live chat, telephone and e-mail support offered free of charge in multiple languagesÍgy nem tudom végül is, hogy ez jó lenne-e paypalhoz, vagy sem. Azaz, hogy kér-e rendes bankszámlát...
-
kaliber
aktív tag
válasz
maj-viktor #10755 üzenetére
Naptári nap, de ezt láthatod a szabályokból (45nap ill. 20nap) és a feltüntetett dátumokból
-
axioma
veterán
válasz
maj-viktor #10702 üzenetére
Az mar van, de sok helyen lenyelik. Ha nem, akkor mind1, hogy pp vagy nem pp, a kartya tulajdonosa bank fogja a tranzakciot terhelni. De most hulla vagyok, ha akarnam se tudnam megnezni, hogy mennyire volt remhir.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Asztalos klub
- Kutya topik
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest